قیمت طلا امروز




 سایت پارس فوتبال / ۱۴۰۵/۰۵/۰۶

دربی ۱۰۶ پایتخت در هفته پنجم؛ زمان دیدار استقلال و پرسپولیس مشخص شد - پارس فوتبال

قرعه‌کشی فصل بیست‌وششم لیگ برتر فوتبال امروز با حضور ۱۸ تیم برگزار می‌شود. این رقابت‌ها از ۲۳ مرداد آغاز می‌شود.
 دربی ۱۰۶ پایتخت در هفته پنجم؛ زمان دیدار استقلال و پرسپولیس مشخص شد - پارس فوتبال



۴ ساعت قبل / سایت فوتبالی

ادعای باورنکردنی؛ سهم استقلال از سکوهای دربی 90 درصد است!

پایگاه خبری فوتبالی- مدیر روابط عمومی سازمان لیگ از تغییر نحوه تقسیم بندی تماشاگران در دربی تهران خبر داد.

به گزارش فوتبالی، دربی تهران قرار است در چارچوب هفته پنجم، روز یازدهم شهریور و در ورزشگاه نقش جهان اصفهان برگزار شود. در حالی که جامعه هواداری سپاهان با این موضوع مخالف است و پیام‌هایی را هم در فضای مجازی دست به دست می‌چرخانند، هواداران سرخابی باز هم چالش تقسیم بندی تماشاگران در این مسابقه را پیش رو دارند.

حجت‌الله بهمنی مدیر روابط عمومی سازمان لیگ در خصوص بلیت فروشی و تقسیم بندی هواداران در مسابقه دربی تهران، گفت: "برای ۸۰ درصد ورزشگاه بلیت فروخته می‌شود و استقلال ۹۰ درصد ورزشگاه را در اختیار خواهد داشت. امیدواریم که بتوانیم این کار را انجام بدهیم. میزبان باید قطعا ۹۰ درصد ظرفیت ورزشگاه را داشته باشد. اینکه چه تعداد تماشاگر وارد ورزشگاه شود، نیازمند تمهیدات نیروهای انتظامی و مسئولین ورزشگاه است. با استانداردسازی، خیلی از امکانات ورزشگاه‌ها، VAR یا آیین‌نامه هواداری توسعه پیدا کرده است. در حال تمرین هستیم که تماشاگران روی صندلی‌های خودشان بنشینند که اگرچه در بخش‌هایی از استادیوم این اتفاق نمی‌افتد اما امیدواریم به این استانداردها برسیم."

این صحبت‌های مدیر روابط عمومی سازمان لیگ در حالیست که طی فصول گذشته هم در چندین نوبت قول تقسیم بندی ۹۰ به ۱۰ در دربی داده شد اما در نهایت همان روش سنتی ۵۰-۵۰ به اجرا درآمد.

از طرفی در گوشه و کنار فضای مجازی هواداران استقلال در مورد برگزاری دربی برگشت در ورزشگاه آزادی صحبت می‌کنند که اگر تقسیم بندی ۹۰ به ۱۰ در بازی نقش‌جهان رعایت شود، با توجه به اینکه طبیعتا استقبال از دربی تهران توسط هواداران این دو تیم در اصفهان کمتر از برگزاری‌اش در ورزشگاه آزادی خواهد بود، آبی‌ها معتقدند که اجرای این قانون در تقابل هفته پنجم سرخابی‌ها، برای بازی برگشت به ضررشان خواهد شد.

به هرحال باید دید که آیا این بار سازمان لیگ قانون ۹۰ به ۱۰ را که حتی در شهر اراک هم اجرایی نشد، عملی می‌کند یا اینکه بازهم طبق سنوات گذشته با تقسیم بندی سنتی "پنجاه-پنجاه"، هواداران استقلال و پرسپولیس سکوها را پر می‌کنند.


۷ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

لیگ برای بختیاری‌زاده و استقلال تازه آغاز شد؛ قصه سهراب به نوشدارو می رسد یا آتش سیاوش؟ - پارس فوتبال

 استقلال در پایان روز اول هفته دوم، با پیروزی در قائمشهر در صدر جدول ماند. روز دوم، فقط پرسپولیس می‌توانست این جایگاه را بگیرد که همین اتفاق هم افتاد. تفاضل گل دو تیم مثبت ۵ و قرمزها به لطف گل زده بیشتر، به صدر رفتند. حالا سهراب در اوج مقبولیت و محبوبیت است و بهترین شروع ممکن را داشته اما خودش بهتر از همه می‌داند که فصل برای او در حقیقت از هفته سوم آغاز خواهد شد! یعنی یکشنبه اول شهریور …

 تیم سهراب در دو بازی اول فصل ۲۶ با بهترین قرعه روبرو و برابر دو تیم تازه صعود کرده از لیگ آزادگان، به میدان رفت که همه می‌دانیم مدتی زمان می‌خواهند تا به اوج ایده آل خود برسند. چنین تیم‌هایی معمولاً کاندید اول بازگشت به لیگ آزادگان و سقوط هستند، چرا که حتی در صورت حفظ مربی و اسکلت بازیکنان، خریدهای تقویتی مدتی زمان می‌خواهند تا با سایرین هماهنگ شوند. با از دست رفتن امتیازات با ارزش ابتدای فصل، کار آنها در دور برگشت سخت می‌شود.

 در بازی اول استقلال میزبان بود و مقابل مس شهر بابک با چهار گل به برتری رسید و به صدر رفت. تیمی که برای نخستین بار در لیگ برتر حرفه‌ای بازی و بسیاری بازیکنان، مثل سرمربی‌اش، تجربه سطح اول حرفه‌ای را نداشتند. بازی پخش مستقیم برابر غول‌های پرطرفدار در پایتخت، حتی برای بازیکنانی که سال‌ها این فضا را تجربه کرده‌اند، همیشه سخت است چه رسد به بازیکنانی که نخستین تجربه آنهاست!

 نساجی هم اگرچه تیمی ریشه‌دار و با سابقه حضور در لیگ برتر است، اما با تغییر مربی و دکترین تیمداری، به جای جذب ستاره‌های پا به سن گذاشته رنگی، یک مربی متخصص کار با جوانان آورده و خریدهای تازه او زمان می‌خواهند تا جا بیفتند. با این وجود نساجی تا دقایق آخر خوب مقاومت کرد و در نهایت با یک اشتباه خودی، ۳ امتیاز را به حریف با تجربه داد.

 اما کار سخت آبی‌ها از این هفته آغاز می‌شود. بازی های ۶ امتیازی مقابل تیم‌های مدعی که تجربه ثابت کرده برای ماندن سرمربی روی نیمکت تیم بزرگ، سه امتیازش از نان شب واجب‌تر است! سهراب با تجربه دوگانه فصل قبل، بهتر از همه می‌داند که اگر در این سه بازی پیش رو بلغزد، روی کمک هیچکس برای حفظ صندلی خود نمی‌تواند حساب کند.

 استقلال در بازی پیش رو و هفته سوم در تهران، میزبان سپاهان است. بازی ۶ امتیازی همیشگی با اهمیت مضاعف، چرا که سپاهان بعد برد هفته اول در تهران مقابل آبی‌های خوزستان، بازی قبل در نقش جهان با همان نتیجه دو بر صفر به تراکتور باخت. پس چه برای ماندن در کورس و چه برای اعاده حیثیت، محرم چاره‌ای جز کسب پیروزی مقابل برادر بزرگتر میزبان قبلی ندارد. او که آبی‌ها را برده و مثل فصل قبل، بیرون خانه بهتر از خانه نتیجه گرفته است..

 در هفته چهارم استقلال به قتلگاه فصول اخیر خود می‌رود. فولاد آره نا که در این سال‌ها همیشه خاطره تلخ آبی ها را رقم زده و این بار فقط رنگ قرمز اهواز، انگیزه ذاتی برای بردن آبی ها نیست. حمید مطهری روی نیمکت، با لشکری از بازیکنان سابق پرسپولیس درون زمین، مدیر سابق پرسپولیس و یک رامین رضاییان که به میدان خواهد آمد و می‌خواهد خیلی چیزها را به استقلال ثابت کند!

 مطهری که از لحظه تصاحب این نیمکت تا پایان هفته دوم باخت نداشته، در دو هفته نخستین برد هم نیاورده و با ثبت هر نتیجه در هفته سوم، بردن این بازی حیثیتی و اعتباری برایش از نان شب واجب‌تر خواهد بود، درست مثل محرم نوید کیا! در آبادان اگر دربی خوزستان را ببرد، برای ادامه می آید و اگر ببازد، برای جبران و اثبات جرقه بودن نتیجه و اگر مساوی، برای پایان این روند!

 هفته پنجم نیز استقلال میزبان است و البته که مهم نیست کجای ایران، پذیرای حریف باشد! دربی بزرگ پایتخت و تقابل با پرسپولیس که در حال حاضر صدرنشینی را از استقلال گرفته، هیچکس نیست که در فوتبال ایران نداند این بازی هیچ ربطی به جایگاه دو تیم در جدول، بازی قبلی و بعدی، محل مسابقه، اسم بازیکنان و مربیان حاضر و خلاصه هیچ المان رایج دیگری در فوتبال برای پیروزی، ندارد!

 و برعکس، همه می دانند برنده این بازی حداقل تا نیم فصل خود را روی نیمکت بیمه کرده و بازنده، چه کار سختی برای حفظ موقعیت خود دارد. می‌بینید که سهراب تازه قرار است روزهای سخت خود را در استقلال استارت بزند! به خصوص که اسلاف او همین بازی‌های بزرگ را باختند و رفتند! اگر از آتش این ۳ بازی با امتیاز خارج شود، مسیر برایش گلستان و هیچ نیرویی نمی تواند او را بردارد. اگر هم باخت، هیچ نوشدارویی مانع از مرگش نمی شود…


۹ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

مخالفت سپاهان با برگزاری دربی تهران در اصفهان - پارس فوتبال

در روزهای گذشته حواشی گوناگونی از اصفهان مخابره می‌شود. از یک سو خوشحالی شجاع خلیل‌زاده پس از برد تراکتور مقابل سپاهان و از سوی دیگر شایعه برکناری احتمالی محرم نویدکیا از هدایت این تیم. البته این تمام ماجرا نیست و برگزاری دربی استقلال و پرسپولیس در اصفهان نیز منتقدان خود را دارد.  

کریمیان در خصوص برگزاری دربی پایتخت در اصفهان گفت: متاسفانه این دو تیم در سال‌های گذشته نتوانسته‌اند زیرساخت اختصاصی برای خود داشته باشند و این واقعا جای تأسف است که برای برگزاری دربی، استان‌ها و باشگاه رقیب را درگیر این ماجرا کنند. ما نه درخواست‌ کننده و نه موافق برگزاری این مسابقه در ورزشگاه نقش‌جهان هستیم، این تصمیمی است که مسئولان گرفته‌اند و ابلاغ کرده‌اند. از سوی دیگر باشگاه همشهری ما ذوب آهن در همان روز از تیم پیکان در فولادشهر میزبانی می‌کند و باید دو دیدار همزمان باید در یک استان برگزار شود.

معاون فرهنگی و ارتباطات سپاهان در ادامه گفت: ما در برگزاری این دربی دخیل نیستیم، اما پیش از آن باشگاه میزبان باید نسبت به عقد قرارداد در خصوص اجاره ورزشگاه و دادن ضمانت نامه در خصوص جبران ضرر و زیان احتمالی به ورزشگاه اقدام کند. سایر مباحث نیز بر عهده باشگاه میزبان است و باید هماهنگی‌های لازم را با نهادهای مربوطه انجام دهد.

وی در خصوص شادی شجاع خلیل‌زاده در ورزشگاه نقش‌جهان گفت: ما شکایتی از این بازیکن نداریم. او این حرکت را مقابل هواداران خودشان انجام داده که گویا برای آنها طبیعی است و اگر قرار است کسی به این موضوع ورود کند، فدراسیون فوتبال است.

کریمیان در پایان در خصوص شایعه برکناری محرم نویدکیا و گزینه‌های احتمالی جانشینی او گفت: افرادی که تیم ندارند به دنبال رسیدن به نیمکت سپاهان هستند و خواب نیمکت سپاهان را می‌بینند، اما باید بدانند که خواب‌شان تعبیر نخواد شد.

بیشتر بخوانید: مشکلات حل‌نشدنی در فوتبال ایران؛ دروازه‌بان سپاهان یک شکل گل می‌خورد!




 واکنش خرید نیمکت‌نشین پرسپولیس؛ فرصت به من نرسید، برای روزهای بزرگ آمدم + عکس
۱۹ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

واکنش خرید نیمکت‌نشین پرسپولیس؛ فرصت به من نرسید، برای روزهای بزرگ آمدم + عکس

مهدی تیکدری، خرید جدید پرسپولیس، هنوز موفق به تثبیت موقعیت خود در ترکیب این تیم نشده است.

 بمب آخر تابستان: لائوتارو به بارسا بله گفت!
۲۵ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بمب آخر تابستان: لائوتارو به بارسا بله گفت!

بارسلونا به احتمال زیاد در تلاشی غیرمنتظره برای جذب لائوتارو مارتینز اقدام خواهد کرد.

 خاتون بم برای صعود به برد برابر الاتحاد نیاز دارد
۱۰ ساعت قبل / سایت هم میهن

خاتون بم برای صعود به برد برابر الاتحاد نیاز دارد

خاتون بم در آخرین دیدار مرحله انتخابی لیگ قهرمانان زنان آسیا، برای رسیدن به مرحله گروهی باید الاتحاد اردن را شکست دهد.

 راه حل بیرانوند برای دور زدن سربازی
۱ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

راه حل بیرانوند برای دور زدن سربازی

دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در صورت وقوع یک اتفاق می‌تواند برای همیشه مشکل سربازی‌اش را حل کند.

 بیرانوند و حسین‌زاده در آستانه اعزام به ژاپن!
۱۱ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بیرانوند و حسین‌زاده در آستانه اعزام به ژاپن!

صحبت‌هایی در خصوص اعزام امیرحسین حسین‌زاده و علیرضا بیرانوند به بازی‌های آسیایی ناگویا وجود دارد.

 یک ماه پس از فینال جام جهانی ۲۰۲۶؛ فیل آرژانتینی‌ها یاد هندوستان کرد/ علیه ما کارزار تشکیل دادند! +ویدیو
۱۹ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

یک ماه پس از فینال جام جهانی ۲۰۲۶؛ فیل آرژانتینی‌ها یاد هندوستان کرد/ علیه ما کارزار تشکیل دادند! +ویدیو

فدراسیون فوتبال آرژانتین با انتشار ویدیویی احساسی، مسیر این تیم تا فینال جام جهانی ۲۰۲۶ را مرور و ادعا کرد که کارزار سازمان‌یافته ضد آرژانتین نتوانست مانع رسیدن آلبی‌سلسته به دیدار نهایی شود.