قیمت طلا امروز




 سایت پارس فوتبال / ۱۴۰۵/۰۴/۱۷

بازگشت محمد عسکری به تمرینات سپاهان پس از مصدومیت رباط صلیبی

محمد عسکری پس از پشت سر گذاشتن دوران سخت مصدومیت رباط صلیبی، با انگیزه‌ای بالا در تمرینات سپاهان حاضر شده و برای شروعی تازه زیر نظر محرم نویدکیا آماده می‌شود.
 بازگشت محمد عسکری به تمرینات سپاهان پس از مصدومیت رباط صلیبی



 دیدار آریا یوسفی با خانواده شهید طباطبایی - تسنیم
۳ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

دیدار آریا یوسفی با خانواده شهید طباطبایی - تسنیم

ورزشی

به گزارش خبرگزاری تسنیم، آریا یوسفی ملی‌پوش جوان تیم فوتبال سپاهان امروز (پنجشنبه) در اقدامی تحسین‌برانگیز، مصادف با شب شهادت امام حسن عسکری (ع) با حضور در منزل شهید سید مرتضی طباطبایی، با خانواده این شهید دیدار و گفت‌وگو کرد.

شهید سید مرتضی طباطبایی از شهدای حمله دشمن در روزهای منتهی به سال 1405 بود که در جریان این حمله، در شهرک صنعتی «جی» در حین کار به شهادت رسید. او غیر نظامی بود و در کنار تلاش برای تأمین معاش خانواده، پدر دو فرزند خردسال (یک کودک پنج ساله و نوزادی شش ماهه) بود.

یوسفی ضمن دیدار با مادر، همسر و فرزندان خردسال شهید، دل‌نوشته‌ای را به صورت تابلو و همچنین لباس تیم ملی خود را به یادگار به خانواده این شهید اهدا کرد. امیدواری سرپرست سپاهان به پایان ناکامی مقابل مدعیان از بازی با استقلال

در بخشی از متن تابلو دلنوشته اهدایی آریا یوسفی خطاب به خانواده این شهید آمده است: «بنده در سرزمینی رشد کردم که خاکش با خون شهدای مظلومی عجین شده که مدیون آنها هستم و رسم جوانمردی و‌ پهلوانی این است که خانواده شهدا تنها نمانند. ولی امر ما نیز بر این امر تأکید کرده‌اند. لذا وظیفه بود که محضر شما خانواده عزیز و محترم برسم و سلام همه ورزشکاران، سرمربیان و مدیران ورزشی عزیز کشورمان را نیز خدمت‌تان منتقل کنم. امیدوارم مشمول دعای خیر اهل بیت (ع) به‌ویژه مولای‌مان امام زمان (عج)، آن شهید عزیز، شما خانواده محترم و سایر شهدای عزیز کشورمان قرار بگیریم.»

یوسفی از ابتدای امسال در یک اقدام خاص و‌ پسندیده، ماهانه به دیدار خانواده شهدا به‌ویژه شهدایی می‌رود که نام آنها کمتر در رسانه‌ها و افکار عمومی دیده شده است. این اقدام یوسفی پس از اولین پیام مقام معظم رهبری (حفظه الله) مبنی بر توصیه دیدار با خانواده شهدا آغاز شده است.

این حرکت وی را می‌توان جلوه‌ای از توجه این بازیکن جوان به مسئولیت‌های اجتماعی و احترام به خانواده شهدا دانست؛ بازیکنی که در سال‌های اخیر علاوه بر حضور در ترکیب سپاهان و دعوت به تیم ملی، با رفتارهای خارج از زمین نیز تلاش کرده ارتباط خود را با جامعه و مردم حفظ کند. وی در گذشته نیز قبل از حضور در اردوی تیم ملی، در جمکران و مزار شهید سهیل کیارش حاضر شده ود.

وی که یکی از چهره‌های …



 تراکتور و حسین‌زاده، تابوی محرم و سپاهان!
۳ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

تراکتور و حسین‌زاده، تابوی محرم و سپاهان!

به گزارش آفتاب نیوز،

 برخی اتفاقات در لیگ ما مدام تکرار می‌شود و آنقدر جالب است که در هیچ کجای دنیا نمونه و مثالی ندارد. اینکه اتفاقات یک مسابقه طی دو فصل در یک ورزشگاه خاص عیناً تکرار شود، از جمله همین عجایب فوتبال ماست.

 فصل قبل، یکشنبه ۳۰ شهریور در همین نقش جهان و در دیدار دیدار هفته چهارم، سپاهان میزبان تراکتور بود. مثل همیشه دو مدعی قهرمانی و دو نماینده ایران در آسیا با لشکری از ملی‌پوش و لژیونر بازگشته، جدالی حساس داشتند که آن مسابقه با دبل امیرحسین حسین‌زاده در دقیقه پنجم وقت‌های اضافه نیمه اول و دقیقه ششم وقت‌های اضافه نیمه دوم، در مقابل تک گل محمد مهدی لطفی دقیقه ۶۱، با نتیجه ۲-۱ به سود مهمان تمام شد.

 طبعاً هر نتیجه دلایلی دارد که همان موقع به آن پرداختیم. اینکه سپاهان در دقایق تلف شده هر دو نیمه مراقب بهترین بازیکن تیم حریف نبود و از او ضربه خورد، ترجیع بند تمام نقد‌های کارشناسان بود که انتظار می‌رفت سرلوحه کادر فنی سپاهان و محرم نوید کیا قرار گیرد. اگر کادر فنی سپاهان تغییر می‌کرد یا مثلاً دروازه‌بان این تیم عوض می‌شد، یا به جای تراکتور و حسین‌زاده، بازیکنی دیگر با لباس تیمی دیگر مقابل سپاهان این اتفاقات را تکرار می‌کرد، بازهم ایراد زرد‌ها بود چه رسد به اینکه همه چیز عینا تکرار شود.

 این فصل دوباره دور رفت سپاهان میزبان تراکتور شد و دوباره در ورزشگاه نقش جهان، دو گل از امیرحسین حسین‌زاده -این بار در دقایق آخر نیمه دوم- دریافت کرد؛ و البته موفق به زدن همان تک گل فصل قبل هم نشد. اتفاق یعنی فقط یک بار، وقتی مساله‌ای تکرار شود، یعنی فرایند است نه اتفاق و باید بررسی شود. حتی اگر محرم مثل فصل قبل که بعد دو شکست خانگی و دو مساوی بیرون خانه از هفته پنجم پیروزی‌های متوالی را استارت و با ۱۱ برد قهرمان نیم فصل شد، درخشش را تکرار کند، باز فرقی در اصل قضیه نکرده و سپاهان دوباره از یک ناحیه و یک بازیکن ضربه خورده است.



 دیدار ارزشمند آریا یوسفی با خانواده شهید طباطبایی
۳ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

دیدار ارزشمند آریا یوسفی با خانواده شهید طباطبایی

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، شهید سید مرتضی طباطبایی از شهدای حمله دشمن در روزهای منتهی به سال ۱۴۰۵ بود که در جریان این حمله در شهرک صنعتی جی در حین کار به شهادت رسید. او غیر نظامی بود و در کنار تلاش برای تأمین معاش خانواده، پدر دو فرزند خردسال؛ یک کودک پنج‌ساله و نوزادی شش ماهه بود.

آریا یوسفی در این دیدار ضمن دیدار با مادر ، همسر و فرزندان خردسال شهید ، دل نوشته ای را به صورت تابلو و همچنین لباس تیم ملی خود را به یادگار به خانواده این شهید اهدا کرد.

در بخشی از متن تابلو دلنوشته اهدایی آریا یوسفی خطاب به خانواده این شهید آمده است:

«بنده در سرزمینی رشد کردم که خاکش به خون شهدای مظلومی عجین شده که مدیون آنان هستم و رسم جوانمردی و‌ پهلوانی این است که خانواده شهدا تنها نمانند و این تاکید ولی امر‌ ما نیز هست.

لذا وظیفه بود که محضر شما خانواده عزیز و محترم برسم و سلام همه ورزشکاران ، سرمربیان و مدیران ورزشی عزیز کشورمان را نیز خدمتتان منتقل نمایم. امیدوارم مشمول دعای خیر اهل بیت (ع) بویژه مولایمان امام زمان(عج)، آن شهید عزیز، شما خانواده محترم و سایر شهدای عزیز کشورمان قرار گیریم.»

یوسفی از ابتدای امسال در یک اقدام خاص و‌ پسندیده، ماهانه به دیدار خانواده شهدا بویژه شهدایی که کمتر نام آنان در رسانه و افکار عمومی دیده شده است، می رود. این اقدام یوسفی پس از اولین پیام مقام معظم رهبری (حفظه الله) مبنی بر توصیه دیدار با خانواده شهدا، آغاز شده است.

این حرکت وی را می‌توان جلوه‌ای از توجه این بازیکن جوان به مسئولیت‌های اجتماعی و احترام به خانواده شهدا دانست؛ بازیکنی که در سال‌های اخیر علاوه بر حضور در ترکیب سپاهان و دعوت به تیم ملی، با رفتارهای خارج از زمین نیز تلاش کرده ارتباط خود را با جامعه و مردم حفظ کند. وی در گذشته نیز قبل از حضور در اردوی تیم ملی، در جمکران و مزار شهید سهیل کیارش حاضر شده ود. 

وی که یکی از چهره‌های جوان و آینده‌دار فوتبال ایران به شمار می‌رود، در سال‌های اخیر مسیر پیشرفت خود را از سپاهان تا تیم ملی طی کرده و حضورش در چنین برنامه‌های ابتکاری نشان می‌دهد که برای او، فوتبال تنها به اتفاقات داخل زمین خلاصه نمی‌شود.

دیدار امروز این ملی‌پوش سپاهان با خانواده …



 تیم فصل جدید امیر غفور مشخص شد ‌
۴ ساعت قبل / سایت آوش

تیم فصل جدید امیر غفور مشخص شد ‌

امیر غفور، ستاره والیبال ایران، همچنان بدون تیم است. او که قرار بود به شهرداری ارومیه بپیوندد، در لحظه آخر هر دو طرف درباره مسائل مالی به مشکل خوردند و این انتقال منتفی شد.

حالا از اصفهان خبر می‌رسد که مدیران این باشگاه با امیر غفور، قطر پاسور فصل قبلشان، به توافقاتی دست یافته‌اند و احتمالاً این بازیکن در فصل پیش رو در این تیم اصفهانی بازی خواهد کرد.

البته مذاکرات سپاهانی‌ها و امیر غفور همچنان ادامه دارد و قرارداد رسمی پس از توافق دو طرف در مسائل مالی خواهد بود.

امیر غفور ۳۵ ساله فصل قبل هم در این تیم حضور داشت و اگر قرارداد خود را رسمی کند، دومین فصل متوالی خواهد بود که در این تیم توپ خواهد زد. سپاهان اصفهان این روزها در حال نهایی کردن اسکواد خود برای فصل ٠۶-١۴٠۵ است و از شواهد موجود، آنها تیمی مدعی را در لیگ برتر والیبال ایران خواهند داشت.

 



 نتایج هفته دوم لیگ برتر به کام استقلال، پرسپولیس و تراکتور / سپاهان در تعقیب مدعیان
۵ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

نتایج هفته دوم لیگ برتر به کام استقلال، پرسپولیس و تراکتور / سپاهان در تعقیب مدعیان

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو،لیگ برتر هنوز در ابتدای مسیر قرار دارد و قضاوت درباره مدعیان قهرمانی بسیار زود است، اما دو هفته ابتدایی فصل جدید حداقل یک تصویر اولیه از شرایط چهار تیمی که بیشترین نگاه‌ها را به خود جلب کرده‌اند، ارائه کرده است؛ پرسپولیس، استقلال و تراکتور شروعی بدون نقص داشته‌اند و سپاهان برخلاف سه رقیب خود، نخستین آزمون جدی‌اش را با شکست پشت سر گذاشته است.

استقلال؛ شروع مقتدرانه با یک خط دفاع نفوذناپذیر

استقلال یکی از بهترین شروع‌های ممکن را در فصل جدید داشته است. آبی‌پوشان در هفته نخست با نتیجه ۴ بر صفر مس شهر بابک را شکست دادند و خیلی زود خود را به عنوان یکی از مدعیان جدی بالای جدول معرفی کردند. این تیم در هفته دوم نیز در دیداری خارج از خانه مقابل نساجی مازندران به پیروزی یک بر صفر رسید تا دومین برد متوالی خود را جشن بگیرد.

نکته مهم درباره شروع استقلال فقط کسب ۶ امتیاز نیست؛ شاگردان سهراب بختیاری‌زاده در دو مسابقه پنج گل زده‌اند و هنوز دروازه‌شان باز نشده است. چنین آماری در هفته‌های ابتدایی می‌تواند نشان‌دهنده شروع منظم و قابل قبول آبی‌ها در هر دو فاز دفاعی و هجومی باشد.

استقلال البته برای حفظ این روند باید در ادامه فصل نشان دهد که توانایی عبور از بازی‌های سخت‌تر و مدعیان مستقیم را نیز دارد. با این حال، در پایان هفته دوم، آبی‌ها یکی از سه تیم بدون شکست و بدون امتیاز از دست‌رفته هستند و در رده دوم جدول ایستاده‌اند.

پرسپولیس؛ صدرنشینی با یک برد پرگل

پرسپولیس هم فصل را با پیروزی آغاز کرد. سرخپوشان در هفته نخست با نتیجه ۲ بر صفر شمس‌آذر قزوین را شکست دادند و در هفته دوم مقابل استقلال خوزستان نمایشی متفاوت ارائه کردند و با نتیجه ۴ بر یک به برتری رسیدند.

پیروزی پرگل برابر استقلال خوزستان باعث شد پرسپولیس در پایان هفته دوم با ۶ گل زده، یک گل بیشتر از استقلال به ثمر رسانده باشد و همین موضوع در شرایطی که هر دو تیم تفاضل گل مثبت پنج دارند، صدر جدول را به سرخپوشان رساند.

پرسپولیس در دو هفته ابتدایی هم از نظر نتیجه و هم از نظر آمار گلزنی عملکرد قابل توجهی داشته است. با این حال، یک گل خورده مقابل استقلال خوزستان نشان می‌دهد که برخلاف استقلال و تراکتور، سرخپوشان …





پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 خلاصه بازی اتلتیکو مادرید و مالاگا
سایت هم میهن

خلاصه بازی اتلتیکو مادرید و مالاگا

در اولین هفته از لالیگا، اتلتیکو مادرید در دیداری خانگی مقابل مالاگا به پیروزی 2 بر صفر رسید.
 پسر مشهدی از خانه تا کوچه به پدرش چاقو زد؛‌جزئیات قتل هولناک
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

پسر مشهدی از خانه تا کوچه به پدرش چاقو زد؛‌جزئیات قتل هولناک

بامداد روز گذشته در مشهد یک پسر 20 ساله پدر خود را با ضربات چاقو به قتل رساند.
 تیم ملی والیبال ایران به روسیه رفت
خبرگزاری ایسکانیوز

تیم ملی والیبال ایران به روسیه رفت

تیم ملی والیبال ایران برای برپایی اردوی برون مرزی و شرکت در تورنمنت چهار جانبه راهی شهر اوفا در روسیه شد تا شاگردان پیاتزا مسیر جدید و جدی را برای حضور شایسته در قهرمانی آسیا آغاز کنند.
 «سولو گل» غیرمنتظره در شهربابک؛ خودتی زبیر؟ (ویدیو)
سایت فوتبالی

«سولو گل» غیرمنتظره در شهربابک؛ خودتی زبیر؟ (ویدیو)

پایگاه خبری فوتبالی- گل تیم مس شهربابک در برابر خیبر خرم‌آباد می‌تواند بهترین گل هفته دوم لیگ برتر باشد.به گزارش فوتبالی، در یکی از بازی‌های هفته دوم لیگ برتر، تیم مس شهر بابک میزبان خیبر خرم‌آباد بود که این بازی با تساوی یک - یک به پایان رسید. این بازی شاید از نظر جدولی یکی از بازی‌هایی بود که توجه چندانی به آن نمی‌شد اما گلی که تیم میزبان زد، یکی از جذاب‌ترین و احتمالا زیباترین گل هفته دوم خواهد بود.جدا از این که کمتر کسی پیش‌‎بینی می‌‎کرد بهترین گل هفته در شهر بابک به ثمر برسد، زننده این گل ه ...,محمدزبیر نیک‌نفس,خیبر خرم آباد,مس شهربابک,لیگ برتر ایران,پیشنهاد سردبیر
 واکنش احساسی سردار دورسون به برد پرسپولیس؛ سه قلب قرمز برای هم‌تیمی‌های سابقش
سایت پارس فوتبال

واکنش احساسی سردار دورسون به برد پرسپولیس؛ سه قلب قرمز برای هم‌تیمی‌های سابقش

سردار دورسون، مهاجم سابق پرسپولیس، پس از پیروزی ۴-۱ تیم سابقش مقابل استقلال خوزستان، خوشحالی خود را ابراز کرد.
 هوادار پرسپولیس : با حضور مهدی تارتار پرسپولیس خیلی خوب بازی می کند
سایت پارس فوتبال

هوادار پرسپولیس : با حضور مهدی تارتار پرسپولیس خیلی خوب بازی می کند

هوادار تیم فوتبال پرسپولیس تهران معتقد است که سرخپوشان تحت هدایت سرمربی جدید مهدی تارتار خیلی خوب بازی می کنند.
 سفر تیم ملی والیبال به روسیه
سایت دیدارنیوز

سفر تیم ملی والیبال به روسیه

تیم ملی والیبال مردان کشورمان برای برپایی اردوی برون مرزی و شرکت در تورنمنت چهار جانبه راهی شهر اوفا در روسیه شد.
 حلقه مخالفان اینفانتینو گسترده‌تر شد؛ «آخرین ضربه» به رئیس فیفا
سایت خبر ورزشی

حلقه مخالفان اینفانتینو گسترده‌تر شد؛ «آخرین ضربه» به رئیس فیفا

پس از برکناری کوین لامور، موج مخالفت‌ها با ریاست جانی اینفانتینو شدت گرفته و چند فدراسیون ملی و مقام ارشد فوتبال حمایت خود از ادامه ریاست او در فیفا را پس گرفته‌اند.