قیمت طلا امروز




 سایت پارس فوتبال / ۱۴۰۵/۰۵/۰۶

روایت AFC از جام جهانی ایران/ حذف با کمترین اختلاف و بدون شکست - پارس فوتبال

سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا در گزارشی کوتاه به عملکرد تیم ملی ایران در جام جهانی ۲۰۲۶ پرداخت.
 روایت AFC از جام جهانی ایران/ حذف با کمترین اختلاف و بدون شکست - پارس فوتبال



۲ ساعت قبل / سایت فوتبالی

فدراسیون فوتبال استرالیا مقصد جدید عضو ایرانی ای اف سی؛ رحمانی از AFC رفت!

پایگاه خبری فوتبالی- بر اساس خبرهایی که به فوتبالی رسیده است، شاهین رحمانی عضو ایرانی ای اف سی، که سال‌ها در کنفدراسیون فوتبال آسیا، مسئولیت‌های مختلفی داشت از این کنفدراسیون جدا شده است .

به گزارش فوتبالی، اهالی فوتبالی در ایران و به ویژه آنها که فوتبال را جدی‌تر و از حدود سه ده پیش دنبال می‌کنند شاهین رحمانی را به عنوان یک روزنامه نگار می‌شناسند. رحمانی در دورانی که در تاریخ ایران به دوره اصلاحات معروف است بیشتر شناخته شد .

او سردبیر هفته نامه موفق و خواندنی «تماشاگران امروز» که خیلی از خبرنگاران و روزنامه نگاران سرشناس ایران عضو تحریریه‌اش بودند و اغلب‌شان هم در عرصه رسانه و هم در عرصه هنر به موفقیت‌های بزرگی رسیدند، بود .

او در دولت اصلاحات سردبیر روزنامه ایران ورزشی هم شد که روزنامه تخصصی ورزشی ارگان رسمی دولت بود. رحمانی در همین دوران با محسن صفایی فراهانی که رییس فدراسیون فوتبال بود آشنا شد و همین آشنایی مسیر زندگی حرفه‌ای او را تغییر داد .

صفایی فراهانی با روابطی که در  AFC  داشت رحمانی را به این سازمان معرفی کرد و همین مساله سرآغاز حضور چند ساله رحمانی در کنفدراسیون فوتبال آسیا شد. رحمانی پس از استخدام و به دلیل حضور در دفتر کارش در کوالالامپور، به مالزی رفت .

او حدود 23 سال در  AFC  بود و البته فعالیتش را در بخش رسانه ای آغاز کرد و سپس به کمیته مسابقات و صدور مجوز حرفه ای این سازمان رفت. همین مساله باعث شد او چند بار به همراه «سوزوکی» رییس ژاپنی کمیته مجوز حرفه‌ای  AFC  به ایران سفر کند. آخرین خبری که از رحمانی داشتیم این بود که او در بخش امنیت کنفدراسیون فوتبال آسیا کار می کرد .

او عضو معتمد  AFC  بود و به همین دلیل بیش از دو دهه در این سازمان فعالیت کرد و ماموریت‌های زیادی را در کشورهای مختلف قاره آسیا به سرانجام رساند. رحمانی همچنین به نوعی و البته غیرمستقیم و گاهی اوقات مستقیم کانال ارتباطی فدراسیون فوتبال ایران با  AFC  بود .

حالا اما بعد از بیش دو دهه کار در  AFC  رحمانی خودش تصمیم به قطع همکاری با این نهاد گرفت و استعفا کرد. استعفای او هم پذیرفته شد و حالا او به استرالیا رفته و ظاهرا  در بخش برگزاری مسابقات فوتبال فدراسیون استرالیا عضو این فدراسیون شده است.


۲ ساعت قبل / سایت فوتبالی

روایت بهمنی از تورنمنت سه جانبه؛ امید داشتیم ای‌اف‌سی قبول کند!

پایگاه خبری فوتبالی- توضیح سخنگوی سازمان لیگ درباره تورنمنت سه‌جانبه، فقط عمق فاجعه را بیشتر کرد.

به گزارش فوتبالی، ماجرای تورنمنت سه‌جانبه‌ای که برای تعیین نماینده ایران در لیگ قهرمانان آسیای دو برگزار شد، یکی از اتفاقاتی بود که ضربه بدی به اعتبار فدراسیون فوتبال ایران زد.

تا همین چند روز پیش، شاید این احتمال وجود داشت که نامه‌های فدراسیون به کنفدراسیون فوتبال آسیا تاثیری داشته باشد اما در نهایت قرعه‌کشی لیگ قهرمانان آسیای دو برگزار شد و این تیم گل‌گهر سیرجان بود که رسما به عنوان نماینده ایران در این مسابقات معرفی شد.

به این ترتیب رسما تورنمنت سه‌جانبه و قهرمانی تیم چادرملو در آن مسابقات هیچ ارزش و اعتباری نداشتند و تاثیری هم در انتخاب نماینده ایران در لیگ قهرمانان آسیای دو نداشتند.

دیشب حجت‌الله بهمنی در تماس تلفنی با برنامه فوتبال برتر، درباره موضوعات مختلفی حرف زد و ماجرای تورنمنت سه‌جانبه هم یکی از این موضوعات بود.

سخنگوی سازمان لیگ گفت: «تصمیم برگزاری این تورنمنت توسط فدراسیون فوتبال گرفته شد و نامه‌های بین المللی هم توسط فدراسیون ارسال می‌شود. به نظر من، این که این اتفاق را به گردن دبیر کل بیندازیم و یا یک فرد را مقصر بدانیم درست نیست. این پروسه‌ای بوده که مصوب و اجرا شد، به این امید که تیم قهرمان را به ای‌اف‌سی معرفی کنند و ای‌اف‌سی هم آن را بپذیرد. نامه‌نگاری هم شد ولی کنفدراسیون فوتبال آسیا در نهایت قبول نکرد و نظر خودش را داد و تیم گل‌گهر به عنوان نماینده ایران معرفی شد.»

توضیحات بهمنی درباره این ماجرا عجیب است! او مدعی شده که ای‌اف‌سی در نهایت نظر خودش را داده اما واقعیت این است که ای‌اف‌سی طبق قانون عمل کرده و این فدراسیون فوتبال ایران بوده که اصرار داشته نظر خودش مورد پذیرش واقع شود که طبیعتا امکانش فراهم نبوده است.


۵ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

هیجان ستاره اینتر برای پوشیدن پیراهن بارسا

به گزارش "ورزش سه"، لائوتارو مارتینس یکی از بهترین مهاجمان شماره ۹ جهان است. بارسلونا تمام تمرکز خود را روی جذب خولین آلوارز معطوف کرده است، اما فهرست مهاجمان تراز اول برای پیوستن به این تیم محدود است. یکی از نام‌هایی که مطرح شده، لائوتارو است. اگرچه باشگاه بارسلونا فعلاً اقدام برای جذب او را کنار گذاشته است، اما این بازیکن به تحرکات لحظات پایانی بازار نقل‌وانتقالات چشم دوخته است.

این بازیکن آرژانتینی اسطوره اینتر محسوب می‌شود؛ جایی که کاپیتان تیم است و قراردادش را تا سال ۲۰۲۹ تمدید کرده است. انتقال او در حال حاضر غیرممکن به نظر می‌رسد، اما هیچ‌چیز را نمی‌توان نادیده گرفت، زیرا او یکی از گلزن‌ترین بازیکنان جهان است. ارزش بازار او ۸۵ میلیون یورو برآورد می‌شود که برای یک بازیکن ۲۸ ساله رقمی غیرمنطقی نیست.

لائوتارو مارتینس با این حال از حضور در اینتر میلان بسیار راضی است. او کاپیتان تیم است و آخرین اسکودتوی به دست آمده توسط این باشگاه را بالای سر برد. در میلان خروج ستاره اصلی تیم غیرقابل تصور است، اما پیشنهاد بارسلونا می‌تواند همه چیز را تغییر دهد. بارسلونا در حالی وارد روزهای پایانی پنجره نقل‌وانتقالات تابستانی می‌شود که با وجود تلاش‌های بی‌نتیجه برای جذب خولین آلوارز، هنوز هیچ مهاجمی را برای جانشینی لواندوفسکی و فران تورس پیدا نکرده است.

حضور او در بارسلونا اعتبار بین‌المللی‌اش را نیز افزایش می‌دهد. لائوتارو مارتینس در آخرین جام جهانی بازیکن فیکس تیم ملی آرژانتین نبود و برای مثال در فینال حتی یک دقیقه هم بازی نکرد. حضور در بارسلونا او را به سطح اول فوتبال جهان بازمی‌گرداند تا برای عناوین بزرگ تیمی و همچنین جوایز فردی مانند کفش طلا یا حتی توپ طلا بجنگد.

لائوتارو مارتینس می‌داند که انتقال به بارسلونا موقعیت او را در ویترین فوتبال ارتقا می‌دهد، اما از اینتر میلان به خاطر اعتمادی که طی سال‌های طولانی به او داشته و در آن ۱۷۵ گل در ۳۷۶ بازی به ثمر رسانده، بسیار سپاسگزار است.

اینتر علاوه بر این، خود را با بازیکنان باکیفیتی مانند اسپنس، مدافع راست تاتنهام، برای جانشینی دومفریس و بازیکنی مانند مانوئل آکانجی تقویت کرده است.

در هر صورت، بارسلونا هنوز طرح جایگزین خود را در صورت قطعی شدن عدم امکان حضور خولین آلوارز به اجرا نگذاشته است و باید سناریوهای دیگر را بررسی کند.

منبع: اسپورت




 بیرانوند و حسین‌زاده در آستانه اعزام به ژاپن!
۹ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بیرانوند و حسین‌زاده در آستانه اعزام به ژاپن!

صحبت‌هایی در خصوص اعزام امیرحسین حسین‌زاده و علیرضا بیرانوند به بازی‌های آسیایی ناگویا وجود دارد.

 رسمی؛ رونالدینیو بعد از ۱۱ سال به فوتبال برگشت!
۵ ساعت قبل / سایت فوتبالی

رسمی؛ رونالدینیو بعد از ۱۱ سال به فوتبال برگشت!

پایگاه خبری فوتبالی- دنیای فوتبال شاهد یکی از عجیب‌ترین بازگشت‌های سال‌های اخیر است؛ رونالدینیو، اسطوره برزیلی و برنده توپ طلای ۲۰۰۵، در ۴۶ سالگی بار دیگر به فوتبال ایتالیا برگشته و به‌عنوان بازیکن راونا در سری C فعالیت خواهد کرد. به گزارش فوتبالی، باشگاه راونا در ماه ژوئن رسما اعلام کرده بود که رونالدینیو به‌عنوان بازیکن ثبت خواهد شد و حتی قرار است پیراهن شماره ۱۰ را بر تن کند. این اتفاق بیش از یک دهه پس از آخرین حضور حرفه‌ای رونالدینیو در زمین رخ می‌دهد. آخرین بازی رسمی او در سپتامبر ۲۰۱۵ با پ ...,سری سی,راونا,رونالدینیو,بارسلونا,تیم ملی برزیل,نقل و انتقالات,پیشنهاد سردبیر

 پیوستن فرشید اسماعیلی هافبک باتجربه فوتبال ایران به ذوب‌آهن
۱۴ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

پیوستن فرشید اسماعیلی هافبک باتجربه فوتبال ایران به ذوب‌آهن

باشگاه ذوب‌آهن با انتشار نخستین تصویر رسمی فرشید اسماعیلی در لباس این تیم، پیوستن او به جمع سبزپوشان اصفهانی را اعلام کرد.

 فتح‌الله‌زاده: تاجرنیا دوست دارد مدیرعامل استقلال باشد
۱۱ ساعت قبل / سایت فوتبالی

فتح‌الله‌زاده: تاجرنیا دوست دارد مدیرعامل استقلال باشد

پایگاه خبری فوتبالی- علیرغم اخباری که در یک ماه گذشته درباره معرفی مدیر عامل جدید باشگاه استقلال منتشر شده اما هنوز اتفاقی در این باره به صورت رسمی نیفتاده است.به گزارش فوتبالی، حدود یک ماه پیش بود که اخباری درباره دو عضو جدید هیات مدیره باشگاه استقلال منتشر شد. گفته می‌شود مصطفی متدین و حسین علوی مقدم به عنوان اعضای جدید هیات مدیره استقلال معرفی شده‌‌اند. این دو نفر به جای مجتبی فریدونی و محمودرضا بابایی وارد ترکیب هیات مدیره استقلال شده‌‌اند. هر چند هنوز این جابجایی به صورت رسمی اعلام نشده اما ...,علی تاجرنیا,استقلال,علی فتح‌الله‌زاده,پیشنهاد سردبیر

 بازگشت ویژه سیدجلال حسینی به پرسپولیس
۸ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بازگشت ویژه سیدجلال حسینی به پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس در مذاکره با تیم فولاد موفق شده امتیاز تیم دوم این که که راهی لیگ آزادگان شده خریداری و قصد دارد هدایت آن را به کاپیتان اسبق خود بسپارد.

 بارسلونا و مساله ریاست!
۱۰ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بارسلونا و مساله ریاست!

فلیک برای تیمش یک رهبر جدید می‌خواست و رودری باید کنار رافینیا نقش بزرگ‌تری داشته باشد.