قیمت طلا امروز




 سایت پارس فوتبال / ۱۴۰۵/۰۵/۰۶

کنایه مدیرعامل چادرملو به فدراسیون فوتبال؛ «هدایت» کنندگان کمیته انضباطی، استیناف را هم «هدایت» کردند! - پارس فوتبال

مدیرعامل باشگاه چادرملوی اردکان، صدور حکم کمیته استیناف را در راستای اعمال فشار به این باشگاه می‌داند.
 کنایه مدیرعامل چادرملو به فدراسیون فوتبال؛ «هدایت» کنندگان کمیته انضباطی، استیناف را هم «هدایت» کردند! - پارس فوتبال



۵۵ دقیقه قبل / سایت فوتبالی

فدراسیون فوتبال استرالیا مقصد جدید عضو ایرانی ای اف سی؛ رحمانی از AFC رفت!

پایگاه خبری فوتبالی- بر اساس خبرهایی که به فوتبالی رسیده است، شاهین رحمانی عضو ایرانی ای اف سی، که سال‌ها در کنفدراسیون فوتبال آسیا، مسئولیت‌های مختلفی داشت از این کنفدراسیون جدا شده است .

به گزارش فوتبالی، اهالی فوتبالی در ایران و به ویژه آنها که فوتبال را جدی‌تر و از حدود سه ده پیش دنبال می‌کنند شاهین رحمانی را به عنوان یک روزنامه نگار می‌شناسند. رحمانی در دورانی که در تاریخ ایران به دوره اصلاحات معروف است بیشتر شناخته شد .

او سردبیر هفته نامه موفق و خواندنی «تماشاگران امروز» که خیلی از خبرنگاران و روزنامه نگاران سرشناس ایران عضو تحریریه‌اش بودند و اغلب‌شان هم در عرصه رسانه و هم در عرصه هنر به موفقیت‌های بزرگی رسیدند، بود .

او در دولت اصلاحات سردبیر روزنامه ایران ورزشی هم شد که روزنامه تخصصی ورزشی ارگان رسمی دولت بود. رحمانی در همین دوران با محسن صفایی فراهانی که رییس فدراسیون فوتبال بود آشنا شد و همین آشنایی مسیر زندگی حرفه‌ای او را تغییر داد .

صفایی فراهانی با روابطی که در  AFC  داشت رحمانی را به این سازمان معرفی کرد و همین مساله سرآغاز حضور چند ساله رحمانی در کنفدراسیون فوتبال آسیا شد. رحمانی پس از استخدام و به دلیل حضور در دفتر کارش در کوالالامپور، به مالزی رفت .

او حدود 23 سال در  AFC  بود و البته فعالیتش را در بخش رسانه ای آغاز کرد و سپس به کمیته مسابقات و صدور مجوز حرفه ای این سازمان رفت. همین مساله باعث شد او چند بار به همراه «سوزوکی» رییس ژاپنی کمیته مجوز حرفه‌ای  AFC  به ایران سفر کند. آخرین خبری که از رحمانی داشتیم این بود که او در بخش امنیت کنفدراسیون فوتبال آسیا کار می کرد .

او عضو معتمد  AFC  بود و به همین دلیل بیش از دو دهه در این سازمان فعالیت کرد و ماموریت‌های زیادی را در کشورهای مختلف قاره آسیا به سرانجام رساند. رحمانی همچنین به نوعی و البته غیرمستقیم و گاهی اوقات مستقیم کانال ارتباطی فدراسیون فوتبال ایران با  AFC  بود .

حالا اما بعد از بیش دو دهه کار در  AFC  رحمانی خودش تصمیم به قطع همکاری با این نهاد گرفت و استعفا کرد. استعفای او هم پذیرفته شد و حالا او به استرالیا رفته و ظاهرا  در بخش برگزاری مسابقات فوتبال فدراسیون استرالیا عضو این فدراسیون شده است.


۵۵ دقیقه قبل / سایت فوتبالی

روایت بهمنی از تورنمنت سه جانبه؛ امید داشتیم ای‌اف‌سی قبول کند!

پایگاه خبری فوتبالی- توضیح سخنگوی سازمان لیگ درباره تورنمنت سه‌جانبه، فقط عمق فاجعه را بیشتر کرد.

به گزارش فوتبالی، ماجرای تورنمنت سه‌جانبه‌ای که برای تعیین نماینده ایران در لیگ قهرمانان آسیای دو برگزار شد، یکی از اتفاقاتی بود که ضربه بدی به اعتبار فدراسیون فوتبال ایران زد.

تا همین چند روز پیش، شاید این احتمال وجود داشت که نامه‌های فدراسیون به کنفدراسیون فوتبال آسیا تاثیری داشته باشد اما در نهایت قرعه‌کشی لیگ قهرمانان آسیای دو برگزار شد و این تیم گل‌گهر سیرجان بود که رسما به عنوان نماینده ایران در این مسابقات معرفی شد.

به این ترتیب رسما تورنمنت سه‌جانبه و قهرمانی تیم چادرملو در آن مسابقات هیچ ارزش و اعتباری نداشتند و تاثیری هم در انتخاب نماینده ایران در لیگ قهرمانان آسیای دو نداشتند.

دیشب حجت‌الله بهمنی در تماس تلفنی با برنامه فوتبال برتر، درباره موضوعات مختلفی حرف زد و ماجرای تورنمنت سه‌جانبه هم یکی از این موضوعات بود.

سخنگوی سازمان لیگ گفت: «تصمیم برگزاری این تورنمنت توسط فدراسیون فوتبال گرفته شد و نامه‌های بین المللی هم توسط فدراسیون ارسال می‌شود. به نظر من، این که این اتفاق را به گردن دبیر کل بیندازیم و یا یک فرد را مقصر بدانیم درست نیست. این پروسه‌ای بوده که مصوب و اجرا شد، به این امید که تیم قهرمان را به ای‌اف‌سی معرفی کنند و ای‌اف‌سی هم آن را بپذیرد. نامه‌نگاری هم شد ولی کنفدراسیون فوتبال آسیا در نهایت قبول نکرد و نظر خودش را داد و تیم گل‌گهر به عنوان نماینده ایران معرفی شد.»

توضیحات بهمنی درباره این ماجرا عجیب است! او مدعی شده که ای‌اف‌سی در نهایت نظر خودش را داده اما واقعیت این است که ای‌اف‌سی طبق قانون عمل کرده و این فدراسیون فوتبال ایران بوده که اصرار داشته نظر خودش مورد پذیرش واقع شود که طبیعتا امکانش فراهم نبوده است.


۴ ساعت قبل / سایت انتخاب

سازمان لیگ: دیدار تراکتور و پرسپولیس بدون تماشاگر برگزار می‌شود

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

فارس: دیدار دو تیم تراکتور تبریز و پرسپولیس در هفته سوم لیگ برتر بدون تماشاگر است.

مدیر روابط‌عمومی سازمان لیگ فوتبال ایران گفت: باتوجه‌به آخرین استعلام از ارکان قضایی فدراسیون فوتبال دیدار دو تیم تراکتور و پرسپولیس در هفته سوم لیگ برتر بدون تماشاگر برگزار می‌شود.

تراکتور درخواست لغو حکم انضباطی را داده بود. فصل گذشته هر دو دیدار دو تیم بی‌تماشاگر برگزار شد. فقط در بازی جام حذفی تراکتور با حضور تماشاگران بود. این حکم سال ۱۴۰۳ به‌دلیل درگیری روی سکوها در بازی دو تیم در ورزشگاه آزادی صادر شد.

دیدار دو تیم روز دوشنبه ساعت ۱۸:۳۰ برگزار می شود.




 بازار نقل و انتقالات دچار جنون شد!
۱۷ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بازار نقل و انتقالات دچار جنون شد!

بازار نقل‌وانتقالات تابستان امسال به کلی عقلانیت خود را از دست داده است.

 خاتون بم برای صعود به برد برابر الاتحاد نیاز دارد
۶ ساعت قبل / سایت هم میهن

خاتون بم برای صعود به برد برابر الاتحاد نیاز دارد

خاتون بم در آخرین دیدار مرحله انتخابی لیگ قهرمانان زنان آسیا، برای رسیدن به مرحله گروهی باید الاتحاد اردن را شکست دهد.

 تارتار در جمع برترین‌ها؛ شروع 6 امتیازی
۱۰ ساعت قبل / سایت فوتبالی

تارتار در جمع برترین‌ها؛ شروع 6 امتیازی

پایگاه خبری فوتبالی- مهدی تارتار به جمع مربیان پرسپولیسی اضافه شد که لیگ را با 6 امتیاز شروع کردند.به گزارش فوتبالی، مهدی تارتار در دومین هفته لیگ برتر هم عملکرد موفقی داشت و توانست استقلال خوزستان را با نتیجه 4 بر یک مغلوب کند. تارتار با این پیروزی هر شش امتیاز ممکن را به دست آورد تا در جمع مربیانی از پرسپولیس قرار بگیرد که لیگ را با دو برد متوالی در ابتدای فصل آغاز کردند. در ادامه فهرست این مربیان را مرور می‌کنیم.علی پروینپروین اولین مربی پرسپولیس در تاریخ لیگ برتر بود که توانست به 6 امتیاز در ...,لیگ برتر ایران,پرسپولیس,مهدی تارتار,علی پروین,وینگو بگوویچ,افشین قطبی,برانکو ایوانکوویچ,یحیی گل‌محمدی

 بیرانوند و حسین‌زاده در آستانه اعزام به ژاپن!
۷ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بیرانوند و حسین‌زاده در آستانه اعزام به ژاپن!

صحبت‌هایی در خصوص اعزام امیرحسین حسین‌زاده و علیرضا بیرانوند به بازی‌های آسیایی ناگویا وجود دارد.

 خداحافظی احساسی منیر با استقلال؛ همیشه آن‌طور که تصور می‌کنیم پیش نمی‌رود +‌عکس
۸ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

خداحافظی احساسی منیر با استقلال؛ همیشه آن‌طور که تصور می‌کنیم پیش نمی‌رود +‌عکس

مهاجم الجزایری با انتشار پستی در صفحه شخصی خود، از هواداران آبی‌پوش تهران قدردانی کرد و از جدایی خود خبر داد.

 باورنکردنی؛ پرتاب‌های اوت محمدی را در روسیه آنالیز می‌کنند! (ویدیو)
۱۰ ساعت قبل / سایت فوتبالی

باورنکردنی؛ پرتاب‌های اوت محمدی را در روسیه آنالیز می‌کنند! (ویدیو)

پایگاه خبری فوتبالی- پرتاب های اوت نادر محمدی در روسیه تبدیل به یک سوژه جدی و تحلیلی شده است.به گزارش فوتبالی، با پیوستن نادر محمدی به تیم اسپارتاک کاستروما در لیگ «اف‌ان‌ال» که لیگ سطح دو کشور روسیه محسوب می‌شود و معادل لیگ آزادگان خودمان است، پیش‌بینی می‌شد که اوت دستی‌های او تبدیل به یکی از سوژه‌های جذاب این لیگ شود.اما بعد از اولین پرتاب‌های او که ویدیوهایش فضای مجازی را در نوردید، حالا رسانه‌های روسیه به آنالیز و بررسی پرتاب‌های او رو آورده‌اند و ماجرا از چیزی که پیش‌بینی می‌شد خیلی جدی‌تر ...,نادر محمدی,اسپارتاک کاستروما,پیشنهاد سردبیر