قیمت طلا امروز




 سایت شهر بورس / ۱۴۰۵/۰۵/۰۷

فروش تیرماه «کچاد» ۳۸ درصد رشد کرد

شرکت معدنی و صنعتی چادرملو در تیرماه ۱۴۰۵ نزدیک به ۷ هزار میلیارد تومان فروش ثبت کرد که نسبت به تیرماه سال گذشته ۳۸ درصد بیشتر است.
 فروش تیرماه «کچاد» ۳۸ درصد رشد کرد

به گزارش شهر بورس، شرکت معدنی و صنعتی چادرملو با نماد «کچاد» گزارش فعالیت یک‌ماهه منتهی به ۳۱ تیر ۱۴۰۵ خود را منتشر کرد. سال مالی این شرکت منتهی به ۳۰ آذر ۱۴۰۵ است؛ بنابراین تیرماه، هفتمین ماه از سال مالی جاری «کچاد» محسوب می‌شود. فهرست عناوین عملکرد ماهانه شرکت معدنی و صنعتی چادرملو ترکیب فروش تیرماه «کچاد» تغییر کرد فروش هفت‌ماهه «کچاد» نزدیک به ۱۱۲ درصد رشد کرد مهم‌ترین تفاوت عملکرد «کچاد» با سال گذشته

بررسی گزارش نشان می‌دهد فروش چادرملو در تیرماه ۱۴۰۵ به ۶ هزار و ۹۹۹ میلیارد و ۵۹۷ میلیون تومان رسیده است. این شرکت در تیرماه سال گذشته پنج هزار و ۸۳ میلیارد و ۱۰۱ میلیون تومان فروش ثبت کرده بود.

به این ترتیب، فروش ماهانه «کچاد» یک هزار و ۹۱۶ میلیارد و ۴۹۶ میلیون تومان افزایش یافت و نزدیک به ۳۸ درصد رشد کرد. تمام فروش شرکت در تیرماه امسال از بازار داخلی به دست آمد و در این ماه درآمدی از محل صادرات، ارائه خدمات یا سود سرمایه‌گذاری‌ها شناسایی نشد.

مهم‌ترین تفاوت عملکرد تیرماه چادرملو با سال گذشته، افزایش وزن کنسانتره آهن در ترکیب فروش شرکت بود. فروش این محصول از ۹۰۷ میلیارد و ۱۲۶ میلیون تومان به دو هزار و ۸۷۱ میلیارد تومان رسید و بیش از ۲۱۶ درصد افزایش یافت.

کنسانتره آهن در تیرماه امسال با سهم ۴۱ درصدی، به بزرگ‌ترین منبع درآمد ماهانه چادرملو تبدیل شد. این در حالی است که در تیرماه سال گذشته فولاد با سهمی نزدیک به ۵۲ درصد، اصلی‌ترین محصول درآمدزای شرکت بود.

فروش تجمیعی «کچاد» نیز نسبت به دوره مشابه سال گذشته افزایش قابل‌توجهی داشت. مجموع فروش شرکت از ابتدای سال مالی تا پایان تیرماه از ۲۷ هزار و ۱۴۴ میلیارد تومان به ۵۷ هزار و ۵۱۸ میلیارد تومان رسید و نزدیک به ۱۱۲ درصد رشد کرد.

فولاد و کنسانتره آهن در مجموع نزدیک به ۸۰ درصد فروش هفت‌ماهه شرکت را تشکیل دادند. افزایش فروش این دو محصول حدود ۸۸ درصد رشد ریالی درآمد تجمیعی چادرملو را ایجاد کرده است.

در کنار رشد فروش داخلی، شرکت از ابتدای سال مالی ۵۵۲ میلیارد و ۴۸۴ میلیون تومان گندله صادر کرد؛ در حالی که در دوره مشابه سال قبل فروش صادراتی نداشت. با وجود آغاز صادرات، سهم بازار خارجی از کل فروش هفت‌ماهه همچنان کمتر از یک درصد است و ساختار درآمدی «کچاد» همچنان وابستگی بالایی به بازار داخلی دارد.عملکرد ماهانه شرکت معدنی و صنعتی چادرملو

شرکت معدنی و صنعتی چادرملو در تیرماه ۱۴۰۵، مبلغ ۶ هزار و ۹۹۹ میلیارد و ۵۹۷ میلیون تومان محصول در بازار داخلی فروخت.

فروش ماهانه شرکت در تیرماه سال گذشته پنج هزار و ۸۳ میلیارد و ۱۰۱ میلیون تومان بود. در نتیجه، فروش «کچاد» نسبت به دوره مشابه یک هزار و ۹۱۶ میلیارد و ۴۹۶ میلیون تومان بیشتر شد و نزدیک به ۳۸ درصد افزایش یافت.

بررسی ترکیب فروش نشان می‌دهد رشد درآمد ماهانه میان تمام محصولات یکسان نبوده است. افزایش فروش کنسانتره آهن بیشترین اثر مثبت را بر مبلغ کل داشت، در حالی که فروش گندله و درآمد حاصل از عرضه برق تولیدی کاهش یافت.فروش کنسانتره آهن بیش از سه برابر شد

چادرملو در تیرماه امسال دو هزار و ۸۷۰ میلیارد و ۶۵۹ میلیون تومان کنسانتره آهن خشک فروخت. این رقم در تیرماه سال گذشته ۹۰۷ میلیارد و ۱۲۶ میلیون تومان بود.

بنابراین فروش کنسانتره آهن یک هزار و ۹۶۳ میلیارد و ۵۳۳ میلیون تومان افزایش یافت و بیش از ۲۱۶ درصد رشد کرد. درآمد این محصول به حدود ۳.۲ برابر تیرماه سال گذشته رسید.

کنسانتره آهن نزدیک به ۴۱ درصد کل فروش تیرماه شرکت را تشکیل داد و بیشترین سهم را در میان محصولات «کچاد» داشت.

افزایش فروش کنسانتره به‌تنهایی از کل رشد ریالی فروش شرکت بیشتر بود؛ زیرا بخشی از این اثر مثبت با کاهش درآمد گندله و برق خنثی شد. به بیان دیگر، اگر افت بعضی ردیف‌ها وجود نداشت، رشد فروش ماهانه شرکت می‌توانست از رقم ثبت‌شده بیشتر باشد.فروش فولاد از دو هزار و ۷۵۶ میلیارد تومان گذشت

فروش داخلی فولاد چادرملو در تیرماه به دو هزار و ۷۵۶ میلیارد و ۵۲ میلیون تومان رسید. شرکت در تیرماه سال گذشته دو هزار و ۶۳۰ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان فولاد فروخته بود.

در نتیجه، فروش این محصول ۱۲۵ میلیارد و ۱۵۲ میلیون تومان افزایش یافت و نزدیک به پنج درصد رشد کرد.

فولاد حدود ۳۹ درصد کل فروش تیرماه را تشکیل داد و پس از کنسانتره آهن، دومین محصول درآمدزای شرکت بود.

اگرچه مبلغ فروش فولاد نسبت به سال قبل افزایش یافت، سهم آن از ترکیب درآمد ماهانه کاهش پیدا کرد. سهم فولاد از فروش تیرماه سال گذشته نزدیک به ۵۲ درصد بود، اما در تیرماه امسال به حدود ۳۹ درصد رسید. این کاهش سهم بیش از آنکه ناشی از افت فولاد باشد، نتیجه رشد سریع‌تر فروش کنسانتره آهن است.درآمد گندله ۱۱ درصد کاهش یافت

در مقابل رشد فروش کنسانتره و فولاد، درآمد داخلی گندله چادرملو کاهش یافت.

فروش گندله از یک هزار و ۳۷۳ میلیارد و ۸۹۰ میلیون تومان در تیرماه سال گذشته به یک هزار و ۲۲۲ میلیارد و ۸۱۳ میلیون تومان در تیرماه امسال رسید.

به این ترتیب، فروش ماهانه گندله ۱۵۱ میلیارد و ۷۶ میلیون تومان کاهش یافت و نزدیک به ۱۱ درصد افت کرد.

گندله حدود ۱۷.۵ درصد فروش تیرماه را تشکیل داد. سهم این محصول در تیرماه سال گذشته حدود ۲۷ درصد بود؛ بنابراین علاوه بر کاهش مبلغ فروش، وزن گندله در ترکیب درآمد ماهانه شرکت نیز پایین آمده است.فروش نرمه گندله ۷۸ درصد افزایش یافت

فروش نرمه گندله از ۸۲ میلیارد و ۹۴۱ میلیون تومان در تیرماه سال گذشته به ۱۴۷ میلیارد و ۸۸۲ میلیون تومان رسید.

در نتیجه، درآمد این محصول ۶۴ میلیارد و ۹۴۱ میلیون تومان افزایش یافت و بیش از ۷۸ درصد رشد کرد. با وجود این افزایش، سهم نرمه گندله از فروش ماهانه شرکت نزدیک به دو درصد بود و اثر ریالی آن بر رشد کل، محدودتر از کنسانتره و فولاد باقی ماند.

«کچاد» همچنین در تیرماه دو میلیارد و ۱۹۱ میلیون تومان آهن اسفنجی فروخت؛ در حالی که در ماه مشابه سال قبل درآمدی از این محصول ثبت نشده بود.درآمد ماهانه نیروگاه به صفر رسید

چادرملو در تیرماه سال گذشته ۸۸ میلیارد و ۲۴۴ میلیون تومان از محل عرضه برق تولیدی نیروگاه درآمد شناسایی کرده بود، اما در تیرماه امسال مبلغی از این محل ثبت نکرد.

کاهش درآمد برق یکی از عوامل محدودکننده رشد فروش ماهانه بود، هرچند افزایش فروش کنسانتره آهن اثر آن را به‌طور کامل جبران کرد.

شرکت در تیرماه امسال و سال گذشته درآمدی از محل فروش آپاتیت، کنسانتره مصرف‌شده در تولید گندله، گندله ارسالی به واحد احیا یا صادرات محصولات شناسایی نکرد.ترکیب فروش تیرماه «کچاد» تغییر کرد

ساختار فروش ماهانه چادرملو در مقایسه با تیرماه سال گذشته تغییر محسوسی داشته است.

ترکیب تقریبی فروش تیرماه ۱۴۰۵ به شرح زیر بود:کنسانتره آهن خشک: ۴۱ درصدفولاد: ۳۹ درصدگندله: ۱۷.۵ درصدنرمه گندله: دو درصدآهن اسفنجی: کمتر از یک درصد

در تیرماه سال گذشته، فولاد بیش از نیمی از فروش شرکت را تشکیل می‌داد و پس از آن گندله با سهم ۲۷ درصدی و کنسانتره آهن با سهم نزدیک به ۱۸ درصد قرار داشتند.

بنابراین مهم‌ترین تغییر ساختاری در عملکرد ماهانه، تبدیل‌شدن کنسانتره آهن به بزرگ‌ترین منبع درآمد شرکت و کاهش سهم گندله از ترکیب فروش بوده است.

از افزایش یک هزار و ۹۱۶ میلیارد تومانی فروش ماهانه، بیش از یک هزار و ۹۶۳ میلیارد تومان به رشد فروش کنسانتره آهن مربوط بود. رشد فولاد، نرمه گندله و شناسایی فروش آهن اسفنجی نیز اثر مثبت داشتند، اما کاهش فروش گندله و حذف درآمد ماهانه برق بخشی از این افزایش را جذب کرد.فروش هفت‌ماهه «کچاد» نزدیک به ۱۱۲ درصد رشد کرد

مجموع فروش معدنی و صنعتی چادرملو از ابتدای سال مالی تا پایان تیرماه ۱۴۰۵ به ۵۷ هزار و ۵۱۸ میلیارد و ۳۲۵ میلیون تومان رسید.

این رقم در هفت‌ماهه مشابه سال گذشته ۲۷ هزار و ۱۴۴ میلیارد و هفت میلیون تومان بود. بر این اساس، فروش تجمیعی «کچاد» ۳۰ هزار و ۳۷۴ میلیارد و ۳۱۹ میلیون تومان افزایش یافت و نزدیک به ۱۱۲ درصد رشد کرد.

تیرماه هفتمین ماه از سال مالی منتهی به ۳۰ آذر ۱۴۰۵ شرکت است و گزارش تجمیعی، عملکرد چادرملو از ابتدای دی‌ماه ۱۴۰۴ تا پایان تیرماه ۱۴۰۵ را پوشش می‌دهد.

برخلاف عملکرد ماهانه که تمام درآمد آن داخلی بود، در عملکرد تجمیعی هم فروش داخلی و هم صادراتی ثبت شده است.

فروش داخلی شرکت در این دوره به ۵۶ هزار و ۹۶۵ میلیارد و ۸۴۲ میلیون تومان رسید و بیش از ۹۹ درصد درآمد هفت‌ماهه را تشکیل داد.

فروش صادراتی «کچاد» نیز ۵۵۲ میلیارد و ۴۸۴ میلیون تومان بود که به صادرات گندله اختصاص داشت. سهم صادرات از مجموع فروش دوره کمتر از یک درصد محاسبه می‌شود.فولاد بزرگ‌ترین محصول درآمدزای هفت‌ماهه بود

فروش تجمیعی فولاد چادرملو از ابتدای سال مالی تا پایان تیرماه به ۲۴ هزار و ۸۲۵ میلیارد و ۵۱۹ میلیون تومان رسید.

این رقم در دوره مشابه سال قبل ۱۰ هزار و ۸۴۳ میلیارد و ۵۵۲ میلیون تومان بود.

در نتیجه، فروش فولاد ۱۳ هزار و ۹۸۱ میلیارد و ۹۶۷ میلیون تومان افزایش یافت و نزدیک به ۱۲۹ درصد رشد کرد.

فولاد با سهمی بیش از ۴۳ درصد، بزرگ‌ترین محصول درآمدزای چادرملو در عملکرد تجمیعی بود. افزایش فروش این محصول حدود ۴۶ درصد از کل رشد ریالی درآمد هفت‌ماهه شرکت را ایجاد کرد.

اگرچه کنسانتره آهن در تیرماه بیشترین سهم را داشت، فولاد همچنان در مجموع هفت‌ماهه در رتبه نخست درآمدزایی قرار گرفته است.فروش کنسانتره آهن به حدود ۲۱ همت رسید

مجموع فروش کنسانتره آهن خشک در هفت‌ماهه منتهی به تیرماه ۱۴۰۵ به ۲۰ هزار و ۹۵۸ میلیارد و ۶۹ میلیون تومان رسید.

چادرملو در دوره مشابه سال گذشته هشت هزار و ۲۴۸ میلیارد و ۴۷۷ میلیون تومان از این محصول درآمد کسب کرده بود.

بر این اساس، فروش تجمیعی کنسانتره آهن ۱۲ هزار و ۷۰۹ میلیارد و ۵۹۲ میلیون تومان افزایش یافت و بیش از ۱۵۴ درصد رشد کرد.

کنسانتره آهن بیش از ۳۶ درصد فروش هفت‌ماهه شرکت را تشکیل داد. افزایش درآمد این محصول نزدیک به ۴۲ درصد از رشد ریالی کل فروش تجمیعی را ایجاد کرد.

فولاد و کنسانتره آهن در مجموع نزدیک به ۷۹.۶ درصد درآمد هفت‌ماهه چادرملو را تشکیل دادند و حدود ۸۸ درصد از افزایش فروش نسبت به سال گذشته از این دو محصول به دست آمد.

این ارقام نشان می‌دهد رشد تجمیعی «کچاد» بیش از هر عامل دیگری به افزایش درآمد فولاد و کنسانتره آهن وابسته بوده است.فروش تجمیعی گندله ۵۴ درصد افزایش یافت

مجموع فروش داخلی گندله چادرملو به ۱۰ هزار و ۷۰ میلیارد و ۵۹۸ میلیون تومان رسید. این رقم در دوره مشابه سال گذشته ۶ هزار و ۵۵۵ میلیارد و ۶۹۳ میلیون تومان بود.

در نتیجه، فروش داخلی گندله سه هزار و ۵۱۴ میلیارد و ۹۰۶ میلیون تومان افزایش یافت و نزدیک به ۵۴ درصد رشد کرد.

فروش داخلی گندله حدود ۱۷.۵ درصد مجموع درآمد هفت‌ماهه شرکت را تشکیل داد.

شرکت در این دوره ۵۵۲ میلیارد و ۴۸۴ میلیون تومان گندله نیز صادر کرد. با احتساب فروش داخلی و صادراتی، مجموع درآمد حاصل از گندله به حدود ۱۰ هزار و ۶۲۳ میلیارد تومان می‌رسد.

در دوره مشابه سال قبل فروش صادراتی گندله ثبت نشده بود؛ بنابراین محاسبه درصد رشد برای این بخش به دلیل صفر بودن رقم پایه، معنادار نیست.

رشد تجمیعی گندله در حالی اتفاق افتاده که فروش این محصول در خود تیرماه ۱۱ درصد کاهش داشت. این واگرایی نشان می‌دهد عملکرد مثبت گندله در ماه‌های قبلی سال مالی، افت ثبت‌شده در تیرماه را جبران کرده است.فروش آهن اسفنجی کاهش یافت

فروش تجمیعی آهن اسفنجی چادرملو از یک هزار و ۵۱ میلیارد و ۴۴۴ میلیون تومان در دوره مشابه سال گذشته به ۴۴۲ میلیارد و ۹۹۸ میلیون تومان رسید.

بنابراین فروش این محصول ۶۰۸ میلیارد و ۴۴۶ میلیون تومان کاهش یافت و نزدیک به ۵۸ درصد افت کرد.

سهم آهن اسفنجی از فروش هفت‌ماهه شرکت کمتر از یک درصد بود. افت این محصول در برابر رشد فولاد، کنسانتره و گندله، اثر محدودی بر جهت کلی فروش شرکت داشت.

فروش تجمیعی نرمه گندله نیز از ۱۷۹ میلیارد و ۸۹۳ میلیون تومان به ۴۱۱ میلیارد و ۷۸۰ میلیون تومان رسید و نزدیک به ۱۲۹ درصد افزایش یافت.

درآمد عرضه برق تولیدی نیروگاه با کاهش نزدیک به سه درصدی، از ۲۶۴ میلیارد و ۳۳۳ میلیون تومان به ۲۵۶ میلیارد و ۸۷۷ میلیون تومان رسید.

چادرملو در هفت‌ماهه امسال درآمدی از محل فروش آپاتیت ثبت نکرد؛ در حالی که در دوره مشابه سال قبل حدود ۶۱۵ میلیون تومان فروش از این محصول شناسایی شده بود.فروش داخلی محور اصلی درآمد چادرملو باقی ماند

بررسی تفکیک بازارهای فروش نشان می‌دهد ۵۶ هزار و ۹۶۵ میلیارد و ۸۴۲ میلیون تومان از درآمد هفت‌ماهه شرکت از بازار داخلی به دست آمده است.

فروش صادراتی ۵۵۲ میلیارد و ۴۸۴ میلیون تومان بود. بنابراین سهم تقریبی بازارها از فروش دوره به شرح زیر است:فروش داخلی: بیش از ۹۹ درصدفروش صادراتی: نزدیک به یک درصد

اگرچه اضافه‌شدن صادرات گندله نسبت به سال گذشته یک تغییر مثبت در تنوع بازار فروش محسوب می‌شود، حجم فعلی صادرات هنوز برای تغییر ساختار درآمدی شرکت کافی نیست.

در نتیجه، عملکرد فروش «کچاد» همچنان بیش از هر عامل دیگری به شرایط بازار داخلی، نرخ‌های فروش داخلی فولاد و محصولات زنجیره سنگ‌آهن و مقدار عرضه در بازار داخل وابسته است.مهم‌ترین تفاوت عملکرد «کچاد» با سال گذشته

داده‌های تیرماه و عملکرد تجمیعی نشان می‌دهد چادرملو نسبت به سال گذشته در سه محور اصلی تغییر کرده است.

نخست، مبلغ فروش ماهانه شرکت ۳۸ درصد افزایش یافته و این رشد تقریباً به‌طور کامل از جهش فروش کنسانتره آهن حاصل شده است. فروش فولاد نیز رشد محدودتری داشت، اما فروش گندله و درآمد نیروگاه در تیرماه کاهش یافت.

دوم، ترکیب فروش ماهانه تغییر کرده است. کنسانتره آهن که در تیرماه سال گذشته کمتر از ۱۸ درصد درآمد شرکت را تشکیل می‌داد، در تیرماه امسال با سهم ۴۱ درصدی به بزرگ‌ترین محصول درآمدزای شرکت تبدیل شد.

سوم، فروش هفت‌ماهه بیش از دو برابر شده است. رشد فولاد و کنسانتره آهن مهم‌ترین عوامل این افزایش بودند و نزدیک به ۸۸ درصد رشد ریالی فروش تجمیعی را ایجاد کردند.

در عین حال، درآمد شرکت همچنان تمرکز بالایی بر بازار داخلی و دو محصول فولاد و کنسانتره آهن دارد. این دو محصول در مجموع نزدیک به ۸۰ درصد کل فروش هفت‌ماهه را تشکیل داده‌اند.

گزارش فعالیت تیرماه معدنی و صنعتی چادرملو نشان می‌دهد فروش ماهانه شرکت با افزایش نزدیک به ۳۸ درصدی از ۵ هزار و ۸۳ میلیارد تومان به حدود ۷ هزار میلیارد تومان رسیده است.

افزایش بیش از ۲۱۶ درصدی فروش کنسانتره آهن، مهم‌ترین عامل این رشد بود. کنسانتره با پشت‌سرگذاشتن فولاد، بیشترین سهم را از فروش تیرماه به خود اختصاص داد. در مقابل، فروش گندله ۱۱ درصد کاهش یافت و در این ماه درآمدی از عرضه برق نیروگاه ثبت نشد.

عملکرد تجمیعی شرکت نیز نسبت به سال گذشته صعودی بود. مجموع فروش هفت‌ماهه «کچاد» با رشد نزدیک به ۱۱۲ درصدی به ۵۷ هزار و ۵۱۸ میلیارد تومان رسید. فولاد و کنسانتره آهن با مجموع سهم نزدیک به ۸۰ درصد، موتور اصلی درآمدزایی شرکت در این دوره بودند.

فروش فولاد نزدیک به ۱۲۹ درصد و فروش کنسانتره بیش از ۱۵۴ درصد افزایش یافت. فروش تجمیعی گندله نیز با وجود افت عملکرد تیرماه، در مجموع هفت‌ماهه ۵۴ درصد رشد کرد.





 سیگنال جدید برای بازار طلا/ اونس جهانی دوباره اوج گرفت
۳ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

سیگنال جدید برای بازار طلا/ اونس جهانی دوباره اوج گرفت

اقتصادنیوز: قیمت طلای جهانی در پایان هفته با افزایش همراه شد و این فلز گرانبها را در مسیر ثبت رشد نزدیک به ۵ درصدی در یک هفته قرار داد.

 محمد طبیبیان: مشکل بنیادی‌، ساختار تصمیم‌گیری و منافعی است که اصلاحات ضروری را دشوار می‌کند | از ابتدای انقلاب تضاد نگرش‌ها به توسعه داریم
۴۹ دقیقه قبل / سایت اقتصادنیوز

محمد طبیبیان: مشکل بنیادی‌، ساختار تصمیم‌گیری و منافعی است که اصلاحات ضروری را دشوار می‌کند | از ابتدای انقلاب تضاد نگرش‌ها به توسعه داریم

اقتصادنیوز: درباره معیشت مردم، خطر فوری و ملموس، تورم بسیار بالاست. اقتصاد ایران در شرایطی قرار گرفته است که خطر تثبیت تورم در سطوح بسیار بالا و حتی حرکت به سوی نرخ‌های سه‌رقمی را نمی‌توان نادیده گرفت.

 سبد ذخایر فزرین پربارتر شد
۱۱ ساعت قبل / سایت صدای بورس

سبد ذخایر فزرین پربارتر شد

شرکت زرین معدن آسیا (فزرین) در تازه‌ترین گزارش شفاف‌سازی خود از انتقال رسمی پروانه بهره‌برداری محدوده معدنی «مس بهاره» به نام این شرکت خبر داد.

 شرط ۲ میلیون دلاری روی نوسان ریپل همزمان با جهش قیمت - سرمایه و بورس
۵ ساعت قبل / سایت سرمایه و بورس

شرط ۲ میلیون دلاری روی نوسان ریپل همزمان با جهش قیمت - سرمایه و بورس

همزمان با جهش قابل توجه قیمت ریپل (XRP)، یک معامله‌گر بازار اختیار معامله، موقعیتی به ارزش ۲.۳۲ میلیون دلار روی افزایش شدید نوسانات این ارز دیجیتال باز کرده است؛ معامله‌ای که نشان می‌دهد برخی فعالان بازار انتظار دارند XRP در روزهای آینده حرکت قیمتی بزرگی را تجربه کند.

 بروکراسی، مانعی هم‌وزن تحریم | نفت ما
۷ ساعت قبل / سایت نفت ما

بروکراسی، مانعی هم‌وزن تحریم | نفت ما

سرمایه؛ زیرساخت الزامی توسعه هر اقتصادی است و در نبود این ابزار، ظرفیت‌های موجود امکان بالفعل شدن نمی‌یابند؛ بر همین اساس از مهم‌ترین تلاش‌های سیاست‌گذاران کشورها ایجاد رغبت در سرمایه‌داران چه داخلی و چه خارجی برای تزریق سرمایه‌های‌شان به پروژه‌های توسعه تولید و خدمات است و کشور ما نیز از این قاعده مستثنا نبوده و نیست؛ با این حال مسئله این است که سرمایه‌ها عموما به‌سوی بستری ایمن و پربازده غش می‌کنند و اگر فضا را نامساعد ببینند تغییر مسیر خواهند داد؛ شرایطی که اکنون به‌واسطه تحریم و تنش‌های سیاسی و در کنار آن سیاست‌گذاری‌های نامطلوب تا حدودی در کشور ما حاکم است. با این حال شاهد تحرکاتی ازسوی سیاست‌گذاران در راستای اصلاح این وضعیت هستیم که شاید تازه‌ترین آنها تصویب کاربرگ «مجوز تأسیس آژانس جذب سرمایه‌گذاری خارجی» در هیأت مقررات‌زدایی و بهبود محیط کسب‌وکار باشد.

 همکاری شین‌هان کره جنوبی با سولانا برای انتشار صندوق توکنیزه‌شده - سرمایه و بورس
۵ ساعت قبل / سایت سرمایه و بورس

همکاری شین‌هان کره جنوبی با سولانا برای انتشار صندوق توکنیزه‌شده - سرمایه و بورس

شرکت مدیریت دارایی شین‌هان کره جنوبی با بنیاد سولانا، شرکت Etherfuse و صرافی غیرمتمرکز Orca برای بررسی امکان انتشار و توزیع یک صندوق توکنیزه‌شده مبتنی بر وون کره جنوبی همکاری می‌کند. این اقدام می‌تواند گام مهمی در مسیر ورود دارایی‌های مالی سنتی به شبکه‌های بلاکچینی و گسترش کاربرد سولانا در حوزه دارایی‌های دنیای واقعی باشد.