قیمت طلا امروز




 سایت فوتبالی / ۱۴۰۵/۰۴/۱۲

استقلال با بوژوویچ تسویه کرد

پایگاه خبری فوتبالی- باشگاه استقلال خوزستان مطالبات سرمربی خارجی اسبق این تیم را تسویه کرد.به گزارش فوتبالی، استقلال خوزستان مطالبات باقی ماتده کادرفنی اسبق این تیم را پرداخت کرد تا سرانجام پرونده این ماجرا بسته شود.باشگاه استقلال خوزستان برای بازی کردن پنجره نقل و انتقالاتی در تلاش برای پرداخت بدهی‌های معوقه است و به همین خاطر ۳۰هزار دلار به عنوان آخرین بخش از مطالبات میودراگ بوژوویچ به حساب این مربی صرب واریز شد. به این ترتیب بدهی ۲۴۰ هزار دلاری آبی‌های خوزستان بابت مطالبات بوژوویچ و دو دستیاز ...,استقلال خوزستان,لیگ برتر ایران,میودراگ بوژوویچ,امیر خلیفه اصل
 استقلال با بوژوویچ تسویه کرد



۴ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

اعتراض پرسپولیس به داوری: با ابزار جدید!

به گزارش "ورزش سه"، فصل برای پرسپولیس به بهترین شکل ممکن آغاز شده و آنها با کسب دو پیروزی در دو مسابقه ابتدایی، به ثمر رساندن شش گل و دریافت تنها یک گل، با اقتدار در صدر جدول لیگ برتر قرار دارند. آنها در دومین بازی خود در فصل جدید، چهارشنبه شب پذیرای استقلال خوزستان بوده و با ارائه یک نمایش هجومی با ۴ چهار حریف خود را بدرقه کردند. پرسپولیس در همان دقایق ابتدایی دوبار به گل رسیده و در نهایت و با ادامه روند حملات خود در نیمه دوم نیز دوبار دروازه تیم مهمان را باز کرد. اما در پایان مسابقه اعضای مدیریتی باشگاه پرسپولیس علیرغم کسب این پیروزی پرگل، به اعتراض به قضاوت حسن اکرمی داور این مسابقه پرداختند.

محسن خلیلی، سرپرست باشگاه پرسپولیس در این رابطه صحبت کرده و البته این تیم خیلی زود از طریق رسانه رسمی خود مدعی شد که نامه‌ای در خصوص اعتراض به عملکرد داور، به کمیته داوران ارسال کرده است. اما حالا ساعتی قبل باشگاه پرسپولیس با انتشار یک ویدیو، اشتباهات حسن اکرمی را برشمرده و این گونه و دوباره به قضاوت او اعتراض کرده است. البته برخی از صحنه‌های این ویدیو در میانه میدان یا در گوشه زمین بوده و به نظر تاثیر چندانی در نتیجه مسابقه نداشته است. اما مهم‌ترین صحنه اعتراض پرسپولیس در نیمه دوم و روی ارسال علی علیپور برای ایگور سرگیف رخ داد. 

جایی که توپ به دست مدافع استقلال خوزستان برخورد کرد و از دید هواداران و کادر فنی پرسپولیس، این صحنه پنالتی بود. اما البته اعتراض باشگاه پرسپولیس در شرایطی صورت گرفته که بسیاری از کارشناسان معتقدند دست مدافع استقلال خوزستان بسته بوده و این صحنه پنالتی محسوب نمی‌شود. اما به هر حال پرسپولیس با انتشار یک نامه رسمی و البته یک ویدیو در صفحه خود، به قضاوت حسن اکرمی اعتراض کرده است.


۵ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

افشای مذاکره قدیمی استقلال با مربی جوان

به گزارش "ورزش سه"، سعید دقیقی که در آستانه شروع فصل جدید و پس از بروز اختلاف با مدیران پیکان از این تیم جدا شد، در برنامه شب‌های فوتبالی از مذاکراتی سخن گفت که می‌توانست مسیر مربیگری او را به یکی از نیمکت‌های بزرگ فوتبال ایران برساند.

 

ماجرا به ماه‌های پایانی لیگ بیست‌وچهارم بازمی‌گردد. پس از فسخ قرارداد پیتسو موسیمانه به دلیل پرداخت نشدن مطالباتش، سهراب بختیاری‌زاده به طور موقت هدایت استقلال را بر عهده گرفت و مدیران باشگاه همزمان مذاکرات طولانی خود با والتر ماتزاری را آغاز کردند. گفت‌وگو با مربی ایتالیایی پس از چند هفته به نتیجه نرسید و در نهایت میودراگ بوژوویچ، سرمربی وقت استقلال خوزستان، یک روز پیش از دربی به‌عنوان سرمربی جدید آبی‌ها انتخاب شد.

 

دقیقی حالا تأیید کرده است که نام او نیز در همان مقطع روی میز مدیران استقلال قرار داشت. او در پاسخ به این پرسش که دوست داشت فرصت هدایت کدام تیم را به دست بیاورد، گفت: «دو سه مرتبه بحث حضورم در تیم‌های بزرگ جدی شد. در یکی دو سال گذشته نیز مذاکراتی با استقلال انجام شد و تا مرحله‌ای پیش رفت، اما در نهایت این اتفاق رخ نداد و آقای بوژوویچ را انتخاب کردند.»

سرمربی سابق پیکان درباره علاقه‌اش به کار در تیم‌های پرطرفدار ادامه داد: «طبیعتاً دوست دارم در تیم‌های بزرگ کار کنم. استقلال یا پرسپولیس تفاوتی ندارد، چون من حرفه‌ای هستم و با همین نگاه کار می‌کنم.»

 

او سپس از مذاکرات چندباره با تراکتور پرده برداشت و گفت: «بحث حضورم در تراکتور نیز یکی دو بار بسیار جدی شد. حتی امسال هم صحبت‌هایی مطرح بود، اما قسمت نبود که این همکاری شکل بگیرد.»

 

دقیقی سابقه بازی با پیراهن تراکتور را در کارنامه دارد و همین پیشینه می‌توانست راه حضور او روی نیمکت تیم تبریزی را هموار کند. او در اشاره به این موضوع گفت: «قبلاً در تراکتور بازی کرده بودم و طبیعتاً شناخت و تعلق خاطری نسبت به آنجا داشتم.»

 

این صحبت‌ها نشان می‌دهد در روزهای پرابهام نیمکت استقلال پس از جدایی موسیمانه، علاوه بر گزینه‌های خارجی، نام دقیقی نیز به شکل جدی بررسی شده بود. او که آن زمان هدایت خیبر خرم‌آباد را بر عهده داشت، پیش‌تر نیز تأیید کرده بود مذاکراتش با استقلال قبل از انتخاب بوژوویچ انجام شده است. دقیقی در پایان آن فصل با خیبر به رتبه یازدهم رسید و سپس از این تیم جدا شد. حالا پس از جدایی از پیکان، این مربی بار دیگر در انتظار فرصتی تازه برای بازگشت به لیگ برتر است.


۳ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

این پرسپولیس، شبیه به نسل طلایی برانکو!

به گزارش "ورزش سه"، پرسپولیس در فصل تابستان دست به یک جوان‌گرایی گسترده زده و با چند بازیکن پرافتخار و باتجربه خود قطع همکاری کرد. ستاره‌هایی مانند سروش رفیعی، امید عالیشاه، مرتضی پورعلی‌گنجی و میلاد سرلک، بعد از سپری کردن فصول درخشان از پرسپولیس جدا شده و جای خود را به بازیکنان جوان دادند. بعد از انتصاب مهدی تارتار به عنوان سرمربی جدید پرسپولیس، او همه تمرکز خود به کاهش میانگین سنی پرسپولیس معطوف کرده و توانست تا حد زیادی به این هدف دست پیدا کند. 

پرسپولیس در دو مسابقه نخست خود با زدن شش گل و کسب شش امتیاز، عنوان صدرنشینی را تا پایان هفته دوم به خود اختصاص داده و هواداران این تیم در این مدت نسبت به آینده این باشگاه امیدوار شده‌اند. اما عصر امروز رسانه رسمی باشگاه پرسپولیس با انتشار یک ویدیوی طولانی، به مقایسه نسل طلایی پرسپولیس با برانکو و بازیکنان فعلی این تیم پرداخته است. در بخش اول این ویدیو شاهد تمجید از بازیکنان اضافه شده و جوان پرسپولیس در دوره برانکو و میدان دادن این سرمربی کروات به ستاره‌هایی مانند مهدی طارمی، احمد نوراللهی، محسن مسلمان، علیرضا بیرانوند و چند نام دیگر هستیم. در ادامه ویدیو، اینگونه عنوان شده که پرسپولیس با مهدی تارتار نیز به دنبال تکرار همان مسیر و ساختن یک نسل جوان برای فتح عناوین متعدد در سال‌های آینده است. 

البته این رویای هواداران پرسپولیس و مدیریت باشگاه بوده و مشخص نیست تا چه اندازه این اهداف بزرگ در واقعیت نیز عملی خواهد شد. اما به هر حال بازیکنان جوان پرسپولیس در دو مسابقه عملکرد خوبی داشته و به شدت هواداران این باشگاه را نسبت به آینده این تیم امیدوار کرده‌اند. البته مسابقات دشوار پرسپولیس هنوز از راه نرسیده، اما نمایش چشم‌نواز تیم مهدی تارتار تا این لحظه که منجر به رضایت هواداران این تیم شده است.




 فوری و قطعی: پرسپولیس- تراکتور بدون تماشاگر
۲۷ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

فوری و قطعی: پرسپولیس- تراکتور بدون تماشاگر

بازی پرسپولیس و تراکتور به طور قطع بدون حضور تماشاگران به صورت رفت و برگشت برگزار خواهد شد.

 حکم فیفا برای فینال جام جهانی: پاردس نقره‌داغ شد!
۸ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

حکم فیفا برای فینال جام جهانی: پاردس نقره‌داغ شد!

کمیته انضباطی فیفا در پی درگیری و اتفاقات رخ‌داده در فینال جام جهانی میان اسپانیا و آرژانتین، احکام سنگینی را صادر کرد.

 غیبت میلاد زکی‌پور در دیدار حساس تراکتور برابر پرسپولیس در هفته سوم لیگ برتر
۱۱ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

غیبت میلاد زکی‌پور در دیدار حساس تراکتور برابر پرسپولیس در هفته سوم لیگ برتر

میلاد زکی‌پور هنوز فرصت انجام اولین بازی رسمی خود با پیراهن تراکتور را پیدا نکرده و او دیدار حساس مقابل پرسپولیس را نیز از دست خواهد داد.

 حجت الله بهمنی سخنگوی سازمان لیگ: دیدار پرسپولیس و تراکتور بی تماشاگر است
۶ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

حجت الله بهمنی سخنگوی سازمان لیگ: دیدار پرسپولیس و تراکتور بی تماشاگر است

حجت الله بهمنی سخنگوی سازمان لیگ فوتبال ایران گفت : بازی تراکتور پرسپولیس این فصل، هم رفت هم برگشت بدون تماشاگر برگزار خواهد شد.

 میلان به دنبال اندریک؛ رئال مادرید فعلا با جدایی مخالف است
۲۳ ساعت قبل / سایت فوتبالی

میلان به دنبال اندریک؛ رئال مادرید فعلا با جدایی مخالف است

پایگاه خبری فوتبالی- باشگاه میلان علاقه خود به جذب اندریک، مهاجم جوان رئال مادرید، را به باشگاه اسپانیایی اعلام کرده و شرایط انتقال قرضی این بازیکن را زیر نظر دارد. به گزارش فوتبالی، با این حال، موضع فعلی رئال مادرید روشن است یعنی باشگاه در مقطع فعلی اجازه جدایی اندریک را نمی‌دهد. اندریک در تابستان ۲۰۲۴ از پالمیراس به رئال مادرید پیوست و به‌عنوان یکی از مهم‌ترین استعدادهای نسل جدید فوتبال برزیل وارد سانتیاگو برنابئو شد. با این حال، مسیر او در مادرید آن‌طور که انتظار می‌رفت سریع پیش نرفت. رقابت ب ...,میلان,رئال مادرید,نقل و انتقالات,اندریک,پیشنهاد سردبیر

 ملی‌پوش پرسپولیس قصد جدایی ندارد
۱۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

ملی‌پوش پرسپولیس قصد جدایی ندارد

مدافع تیم فوتبال پرسپولیس درخواست جدایی از سرخپوشان را نداده است.