قیمت طلا امروز




 سایت فوتبالی / ۱۴۰۵/۰۴/۱۶

جنجال پس از برد آرژانتین؛ طوفان بازیکنان مصر علیه داور مسابقه و فیفا!

پایگاه خبری فوتبالی- حذف دراماتیک تیم ملی مصر مقابل آرژانتین در مرحله یک‌هشتم نهایی جام جهانی ۲۰۲۶، موجی از اعتراض‌ها را در این کشور به دنبال داشت. به گزارش فوتبالی، مصری‌ها که تا دقایق پایانی با نتیجه ۲ بر صفر پیش بودند، در نهایت با دریافت سه گل متوالی شکست خوردند؛ دیداری که چند تصمیم داوری آن نیز به‌شدت مورد انتقاد بازیکنان و کارشناسان مصری قرار گرفت. گزارش رسانه‌های مصری نشان می‌دهد اعتراض‌ها بیش از هر چیز به نحوه قضاوت داور مسابقه و برخی صحنه‌های حساس بازی مربوط بوده است.مصطفی زیکو، بازیکن ت ...,تیم ملی آرژانتین,تیم ملی مصر,فیفا,جام جهانی 2026,لیونل مسی,جیانی اینفانتینو,محمد ابوتریکه,محمد صلاح,پیشنهاد سردبیر
 جنجال پس از برد آرژانتین؛ طوفان بازیکنان مصر علیه داور مسابقه و فیفا!



۹ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

ام‌ال‌اس علیه مسی: لئو محروم می‌شود؟

به گزارش "ورزش سه"، مسی در دقایق پایانی دیدار اینتر میامی و فیلادلفیا یونیون که بامداد پنجشنبه با تساوی ۲-۲ به پایان رسید، در یک درگیری میان بازیکنان دو تیم نقش داشت.

مسی در دقیقه ۲۶ این مسابقه گلزنی کرد و به روند گل نزدنش از زمان درگذشت پدرش پایان داد، اما این گل برای کسب سه امتیاز اینتر میامی کافی نبود. در دقایق پایانی، فضای مسابقه به‌شدت متشنج شد و در نهایت درگیری میان بازیکنان دو تیم شکل گرفت. این درگیری با اخراج کوان سولین از فیلادلفیا یونیون و یانیک برایت از اینتر میامی همراه شد.

این اتفاق پس از آن آغاز شد که ایان فری، بازیکن اینتر میامی، هنگام عبور از کنار کوین سولین، برادر کوان، که روی زمین افتاده بود، از روی او عبور کرد. کوین نیز در واکنش، فری را روی زمین انداخت و همین اتفاق باعث بالا گرفتن درگیری شد.

کوان سولین نیز برای دفاع از برادرش وارد ماجرا شد و با یانیک برایت درگیر شد. در نهایت این آشوب با دادن کارت قرمز به هر دو بازیکن پایان یافت.

مسی زیر نظر کمیته انضباطی

با وجود مجازات سولین و برایت، مسی بلافاصله از سوی داور جریمه نشد؛ با این حال، تصاویری از این درگیری منتشر شده که در آن دیده می‌شود ستاره آرژانتینی با دست به پشت گردن کوین سولین ضربه می‌زند و سپس در فاصله‌ای نزدیک مقابل او قرار می‌گیرد. داوری که به محل درگیری نزدیک‌تر بود، لحظه وارد شدن این ضربه را ندید، اما زمانی که متوجه افزایش تنش میان مسی و سولین شد، به‌سرعت وارد عمل شد و آن‌ها را از یکدیگر جدا کرد.

قوانین لیگ آمریکا چه می‌گویند؟

به گفته خوزه آرماندو، خبرنگار نزدیک به اینتر میامی، کمیته انضباطی ام‌ا‌ل‌اس تحقیقات درباره رفتار مسی را آغاز کرده است. با توجه به شرایط، احتمال جریمه مالی او بیشتر از احتمال محرومیتش ارزیابی می‌شود.

طبق قوانین ام‌ا‌ل‌اس، بازیکنانی که عمداً صورت، سر یا گردن بازیکن حریف را لمس کنند، در صورتی که این اقدام باعث آغاز یا تشدید یک درگیری فردی یا شکل‌گیری یک درگیری دسته‌جمعی شود، ممکن است با جریمه مالی مواجه شوند.

بنابراین، مسی اکنون باید منتظر تصمیم کمیته انضباطی بماند تا مشخص شود آیا تنها با جریمه مالی مواجه خواهد شد یا مجازات سنگین‌تری برای او در نظر گرفته می‌شود. انتظار می‌رود طی روزهای آینده وضعیت مسی مشخص شود؛ این در حالی است که اینتر میامی روز شنبه باید در دیداری مقابل تورنتو اف‌سی به میدان برود.


۲ ساعت قبل / سایت فوتبالی

سازمان لیگ، توپِ آسانی را به زمین استقلال انداخت

پایگاه خبری فوتبالی- مدیر روابط عمومی و سخنگوی سازمان لیگ، در مورد ماجرای قرارداد آسانی با استقلال، توضیحاتی دوپهلو ارائه کرد.

به گزارش فوتبالی، استقلال در حالی دومین مسابقه خودش در لیگ جدید را پشت سر گذاشت که هنوز تکلیف بازیکن خارجی این تیم که در هر دو مسابقه قبلی برای آبی‌ها بازی کرده، مشخص‌ نیست.

حضور یاسر آسانی در ترکیب اصلی استقلال با توجه به انتشار نامه فسخ او، باعث شده بسیاری این بازیکن را غیرمجاز بدانند و الان حداقل شکایت باشگاه مس شهربابک روی میز آبی قرار داشته باشد اما برخی معتقدند چون فسخ قرارداد آسانی در سازمان لیگ ثبت نشده، پس ادامه همکاری دو طرف طبق قرارداد ادامه دارد و بی مشکل است.

حجت الله بهمنی مدیر روابط عمومی سازمان لیگ در این مورد ضمن اعلام اینکه کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال به این پرونده رسیدگی می‌کند، گفت: "آسانی قرارداد دو ساله‌ای را در سازمان لیگ ثبت دارد که یک سال اولش گذشته و الان در سال دوم است. قرارداد بین باشگاه و بازیکن است. اگر‌ مشکلی هم باشد بین باشگاه و بازیکن است. او قرارداد جدیدی ندارد. قرارداد دو ساله‌ای دارد که از فصل قبل بسته و امسال، سال دوم آن است."

به این ترتیب از نگاه سازمان لیگ، صدور کارت آسانی و بازی کردن او برای استقلال بی مشکل بوده اما در طرف مقابل مساله نامه فسخ بازیکن، مطرح است. با توجه به اینکه بازیکنان خارجی نیازی به ثبت فسخ در سازمان لیگ ندارند و از طریق فیفا اقدام لازم را انجام می‌دهند، بنابراین عدم ثبت فسخ در سازمان لیگ ایران، قطع همکاری را اثبات نمی‌کند. در گذشته هم معمولا بازیکنان خارجی که از تیم‌های ایرانی جدا می‌شدند، فسخ قراردادشان را از طریق فیفا اطلاع می‌دادند.

ضمن اینکه انتشار نامه فسخ آسانی و تایید مشاور حقوقی او، دلیلی بر وقوع فسخ قرارداد است که در این دعوای حقوقی به آن اشاره می‌شود. به این ترتیب، ادامه همکاری آسانی با استقلال نیازمند قراردادی جدید است که به خاطر پنجره بسته امکان پذیر نیست.

البته سازمان لیگ با اینکه به اجرا شدن ثبت فسخ در سامانه خودش تکیه دارد، به نظر می‌رسد بهمنی این سازمان را از دعوای دو طرف جدا می‌کند. اشاره او به کمیته انضباطی و همچنین مشکل بین بازیکن و باشگاه، نشان می‌دهد سازمان لیگ صحت فسخ قرارداد را به صورت رسمی رد نمی‌کند و این اتفاق را صرفا از نگاه این سازمان، مشروط به طی روال اداری می‌داند.

به هرحال، آسانی در دو مسابقه برای استقلال بازی کرده که ممکن است ادامه این ماجرا، در صورت تایید فسخ وینگر آلبانیایی، ضرر جبران ناپذیری را به استقلال وارد کند.


۲ ساعت قبل / سایت فوتبالی

گزارش ویژه؛ ۱۰ نکته از پرسپولیس - استقلال خوزستان؛ زیبا، پرگل، یکطرفه!

پایگاه خبری فوتبالی- یک: مهدی تارتار همه را غافلگیر کرده است. آن چیزی که در ذهن اکثر فوتبالی‌ها از تارتار به یادگار مانده با چیزی که این روزها می‌بینیم از زمین تا آسمان متفاوت است. یک فوتبال ترکیبی و رو به جلو که پرسپولیسیها را یاد خاطرات خوب گذشته می‌اندازد، البته که قرعه هم فعلا با‌ او یار بوده هرچند برای قضاوت دقیق‌تر باید صبر بیشتری به خرج داد .

دو: در بین تیمهای مدعی پرسپولیس کاملترین اسکواد را دارد، آنها یک پیش فصل عالی را در نقل و انتقالات و اردوی آماده‌سازی پشت سر گذاشتند و همین برای یک شروع قدرتمند کافی بود. حالا که بعد از ۱۶ سال مربیگری در لیگ برتر این فرصت به تارتار رسیده او نمی‌خواهد آن را خراب کند. در کنفرانس بعد از بازی هم اشاره کرد که تیمش همچنان به دنبال یک مدافع چپ است .

سه: استقلال خوزستان مثال رمان بینوایان است. تیمی با پنجره‌ بسته، بدون پشتوانه مالی و تنها تیمی که مجبور است برای میزبانی از اهواز به تهران بیاید. همه این نشانه‌ها، برای قرار گرفتن در قعر جدول کافیست. آنها کار سختی برای بقا در لیگ امسال دارند با توجه به اینکه این فصل چهار تیم سقوط می‌کند. به همین دلیل در بازی دیروز همه چیز یک گله و یک طرف به نفع پرسپولیس بود .

چهار: دفاع چپ را که فاکتور بگیرید دست تارتار در همه پستها کاملا باز باز است. انقدر باز که به اورونوف و تیکدری بازی نمی‌رسد تا لب و لوچه اوستون آویزان شود. این یکی از کاملترین تیمهای تاریخ پرسپولیس در ادوار لیگ برتر است .

پنج: راههای رسیدن به گل در فوتبال خیلی زیاد نیست. اما پرسپولیس روش خوبی را انتخاب کرده، حرکات سرعتی و ترکیبی در کناره‌ها و ارسالهای تیز یا کات بک که شانس گلزنی را افزایش می‌دهد.سه گل از چهار گل پرسپولیس با این روش به ثمر رسید .

شش: در تحلیل بازی استقلال نوشته شد که تغییر مربیان برای یک سری از بازیکنان مؤثر واقع می‌شود. نمونه آن در پرسپولیس خدابنده‌لو، بیفوما و عمری است که در این دو بازی انگار احیا شده‌اند .

هفت: مجید عیدی دفاع راست مورد اعتماد تارتار در این دو بازی بوده، مدافعی که از ملوان و گل‌گهر همراه تارتار است و کاملا در تفکرات او حل شده است. دو فصل پرسپولیس در این پست معضل داشت و بعد از رفتن دانیال به تراکتور این پست پاشنه آشیل پرسپولیس بود، تارتار بیشتر از عیدی وظایف تدافعی می‌خواهد تا اضافه شدن .

هشت: شاید خیلیها با دیدن پرسپولیس این فصل به یاد پرسپولیس بگوویچ و شروع قدرتمندش در لیگ سوم بیافتند اما این پرسپولیس برخلاف تیم سال ۸۲ ، متوازن‌تر بسته شده و از اختلافات درونی کاملا به دور است و برای همین شانس موفقیتش زیاد است .

نه: فرق تارتار و هاشمیان در شناخت آنها از فلسفه باشگاه است، هاشمیان سعی می‌کرد تفکرات خود را به تیمی تحمیل کند که ذات فوتبالش تهاجمی است و این با ژن پرسپولیس بیگانه بود. اما تارتار که خودش سالها در پرسپولیس بوده براساس شخصیت تیمی پرسپولیس تاکتیک هجومی را انتخاب کرده تا هوادار این تیم از فوتبالش لذت ببرد .

ده: بازی با تراکتور یک محک جدی هم برای تارتار و هم برای نکونام است. دو تیمی که شروعی فوق العاده در این فصل داشتند و برای نبرد بزرگ دوشنبه شب باید شانه به شانه هم بجنگند. جدال دو تیمی که کاملترین تیمهای لیگ هستند و نبرد هافبکهای دفاعی سابق پاس از دو نسل متفاوت تنور لیگ را داغ داغ می‌کند. فقط کاش کمیته انضباطی این داستان بازی بدون تماشاگر را کنار بگذارد تا شاهد یک بازی جذاب در هفته سوم در یادگار و هفته بیستم در تهران باشیم .

گزارش از پیمان خنافری/ پایگاه خبری فوتبالی




 فوری و قطعی: پرسپولیس- تراکتور بدون تماشاگر
۹ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

فوری و قطعی: پرسپولیس- تراکتور بدون تماشاگر

بازی پرسپولیس و تراکتور به طور قطع بدون حضور تماشاگران به صورت رفت و برگشت برگزار خواهد شد.

 بازار نقل و انتقالات دچار جنون شد!
۱۹ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بازار نقل و انتقالات دچار جنون شد!

بازار نقل‌وانتقالات تابستان امسال به کلی عقلانیت خود را از دست داده است.

 پیوستن فرشید اسماعیلی هافبک باتجربه فوتبال ایران به ذوب‌آهن
۱۴ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

پیوستن فرشید اسماعیلی هافبک باتجربه فوتبال ایران به ذوب‌آهن

باشگاه ذوب‌آهن با انتشار نخستین تصویر رسمی فرشید اسماعیلی در لباس این تیم، پیوستن او به جمع سبزپوشان اصفهانی را اعلام کرد.

 کلیپ تشویق محمد عمری توسط هواداران پرسپولیس پیش از دیدار مقابل استقلال خوزستان
۱۷ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

کلیپ تشویق محمد عمری توسط هواداران پرسپولیس پیش از دیدار مقابل استقلال خوزستان

پیش از آغاز دیدار پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان محمد عمری ستاره جوان پرسپولیس مورد تشویق هواداران قرار گرفت.

 امیدهای آسیایی خاتون بم زنده ماند؛ گل دقیقه ۵+۹۰ برابر النصر عربستان +ویدیو
۱۱ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

امیدهای آسیایی خاتون بم زنده ماند؛ گل دقیقه ۵+۹۰ برابر النصر عربستان +ویدیو

تیم فوتبال زنان خاتون بم در دومین بازی خود در لیگ قهرمانان آسیا، در حالی مقابل النصر به تساوی یک بر یک رسید که سارا دیدار موفق شد در دقیقه ۵+۹۰ گل تساوی را ب...

 میلان به دنبال اندریک؛ رئال مادرید فعلا با جدایی مخالف است
۵ ساعت قبل / سایت فوتبالی

میلان به دنبال اندریک؛ رئال مادرید فعلا با جدایی مخالف است

پایگاه خبری فوتبالی- باشگاه میلان علاقه خود به جذب اندریک، مهاجم جوان رئال مادرید، را به باشگاه اسپانیایی اعلام کرده و شرایط انتقال قرضی این بازیکن را زیر نظر دارد. به گزارش فوتبالی، با این حال، موضع فعلی رئال مادرید روشن است یعنی باشگاه در مقطع فعلی اجازه جدایی اندریک را نمی‌دهد. اندریک در تابستان ۲۰۲۴ از پالمیراس به رئال مادرید پیوست و به‌عنوان یکی از مهم‌ترین استعدادهای نسل جدید فوتبال برزیل وارد سانتیاگو برنابئو شد. با این حال، مسیر او در مادرید آن‌طور که انتظار می‌رفت سریع پیش نرفت. رقابت ب ...,میلان,رئال مادرید,نقل و انتقالات,اندریک,پیشنهاد سردبیر