
پایگاه خبری فوتبالی- باشگاه پاریسنژرمن برای فروش بردلی بارکولا، ستاره جوان و درخشان فرانسوی، رقم بسیار سنگینی تعیین کرده است.
به گزارش فوتبالی، طبق گزارش ماریو کورتخانا، خبرنگار معتبر فوتبال، مدیران PSG تنها در صورت دریافت پیشنهادی حداقل ۱۷۰ میلیون یورویی حاضر به مذاکره جدی برای جدایی این وینگر ۲۳ ساله خواهند شد.
بارکولا که قراردادش با پاریسنژرمن تا سال ۲۰۲۸ اعتبار دارد، هنوز تمایلی برای تمدید قرارداد نشان نداده و همین موضوع باعث شده آینده او به یکی از مهمترین پروندههای نقلوانتقالات اروپا تبدیل شود.
با وجود این شرایط، پاریسیها قصد ندارند یکی از ارزشمندترین داراییهای خود را با مبلغی کمتر از رقم مورد نظرشان از دست بدهند.
گزارشها حاکی از آن است که قیمتگذاری PSG تحت تأثیر چند انتقال بزرگ اخیر در لیگ برتر انگلیس نیز قرار گرفته است. مبالغ پرداختی چلسی برای مورگان راجرز با ۱۱۷ میلیون پوند و منچسترسیتی برای الیوت اندرسون با ۱۱۶ میلیون پوند از جمله عواملی هستند که مدیران پاریسنژرمن در ارزیابی ارزش بارکولا در نظر گرفتهاند.
علاوه بر شرایط بازار، چند عامل دیگر نیز ارزش این بازیکن را …











