قیمت طلا امروز




 سایت فوتبالی / ۱۴۰۵/۰۴/۲۵

رسمی؛ پسر آنچلوتی سرمربی لیل شد

پایگاه خبری فوتبالی - داویده آنچلوتی پس از پایان ماجراجویی‌اش در جام جهانی ۲۰۲۶ همراه با تیم ملی برزیل، رسماً هدایت باشگاه لیل را بر عهده گرفت و فصل تازه‌ای از دوران مربیگری خود را در لیگ فرانسه آغاز کرد. به گزارش فوتبالی ، این مربی ۳۶ ساله ایتالیایی که پیش از این به عنوان دستیار پدرش، کارلو آنچلوتی، در چند باشگاه بزرگ اروپایی فعالیت کرده بود، اکنون برای دومین بار به عنوان سرمربی روی نیمکت یک تیم می‌نشیند.لیل زمانی با داویده به توافق رسید که او در اردوی تیم ملی برزیل حضور داشت و خود را برای رقاب ...,لیل,کارلو آنچلوتی,داویده آنچلوتی,تیم ملی برزیل
 رسمی؛ پسر آنچلوتی سرمربی لیل شد



۱ ساعت قبل / سایت فوتبالی

تارتار، سهراب و نکونام؛ کدامیک 9 امتیازی می‌شوند؟

پایگاه خبری فوتبالی- در هفته سوم لیگ برتر سه مربی فرصت کسب تمامی امتیازات ممکن از سه بازی را دارند.

به گزارش فوتبالی، پس از انجام دو هفته از بازی‌های لیگ برتر، سه تیم با کسب دو برد و حداکثر امتیازات در رده‌های بالای جدول قرار گرفتند. پرسپولیس، استقلال و تراکتور سه تیم بالای جدول، در هفته سوم نیز به دنبال کسب سومین پیروزی خود هستند. البته به دلیل تقابل مستقیم پرسپولیس و تراکتور، این امکان برای هر سه تیم وجود ندارد تا بتوانند به طور همزمان امتیازات خود را به عدد 9 افزایش دهند.

پرسپولیس

تیم تارتار فراتر از حد انتظار ظاهر شد و در هر دو بازی نخست، به نتایجی دست یافت که بهترین شروع این تیم در 23 فصل اخیر است. پرسپولیس در هشت دوره مختلف لیگ برتر توانسته لیگ را با دو برد در ابتدای فصل آغاز کند اما تنها در سه دوره و با سه مربی مختلف این روند را تا هفته سوم هم ادامه داد.

در لیگ برتر سوم، وینگو بگوویچ در پایان هفته سوم توانست به سومین برد خود دست یابد. در لیگ هفتم هم افشین قطبی همین روند را تکرار کرد و در سه بازی اول 9 امتیازی شد. در لیگ برتر هفدهم هم برانکو توانست در سه بازی نخست پرسپولیس در لیگ به سه برد دست یابد و به روند خوب تیمش ادامه دهد. اکنون تارتار به دنبال آن است تا پس از ده سال، روند سه برد متوالی در سه هفته ابتدایی فصل را تکرار کند.

استقلال تهران

آبی‌پوشان تا کنون در شش دوره مختلف لیگ برتر کار خود را با دو برد آغاز کرده، اما تنها در دو دوره توانستند هفته سوم را با برد پشت سرگذاشته و به 9 امتیاز دست یابند و سهراب می‌تواند سومین مربی لقب بگیرد که در پایان هفته سوم، تیمش به حداکثر امتیازات دست یافته است.

در لیگ برتر ششم که هدایت استقلال برعهده صمد مرفاوی بود، استقلال پس از پشت سرگذاشتن ذوب آهن و مس کرمان، در هفته سوم نیز فجرسپاسی را مغلوب کرد و به امتیاز ممکن دست یافت. در لیگ برتر بیست و یکم، فرهاد مجیدی فصل را با دو برد مقابل هوادار و ذوب آهن، در هفته سوم در مصاف با تراکتور هم به برتری رسید. در این فصل هم بختیاری‌زاده این فرصت را دارد تا نام خود را در کنار مرفاوی و مجیدی قرار دهد.

تراکتور

داستان تراکتور و جواد نکونام متفاوت از دو تیم و مربی قبلی است. تراکتور تاکنون در هیچ دوره‌ای حتی نتوانسته بود در دو بازی ابتدایی به دو برد دست یابد اما پرشورها با حضور جواد نکونام توانستند به این مهم دست یابند. در صورتی که جواد نکونام هفته سوم را با برد سپری کند، برای اولین بار در تاریخ باشگاه و همچنین در دوران مربیگری خودش به چنین عملکردی دست پیدا خواهد کرد و این شروع رؤیایی را برای خود رقم خواهد زد.


۲ ساعت قبل / سایت فوتبالی

آلیسون بکر کاپیتان دوم لیورپول در فصل جدید

پایگاه خبری فوتبالی- آلیسون بکر به عنوان یکی از کاپیتان دوم لیورپول برای فصل ۲۷-۲۰۲۶ انتخاب شده است؛ تصمیمی که نشان‌دهنده جایگاه ویژه این دروازه‌بان برزیلی در رختکن قرمزهاست. 

به گزارش فوتبالی، آندونی ایرائولا، سرمربی جدید لیورپول، در کنار آلیسون، جو گومز و دومینیک سوبوسلای را نیز در گروه رهبری تیم قرار داده و ویرجیل فن‌دایک همچنان کاپیتان اصلی تیم خواهد بود. 

با این حال، یک نکته جالب درباره انتخاب آلیسون وجود دارد؛ او احتمالاً در جریان مسابقات بازوبند کاپیتانی را به بازو نخواهد بست. 

دلیل این موضوع به قوانین جدید لیگ برتر مربوط می‌شود که طبق آن، تنها کاپیتان رسمی تیم اجازه دارد در موقعیت‌های مشخص مستقیماً با داور درباره تصمیمات مسابقه صحبت کند. برای یک دروازه‌بان، که معمولاً فاصله زیادی از محل اتفاقات دارد، اجرای چنین نقشی چندان عملی نیست. 

ایرائولا در توضیح این تصمیم تأکید کرده که انتخاب آلیسون بیشتر از آنکه صرفاً یک عنوان تشریفاتی باشد، نشانه اعتماد و احترام باشگاه به شخصیت و رهبری او است. آلیسون از سال ۲۰۱۸ در لیورپول حضور دارد و در این مدت به یکی از باسابقه‌ترین و تأثیرگذارترین بازیکنان تیم تبدیل شده است. 

در واقع، خروج اندی رابرتسون که پیش‌تر کاپیتان دوم لیورپول بود، باعث شد ساختار رهبری تیم برای فصل جدید تغییر کند. ایرائولا تصمیم گرفته به جای انتخاب تنها یک جانشین، چند بازیکن باتجربه را در گروه رهبری قرار دهد. 

آلیسون نیز طی سال‌های حضورش در آنفیلد نقش مهمی در موفقیت‌های بزرگ لیورپول داشته و قهرمانی در لیگ برتر، لیگ قهرمانان، جام حذفی و جام اتحادیه را تجربه کرده است. بنابراین انتخاب او به‌عنوان کاپیتان دوم، بیش از هر چیز تأکیدی بر نفوذ او در رختکن است.

به این ترتیب، آلیسون شاید بازوبند را روی زمین نبندد، اما جایگاهش در ساختار رهبری لیورپول کاملاً رسمی شده است؛ دروازه‌بانی که حالا یکی از رهبران اصلی تیم جدید ایرائولا محسوب می‌شود. 


۲ ساعت قبل / سایت فوتبالی

تاجرنیا: جام قهرمانی را ندهند به CAS شکایت می‌کنیم

پایگاه خبری فوتبالی- سرپرست مدیرعاملی باشگاه استقلال همچنان به دنبال معرفی این تیم از سوی فدراسیون فوتبال به عنوان قهرمان فصل گذشته است.

به گزارش فوتبالی، بعد از آن که لیگ بیست و پنجم به دلیل شروع جنگ متوقف شد فدراسیون فوتبال ایران باید اسامی نمایند‌ه‌های ایران برای حضور در مسابقات لیگ نخبگان و لیگ قهرمانان آسیا دو را به  AFC  اعلام می‌کرد.

در نهایت تصمیم گرفته شد جدول لیگ برتر فریز شود. در روزی که جدول فریز شد استقلال در صدر جدول بود و تیم‌های تراکتور، سپاهان و گل گهر در رده‌های دوم تا چهارم قرار داشتند.

با اعلام سازمان لیگ استقلال و تراکتور نماینده ایران در لیگ نخبگان شدند و سپاهان به لیگ قهرمانان آسیا دو معرفی شد. اما پس از عدم صدور مجوز حرفه‌ای سپاهان و طی اتفاقاتی عجیب و غریب گل گهر سیرجان نماینده ایران در لیگ قهرمانان آسیا دو شد.

بعد از این اتفاق فدراسیون و سازمان لیگ قصد داشتند ادامه مسابقات لیگ را برگزار کنند اما شرایط به قدری نابسامان و زمان به قدری کم بود که در نهایت تصمیم بر این شد که لیگ نیمه کاره به پایان برسد.

حالا اما باشگاه استقلال مدعی است که چون در جدول فریز شده در صدر قرار داشته باید به عنوان قهرمان لیگ برتر هم معرفی شود. موضوعی که با مخالفت باشگاه‌هایی مثل پرسپولیس، سپاهان و تراکتور مواجه شده است.

علی تاجرنیا سرپرست مدیرعاملی استقلال ساعتی پیش در یک گفت‌وگوی تلویزیونی در این باره گفت: «ما مستندات را ارائه کرده‌ایم اما متاسفانه طبق ضرب المثل «چیزی که برای من نفعی ندارد برای دیگران هم نداشته باشد» استراتژی بعضی‌ها این است. اگر اصراری در این باره از سوی فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ وجود داشته باشد کم کم این مساله را به ذهن متبادر می‌کند که رفتارها با تیم‌های مختلف عادلانه نیست و ما شاهد یک نوع تبعیض هستیم. این که افراد و جامعه فوتبال بگویند که اگر تیم دیگری در صدر جدول بود جام قهرمانی به آن تیم داده می‌شد نکته جالبی نیست.»

تاجرنیا درباره تصمیم نهایی استقلال در این باره گفت: «این موضوعی نیست که ما بخواهیم با آن کنار بیاییم و اگر ابزار قانونی وجود داشته باشد طبیعتا آن را دنبال می‌کنیم. البته شکل دنبال کردن ما طبیعتا مثل سایر تیم‌ها با لابی‌های سیاسی نیست. ما سعی می‌کنیم مسیرهای قانونی را دنبال کنیم.»




 رشفورد مطرود هنوز حرف آخرش را نزده!
۱۹ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

رشفورد مطرود هنوز حرف آخرش را نزده!

بارسلونا ناامیدش کرد، اما کریک به او فرصت دوباره داد؛ مارکوس رشفورد می‌خواهد بازگشتی که شبیه یک شکست بزرگ بود را به فرصتی برای فتح دوباره اولدترافورد تبدیل کند.

 23 گل مانده؛ گل شماره 977 رونالدو با گزارش عربی!
۲ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

23 گل مانده؛ گل شماره 977 رونالدو با گزارش عربی!

رونالدو برای 25امین فصل متوالی در دوران حرفه‌ای خود، گلزنی کرد

 یاغی استقلال دربی را ازدست داد/ مصدومیت حقیقت دارد؟
۱۳ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

یاغی استقلال دربی را ازدست داد/ مصدومیت حقیقت دارد؟

مدافع چپ تیم فوتبال پرسپولیس به دلیل مصدومیت، دربی پایتخت را از دست داد.

 شکست‌ناپذیرترین تیم تاریخ جهان با درخشش مهاجم پرسپولیسی/ گلزنی شهاب زاهدی برای قهرمانی و تاریخ‌سازی جوهور +عکس و ویدیو
۷ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

شکست‌ناپذیرترین تیم تاریخ جهان با درخشش مهاجم پرسپولیسی/ گلزنی شهاب زاهدی برای قهرمانی و تاریخ‌سازی جوهور +عکس و ویدیو

شهاب زاهدی، مهاجم سابق پرسپولیس در نخستین تجربه رسمی با پیراهن جوهور دارالتعظیم، با گلزنی در جریان پیروزی مقابل حریف، ضمن دبل در کسب جام و ثبت گل، سهم بسزایی در شب رکوردشکنی بی‌سابقه این تیم داشت.

 رسمی: ازری کنسا به آرسنال پیوست
۱۲ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

رسمی: ازری کنسا به آرسنال پیوست

ازری کنسا، مدافع استون ویلا، با قراردادی ۴+۱ ساله به آرسنال پیوست.

 مورد عجیب لوسیل در لیگ ستارگان قطر؛ 6 ایرانی در ترکیب اصلی
۵ ساعت قبل / سایت فوتبالی

مورد عجیب لوسیل در لیگ ستارگان قطر؛ 6 ایرانی در ترکیب اصلی

پایگاه خبری فوتبالی- رکورد حضور بازیکنان ایرانی در یک تیم خارجی شکسته شد.به گزارش فوتبالی، فصل جدید لیگ ستارگان قطر از دیشب با برگزاری دو بازی آغاز شد. در اولین بازی که برای فوتبالدوستان ایرانی اهمیتی نداشت تیم‌های الوکره و القطر به تساوی دو بر دو رسیدند اما بازی دوم به دلیل خاصی برای علاقمندان به فوتبال ایران جالب بود.در این بازی الریان قطر میزبان تیم تازه وارد لوسیل بود و با یک گل میهمانش را شکست داد. دلیل اهمیت این بازی برای ایرانی‌ها، حضور چند بازیکن ایرانی در ترکیب لوسیل بود.آرشا شکوری، علی ...,امید ابراهیمی,علی نعمتی,پیشنهاد سردبیر,آرشا شکوری,لوسیل,لژیونر,لیگ ستارگان قطر