قیمت طلا امروز




 سایت فوتبالی / ۱۴۰۵/۰۴/۲۴

لواندوفسکی: نمی‌توانستم خودم را در باشگاه غیر از بارسلونا تصور کنم

پایگاه خبری فوتبالی - روبرت لواندوفسکی، مهاجم افسانه‌ای لهستانی، پس از پیوستن به شیکاگو فایر در لیگ MLS، در مصاحبه‌ای احساسی از دوران حضورش در بارسلونا و دلایل انتخاب لیگ آمریکا سخن گفت.به گزارش فوتبالی، لواندوفسکی که پس از ۴ فصل حضور در نیوکمپ، راهی آمریکا شده است، در گفت‌وگو با رسانه‌ها تأکید کرد که زمان‌اش در بارسلونا به پایان رسیده بود و نمی‌توانست خود را در تیم دیگری در اروپا تصور کند. او در این باره گفت: «زمان من در بارسا به پایان رسیده بود و نمی‌توانستم خودم را در باشگاه دیگری در اروپا تص ...,بارسلونا,روبرت لواندوفسکی,بایرن مونیخ,دورتموند,شیکاگو فایر
 لواندوفسکی: نمی‌توانستم خودم را در باشگاه غیر از بارسلونا تصور کنم



۶ ساعت قبل / سایت فوتبالی

سیدبندی لیگ قهرمانان اروپا ۲۰۲۷-۲۰۲۶ مشخص شد

پایگاه خبری فوتبالی - با نزدیک شدن به مراسم قرعه‌کشی مرحله لیگ قهرمانان اروپا در تاریخ ۲۷ آگوست در موناکو، سیدبندی تیم‌های حاضر در این رقابت‌ها به طور رسمی مشخص شد.

به گزارش فوتبالی، در این دوره که با حضور ۳۶ تیم برگزار می‌شود، تیم‌ها بر اساس ضریب یوفا در چهار سید ۹ تیمی تقسیم شده‌اند.

در قدرتمندترین سید این دوره، نام بزرگترین باشگاه‌های فوتبال اروپا به چشم می‌خورد. بایرن مونیخ با بالاترین ضریب  در صدر این سید قرار دارد و رئال مادرید و پاری سن ژرمن، قهرمان دو فصل اخیر، دیگر تیم‌های شاخص این گروه هستند. 

لیورپول، اینتر، منچسترسیتی، آرسنال، بارسلونا و اتلتیکومادرید نیز دیگر اعضای این سید را تشکیل می‌دهند. سید دوم نیز با ترکیبی از تیم‌های قدرتمند از جمله بوروسیا دورتموند، آاس رم، اسپورتینگ، استون ویلا، پورتو، منچستریونایتد، کلوب بروژ، رئال بتیس و پی‌اس‌وی آیندهوون پر شده است.

سید سوم شامل تیم‌هایی چون فاینورد، لیل، ناپولی، آر.بی. لایپزیش، ویارئال و گالاتاسرای است. سید چهارم نیز با تیم‌های راه‌یافته از مرحله پلی‌آف تکمیل خواهد شد و در حال حاضر تیم‌هایی مانند سلتیک، اسلاویا پراگ">اسلاویا پراگ، اشتوتگارت، آ.ا.ک آتن، کومو و لانس در این سید قرار دارند. 

کومو که به تازگی به این مرحله راه یافته، تنها تیم تازه‌وارد این دوره از مسابقات محسوب می‌شود. بر اساس فرمت جدید، هر تیم در مرحله لیگ با ۸ حریف متفاوت یعنی دو تیم از هر سید روبرو می‌شود که ۴ بازی در خانه و ۴ بازی در خارج از خانه خواهد داشت. 

۸ تیم برتر جدول ۳۶ تیمی مستقیماً به مرحله یک‌هشتم نهایی صعود می‌کنند و تیم‌های رتبه ۹ تا ۲۴ نیز در پلی‌آف شرکت خواهند کرد. مراسم قرعه‌کشی که به صورت خودکار انجام می‌شود، روز پنج‌شنبه در مقر یوفا در نیون سوئیس برگزار خواهد شد.


۹ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

موسیالا از فهرست بایرن خط خورد!

به گزارش ورزش سه، جمال موسیالا، ستاره 23 ساله بایرن مونیخ، در دیدار حساس مقابل دورتموند غایب خواهد بود. رسانه‌های آلمانی از جمله بیلد و اشپورت 1 گزارش دادند نام موسیالا در فهرست بایرن برای دیدار شنبه مقابل بوروسیا دورتموند در سوپرجام آلمان قرار ثبت نخواهد شد؛ تصمیمی که به خاطر دو اتفاق نگران‌کننده برای این بازیکن در جریان دیدارهای تدارکاتی اخیر گرفته شده است.

موسیالا در بازه زمانی چند روزه، دو بار در زمین مسابقه دچار حالتی شد که شبیه بیهوشی بود. وضعیت او باعث نگرانی شدید کادر فنی و هواداران بایرن شد. موسیالا اولین بار در دیدار دوستانه مقابل لایپزیش بیهوش شد. بایرن در آن مسابقه با نتیجه 3-1 پیروز شد و موسیالا گل سوم تیمش را به ثمر رساند، اما چند دقیقه بعد بدون برخورد با بازیکن حریف روی زمین افتاد. اسماعیل صیباری در آن صحنه خود را به موسیالا رساند و مانع برخورد شدید او با زمین شد.

موسیالا پس از این اتفاق تحت مداوا قرار گرفت و زمین مسابقه را ترک کرد. او در آن بازی تنها 17 دقیقه پس از ورود به زمین فرصت بازی داشت.

اما همان داستان سه روز بعد دوباره تکرار شد. موسیالا در دیدار دوستانه بایرن مقابل هایدنهایم، که با پیروزی 4-2 تیم ونسان کمپانی به پایان رسید، از روی نیمکت وارد زمین شد، اما تنها هشت دقیقه بعد بار دیگر دچار همان حالت شد و روی زمین افتاد. این بار هم کادر پزشکی بایرن بلافاصله وارد عمل شد و موسیالا زمین را ترک کرد.

ستاره بایرن پس از دومین اتفاق، خودش درباره شرایطش توضیح داد تا نگرانی‌ها را کاهش دهد. او اعلام کرد که پزشکان مشکلش را "غش کردن‌های کوتاه‌مدت و موقتی، اما قابل درمان" تشخیص داده‌اند که ناشی از یک اختلال عصبی است.

موسیالا تأکید کرد که تحت مراقبت پزشکی مناسب قرار دارد و خوش‌بین است. او گفت این وضعیت در حال حاضر خطر بیشتری برای سلامتی‌اش ایجاد نمی‌کند و با هماهنگی متخصصان مغز و اعصاب، خواهان ادامه فوتبال است.

موسیالا پیش از شروع فصل جدید هم روزهای راحتی را پشت سر نگذاشته بود. او در تابستان 2025 در جام جهانی باشگاه‌ها مقابل پاری‌سن‌ژرمن دچار شکستگی استخوان نازک‌نی و آسیب شدید مچ پا شد و در نهایت 196 روز از میادین دور ماند. موسیالا در ژانویه 2026 به فوتبال برگشت و در جام جهانی 2026 برای تیم ملی آلمان به میدان رفت.

بایرن در شرایط فعلی حاضر نیست در مورد موسیالا ریسک کند. دیدار مقابل دورتموند در سوپرجام آلمان قرار است شنبه 22 آگوست برگزار شود و غیبت یکی از مهم‌ترین مهره‌های هجومی کمپانی در این مسابقه قطعی شده است.

در حال حاضر زمان دقیقی برای بازگشت موسیالا به میادین اعلام نشده و اولویت بایرن، اطمینان از آمادگی کامل اوست. ستاره آلمانی که فصل گذشته هم بخش قابل توجهی از فصل را به دلیل مصدومیت از دست داده بود، باید یک دوره دیگر را زیر نظر پزشکان سپری کند؛ این بار نه برای درمان یک آسیب عضلانی یا استخوانی، بلکه برای مدیریت مشکلی که خودش آن را یک اختلال عصبی قابل درمان توصیف کرده است.


۱ ساعت قبل / سایت فوتبالی

به بهانه جدایی مونیر الحدادی؛ تلخکامی مراکشی‌های فوتبال ایران

پایگاه خبری فوتبالی- سومین بازیکن مراکشی تاریخ لیگ برتر پس از یک فصل از فوتبال ایران رفت.

به گزارش فوتبالی، سرانجام مونیر الحدادی بازیکن مراکشی و سرشناس استقلال که فصل گذشته بازی‌های خوبی را برای آبی‌پوشان انجام داد، با انتشار یک استوری اینستاگرامی با هواداران استقلال خداحافظی کرد.

الحدادی که در ابتدای فصل گذشته با سابقه بازی در بارسلونا به استقلال پیوست، در مدت زمان حضورش در فوتبال ایران عملکرد قابل قبولی داشت، هرچند به دلیل شرایط خاص لیگ برتر در فصل گذشته، این بازیکن اسپانیایی – مراکشی نتوانست به دستاورد و موفقیت خاصی همراه با استقلال دست یابد.

این بازیکن 30 ساله در فصل گذشته 28 بار با پیراهن استقلال به میدان رفت. 18 بازی در لیگ برتر، 2 در جام حذفی و 8 بازی در لیگ قهرمانان آسیا دو. حاصل کار او در این بازی‌ها، 4 گل زده و ثبت 5 پاس گل در تمامی رقابت‌ها بود که در مجموع عملکرد خوبی برای این بازیکن به حساب می‌آید.

الحدادی تنها بازیکن مراکشی در لیگ برتر ایران نبوده. پیش از او دو بازیکن دیگر از این کشور آفریقایی سابقه بازی در فوتبال ایران را داشتند.

عادل شیحی

با سابقه بازی در فولام در چمپیونشیپ انگلیس به استقلال پیوست. انتقال این بازیکن نه چندان مطرح به فوتبال ایران کمی عجیب بود و خیلی زود هم از جمع آبی‌پوشان جدا شد. در 6 بازی که در استقلال انجام داد، هیچ عملکرد مثبتی نداشت و بدون گل زده یا پاس گل به کار خود در فوتبال ایران پایان داد. او در دربی فروردین 1395 در ترکیب اصلی استقلال به میدان رفت اما در همان نیمه اول مصدوم شد و از بازی بیرون رفت.

ایوب العملود

به عنوان یک مدافع عملکرد نسبتا قابل قبولی در طول یک فصل حضورش در پرسپولیس داشت. العملود که با نظر خوان کارلوس گاریدو جذب پرسپولیس شد، 24 بار پیراهن پرسپولیس را در سه جام مختلف برتن کرد، اما به لحاظ اثرگذاری روی گل، اصلاً آمار خوبی نداشت. او تنها یک گل برای سرخپوشان به ثمر رساند. آن هم در هفته دوم لیگ بیست و چهارم و در دیدار برابر تراکتور که مانع از شکست تیمش شد.




 فوری و قطعی: پرسپولیس- تراکتور بدون تماشاگر
۹ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

فوری و قطعی: پرسپولیس- تراکتور بدون تماشاگر

بازی پرسپولیس و تراکتور به طور قطع بدون حضور تماشاگران به صورت رفت و برگشت برگزار خواهد شد.

 بازار نقل و انتقالات دچار جنون شد!
۱۹ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بازار نقل و انتقالات دچار جنون شد!

بازار نقل‌وانتقالات تابستان امسال به کلی عقلانیت خود را از دست داده است.

 پیوستن فرشید اسماعیلی هافبک باتجربه فوتبال ایران به ذوب‌آهن
۱۴ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

پیوستن فرشید اسماعیلی هافبک باتجربه فوتبال ایران به ذوب‌آهن

باشگاه ذوب‌آهن با انتشار نخستین تصویر رسمی فرشید اسماعیلی در لباس این تیم، پیوستن او به جمع سبزپوشان اصفهانی را اعلام کرد.

 کلیپ تشویق محمد عمری توسط هواداران پرسپولیس پیش از دیدار مقابل استقلال خوزستان
۱۷ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

کلیپ تشویق محمد عمری توسط هواداران پرسپولیس پیش از دیدار مقابل استقلال خوزستان

پیش از آغاز دیدار پرسپولیس مقابل استقلال خوزستان محمد عمری ستاره جوان پرسپولیس مورد تشویق هواداران قرار گرفت.

 امیدهای آسیایی خاتون بم زنده ماند؛ گل دقیقه ۵+۹۰ برابر النصر عربستان +ویدیو
۱۱ ساعت قبل / سایت دیدارنیوز

امیدهای آسیایی خاتون بم زنده ماند؛ گل دقیقه ۵+۹۰ برابر النصر عربستان +ویدیو

تیم فوتبال زنان خاتون بم در دومین بازی خود در لیگ قهرمانان آسیا، در حالی مقابل النصر به تساوی یک بر یک رسید که سارا دیدار موفق شد در دقیقه ۵+۹۰ گل تساوی را ب...

 میلان به دنبال اندریک؛ رئال مادرید فعلا با جدایی مخالف است
۵ ساعت قبل / سایت فوتبالی

میلان به دنبال اندریک؛ رئال مادرید فعلا با جدایی مخالف است

پایگاه خبری فوتبالی- باشگاه میلان علاقه خود به جذب اندریک، مهاجم جوان رئال مادرید، را به باشگاه اسپانیایی اعلام کرده و شرایط انتقال قرضی این بازیکن را زیر نظر دارد. به گزارش فوتبالی، با این حال، موضع فعلی رئال مادرید روشن است یعنی باشگاه در مقطع فعلی اجازه جدایی اندریک را نمی‌دهد. اندریک در تابستان ۲۰۲۴ از پالمیراس به رئال مادرید پیوست و به‌عنوان یکی از مهم‌ترین استعدادهای نسل جدید فوتبال برزیل وارد سانتیاگو برنابئو شد. با این حال، مسیر او در مادرید آن‌طور که انتظار می‌رفت سریع پیش نرفت. رقابت ب ...,میلان,رئال مادرید,نقل و انتقالات,اندریک,پیشنهاد سردبیر