قیمت طلا امروز




 سایت فوتبالی / ۱۴۰۵/۰۵/۰۷

احمدزاده، بازیکن جدید فجرسپاسی (عکس)

پایگاه خبری فوتبالی- باشگاه فجرسپاسی شیراز از جذب یک مدافع جدید در نقل و انتقالات تابستانی خبر داد.به گزارش فوتبالی، مدافع اسبق تراکتور و بازیکن فصل گذشته مس سونگون، با امضای قراردادی ۲ ساله به تیم فجر شهیدسپاسی پیوست.‌ماهان احمدزاده که فصل گذشته یکی از مهره‌های ثابت مس سونگون بود، در ۳۰ مسابقه برای این تیم به میدان رفت و موفق شد آمار ۳ گل و ۲ پاس گل را برای خود به ثبت برساند.‌احمدزاده در زمان مدیرعاملی رسول خطیبی در مس سونگون، به همراه چند بازیکن دیگر از تراکتور به این تیم پیوست و حالا در فجرسپ ...,تراکتور,مس سونگون,نقل و انتقالات,فجرسپاسی شیراز,ماهان احمدزاده
 احمدزاده، بازیکن جدید فجرسپاسی (عکس)

پایگاه خبری فوتبالی- باشگاه فجرسپاسی شیراز از جذب یک مدافع جدید در نقل و انتقالات تابستانی خبر داد.

به گزارش فوتبالی، مدافع اسبق تراکتور و بازیکن فصل گذشته مس سونگون، با امضای قراردادی ۲ ساله به تیم فجر شهیدسپاسی پیوست.‌

ماهان احمدزاده که فصل گذشته یکی از مهره‌های ثابت مس سونگون بود، در ۳۰ مسابقه برای این تیم به میدان رفت و موفق شد آمار ۳ گل و ۲ پاس گل را برای خود به ثبت برساند.‌

احمدزاده در زمان مدیرعاملی رسول خطیبی در مس سونگون، به همراه چند بازیکن دیگر از تراکتور به این تیم پیوست و حالا در فجرسپاسی شاگرد خطیبی (سرمربی جدید تیم شیرازی) شده است.



۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

چرا پرسپولیس با حضور تماشاگران در بازی تراکتور مخالفت کرد؟

از چند روز قبل بحث حضور تماشاگران در بازی حساس هفته سوم تراکتور - پرسپولیس مطرح بود. به خاطر اتفاقات بازی برگشت دو تیم مربوط به دو فصل قبل کمیته انضباطی رأی داده بود که به مدت دو فصل بازی‌های دو تیم در هر دو دیدار رفت و برگشت بدون تماشاگر باشد. فصل قبل بازی رفت دو تیم بدون تماشاگر در ورزشگاه بنیان دیزل و بدون حضور تماشاگران به تساوی یک – یک انجامید. از قضا دو تیم در همان ابتدای راه جام حذفی به هم برخورد کردند که این بازی در تبریز و با حضور تماشاگران برگزار شد. از سوی دیگر با شروع جنگ تحمیلی و تعطیلی لیگ دیدار برگشت دو تیم در تهران برگزار نشد. با حکم کمیته انضباطی هر دو دیدار این فصل نیز بدون تماشاگر برگزار خواهد شد هر چند تراکتوری‌ها و مدیرعامل جدیدشان خیلی دوست داشتند این حکم بشکند و هر دو بازی رفت و برگشت تماشاگر داشته باشد.

اتفاقاً سخنگوی باشگاه پرسپولیس هم گفت اگر میزبانی پرسپولیس در بازی برگشت در ورزشگاه آزادی قطعی باشد این باشگاه هم مخالفتی با حضور تماشاگر در بازی رفت نخواهد داشت اما ظاهراً این‌گونه نیست و سازمان لیگ هم صراحتاً اعلام کرد مسابقه روز دوشنبه در تبریز قطعاً بدون تماشاگر خواهد بود و بازی برگشت هم تماشاگر ندارد.

البته پرسپولیسی‌ها هم از انجام بازی با تماشاگر استقبال می‌کردند اما واقعیت اینکه اگر بازی رفت با حضور 50-40 هزار تماشاگر تراکتوری در ورزشگاه یادگار امام برگزار می‌شد و آن وقت پرسپولیس با 5 هزار تماشاگر در شهرقدس از حریفش میزبانی می‌کرد ناعادلانه بود. از طرفی با توجه به اینکه بعید است تا هفته بیستم یعنی زمان برگزاری بازی برگشت دو تیم نیز شرایط میزبانی سرخابی‌ها در ورزشگاه آزادی مهیا باشد پرسپولیسی‌ها مخالف حضور تماشاگر در بازی رفت شدند و حکم هم تغییری نکرد.

انتهای پیام/


۱ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

شوک شبانه به تراکتور: بیرانوند سرباز شد

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو؛ تحولات پیرامون علیرضا بیرانوند دروازه‌بان تراکتور، طی ۲۴ ساعت گذشته با سرعتی باورنکردنی پیش رفته و حالا این پرونده وارد مرحله‌ای شده که می‌تواند به جدایی سنگربان ملی‌پوش از جمع سرخ‌پوشان تبریزی منجر شود.

ماجرا از شب گذشته آغاز شد. جایی که اخبار و شایعاتی درباره احتمال قرار گرفتن نام علیرضا بیرانوند در فهرست تیم ملی امید برای حضور در بازی‌های آسیایی ناگویا منتشر شد. حضور بیرانوند در این رقابت‌ها از آن جهت اهمیت داشت که بر اساس قانون سرباز قهرمان، کسب یکی از سه مدال طلا، نقره یا برنز می‌توانست شرایط ویژه‌ای برای معافیت بازیکنان از خدمت سربازی ایجاد کند.

با این حال، این سناریو خیلی زود منتفی شد. کمتر از ۱۲ ساعت پس از انتشار شایعات، مشخص شد نام بیرانوند در فهرست اولیه بازیکنان بزرگسال تیم امید برای بازی‌های آسیایی ناگویا ثبت و رجیستر نشده است. در واقع، دو بازیکن بزرگسال از تراکتور و یک بازیکن بزرگسال از استقلال در فهرست ثبت‌شده قرار دارند، اما نام بیرانوند در میان آنها دیده نمی‌شود.

اما در شرایطی که به نظر می‌رسید ماجرای ناگویا به پایان رسیده، خبر بزرگ‌تر از راه رسید. خبری که می‌تواند آینده حرفه‌ای بیرانوند را به شکل جدی تغییر دهد.

سردار زاهدی، معاون سازمان نظام وظیفه عمومی، اعلام کرده است که علیرضا بیرانوند از مهرماه ۱۴۰۵ مشمول خدمت سربازی خواهد شد و دیگر امکان همراهی تراکتور را نخواهد داشت.

این اعلام در حالی صورت گرفته که طی هفته‌های گذشته، مواضع متفاوتی درباره وضعیت تحصیلی و نظام وظیفه بیرانوند مطرح شده بود. مسئولان دانشگاه آزاد پیش‌تر درباره پایان تحصیل او صحبت کرده بودند و همین مسئله یکی از محورهای اصلی بحث درباره زمان مشمول شدن این بازیکن بود.

از سوی دیگر، باشگاه تراکتور تا همین اواخر موضعی کاملاً متفاوت داشت. حجت کریمی، مدیرعامل این باشگاه، در نشست خبری خود با اشاره مستقیم به شایعات سربازی بیرانوند اعلام کرده بود که این دروازه‌بان فعلاً مشمول نیست و در خدمت تراکتور خواهد بود و از هواداران خواسته بود نگران این موضوع نباشند.

حالا اما اظهارات معاون سازمان نظام وظیفه عمومی، معادلات را تغییر داده است. بر اساس این اعلام، بیرانوند از مهرماه سال ۱۴۰۵ باید دوران خدمت خود را آغاز کند و در صورت اجرای این تصمیم، ادامه حضور او در تراکتور با مانع قانونی روبه‌رو خواهد شد. مقصد احتمالی او نیز می‌تواند یکی از تیم‌های نظامی، از جمله فجر شهید سپاسی یا ملوان بندرانزلی باشد.

به این ترتیب، داستانی که شب گذشته با شایعه حضور بیرانوند در تیم امید و احتمال استفاده از قانون سرباز قهرمان آغاز شده بود، تنها چند ساعت بعد با اعلام رسمی درباره مشمول شدن او وارد مرحله‌ای کاملاً متفاوت شد. مرحله‌ای که حالا آینده یکی از مهم‌ترین بازیکنان تراکتور را در هاله‌ای از ابهام قرار داده است.

اکنون باید منتظر واکنش علیرضا بیرانوند، باشگاه تراکتور و همچنین فدراسیون فوتبال ماند. چرا که اعلام معاون سازمان نظام وظیفه عمومی، در صورت نهایی و اجرایی شدن، می‌تواند به معنای پایان حضور بیرانوند در تراکتور از مهرماه باشد.


۲ ساعت قبل / سایت فوتبالی

تراکتوری‌های پرسپولیس؛ فقط این دو بازیکن!

پایگاه خبری فوتبالی- از بین بازیکنان سابق تراکتور تنها دو نفر در این فصل در پرسپولیس حضور دارند.

به گزارش فوتبالی، در هفته سوم لیگ برتر دو تیم مدعی پرسپولیس و تراکتور در دیداری که بدون حضور تماشاگران برگزار می‌شود در تبریز به مصاف هم می‌روند.

حضور بازیکنان سابق هر دو تیم در ترکیب رقیب می‌تواند باعث جذاب‌تر شدن مسابقه شود. اما در این فصل آمار بازیکنان سابق تراکتور در ترکیب پرسپولیس بسیار کمتر از تیم تبریزی است. در ترکیب این فصل تراکتور نام 9 بازیکن سابق پرسپولیس به چشم می‌خورد، اما پرسپولیس تنها از دو بازیکن سابق تراکتور در این فصل بهره می‌برد.

پوریا پورعلی

بازیکن 30 ساله‌ای که در این فصل به پرسپولیس پیوست، در فصل بیست و چهارم عضوی از تراکتور بود. پورعلی که در پست هافبک دفاعی بازی می‌کند، در تراکتور نتوانست توانایی‌های خودش را به طور کامل نشان دهد و در مجموع در 7 بازی لیگ برتر و 4 بازی لیگ قهرمانان آسیا دو به میدان رفت، آن هم به صورت بازیکن جانشین. او در هیچ مسابقه‌ای در ترکیب اصلی تراکتور قرار نگرفت و مجموع دقایق حضورش در زمین در این 11 بازی، کمتر از 90 دقیقه بود. شاید همین مساله انگیزه او را برای درخشش در دیدار مقابل تراکتور به شدت افزایش دهد.

مهدی تیکدری‌نژاد

تیکدری نژاد اما وضعیت متفاوتی نسبت به پورعلی داشت. او طی دو فصلی که در تراکتور بازی کرد، یکی از بازیکنان ثابت تیمش بود و در مجموع 56 بار در لیگ برتر برای تراکتور به میدان رفت. تیکدری‌نژاد در تراکتور توانست آمار 3 گل زده و 6 پاس گل را برای خود به ثبت برساند. او با همین عملکرد به گل گهر پیوست و پنج فصل در این تیم توپ زد. تیکدری‌نژاد نیز در صورت حضور در دیدار مقابل تراکتور، انگیزه‌های زیادی برای درخشش در مقابل تیم سابق خود دارد.




 فیلم ؛ تغییرات بزرگ در داوری لیگ برتر ؛ از محدودیت گفت‌وگو تا توقف بازی
۱۸ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

فیلم ؛ تغییرات بزرگ در داوری لیگ برتر ؛ از محدودیت گفت‌وگو تا توقف بازی

برنامه «سلام‌تهران» شبکه تهران با حضور کارشناسان داوری به بررسی قوانین جدیدی پرداخت که از فصل بیست‌وششم لیگ برتر فوتبال ایران اجرایی شد.

 بدرود آتن! شهری که طارمی دوستش نداشت
۱۲ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بدرود آتن! شهری که طارمی دوستش نداشت

مهدی طارمی امروز برای آخرین بار به کمپ رنتی رفت، با هم‌تیمی‌هایش خداحافظی کرد . یک سال پیش از پایان قرارداد و بعد از فصلی که احتمالا در میان تمام سال‌های حضورش در فوتبال اروپا، کمترین علاقه را به ادامه‌اش داشت.

 مهدی تارتار: مدیریت غرور جوانان اولویت اصلی؛ موفقیت زودهنگام تثبیت‌کننده نیست
۱۵ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

مهدی تارتار: مدیریت غرور جوانان اولویت اصلی؛ موفقیت زودهنگام تثبیت‌کننده نیست

پرسپولیس ۲۰ بازیکن زیر ۲۵ سال دارد. مهدی تارتار بر مدیریت «غرور» جوانان تأکید دارد و می‌گوید موفقیت‌های ابتدایی نباید جایگاه را تثبیت کند.

 جذب کوروش اژدهاکش با قراردادی بلندمدت به پرسپولیس و انتقال قرضی به نساجی
۱۵ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

جذب کوروش اژدهاکش با قراردادی بلندمدت به پرسپولیس و انتقال قرضی به نساجی

پرسپولیس کوروش اژدهاکش، پدیده ۱۹ ساله، را با قراردادی بلندمدت جذب کرد، اما به دنبال انتقال قرضی او برای کسب تجربه بیشتر است.

 ثبت دومین کلین‌شیت متوالی فرزین گروسیان دروازه‌بان گل‌گهر در دو بازی ابتدایی فصل
۱۶ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

ثبت دومین کلین‌شیت متوالی فرزین گروسیان دروازه‌بان گل‌گهر در دو بازی ابتدایی فصل

فرزین گروسیان در شروع فصل جدید خیلی زود نشان داد که قصد دارد برای حضور در ترکیب اصلی گل‌گهر به سادگی جای خود را به رقیب نامدارش ندهد.

 مورد عجیب لوسیل در لیگ ستارگان قطر؛ 6 ایرانی در ترکیب اصلی
۶ ساعت قبل / سایت فوتبالی

مورد عجیب لوسیل در لیگ ستارگان قطر؛ 6 ایرانی در ترکیب اصلی

پایگاه خبری فوتبالی- رکورد حضور بازیکنان ایرانی در یک تیم خارجی شکسته شد.به گزارش فوتبالی، فصل جدید لیگ ستارگان قطر از دیشب با برگزاری دو بازی آغاز شد. در اولین بازی که برای فوتبالدوستان ایرانی اهمیتی نداشت تیم‌های الوکره و القطر به تساوی دو بر دو رسیدند اما بازی دوم به دلیل خاصی برای علاقمندان به فوتبال ایران جالب بود.در این بازی الریان قطر میزبان تیم تازه وارد لوسیل بود و با یک گل میهمانش را شکست داد. دلیل اهمیت این بازی برای ایرانی‌ها، حضور چند بازیکن ایرانی در ترکیب لوسیل بود.آرشا شکوری، علی ...,امید ابراهیمی,علی نعمتی,پیشنهاد سردبیر,آرشا شکوری,لوسیل,لژیونر,لیگ ستارگان قطر