قیمت طلا امروز




 سایت فوتبالی / ۱۴۰۵/۰۵/۰۸

بیانیه رسمی و تند جدید یوفا علیه فیفا

پایگاه خبری فوتبالی - اتحادیه فوتبال اروپا (یوفا) با انتشار بیانیه‌ای شدیداللحن، مخالفت کامل خود را با طرح پیشنهادی برای واگذاری مالکیت رقابت‌های فدراسیون جهانی فوتبال به سرمایه‌گذاران خصوصی اعلام کرد و هشدار داد در صورت اجرای این طرح، تیم‌های ملی اروپایی در مسابقات این نهاد شرکت نخواهند کرد.به گزارش فوتبالی، اتحادیه فوتبال اروپا و تمامی ۵۵ فدراسیون عضو آن با انتشار بیانیه‌ای مشترک، موضعی بی‌سابقه در برابر طرح پیشنهادی مربوط به واگذاری بخشی از مالکیت رقابت‌های فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا) به سرم ...,یوفا,فیفا,اتحادیه فوتبال اروپا,فدراسیون جهانی فوتبال,جیانی اینفانتینو,الکساندر چفرین
 بیانیه رسمی و تند جدید یوفا علیه فیفا

پایگاه خبری فوتبالی - اتحادیه فوتبال اروپا (یوفا) با انتشار بیانیه‌ای شدیداللحن، مخالفت کامل خود را با طرح پیشنهادی برای واگذاری مالکیت رقابت‌های فدراسیون جهانی فوتبال به سرمایه‌گذاران خصوصی اعلام کرد و هشدار داد در صورت اجرای این طرح، تیم‌های ملی اروپایی در مسابقات این نهاد شرکت نخواهند کرد.

به گزارش فوتبالی، اتحادیه فوتبال اروپا و تمامی ۵۵ فدراسیون عضو آن با انتشار بیانیه‌ای مشترک، موضعی بی‌سابقه در برابر طرح پیشنهادی مربوط به واگذاری بخشی از مالکیت رقابت‌های فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا) به سرمایه‌گذاران خصوصی اتخاذ کردند. متن این بیانیه به شرح زیر است:

"اتحادیه فوتبال اروپا (یوفا) و فدراسیون‌های عضو آن در رقابت‌های فدراسیون جهانی فوتبال شرکت نخواهند کرد. اتحادیه فوتبال اروپا و ۵۵ فدراسیون عضو آن متحد هستند. ما به طور کامل و بدون هیچ ابهامی با پیشنهاد فدراسیون جهانی فوتبال (یوفا) برای انتقال مالکیت جام جهانی و سایر رقابت‌های این نهاد به سرمایه‌گذاران خصوصی مخالفت می‌کنیم.

"جام جهانی را نمی‌توان یک محصول سرمایه‌گذاری دانست. این مسابقات یکی از بزرگ‌ترین میراث‌های فوتبال جهان است که طی نسل‌های مختلف توسط بازیکنان، تیم‌های ملی و هواداران در سراسر جهان ساخته شده و هرگز نباید به سرمایه‌گذاران خصوصی واگذار شود. جام جهانی برای فروش نیست. اینکه چنین پیشنهادی با این میزان اهمیت در خفا طراحی شده و بدون مشورت واقعی با مدیران فوتبال تا مرحله تصویب پیش رفته، اقدامی غیرمسئولانه و غیرقابل قبول است.

"این موضوع تنها یک ضعف مدیریتی نیست، بلکه به معنای کنار گذاشتن مسئولیت اصلی فدراسیون جهانی فوتبال در حفاظت از فوتبال جهان است. اکنون فدراسیون‌های ملی سراسر جهان با یک انتخاب اجباری روبه‌رو شده‌اند؛ یا واگذاری غیرقابل بازگشت بزرگ‌ترین رقابت‌های فوتبال را بپذیرند یا با پیامدهای آن مواجه شوند. این یک تصمیم دموکراتیک نیست، بلکه شیوه‌ای مبتنی بر فشار و اجبار است که در شان نهادی مسئول اداره فوتبال جهان نیست.

"مخالفت ما تنها به روند تصمیم‌گیری محدود نمی‌شود. از لحظه‌ای که سرمایه‌گذاران بیرونی در رقابت‌های فدراسیون جهانی فوتبال سهام‌دار شوند، فوتبال برای همیشه تغییر خواهد کرد. سودآوری تجاری به یک الزام دائمی تبدیل می‌شود. انتظارات سرمایه‌گذاران به فشار روزانه تبدیل خواهد شد و از آن پس تصمیمات مربوط به تقویم بین‌المللی، فرمت مسابقات و آینده فوتبال نه بر اساس منافع این ورزش، بلکه بر اساس منافع سهامداران گرفته می‌شود.

"چنین الگویی جایی در فوتبال جهان ندارد. آینده فوتبال نباید توسط کسانی تعیین شود که هدف اصلی آنها حداکثر کردن سود است. منافع فدراسیون‌ها، لیگ‌ها، باشگاه‌ها، بازیکنان و هواداران نیز نباید قربانی بازدهی مالی سرمایه‌گذاران شود. فوتبال نباید آینده خود را در ازای منافع مالی به خطر بیندازد. موضع اروپا کاملا روشن است. ما هرگز چنین مدلی را مشروع نخواهیم دانست. هیچ‌کس از نظر اخلاقی حق فروش میراثی را که برای نسل‌های آینده به امانت در اختیار دارد، ندارد.

"پس از نشست امروز، هیچ تیم ملی عضو اتحادیه فوتبال اروپا تا زمانی که این پیشنهاد پابرجا باشد، در رقابت‌های فدراسیون جهانی فوتبال شرکت نخواهد کرد؛ مگر اینکه این طرح به طور کامل کنار گذاشته شود و تضمین‌های الزام‌آور ارائه شود که فدراسیون جهانی فوتبال هرگز دوباره مالکیت رقابت‌ها یا ساختار مدیریتی خود را به بخش خصوصی واگذار نخواهد کرد.

"هیچ‌کس نباید در عزم اتحادیه فوتبال اروپا و فدراسیون‌های عضو برای مقابله با این طرح تردید داشته باشد. تاریخ، نهادها را نه بر اساس آنچه می‌پذیرند، بلکه بر اساس آنچه حاضر نیستند درباره آن مصالحه کنند قضاوت خواهد کرد. اکنون در یکی از همان لحظات قرار داریم. برخی چیزها آن‌قدر ارزشمند هستند که نباید فروخته شوند. جام جهانی متعلق به فوتبال است، همیشه هم متعلق به فوتبال خواهد ماند و تا زمانی که اروپا در تصمیم‌گیری‌ها نقش داشته باشد، هرگز برای فروش نخواهد بود."



۶ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

رای ایران در جنگ ریاست فیفا مشخص شد - پارس فوتبال

به گزارش مشرق، سایت eurasia.football امروز(جمعه) رای تقریبی هر ۶ عضو اتحادیه فوتبال آسیای مرکزی (CAFA) در جنگ بزرگ فیفا برای انتخاب رئیس جدید این نهاد از میان اینفانتینو و شیخ سلمان را مشخص کرد که رای ایران به طرف رئیس AFC خواهد بود.

البته فدراسیون فوتبال ایران با ریاست مهدی تاج بعد از گذشت حدود دو هفته از این جنگ بزرگ و حساس در فیفا همچنان سکوت کرده است.

از روز گذشته یوفا، AFC و کونکاکاف تصمیم گرفتند سازوکار «رأی عدم اعتماد» برای برکناری جیانی اینفانتینو را استارت بزنند.

در همین رابطه طبق افشاگری رویترز، شیخ سلمان، رئیس کنفدراسیون فوتبال آسیا گزینه اصلی نشستن روی صندلی ریاست فیفا شد.

حالا سایت eurasia football خبر می‌دهد که ۶ رای کافا در این جنگ بزرگ سرنوشت‌ساز خواهد بود و ایران در میان شش عضو CAFA، مستقیم‌ترین ارتباط را با رهبری AFC دارد.مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال ایران، نایب‌رئیس AFC در منطقه مرکزی نیز هست؛ بنابراین مستقیماً در ساختار مدیریتی شیخ سلمان قرار دارد.

اما ایران برخلاف ازبکستان و قرقیزستان شبکه گسترده‌ای از روابط شخصی و پروژه‌های زیرساختی با اینفانتینو ندارد. از طرف دیگر، تاج خود عضوی از رهبری AFC است؛ بنابراین اگر تصمیم صرفاً بر اساس ساختار نهادی فوتبال گرفته شود، ایران طبیعی‌ترین گزینه در میان شش عضو CAFA برای حمایت از سلمان به نظر می‌رسد.


۶ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

مجازات سنگین فیفا برای آرژانتین به خاطر فینال جام جهانی/ پاردس ۱۰ جلسه محروم شد - پارس فوتبال

به گزارش مشرق، فیفا در پی تخلفات انضباطی رخ داده در جریان مسابقات جام جهانی ۲۰۲۶ – به‌ویژه درگیری‌های پس از بازی فینال در تاریخ ۱۹ ژوئیه – مجموعه‌ای از جریمه‌ها را علیه فدراسیون فوتبال آرژانتین (AFA) و چند بازیکن اعمال کرده است.

فورفورتو گزارش داد: فدراسیون فوتبال آرژانتین به دلیل تخلفاتی شامل سر دادن شعارها و انجام حرکات تبعیض‌آمیز توسط هواداران، رفتارهای غیرورزشی، سوء رفتار تیمی و همچنین کوتاهی در حفظ نظم و امنیت مسابقه، در مجموع به پرداخت ۳۲۱ هزار دلار (معادل ۲۳۵ هزار پوند) جریمه محکوم شده است.

فیفا همچنین آرژانتین را ملزم کرده است که ظرفیت پذیرش تماشاگران را برای بازی خانگی بعدی خود به ۵۰ درصد کاهش دهد.

محرومیت از حضور تماشاگران در یک بازی دیگر و همچنین ۱۰۰ هزار دلار (۷۳ هزار پوند) از مبلغ جریمه، مشروط به یک دوره آزمایشی تعلیق شده‌اند؛ در حالی که ۱۰۰ هزار دلار از کل مبلغ جریمه باید صرف اجرای طرحی برای مبارزه با تبعیض شود.

همچنین در پی درگیری‌های پایان بازی فینال، چهار نفر از اعضای تیم و کادر فنی آرژانتین با محرومیت‌های انفرادی مواجه شده‌اند و یک بازیکن اسپانیایی نیز مورد تنبیه انضباطی قرار گرفته است.

لئاندرو پاردس، هافبک آرژانتینی، با محرومیت ۱۰ جلسه‌ای و جریمه ۹۰ هزار دلاری (۶۶ هزار پوندی) مواجه شده است در حالی که نائوهل مولینا، مدافع این تیم، به هفت جلسه محرومیت و پرداخت ۹۰ هزار دلار جریمه محکوم شده است.

برای تیاگو آلمادا، مهاجم آرژانتینی و روبرتو آیالا، دستیار مربی، به ترتیب محرومیت‌های یک و سه جلسه‌ای در نظر گرفته شد و هر یک به پرداخت ۳۰ هزار دلار (۲۲ هزار پوند) جریمه محکوم شدند.


۶ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

محرومیت سنگین فیفا برای ستاره آرژانتین پس از جنجال فینال

به گزارش برنا، فینال جام جهانی ۲۰۲۶ با برتری یک بر صفر اسپانیا مقابل آرژانتین به پایان رسید، اما حواشی این مسابقه پس از سوت پایان ادامه پیدا کرد و درگیری میان بازیکنان دو تیم به یکی از جنجالی‌ترین اتفاقات این دیدار تبدیل شد.

کمیته انضباطی فیفا پس از بررسی اتفاقات رخ داده، لئاندرو پاردس را به دلیل نقش داشتن در این درگیری‌ها ۱۰ جلسه از همراهی تیم ملی آرژانتین محروم کرد.

در همین پرونده، ناهوئل مولینا، دیگر بازیکن آرژانتین، نیز با محرومیتی هفت جلسه‌ای مواجه شده است.

فیفا علاوه بر محرومیت بازیکنان، تیم ملی آرژانتین را نیز با مجازات مواجه کرده است. بر این اساس، آلبی‌سلسته باید دو دیدار خانگی آینده خود را بدون حضور تماشاگر برگزار کند که اجرای یکی از این دو مسابقه به حالت تعلیق درآمده است.

این احکام در پی حواشی و درگیری‌های پایان فینال جام جهانی ۲۰۲۶ میان بازیکنان اسپانیا و آرژانتین صادر شده است.

انتهای پیام/ 




 مورد عجیب لوسیل در لیگ ستارگان قطر؛ 6 ایرانی در ترکیب اصلی
۳ ساعت قبل / سایت فوتبالی

مورد عجیب لوسیل در لیگ ستارگان قطر؛ 6 ایرانی در ترکیب اصلی

پایگاه خبری فوتبالی- رکورد حضور بازیکنان ایرانی در یک تیم خارجی شکسته شد.به گزارش فوتبالی، فصل جدید لیگ ستارگان قطر از دیشب با برگزاری دو بازی آغاز شد. در اولین بازی که برای فوتبالدوستان ایرانی اهمیتی نداشت تیم‌های الوکره و القطر به تساوی دو بر دو رسیدند اما بازی دوم به دلیل خاصی برای علاقمندان به فوتبال ایران جالب بود.در این بازی الریان قطر میزبان تیم تازه وارد لوسیل بود و با یک گل میهمانش را شکست داد. دلیل اهمیت این بازی برای ایرانی‌ها، حضور چند بازیکن ایرانی در ترکیب لوسیل بود.آرشا شکوری، علی ...,امید ابراهیمی,علی نعمتی,پیشنهاد سردبیر,آرشا شکوری,لوسیل,لژیونر,لیگ ستارگان قطر

 گزارش ویژه؛ ۱۰ نکته از نساجی - استقلال در قائمشهر؛ سه امتیاز با پنجره بسته!
۲۳ ساعت قبل / سایت فوتبالی

گزارش ویژه؛ ۱۰ نکته از نساجی - استقلال در قائمشهر؛ سه امتیاز با پنجره بسته!

پایگاه خبری فوتبالی- یک: وفادار به ترکیب برنده: یک قانون ساده در فوتبال وجود دارد، به تیمی که برنده شده دست نزنید و بیخودی دنبال جنگولک بازی نروید. منطق حکم می‌کند، مربیان موفق در دنیای فوتبال اکثرا با چرخه محدودی از بازیکنان ترکیب را می‌چینند و به ندرت دست به تغییر می‌زنند.دو: تیمهای مجتبی حسینی در سالهای اخیر یک ویژگی مشترک داشته‌اند. جمع شدن در زمین خودی، بازی فشرده و استفاده از ضدحمله. هر چند آنها به دروازه استقلال فشار خاصی نیاوردند چون زورش را نداشتند. تارتار در کنفرانس مطبوعاتی قبل از باز ...,استقلال,نساجی,مجتبی حسینی,سهراب بختیاری‌زاده,صالح حردانی,یاسر آسانی,عارف آقاسی,پیشنهاد سردبیر

 راه حل بیرانوند برای دور زدن سربازی
۱۸ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

راه حل بیرانوند برای دور زدن سربازی

دروازه‌بان شماره یک تیم ملی در صورت وقوع یک اتفاق می‌تواند برای همیشه مشکل سربازی‌اش را حل کند.

 بصره، میزبان استقلال در لیگ نخبگان آسیا؟
۲ ساعت قبل / سایت فوتبالی

بصره، میزبان استقلال در لیگ نخبگان آسیا؟

پایگاه خبری فوتبالی- تکلیف محل میزبانی استقلال از حریفانش در لیگ نخبگان آسیا، هنوز به صورت قطعی مشخص نشده است.به گزارش فوتبالی، بر خلاف تراکتور و گل گهر که محل برگزاری مسابقاتشان در آسیا را انتخاب کردند، استقلال در موعد مقرر نتوانست این کار را انجام دهد تا کنفدراسیون فوتبال آسیا تصمیم بگیرد که خودش محل میزبانی شاگردان سهراب بختیاری‌زاده از حریفانشان را انتخاب کند.البته که باشگاه استقلال در واکنش به این خبر اعلام کرد که در حال رایزنی با کنفدراسیون فوتبال آسیاست تا تکلیف محل برگزاری مسابقات این تی ...,استقلال,لیگ نخبگان آسیا,پیشنهاد سردبیر,علی تاجرنیا

 چراغ سبز سازمان لیگ به یاسر آسانی ؛ قرارداد دوساله همچنان معتبر و پابرجا
۱۲ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

چراغ سبز سازمان لیگ به یاسر آسانی ؛ قرارداد دوساله همچنان معتبر و پابرجا

یاسر آسانی مشکلی برای به میدان رفتن ندارد و شکایت علیه استقلال در این مورد به جایی نمی‌رسد. آسانی قرارداد دو فصل با استقلال دارد.

 ملی‌پوش پرسپولیس قصد جدایی ندارد
۱۴ ساعت قبل / سایت هم میهن

ملی‌پوش پرسپولیس قصد جدایی ندارد

مدافع تیم فوتبال پرسپولیس درخواست جدایی از سرخپوشان را نداده است.