قیمت طلا امروز




 سایت فوتبالی / ۱۴۰۵/۰۴/۱۴

رضا اسدی، دومین جدا شده گل‌گهر

پایگاه خبری فوتبالی- مهاجم گل‌گهر سیرجان از این تیم جدا شد.به گزارش فوتبالی، رضا اسدی مهاجم فصل گذشته گل‌گهر سیرجان پس از یک فصل حضور در این تیم، از جمع شاگردان مهدی تارتار جدا شد تا پس از مهدی تیکدری دومین خروجی این فصل گل‌گهر لقب بگیرد. اسدی سابقه بازی در تیم‌های تراکتور، سپاهان و پرسپولیس را در کارنامه خود دارد.این مهاجم 30 ساله در ابتدای فصل گذشته به گل‌گهر پیوست و در طول رقابت‌های لیگ برتر موفق شد دو گل به ثمر برساند.,نقل و انتقالات,رضا اسدی,گل‌گهر سیرجان
 رضا اسدی، دومین جدا شده گل‌گهر



۳ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

گالاتاسرای نمی‌تواند به پدیده مراکشی برسد

به گزارش ورزش سه، گالاتاسرای برای جذب بلال الخنوس، ستاره مراکشی اشتوتگارت، دست به کار شده بود، اما اولین پیشنهاد این باشگاه ترکیه‌ای با پاسخ منفی اشتوتگارت مواجه شد. از الخنوس به عنوان یکی از پدیده‌های آینده‌دار فوتبال اروپا یاد می‌شود و حتی صحبتهایی درباره علاقه آرسنال به او وجود دارد.

پیشنهاد گالاتاسرای برای این هافبک 22 میلیون یورو به‌علاوه پاداش‌ها بوده، اما این رقم از نظر باشگاه آلمانی فاصله زیادی با ارزش‌گذاری آنها برای بازیکن 21 ساله دارد. اشتوتگارت تنها در صورتی حاضر به بررسی جدی جدایی الخنوس خواهد شد که پیشنهادی بسیار بالاتر دریافت کند.

اشتوتگارت 60 میلیون یورو می‌خواهد

اشتوتگارت که باید در تابستان جاری چند بازیکن خود را به فروش برساند، امیدوار است از انتقال الخنوس حدود 60 میلیون یورو درآمد داشته باشد. این هافبک مراکشی پس از نخستین فصل موفقش در فوتبال آلمان، به یکی از باارزش‌ترین دارایی‌های باشگاه تبدیل شده است.

با وجود اینکه فروش الخنوس می‌تواند از نظر اقتصادی به اشتوتگارت کمک قابل توجهی کند، جدایی او از نظر فنی ضربه بزرگی به تیم خواهد بود. با این حال، باشگاه آلمانی به دلیل نیاز به درآمدزایی، مخالفتی با بررسی پیشنهادهای مناسب برای این بازیکن ندارد.

اما اشتوتگارت تنها طرف تعیین‌کننده در این ماجرا نیست. خود الخنوس در شرایط فعلی از حضور در این باشگاه رضایت دارد و همچنان ترجیح می‌دهد در آلمان بماند.

این هافبک مراکشی فصل آینده قرار است نقشی مهم در برنامه‌های اشتوتگارت داشته باشد و مهم‌تر از آن، فرصت بازی در لیگ قهرمانان اروپا می‌تواند انگیزه مهمی برای ادامه حضور او در این تیم باشد.

بنابراین گالاتاسرای برای به خدمت گرفتن الخنوس، هم باید پیشنهاد مالی خود را به شکل محسوسی افزایش دهد و هم این بازیکن را برای ترک اشتوتگارت و چشم‌پوشی از حضور در لیگ قهرمانان متقاعد کند؛ کاری که در شرایط فعلی، ساده به نظر نمی‌رسد.


۴ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

پدیده جذاب فرانسه راهی انگلیس شد

به گزارش ورزش سه، دیان متالی، مدافع چپ 20 ساله فرانسوی، رسما بازیکن ساندرلند شد. باشگاه انگلیسی که فصل گذشته لیگ برتر را در رتبه ششم به پایان رساند، امروز به‌طور رسمی از جذب مدافع جوان تولوز خبر داد؛ بازیکنی که انتقالش به انگلیس تا آستانه لغو پیش رفت اما در نهایت قرارداد پنج‌ساله‌ای با گربه‌های سیاه" امضا کرد.

این انتقال در حالی نهایی شد که چند روز پیش، به دلیل مشکلی که در تست‌های پزشکی متالی پیش آمده بود، آینده این جابه‌جایی در هاله‌ای از ابهام قرار گرفت.

متالی که پیش از این چهار بازی برای تیم زیر 21 سال فرانسه انجام داده، برای نهایی کردن انتقال راهی انگلیس شده بود و همه چیز آماده به نظر می‌رسید. با این حال، در جریان معاینات پزشکی ساندرلند، مشکلی در ناحیه کمر او شناسایی شد و باشگاه انگلیسی را وادار کرد روند انتقال را موقتاً متوقف کند.

برای بررسی دقیق‌تر شرایط، متالی به جنوب فرانسه بازگشت تا آزمایش‌های تکمیلی را پشت سر بگذارد. نتایج این بررسی‌ها اما نگرانی اولیه را برطرف کرد و آزمایش‌های جدید نشان داد مشکل جدی و نگران‌کننده‌ای وجود ندارد.

به این ترتیب، دو طرف بار دیگر به توافق رسیدند و ساندرلند امروز به‌طور رسمی انتقال این بازیکن جوان را اعلام کرد. متالی فصل گذشته یکی از چهره‌های قابل توجه تولوز بود. این دفاع چپ در مجموع 30 مسابقه برای این تیم به میدان رفت و 2078 دقیقه بازی کرد که 28 بازی آن در لیگ یک فرانسه بود.

سرعت و قدرت انفجاری او در سمت چپ زمین، خیلی زود توجه‌ها را به خود جلب کرد و متالی توانست زیر نظر کارلس مارتینز نوبل جایگاه ویژه‌ای در ترکیب تولوز پیدا کند. عملکرد او در فصل 2025/26 باعث شد ساندرلند برای جذبش وارد عمل شود.


۴ ساعت قبل / سایت فوتبالی

آرتتا خیال رئال مادرید را راحت کرد؛ زوبیمندی فروشی نیست!

پایگاه خبری فوتبالی- میکل آرتتا سرمربی آرسنال، موضع روشنی درباره آینده مارتین زوبیمندی اتخاذ کرده و تأکید کرده است که این هافبک اسپانیایی در برنامه‌های فصل جدید توپچی‌ها قرار دارد. 

به گزارش فوتبالی، این موضع در شرایطی مطرح شده که رئال مادرید بار دیگر علاقه خود به جذب زوبیمندی را افزایش داده و شرایط او را زیر نظر گرفته است. 

زوبیمندی تابستان گذشته پس از مدت‌ها مذاکره، با قراردادی حدود ۶۵ میلیون یورو از رئال سوسیداد به آرسنال پیوست و خیلی زود به یکی از مهره‌های مهم خط میانی آرتتا تبدیل شد. 

او در نخستین فصل حضورش در لندن نقش قابل توجهی در قهرمانی آرسنال در لیگ برتر داشت، هرچند در هفته‌های پایانی فصل فرصت کمتری برای حضور در ترکیب اصلی پیدا کرد. 

همین کاهش دقایق بازی باعث شد شایعات درباره آینده این هافبک ۲۷ ساله افزایش پیدا کند. از سوی دیگر، ورود برونو گیمارش به ترکیب آرسنال نیز رقابت در خط میانی را شدیدتر کرده است. با این حال، آرتتا همچنان زوبیمندی را بازیکنی مهم برای تیم می‌داند و قصد ندارد به‌راحتی اجازه جدایی او را صادر کند. 

رئال مادرید نیز پس از ناکامی در جذب رودری، بار دیگر شرایط زوبیمندی را بررسی کرده است. این بازیکن پیش‌تر نیز مورد توجه باشگاه مادریدی قرار داشت و حالا با توجه به نیاز رئال به تقویت خط میانی، نام او دوباره در فهرست گزینه‌های این باشگاه قرار گرفته است. 

با این حال، موضع آرسنال فعلاً کاملاً مشخص است و زوبیمندی در برنامه‌های آرتتا قرار دارد و باشگاه برنامه‌ای برای فروش او در تابستان ندارد. 

حتی گزارش‌هایی که از احتمال تعیین قیمت حدود ۹۰ میلیون یورو برای این بازیکن خبر داده‌اند، نشان می‌دهند در صورت رسیدن پیشنهاد بسیار سنگین نیز آرسنال موضع سختی خواهد داشت. 

بنابراین، رئال مادرید برای جذب زوبیمندی کار ساده‌ای نخواهد داشت. آرتتا می‌خواهد از عمق بیشتر خط میانی خود در فصل طولانی پیش رو استفاده کند و فعلاً درب خروجی امارات به روی هافبک اسپانیایی بسته است.




 حکم فیفا برای فینال جام جهانی: پاردس نقره‌داغ شد!
۱۵ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

حکم فیفا برای فینال جام جهانی: پاردس نقره‌داغ شد!

کمیته انضباطی فیفا در پی درگیری و اتفاقات رخ‌داده در فینال جام جهانی میان اسپانیا و آرژانتین، احکام سنگینی را صادر کرد.

 علیرضا عنایت‌زاده هافبک پرسپولیس به صورت قرضی به مس شهر بابک پیوست
۱۷ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

علیرضا عنایت‌زاده هافبک پرسپولیس به صورت قرضی به مس شهر بابک پیوست

علیرضا عنایت‌زاده، هافبک ۲۲ ساله پرسپولیس، به صورت قرضی به مس شهر بابک پیوست تا فصل آینده را در این تیم سپری کند.

 دختران والیبال ایران رکوردی تاریخی در قهرمانی آسیا ثبت کردند
۱۶ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

دختران والیبال ایران رکوردی تاریخی در قهرمانی آسیا ثبت کردند

تیم ملی والیبال زنان ایران مسابقات قهرمانی آسیا را با برد مقابل چین تایپه آغاز کرد و برای اولین بار در تاریخ به جمع تیم‌های ۱۰۰ امتیازی جهان وارد شد.

 ترفند تازه بیرانوند برای سربازی نرفتن!
۱۸ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

ترفند تازه بیرانوند برای سربازی نرفتن!

حضور بیرانوند در بازی‌های آسیایی اتفاقی خواهد بود که این بازیکن را از ماجرای سربازی رها می‌کند!

 پیشنهاد بزرگ آرسنال برای خولیان آلوارز؛ گیوکرش بخشی از معامله
۱۸ ساعت قبل / سایت فوتبالی

پیشنهاد بزرگ آرسنال برای خولیان آلوارز؛ گیوکرش بخشی از معامله

پایگاه خبری فوتبالی- آرسنال همچنان برای جذب ژولیان آلوارز دست‌بردار نیست و طبق گزارش جدید اسپورت، توپچی‌ها در حال بررسی پیشنهادی هستند که می‌تواند شامل ۶۹ میلیون پوند به‌علاوه ویکتور گیوکرش باشد. به گزارش فوتبالی، این گزارش در شرایطی منتشر شده که آینده آلوارز در اتلتیکومادرید همچنان مبهم است و احتمال جدایی او بیش از گذشته مورد بحث قرار گرفته است.آلوارز که در سال ۲۰۲۴ از منچسترسیتی به اتلتیکومادرید پیوست، خیلی زود به یکی از مهم‌ترین بازیکنان تیم دیگو سیمئونه تبدیل شد. با این حال، در هفته‌های اخیر ...,آرسنال,اتلتیکو مادرید,خولیان آلوارز,ویکتور گیوکرس,نقل و انتقالات,پیشنهاد سردبیر

 استارت والیبال قهرمانی زنان آسیا با شگفتی سازی ایران
۱۹ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

استارت والیبال قهرمانی زنان آسیا با شگفتی سازی ایران

تیم ملی والیبال زنان ایران در نخستین دیدار خود در مسابقات قهرمانی آسیا موفق به شکست سه بر یک چین تایپه شد تا برای نخستین بار در تاریخ در جمع تیم‌های ۱۰۰ امتیازی رده‌بندی جهان قرار گیرد.