قیمت طلا امروز




 سایت فوتبالی / ۱۴۰۵/۰۵/۰۷

نتیجه واگذاری جام جهانی به بخش خصوصی جه خواهد بود؟

پایگاه خبری فوتبالی - طرح پیشنهادی فدراسیون جهانی فوتبال برای ورود سرمایه‌گذاران خصوصی به بخش حقوق تجاری جام جهانی، می‌تواند در صورت تصویب، تغییرات گسترده‌ای در ساختار اقتصادی و حتی ورزشی مهم‌ترین رقابت فوتبال جهان ایجاد کند.به گزارش فوتبالی، طرح فیفا برای واگذاری بخشی از حقوق تجاری جام جهانی به سرمایه‌گذاران خصوصی همچنان در حال بررسی است و در صورت اجرایی شدن، می‌تواند پیامدهای مهمی برای آینده این رقابت‌ها به همراه داشته باشد. این طرح هنوز به تصویب نهایی نرسیده، اما از هم‌اکنون بحث‌های فراوانی ر ...,فیفا,جیانی اینفانتینو,فدراسیون جهانی فوتبال,جام جهانی
 نتیجه واگذاری جام جهانی به بخش خصوصی جه خواهد بود؟

پایگاه خبری فوتبالی - طرح پیشنهادی فدراسیون جهانی فوتبال برای ورود سرمایه‌گذاران خصوصی به بخش حقوق تجاری جام جهانی، می‌تواند در صورت تصویب، تغییرات گسترده‌ای در ساختار اقتصادی و حتی ورزشی مهم‌ترین رقابت فوتبال جهان ایجاد کند.

به گزارش فوتبالی، طرح فیفا برای واگذاری بخشی از حقوق تجاری جام جهانی به سرمایه‌گذاران خصوصی همچنان در حال بررسی است و در صورت اجرایی شدن، می‌تواند پیامدهای مهمی برای آینده این رقابت‌ها به همراه داشته باشد. این طرح هنوز به تصویب نهایی نرسیده، اما از هم‌اکنون بحث‌های فراوانی را میان مدیران فوتبال، کارشناسان اقتصادی و فعالان حوزه ورزش به وجود آورده است.

یکی از مهم‌ترین اهداف این طرح جذب سرمایه بیشتر برای توسعه فعالیت‌های تجاری و افزایش درآمدهای مرتبط با جام جهانی است. همچنین گفته می‌شود جیانی اینفانتینو، رئیس فدراسیون جهانی فوتبال، پیشنهاد کرده است که فدراسیون‌های عضو نیز بتوانند در ساختار شرکت جدید سهام‌دار شوند تا از منافع مالی این پروژه بهره‌مند شوند. با این حال، جزئیات نهایی این سازوکار هنوز به طور رسمی اعلام نشده است.

کارشناسان معتقدند در صورت اجرای این طرح، احتمال افزایش جنبه‌های تجاری جام جهانی وجود دارد. از جمله …



 زلزله در فیفا؛ آفریقا علیه اینفانتینو وارد میدان شد
۲ ساعت قبل / سایت نورنیوز

زلزله در فیفا؛ آفریقا علیه اینفانتینو وارد میدان شد

بیش از 15 فدراسیون فوتبال آفریقایی در آستانه انتخابات فیفا حمایت خود از جیانی اینفانتینو را پس گرفته و احتمال معرفی دبیرکل فیفا به‌عنوان رقیب او را بررسی می‌کنند.

 آفریقا علیه اینفانتینو؛ می‌خواهند دبیرکل فیفا را نامزد کنند
۱ ساعت قبل / سایت تجارت نیوز

آفریقا علیه اینفانتینو؛ می‌خواهند دبیرکل فیفا را نامزد کنند

بیش از ۱۵ فدراسیون فوتبال آفریقایی با قطع حمایت از رئیس فیفا، قصد دارند دبیرکل فدراسیون بین‌المللی فوتبال را به عنوان نامزد پست ریاست معرفی کنند.

 افتخار بسکتبال ایران؛ نام آقاجان‌پور در فهرست ستاره‌های فیبا
۲ ساعت قبل / سایت نورنیوز

افتخار بسکتبال ایران؛ نام آقاجان‌پور در فهرست ستاره‌های فیبا

سایت فدراسیون جهانی بسکتبال، متین آقاجان‌پور ستاره تیم ملی ایران را در جمع بازیکنان مورد انتظار پنجره چهارم انتخابی جام جهانی 2027 قرار داد.

 دلیل محکمی که فضاحت تیم ملی ایران را برملا کرد!
۳ ساعت قبل / سایت برترینها

دلیل محکمی که فضاحت تیم ملی ایران را برملا کرد!

بعد از جام جهانی ۲۰۲۶، به جای هجوم ستاره‌های تیم ملی به فوتبال اروپا، شاهد انتقال‌هایی بحث‌برانگیز به امارات، قطر، بلاروس و حتی بازگشت به لیگ ایران هستیم؛ اتفاقی که بار دیگر ادعای «نسل طلایی» را زیر سؤال برده است.

 پاسخ عجیب اینفانتینو به اتهام خیانت؛ خبرنگار کچل سوژه شد! - پارس فوتبال
۳ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

پاسخ عجیب اینفانتینو به اتهام خیانت؛ خبرنگار کچل سوژه شد! - پارس فوتبال

رئیس فیفا در شرایطی که تحت فشار شدید برای کناره‌گیری قرار دارد، از پاسخ مستقیم به پرسش‌ها درباره آینده‌اش طفره رفت.



سایت خبر ورزشی

محرومیت فرزانه فصیحی از حضور در مسابقات جهانی: هیچ جمله‌ای نمی‌تواند عمق ظلم و خیانتی که به من شد را توصیف کند +عکس

روزنامه هفت صبح

بی احترامی عجیب ممبینی به خبرنگاران و فرار از مصاحبه با ترفند تماس نمایشی!

سایت جهان صنعت نیوز

فوتبال ۳۶۰ رفع فیلتر شد

مدال روی سینه بود، نان توی سفره نبود
خبرگزاری ایرنا

مدال روی سینه بود، نان توی سفره نبود

کنگاور - ایرنا - روزی کنگاور قهرمانانش را تا سکوی جهان بدرقه می‌کرد امروز اما بخشی از همان نام‌ها میان خاطرات مدال‌ها و سختی‌های زندگی جا مانده‌اند؛ از حجت رحمت‌آبادی، قهرمان جهان که امروز پشت فرمان خودروی فضای سبز شهرداری نشسته تا کاوه رحمت‌آبادی، دارنده برنز نوجوانان جهان که به‌دلیل بیکاری و نبود حمایت از مسیر قهرمانی فاصله گرفت.
بیرانوند به جای ژاپن در پادگان!
سایت فرارو

بیرانوند به جای ژاپن در پادگان!

طبق اعلام مسئولان، مدال‌آوران بازی‌های آسیایی ناگویا در صورت کسب یکی از سه رتبه نخست از امتیازاتی برخوردار خواهند شد که موضوع معافیت از خدمت سربازی نیز در میان آنها قرار دارد. همین مسأله کافی بود تا شایعه حضور بیرانوند در تیم امید جدی‌تر شود و این تصور شکل بگیرد که شاید دروازه‌بان تراکتور بتواند از مسیر ناگویا برای حل یکی از مهم‌ترین مسائل شخصی و اداری خود استفاده کند.
سایت رویداد‌ ۲۴

⁨ ⁨ ⁨ ⁨ببینید| شوخی جالب عقاب آسیا و اصلانیان