قیمت طلا امروز




 سایت فوتبالی / ۱۴۰۵/۰۴/۲۸

مدال نقره شنای تیمی جوانان ایران در مسابقات قهرمانی آسیا

پایگاه خبری فوتبالی- تیم ۱۰۰×۴ شنا جوانان ایران در رقابت های ورزش‌های آبی رده‌های سنی آسیا نایب قهرمان شد.به گزارش فوتبالی، در سومین روز از دوازدهمین دوره مسابقات شنای قهرمانی رده‌های سنی آسیا که به میزبانی تایلند در حال برگزاری است، تیم ۱۰۰×۴ متر مختلط ایران در رده سنی ۱۷ تا ۱۸ سال با ثبت زمان ۳:۴۵.۵۱ دقیقه در جایگاه دوم ایستاد و به مدال نقره دست یافت.ترکیب تیم ایران در این مسابقه را پارسا شاه‌شهانی (کرال پشت)، علیرضا عرب (قورباغه)، محمد مهدی غلامی (پروانه) و دانیال جهانگیری (آزاد) تشکیل می‌داد ...,منهای فوتبالی,شنا,مدال نقره
 مدال نقره شنای تیمی جوانان ایران در مسابقات قهرمانی آسیا



۱ ساعت قبل / سایت فوتبالی

به بهانه جدایی مونیر الحدادی؛ تلخکامی مراکشی‌های فوتبال ایران

پایگاه خبری فوتبالی- سومین بازیکن مراکشی تاریخ لیگ برتر پس از یک فصل از فوتبال ایران رفت.

به گزارش فوتبالی، سرانجام مونیر الحدادی بازیکن مراکشی و سرشناس استقلال که فصل گذشته بازی‌های خوبی را برای آبی‌پوشان انجام داد، با انتشار یک استوری اینستاگرامی با هواداران استقلال خداحافظی کرد.

الحدادی که در ابتدای فصل گذشته با سابقه بازی در بارسلونا به استقلال پیوست، در مدت زمان حضورش در فوتبال ایران عملکرد قابل قبولی داشت، هرچند به دلیل شرایط خاص لیگ برتر در فصل گذشته، این بازیکن اسپانیایی – مراکشی نتوانست به دستاورد و موفقیت خاصی همراه با استقلال دست یابد.

این بازیکن 30 ساله در فصل گذشته 28 بار با پیراهن استقلال به میدان رفت. 18 بازی در لیگ برتر، 2 در جام حذفی و 8 بازی در لیگ قهرمانان آسیا دو. حاصل کار او در این بازی‌ها، 4 گل زده و ثبت 5 پاس گل در تمامی رقابت‌ها بود که در مجموع عملکرد خوبی برای این بازیکن به حساب می‌آید.

الحدادی تنها بازیکن مراکشی در لیگ برتر ایران نبوده. پیش از او دو بازیکن دیگر از این کشور آفریقایی سابقه بازی در فوتبال ایران را داشتند.

عادل شیحی

با سابقه بازی در فولام در چمپیونشیپ انگلیس به استقلال پیوست. انتقال این بازیکن نه چندان مطرح به فوتبال ایران کمی عجیب بود و خیلی زود هم از جمع آبی‌پوشان جدا شد. در 6 بازی که در استقلال انجام داد، هیچ عملکرد مثبتی نداشت و بدون گل زده یا پاس گل به کار خود در فوتبال ایران پایان داد. او در دربی فروردین 1395 در ترکیب اصلی استقلال به میدان رفت اما در همان نیمه اول مصدوم شد و از بازی بیرون رفت.

ایوب العملود

به عنوان یک مدافع عملکرد نسبتا قابل قبولی در طول یک فصل حضورش در پرسپولیس داشت. العملود که با نظر خوان کارلوس گاریدو جذب پرسپولیس شد، 24 بار پیراهن پرسپولیس را در سه جام مختلف برتن کرد، اما به لحاظ اثرگذاری روی گل، اصلاً آمار خوبی نداشت. او تنها یک گل برای سرخپوشان به ثمر رساند. آن هم در هفته دوم لیگ بیست و چهارم و در دیدار برابر تراکتور که مانع از شکست تیمش شد.


۱ ساعت قبل / سایت فوتبالی

فدراسیون فوتبال استرالیا مقصد جدید عضو ایرانی ای اف سی؛ رحمانی از AFC رفت!

پایگاه خبری فوتبالی- بر اساس خبرهایی که به فوتبالی رسیده است، شاهین رحمانی عضو ایرانی ای اف سی، که سال‌ها در کنفدراسیون فوتبال آسیا، مسئولیت‌های مختلفی داشت از این کنفدراسیون جدا شده است .

به گزارش فوتبالی، اهالی فوتبالی در ایران و به ویژه آنها که فوتبال را جدی‌تر و از حدود سه ده پیش دنبال می‌کنند شاهین رحمانی را به عنوان یک روزنامه نگار می‌شناسند. رحمانی در دورانی که در تاریخ ایران به دوره اصلاحات معروف است بیشتر شناخته شد .

او سردبیر هفته نامه موفق و خواندنی «تماشاگران امروز» که خیلی از خبرنگاران و روزنامه نگاران سرشناس ایران عضو تحریریه‌اش بودند و اغلب‌شان هم در عرصه رسانه و هم در عرصه هنر به موفقیت‌های بزرگی رسیدند، بود .

او در دولت اصلاحات سردبیر روزنامه ایران ورزشی هم شد که روزنامه تخصصی ورزشی ارگان رسمی دولت بود. رحمانی در همین دوران با محسن صفایی فراهانی که رییس فدراسیون فوتبال بود آشنا شد و همین آشنایی مسیر زندگی حرفه‌ای او را تغییر داد .

صفایی فراهانی با روابطی که در  AFC  داشت رحمانی را به این سازمان معرفی کرد و همین مساله سرآغاز حضور چند ساله رحمانی در کنفدراسیون فوتبال آسیا شد. رحمانی پس از استخدام و به دلیل حضور در دفتر کارش در کوالالامپور، به مالزی رفت .

او حدود 23 سال در  AFC  بود و البته فعالیتش را در بخش رسانه ای آغاز کرد و سپس به کمیته مسابقات و صدور مجوز حرفه ای این سازمان رفت. همین مساله باعث شد او چند بار به همراه «سوزوکی» رییس ژاپنی کمیته مجوز حرفه‌ای  AFC  به ایران سفر کند. آخرین خبری که از رحمانی داشتیم این بود که او در بخش امنیت کنفدراسیون فوتبال آسیا کار می کرد .

او عضو معتمد  AFC  بود و به همین دلیل بیش از دو دهه در این سازمان فعالیت کرد و ماموریت‌های زیادی را در کشورهای مختلف قاره آسیا به سرانجام رساند. رحمانی همچنین به نوعی و البته غیرمستقیم و گاهی اوقات مستقیم کانال ارتباطی فدراسیون فوتبال ایران با  AFC  بود .

حالا اما بعد از بیش دو دهه کار در  AFC  رحمانی خودش تصمیم به قطع همکاری با این نهاد گرفت و استعفا کرد. استعفای او هم پذیرفته شد و حالا او به استرالیا رفته و ظاهرا  در بخش برگزاری مسابقات فوتبال فدراسیون استرالیا عضو این فدراسیون شده است.


۶ ساعت قبل / سایت فوتبالی

نایب قهرمان المپیک برای استقلال وزنه می‌زند

پایگاه خبری فوتبالی- علی داوودی در فصل جدید برای استقلال روی تخته می‌رود.

به گزارش فوتبالی، باشگاه استقلال که برای نخستین بار در فصل جدید لیگ برتر وزنه‌ برداری تیمداری می‌کند، با جذب چند چهره سرشناس ملی‌پوش در حال بستن ترکیب خود برای حضور در این رقابت‌ها است.

علی داوودی، نایب‌قهرمان المپیک توکیو، میرمصطفی جوادی و عبدالله بیرانوند سه وزنه‌برداری هستند که قرار است در فصل جدید برای استقلال روی تخته بروند.




 غیررسمی: مقصد غیرمنتظره طارمی مشخص شد!
۱۵ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

غیررسمی: مقصد غیرمنتظره طارمی مشخص شد!

چندین رسانه یونانی مدعی شده‌اند که مهدی طارمی با هم‌تیمی‌هایش خداحافظی کرده تا پس از هفت سال به فوتبال آسیا بازگشته و لباس الوصل را بر تن کند.

 واکنش خرید نیمکت‌نشین پرسپولیس؛ فرصت به من نرسید، برای روزهای بزرگ آمدم + عکس
۱۷ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

واکنش خرید نیمکت‌نشین پرسپولیس؛ فرصت به من نرسید، برای روزهای بزرگ آمدم + عکس

مهدی تیکدری، خرید جدید پرسپولیس، هنوز موفق به تثبیت موقعیت خود در ترکیب این تیم نشده است.

 میلان به دنبال اندریک؛ رئال مادرید فعلا با جدایی مخالف است
۵ ساعت قبل / سایت فوتبالی

میلان به دنبال اندریک؛ رئال مادرید فعلا با جدایی مخالف است

پایگاه خبری فوتبالی- باشگاه میلان علاقه خود به جذب اندریک، مهاجم جوان رئال مادرید، را به باشگاه اسپانیایی اعلام کرده و شرایط انتقال قرضی این بازیکن را زیر نظر دارد. به گزارش فوتبالی، با این حال، موضع فعلی رئال مادرید روشن است یعنی باشگاه در مقطع فعلی اجازه جدایی اندریک را نمی‌دهد. اندریک در تابستان ۲۰۲۴ از پالمیراس به رئال مادرید پیوست و به‌عنوان یکی از مهم‌ترین استعدادهای نسل جدید فوتبال برزیل وارد سانتیاگو برنابئو شد. با این حال، مسیر او در مادرید آن‌طور که انتظار می‌رفت سریع پیش نرفت. رقابت ب ...,میلان,رئال مادرید,نقل و انتقالات,اندریک,پیشنهاد سردبیر

 ستاره استقلال با لباس آلباسته در کارلوس بلمونته!
۱۹ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

ستاره استقلال با لباس آلباسته در کارلوس بلمونته!

چند گزارش از اسپانیا نشان می‌دهند انتقال منیر الحدادی به آلباسته در آستانه نهایی شدن است و ستاره سابق استقلال حتی با لباس این باشگاه در ورزشگاه کارلوس بلمونته دیده شده است.

 اقدام فوری علیه یک شادی گل جنجالی؛ دعوت به تیم ملی ممنوع!
۱۶ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

اقدام فوری علیه یک شادی گل جنجالی؛ دعوت به تیم ملی ممنوع!

شاید بهتر باشد یک بار برای همیشه تکلیف این موضوع را روشن کنیم؛ آیا در انتخاب بازیکنان تیم ملی، غیر از مسائل فنی، معیار و استاندارد دیگری هم وجود دارد یا نه؟

 درخواست مهم کریمی برای تماشاگران تراکتور- پرسپولیس
۱۱ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

درخواست مهم کریمی برای تماشاگران تراکتور- پرسپولیس

مدیرعامل باشگاه تراکتور خواهان لغو محرومیت تماشاگران دو تیم در بازی رفت و برگشت مقابل پرسپولیس شد.