قیمت طلا امروز




 سایت فوتبالی / ۱۴۰۵/۰۵/۰۹

سومین خرید آلومینیوم هم از فجر آمد (عکس)

پایگاه خبری فوتبالی- هافبک فصل گذشته تیم فجر شهیدسپاسی شیراز به آلومینیوم اراک پیوست.به گزارش فوتبالی، در ادامه فعالیت‌های نقل و انتقالاتی باشگاه آلومینیوم اراک، محمود مطلق‌زاده که فصل گذشته ۲۲ بازی برای تیم فجر شهید سپاسی شیراز انجام داد، به جمع شاگردان پیروز قربانی در ایرالکو اضافه شد.این هافبک اهوازی که تجربه بازی برای تیم‌های فولاد خوزستان، خونه به خونه بابل، صنعت نفت آبادان، ملوان انزلی، استقلال خوزستان و فجر را در کارنامه دارد، بعد از توافق با محمد محمدی مدیرعامل باشگاه آلومینیوم اراک، رس ...,نقل و انتقالات,پیروز قربانی,آلومینیوم اراک,محمد مطلق‌زاده
 سومین خرید آلومینیوم هم از فجر آمد (عکس)

پایگاه خبری فوتبالی-  هافبک فصل گذشته تیم فجر شهیدسپاسی شیراز به آلومینیوم اراک پیوست.

به گزارش فوتبالی، در ادامه فعالیت‌های نقل و انتقالاتی باشگاه آلومینیوم اراک، محمود مطلق‌زاده که فصل گذشته ۲۲ بازی برای تیم فجر شهید سپاسی شیراز انجام داد، به جمع شاگردان پیروز قربانی در ایرالکو اضافه شد.

این هافبک اهوازی که تجربه بازی برای تیم‌های فولاد خوزستان، خونه به خونه بابل، صنعت نفت آبادان، ملوان انزلی، استقلال خوزستان و فجر را در کارنامه دارد، بعد از توافق با محمد محمدی مدیرعامل باشگاه آلومینیوم اراک، رسما به عضویت این تیم درآمد.

باشگاه آلومینیوم پیش از این با سید مهران موسوی و ساسان جعفری‌کیا قرارداد بسته بود و دیگر نفرات جدید این تیم هم به‌زودی رونمایی خواهند شد.



۳۰ دقیقه قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

بدشانسی پرسپولیس؛ خرید پرسروصدا در آستانه دربی غایب می‌شود؟

رویداد۲۴| پرسپولیس فصل جدید را با درخشش ستاره‌های تازه واردش شروع کرد کرد که نخستین گل شاگردان مهدی تارتار روی ارسال زیبای سید ابوالفضل جلالی و ضربه تمام کننده محمدمهدی محبی مقابل شمس‌آذر به ثمر رسید تا موفق به کسب پیروزی دو بر صفر شوند که دومین برد هم در جدال با استقلال خوزستان به دست آمد، اما خبر تلخ برای سرمربی قرمز‌ها مصدومیت ستاره چپ‌پای این تیم بود.

ابوالفضل جلالی که پس از پنج سال حضور در استقلال شرایط مناسبی برای ادامه همکاری ندید و با اتمام قراردادش راهی پرسپولیس شد، در نخستین بازی فصل پاس گل داد و دو موقعیت خطرناک دیگر هم ساخت که این اتفاق در دومین بازی برابر استقلال خوزستان هم افتاد و یک ارسال او منجر به گل نشد و یک ضربه او هم با بدشانسی به دروازه نرفت، اما جدا از مباحث فنی، مصدومیت او اتفاق تلخی برای تارتار بود تا دستش در سمت چپ زمین خالی شود.

مدافع چپ پرسپولیس که تجربه بازی و پاس گل در دربی را برای استقلال دارد، این بار منتظر بود تا در پیراهن قرمز به این اتفاق مهم برسد و در جمع شاگردان تارتار بدرخشد که مصدومیت بدموقع احتمالا منجر به عدم حضورش در شهرآورد شود.

پرسپولیس در روز‌های ۲ و ۷ شهریور به ترتیب به مصاف تراکتور و ملوان انزلی خواهد رفت که جلالی به‌طور قطعی در این دو بازی حضور نخواهد داشت و به دلیل مصدومیت کشاله ران دور از لیست سرخ‌ها است.

پزشکان در بررسی اولیه تشخیص غیبت ۱۲ روزه جلالی از میادین را داده‌اند که باتوجه به برگزاری دربی در تاریخ ۱۱ شهریور، این احتمال وجود دارد که مدافع چپ پرسپولیس به این بازی حساس برسد، اما غیبت او برابر تیم سابقش بیشتر از هرچیز محتمل است.

جلالی شروع خوبی در پرسپولیس داشت، اما مصدومیت کاری کرد تا فعلا دو بازی را به‌طور قطعی از دست بدهد و در دیدار برابر استقلال نیز بعید به نظر می‌رسد در شرایط مطلوبی قرار داشته باشد و با این وضعیت، تارتار باید در چالش سختی قرار بگیرد؛ به ویژه اینکه نتوانستند مدافع چپ جدیدی هم برای این مقاطع از فصل که جلالی دچار مصدومیت می‌شود، جذب کنند و در دیدار‌های مهم در اختیار داشته باشند.

این مدافع چپ قرمز‌ها انگیزه زیادی داشت تا در دیدار با استقلال از تیم سابق خود به نوعی انتقام هم بگیرد، اما مصدومیت مانع از حضورش در این بازی خواهد شد؛ مگر اینکه اتفاق عجیبی رخ بدهد و او بتواند با درد زیاد حداقل در لیست این مسابقه قرار بگیرد.


۲ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

۵ جواهر بارسلونا که این فصل می‌درخشند

به گزارش ورزش سه، بارسلونا امسال تابستان دست به جیب شده و با شرایط مالی بهتر نسبت به سال‌های گذشته، چند بازیکن سرشناس را به خدمت گرفته است، اما در کنار خریدهایی مثل آنتونی گوردون، کریم آدیمی و به‌خصوص رودری، هانسی فلیک همچنان نگاه ویژه‌ای به استعدادهای لاماسیا دارد؛ بازیکنانی که قرار است در فصل پیش رو فرصت بیشتری برای حضور در تیم اصلی پیدا کنند.

قهرمان اسپانیا علاوه بر این نفرات، در آستانه بازگرداندن ژائو کانسلو قرار دارد و دکو همچنان به دنبال اضافه کردن یک مهره هجومی دیگر به تیم است. در حال حاضر لائوتارو مارتینز، مهاجم اینتر، هدف شماره یک بارسلونا محسوب می‌شود؛ چرا که پرونده جذب خولین آلوارز به طور کامل منتفی شده است.

بارسلونا همچنین تلاش دارد از همین حالا برای تابستان ۲۰۲۷ برنامه‌ریزی کند؛ تابستانی که به دلیل کاهش درآمدهای باشگاه در پی ادامه بازسازی نوکمپ و بازگشت دوباره تیم به ورزشگاه مونتجوئیک، دست مدیران برای خرید بازیکن بسته‌تر خواهد بود. با این حال، DNA بارسلونا همچنان به لاماسیا گره خورده است و به نظر می‌رسد فصل جدید نیز فرصت مهمی برای چند استعداد جوان این باشگاه باشد.

آلوارو کورتس، مدافعی به سبک اصیل بارسا

آلوارو کورتس، ۲۱ ساله، فصل گذشته کاپیتان تیم دوم بارسلونا بود و با جدایی رونالد آرائوخو، فرصت خوبی برای حضور در تیم اصلی پیدا کرده است. نکته مهم اینکه بارسا قصد ندارد برای پر کردن جای خالی مدافع اروگوئه‌ای بازیکن جدیدی جذب کند و همین می‌تواند مسیر کورتس را برای رسیدن به تیم اول هموارتر کند.

این مدافع چپ‌پا، از نظر سبک بازی شباهت زیادی به مدافعان سنتی بارسلونا دارد. او در جای‌گیری و خواندن بازی بسیار هوشمندانه عمل می‌کند و در کار با توپ کیفیت بالایی دارد.

کورتس از نظر فیزیکی هم بازیکن قدرتمندی است و همین ویژگی به او اجازه می‌دهد در دوئل‌ها موفق باشد. رسانه‌هایی که شرایط بارسلونا را از نزدیک دنبال می‌کنند، همچنین از شخصیت قدرتمند این بازیکن به عنوان یکی دیگر از نقاط قوتش یاد کرده‌اند.

ژاوی اسپارت، محبوب ویژه فلیک

اگر قرار باشد از بین استعدادهای لاماسیا یک بازیکن بیش از بقیه فرصت بازی پیدا کند، ژاوی اسپارت، ۱۹ ساله، یکی از جدی‌ترین گزینه‌هاست.

فلیک علاقه بسیار زیادی به این بازیکن دارد و بارها به صورت علنی از کیفیت او تمجید کرده است. سرمربی بارسلونا فصل گذشته چندین بار از اسپارت استفاده کرد. فلیک اخیراً درباره او گفته بود: «او بازیکنی در سطح بالاست.»

اسپارت بازیکنی است که در پست دفاع راست بازی می‌کند، اما توانایی حضور در خط میانی را هم دارد. چندپسته بودن، در کنار بلوغ فوق‌العاده او در بازی، باعث شده اسپارت به گزینه‌ای جدی برای خط میانی بارسلونا تبدیل شود.

ابریما تونکارا، جواهری ۱۶ ساله

وقتی از استعداد ناب صحبت می‌کنیم، ابرِیما تونکارای ۱۶ ساله، بازیکنی است که می‌تواند هواداران بارسلونا را در نوکمپ نیم‌خیز کند.

این هافبک هجومی بازیکنی بسیار کامل است و از نظر ویژگی‌های فنی و سبک بازی، تفاوت‌هایی با محصولاتی دارد که معمولا از لاماسیا بیرون می‌آیند.

تونکارا به لطف قدرت بدنی و قدرت دوندگی انفجاری بالای خود، به‌سادگی می‌تواند در نبردهای یک مقابل یک تفاوت ایجاد کند. او از آن دسته بازیکنانی است که می‌تواند به تنهایی یک خط دفاعی را به دردسر بیندازد و در رده سنی خود، یکی از بهترین دریبل‌زن‌های فوتبال جهان به شمار می‌رود.

حمزه عبدالکریم، پدیده‌ای که زودتر از انتظار رسید

حمزه عبدالکریم، ۱۸ ساله، فصل گذشته در میانه راه به بارسلونا اضافه شد، اما خیلی زود توانست همه را تحت تاثیر قرار دهد.

او امسال تابستان در پیش‌فصل بارسا بارها گلزنی کرد و ویژگی‌های یک مهاجم فرصت‌طلب و به قول کاتالان‌ها «روباه محوطه جریمه» را به نمایش گذاشت؛ خصوصیاتی که می‌تواند به او اجازه دهد در کنار تیم اصلی باقی بماند و به مرور فرصت‌هایی برای حضور در مسابقات به دست بیاورد.

جسی بیسیوو، گزینه‌ای برای روزهای شلوغ

در کنار این چهار بازیکن، جسی بیسیوو، ۱۸ ساله، هم شایسته توجه است. این بازیکن به تازگی از بروژ به بارسلونا پیوسته و اگرچه در پست‌های کناری با رقابت بسیار بیشتری نسبت به سایر استعدادهای این فهرست مواجه است، اما در همین مدت کوتاه توانایی‌هایش را نشان داده است.

بیسیوو ثابت کرده که در صورت مصدومیت بازیکنان اصلی یا نیاز فلیک به چرخش در ترکیب، می‌تواند پاسخ اعتماد کادر فنی را بدهد.


۳ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

اتفاق عجیب! بنر مارسی برای قهرمانی اسپانیا

به گزارش "ورزش سه"، با این حال، آنچه کمتر کسی می‌توانست تصور کند این بود که آنها قهرمانی اسپانیا در جام جهانی را جشن بگیرند. جامی که تیم ملی فرانسه در آن چهارم شد.

این اتفاقات در حاشیه بازی افتتاحیه فصل جدید لیگ یک فرانسه مقابل استراسبورگ در ورزشگاه ولودروم رخ داد؛ ورزشگاهی که هوادارانش در ابراز خشم و اعتراض خود علیه مالکان باشگاه به دلیل وضعیت بحرانی مالی هیچ تردیدی به خرج ندادند. اوضاع مالی مارسی تا حدی وخیم است که تمام بازیکنان ترکیب تیم در لیست فروش قرار گرفته‌اند.

این اعتراضات قابل انتظار بود، اما در لحظه‌ای که بازیکنان دو تیم وارد زمین شدند، در یکی از جایگاه‌ها طرحی با رنگ‌های پرچم اسپانیا به نمایش درآمد که روی آن عبارت «زنده باد لاروحا» نقش بسته بود. این اقدام به همت گروه اولتراهای معروف به «ساوت وینرز» انجام شد و به محض پایان مراسم قرعه‌کشی زمین، آن را جمع کردند.

البته این اولین باری نیست که اولتراهای اولیمپیک مارسی طرحی با رنگ‌های پرچم اسپانیا به نمایش می‌گذارند. در نوامبر ۲۰۲۴ نیز آنها به نشانه همبستگی با قربانیان حادثه ویرانگر سیل دانا اقدام مشابهی انجام داده بودند که روی آن نوشته شده بود: «روحیه و همبستگی برای اسپانیا».

مارسی این بازی را در نهایت 4-0 برد و شروعی کوبنده در فصل جاری داشت.




 23 گل مانده؛ گل شماره 977 رونالدو با گزارش عربی!
۷ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

23 گل مانده؛ گل شماره 977 رونالدو با گزارش عربی!

رونالدو برای 25امین فصل متوالی در دوران حرفه‌ای خود، گلزنی کرد

 فرصت طلایی برای استقلال؛ نویدکیا بازی‌های بزرگ را می‌بازد
۱۵ ساعت قبل / سایت فوتبالی

فرصت طلایی برای استقلال؛ نویدکیا بازی‌های بزرگ را می‌بازد

پایگاه خبری فوتبالی- استقلال فرصت خوبی دارد تا دو بازی کلیدی را با پیروزی پشت سر بگذارد.به گزارش فوتبالی، استقلال در هفته سوم لیگ برتر مقابل سپاهان میزبان است و می‌تواند از حمایت حدود ۸۰۰۰ هوادار خودی بهره ببرد. حتی در دربی رفت هم که قرار شده در اصفهان برگزار شود، استقلال میزبان است و برای اولین بار مقرر شده که ۹۰ درصد ظرفیت حاضران در ورزشگاه متعلق به تیم میزبان یعنی استقلال باشد. این فرصت خوبی برای شاگردان سهراب بختیاری‌زاده است که دو بازی کلیدی خود را ببرند و فرار بزرگی را به سوی قهرمانی نیم ف ...,استقلال,سپاهان,لیگ برتر ایران,سهراب بختیاری‌زاده,محرم نویدکیا

 اشتیاق مورینیو برای شروع دوباره با رئال‌مادرید؛ بازی‌های دوستانه را دوست نداریم و منتظر شروع فصل هستیم
۱۹ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

اشتیاق مورینیو برای شروع دوباره با رئال‌مادرید؛ بازی‌های دوستانه را دوست نداریم و منتظر شروع فصل هستیم

ژوزه مورینیو در اولین نشست خبری خود، از تعهد، رقابت و اولویت داشتن تیم بر منافع فردی گفت و درباره امباپه، وینیسیوس، بلینگام و حاشیه‌های رختکن رئال توضیح داد.

 تراکتور این انتقال ناگهانی را خراب می‌کند!
۴ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

تراکتور این انتقال ناگهانی را خراب می‌کند!

همه چیز برای ادامه حضور گلر شماره یک تیم ملی در تراکتور به یک نامه بستگی دارد و حالا آنها باید ثابت کنند بیرانوند هنوز مشمول نیست.

 تداوم صدرنشینی تیم والیبال زیر ۱۷ سال ایران با شکست پاکستان
۱۴ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

تداوم صدرنشینی تیم والیبال زیر ۱۷ سال ایران با شکست پاکستان

تیم والیبال زیر ۱۷ سال پسر ایران در دومین دیدار خود در قهرمانی جهان دوحه موفق به شکست پاکستان شد و در صدر جدول گروه پنجم مرحله مقدماتی باقی ماند.

 پیام معنادار یاسر آسانی در اینستاگرام: بدون توجه، فقط نتایج؛ صدای سکوت بلندتر است
۲۱ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

پیام معنادار یاسر آسانی در اینستاگرام: بدون توجه، فقط نتایج؛ صدای سکوت بلندتر است

بالا گرفتن فضایی که درباره وضعیت قرارداد یاسر آسانی و حضورش در مسابقات اخیر به راه افتاده، او در صفحه شخصی خود به حواشی واکنش نشان داد.