قیمت طلا امروز




 سایت فوتبالی / ۱۴۰۵/۰۴/۲۱

طارمی، به زودی در اردوی هلند المپیاکوس

پایگاه خبری فوتبالی- زمان بازگشت مهدی طارمی به تمرینات تیم باشگاهی‌اش مشخص شد.به گزارش فوتبالی، تیم فوتبال المپیاکوس در رقابت‌های جام جهانی ۲۰۲۶ دو نماینده (مهدی طارمی در ترکیب تیم ملی ایران و ایوب الکعبی در تیم ملی مراکش) در اختیار داشت که هر دو از جام جهانی حذف شدند.برنامه باشگه المپیاکوس برای بازیکنان حاضر در جام جهانی 15 روز استراحت بوده و حالا با حذف مراکش در مرحله یک‌چهارم نهایی برابر فرانسه، در حالی که ایوب الکعبی به مرخصی 15 روزه رفته، طارمی به زودی به اردوی تیمش در هلند اضافه خواهد شد چ ...,مهدی طارمی,المپیاکوس,لژیونر,ایوب الکعبی
 طارمی، به زودی در اردوی هلند المپیاکوس



۵ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

بی‌ثمرترین جام جهانی تاریخ!

به گزارش ایران ورزشی، در هفته‌های پس از پایان رقابت‌های جام جهانی ۲۰۲۶ و منتهی به آغاز فصل جدید رقابت‌های باشگاهی در فوتبال جهان، به موضوع عدم حضور بازیکنان ایرانی در کشورهای مطرح فوتبال جهان و اروپا پس از رقابت‌های جام جهانی پرداخته بودیم. جایی که برخلاف دوره‌های گذشته، خبری از انتقال بازیکنان ایرانی به لیگ‌های معتبر که خودشان را در رقابت‌های جام جهانی به‌خوبی نشان داده بودند، نبود و بازیکنان ایرانی، همچنان جایی در لیگ‌های معتبر اروپایی ندارند. هفته گذشته در یکی از مطالب این صفحه از روزنامه، این موضوع را مورد بررسی قرار دادیم که در بین ۴۵تیم برتر رده‌بندی فیفا که بخشی از آنها در جام جهانی ۲۰۲۶ حضور داشتند و تعداد محدودی نیز موفق به حضور در جام جهانی نشده بودند، تنها تیم ایران است که در حال حاضر هیچ نماینده‌ای در پنج لیگ معتبر اروپایی ندارد و به نظر این روند با بازگشت مهدی طارمی به فوتبال آسیا ادامه پیدا خواهد کرد.

 

بهترین بازیکنان هم خواهان نداشتند!

نکته جالب در مورد شرایط بازیکنان لژیونر در فوتبال ایران این است که حتی بهترین بازیکنان ایران در جام جهانی هم با توجه به شرایط سنی خود، پیشنهادات مناسبی برای حضور در لیگ‌های معتبر دریافت نکردند. علیرضا بیرانوند پیشنهادی برای حضور در بشیکتاش ترکیه دریافت کرد اما در نهایت در لیگ ایران ماندگار شد. رامین رضاییان که بهترین بازیکن ایران در رقابت‌های جام جهانی بود، در ۳۷سالگی به بازی در فولاد و لیگ ایران ادامه داد، محمد محبی که در نخستین بازی مقابل نیوزیلند گلزنی کرد به تیم ریه‌کا در لیگ کرواسی رفت و حالا شنیده می‌شود که قرار است شاهد پیوستن مهدی طارمی به یکی از تیم‌های لیگ امارات باشیم که به احتمال قوی الوصل امارات خواهد بود. شاید حضور علیرضا جهانبخش در تیم اکسلسیور هلند باتوجه به فصل ناکامی که در بلژیک سپری کرده بود، قدمی نسبتاً قابل ‌قبول در کارنامه کاپیتان تیم ملی باشد اما جهانبخش هم در اولین بازی خود برای تیم جدیدش مقابل آیندهوون، ۱۶دقیقه به میدان رفت و او احتمالاً یکی از گزینه‌های نیمکت‌نشینی این تیم هلندی باشد.

 

لژیونرهای موفق؛ غایبان تیم ملی!

یکی از نکات جالبی که در خصوص شرایط بازیکنان لژیونر فوتبال ایران در این فصل وجود دارد، شرایط بهتر بازیکنانی است که در جام جهانی ۲۰۲۶ و اردوهای اخیر تیم ملی نتوانستند رضایت امیر قلعه‌نویی را جلب کنند. در لیگ امارات همچنان شاهد درخشش سردار آزمون هستیم و در فوتبال اروپا نیز آماده‌ترین لژیونر این فصل فوتبال ایران، اللهیار صیادمنش بوده که در هر بازی برای تیم جدید خود یعنی لخ‌پوزنان، کیفیت بالایی را از خود به نمایش گذاشته است. همچنین احتمال پیوستن محمدجواد حسین‌نژاد به ریوآوه در لیگ معتبر پرتغال نیز وجود دارد و همین موضوع نشان می‌دهد که چطور بازیکنان جوان غایب در تیم ملی، بیشتر توجه باشگاه‌های اروپایی را به خود جلب کرده‌اند.

 

سن و سال، معیار اول انتخاب اروپایی‌ها

شرایط لژیونرهای ایرانی پس از جام جهانی ۲۰۲۶ بدون حتی یک انتقال بزرگ بیشتر از هر موضوعی، توجه ویژه باشگاه‌های بزرگ و لیگ‌های مطرح اروپایی را به بازیکنان جوان و آینده‌دار نشان می‌دهد. در واقع باشگاه‌های مطرح سطح اول فوتبال جهان، بیشتر با استفاده از داده‌های آماری و ابزارهای استعدادیابی که اکنون در اختیار این باشگاه‌ها قرار دارد، سعی در برنامه‌ریزی بلندمدت برای آینده خود دارند تا اینکه بخواهند صرفاً ستارگانی را با مبالغ گرانقیمت برای مدتی کوتاه به خدمت بگیرند. در چنین شرایطی بازیکنان تیمی که رکورد مسن‌ترین ترکیب تاریخ جام جهانی را شکسته، طبعاً مورد توجه باشگاهای سطح اول یا حتی سطح دوم فوتبال اروپا نیستند و این موضوع باعث شده تا شرایط لژیونرهای فوتبال ایران، به دوره پیش از شروع دوران کاری کارلوس کی‌روش در تیم ملی و زمان سرمربیگری مربیانی چون افشین قطبی و علی دایی در تیم ملی برگردد؛ زمانی که استخوان‌بندی اصلی تیم ملی، متشکل از بازیکنان لیگ برتر و ستارگان حاضر در کشورهای حوزه خلیج فارس بود و فوتبال ایران جایی در ویترین جهانی فوتبال نداشت.

انتهای پیام/


۵ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

عکس | آمار درخشان ستاره‌ای که قلعه‌نویی او را خط زد! - پارس فوتبال

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ اللهیار صیادمنش که این فصل از وسترلو بلژیک راهی لخ‌پوزنان لهستان شده، شروع خوبی در تیم جدیدش داشته و خیلی زود در ترکیب قهرمان لهستان جا افتاده است.

او در جریان پیروزی ۷ بر صفر لخ‌پوزنان مقابل تون سوئیس در مقدماتی لیگ اروپا موفق به ثبت یک گل و یک پاس گل شد تا به آمار ۴ گل و ۲ پاس گل در ۵ دیدار اخیر برسد.

صیادمنش طی ۲ فصل اخیر در ترکیب وسترلو هم عملکرد خوبی داشت ولی در نهایت برای جام جهانی ۲۰۲۶ به تیم ملی ایران دعوت نشد.


۷ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

اللهیار روی دور گلزنی

به گزارش ایران ورزشی، اللهیار صیادمنش فصل جدید را همان‌طور شروع کرده که برای بازگشت به روزهای اوج نیاز داشت؛ مهاجم ایرانی با نمایش‌های خوب در هفته‌های ابتدایی، خیلی زود جایگاهش را در ترکیب لخ پوزنان تثبیت کرده و حالا به یکی از مهره‌های ثابت نیلس فردریکسن تبدیل شده است.

اعتماد سرمربی دانمارکی به صیادمنش فقط به مسابقات داخلی محدود نمانده و او در بازی‌های اروپایی لخ پوزنان نیز در ترکیب اصلی قرار گرفته؛ اعتمادی که در مهم‌ترین شب این تیم در مرحله پلی‌آف لیگ اروپا، با یک نمایش درخشان پاسخ داده شد. لخ پوزنان در دیدار رفت مرحله پلی‌آف لیگ اروپا مقابل تون سوئیس به میدان رفت؛ تیمی که فصل گذشته قهرمان لیگ سوئیس شده بود و قرار بود برای نماینده لهستان یکی از جدی‌ترین موانع رسیدن به مرحله لیگ باشد. اما آنچه در زمین اتفاق افتاد، چیزی فراتر از انتظار بود. لخ پوزنان با نمایشی یک‌طرفه، سیون را با نتیجه عجیب ۷ بر صفر شکست داد و عملاً بخش بزرگی از مسیر صعود را پیش از بازی برگشت طی کرد؛ شبی که یکی از مهم‌ترین چهره‌های آن اللهیار صیادمنش بود.

مهاجم ایرانی خیلی زود اثرگذاری خود را نشان داد. در دقیقه ۱۰، صیادمنش با یک ضربه سر هوشمندانه، پاس گل نخست لخ پوزنان را برای پاتریک والمارک فراهم کرد و تنها ۱۰ دقیقه بعد خودش در نقش گلزن ظاهر شد. صیادمنش با فرار از خط دفاعی سیون و یک ضربه دقیق، توپ را به تیرک زد و در نهایت گل دوم تیمش را به ثمر رساند. در نیمه دوم نیز پاس رو به جلوی او به گل ششم لخ پوزنان تبدیل شد تا صیادمنش در این شب اروپایی، روی سه گل تیمش اثر مستقیم داشته باشد.

این نمایش، ادامه روندی است که صیادمنش از ابتدای فصل ساخته و نشان می‌دهد تصمیم او برای ادامه مسیر در لهستان می‌تواند به نقطه عطفی در دوران حرفه‌ای‌اش تبدیل شود. او پس از دو فصل و نیم حضور در وسترلو بلژیک، حالا در لخ پوزنان نه‌تنها فرصت بازی بیشتری پیدا کرده، بلکه در سیستم فردریکسن به بازیکنی اثرگذار تبدیل شده است. آمار صیادمنش هم به خوبی این تغییر را نشان می‌دهد: ۴ گل و ۲ پاس گل در ۸ بازی این فصل. مهم‌تر اینکه روند اخیر او حتی چشمگیرتر است؛ مهاجم ایرانی در ۶ بازی اخیر، ۴ گل و ۲ پاس گل به نام خود ثبت کرده و حالا یکی از امیدهای اصلی لخ پوزنان برای ادامه مسیر در لیگ اروپا محسوب می‌شود. اگر این روند ادامه پیدا کند، صیادمنش می‌تواند خیلی زود از یک بازیکن ثابت، به یکی از ستاره‌های اصلی تیم لهستانی تبدیل شود؛ شرایط و فرصت‌هایی که می‌تواند او را تبدیل به یکی از گزینه‌های اصلی تیم ملی برای جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۷ بکند.

انتهای پیام/




 علیرضا عنایت‌زاده هافبک پرسپولیس به صورت قرضی به مس شهر بابک پیوست
۱۷ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

علیرضا عنایت‌زاده هافبک پرسپولیس به صورت قرضی به مس شهر بابک پیوست

علیرضا عنایت‌زاده، هافبک ۲۲ ساله پرسپولیس، به صورت قرضی به مس شهر بابک پیوست تا فصل آینده را در این تیم سپری کند.

 استارت والیبال قهرمانی زنان آسیا با شگفتی سازی ایران
۲۰ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

استارت والیبال قهرمانی زنان آسیا با شگفتی سازی ایران

تیم ملی والیبال زنان ایران در نخستین دیدار خود در مسابقات قهرمانی آسیا موفق به شکست سه بر یک چین تایپه شد تا برای نخستین بار در تاریخ در جمع تیم‌های ۱۰۰ امتیازی رده‌بندی جهان قرار گیرد.

 حجت الله بهمنی : بازی های لیگ برتر برای تیم‌ امید تا هفته هفتم برگزار خواهد شد
۱۴ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

حجت الله بهمنی : بازی های لیگ برتر برای تیم‌ امید تا هفته هفتم برگزار خواهد شد

حجت الله بهمنی گفت : بازی های لیگ برتر تا هفته هفتم برگزار خواهد شد تا تیم امید برای بازی های ناگویا مشکلی نداشته باشد.

 بازگشت خاص رئال با آقای خاص | مورینیو معمولا بازی اولش را نمی‌بازد
۱۰ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

بازگشت خاص رئال با آقای خاص | مورینیو معمولا بازی اولش را نمی‌بازد

ژوزه مورینیو ۱۳ سال پس از پایان دوره اول مربیگری‌اش به برنابئو بازگشته است، و وظیفه‌اش احیای مادرید پس از دو فصل بدون جام است.

 یاغی استقلال دربی را ازدست داد/ مصدومیت حقیقت دارد؟
۱۷ ساعت قبل / سایت افکارنیوز

یاغی استقلال دربی را ازدست داد/ مصدومیت حقیقت دارد؟

مدافع چپ تیم فوتبال پرسپولیس به دلیل مصدومیت، دربی پایتخت را از دست داد.

 شکست تابوی قدیمی؛ کمیته فنی دیگر کشک نیست
۱۹ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

شکست تابوی قدیمی؛ کمیته فنی دیگر کشک نیست

اظهارات شجاعانه عضو کمیته فنی باشگاه استقلال بعد از صدرنشینی با سهراب در پایان هفته دوم لیگ برتر؛ در ویدیو کست ورزش سه که این بار به طور اختصاصی به نقاط ضعف و قدرت استقلال در لیگ بیست و ششم پرداخته است