قیمت طلا امروز




 سایت باشگاه خبرنگاران / ۱۴۰۵/۰۴/۳۰

حمله موشکی ارتش به سامانه‌های موشکی هیمارس در کویت +فیلم

ساعتی قبل و در هجدهمین مرحله عملیات صاعقه، موشک‌های ارتش سامانه‌های موشکی هیمارس ارتش تروریستی آمریکا در پایگاه عریفجان کویت را هدف قرار دادند.
 حمله موشکی ارتش به سامانه‌های موشکی هیمارس در کویت +فیلم



۲ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

مادربزرگ «هند رجب» با رد تحقیقات اسرائیل درباره شهادت وی، خواستار تحقیقات بین‌المللی شد

به گزارش برنا و به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، این موضع مادربزرگ هند رجب پس از آن اتخاذ شد که ارتش رژیم صهیونیستی پیشتر در روز چهارشنبه اذعان کرده بود که نظامیان در ژانویه ۲۰۲۴ به خودرویی که هند رجب و خانواده‌اش را در غزه حمل می‌کرد، شلیک کرده‌اند.

ارتش رژیم صهیونیستی همچنین اعلام کرد که تحقیقات جنایی داخلی را درباره مرگ هند رجب و همچنین کشته شدن ۱۵ نفر از کارکنان اورژانس و امداد در رفح در مارس ۲۰۲۵ آغاز کرده است.

در همین حال مادربزرگ این کودک فلسطینی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری آناتولی اظهار داشت که خانواده به تحقیقات اسرائیل و دادگاه این رژیم اعتماد ندارد.

او شهادت نوه‌اش و اعضای خانواده‌اش را نتیجه حمله عمدی به خودروی غیرنظامی آنها دانست که حامل تعدادی کودک بود.

مادربزرگ هند رجب جزئیات ساعات پایانی زندگی این کودک فلسطینی را بازگو کرد و افزود: «این کودک به همراه عمویش، همسر او و فرزندانشان در خودرویی بودند. خانواده به دلیل بمباران و درگیری‌ها مجبور به ترک منطقه شده بودند که خودروی آنها نزدیک ایستگاه فارس در شهر غزه مورد تیراندازی قرار گرفت.»

وی گفت که «لیان، دخترعموی هند که در خودرو بود، ساعت‌ها از طریق تلفن از خانواده کمک می‌خواست تا اینکه ارتباطش قطع شد. خانواده بعدا" توانست با هند تماس بگیرد که او به آنها اطلاع داد هنوز زنده است.»

مادربزرگ هند رجب توضیح داد که «خانواده ساعت‌ها با هند در تماس بودند و با هلال احمر فلسطین هماهنگ کردند تا تیمی از امدادگران را به سوی او بفرستند.»

او اشاره کرد که «ارتباط در حین تلاش امدادگران برای رسیدن به محل او قطع شد و خانواده از اتفاقی که بعداً افتاد بی‌خبر ماندند، پس از عقب‌نشینی نظامیان رژیم اسرائیل از منطقه، خانواده خودرو را پیدا کردند و طبق روایت آنها، مشخص شد که تمام سرنشینان آن، از جمله هند رجب، شهید شده‌اند.

مادربزرگ هند رجب از کشور‌ها و نهاد‌های بین‌المللی خواستار انجام تحقیقات مستقل درباره شرایط شهادت هند، اعضای خانواده‌اش و امداد گرانی شد که سعی کردند به او برسند.

او تاکید کرد که «خواسته خانواده تنها به پاسخگویی مسئولان مرگ هند محدود نمی‌شود، بلکه شامل تحقیق درباره کشته شدن کودکان فلسطینی و جنایاتی است که در طول جنگ نسل‌کشی در نوار غزه رخ داده است.»

مادربزرگ هند رجب با بیان اینکه «ما تنها به نام هند به عنوان یک کودک در غزه مطالبه نمی‌کنیم، بلکه به نام همه کودکان شهید خود در غزه خواهانیم»، خواستار تحقیقات جامع در مورد جنایات انجام شده علیه فلسطینیان و پاسخگویی مسئولین آنها شد.

موسسه هند رجب نیز روز چهارشنبه در بیانیه‌ای در کارایی تحقیقات ارتش رژیم صهیونیستی تردید وارد کرد و آن را گامی واقعی در جهت عدالت ندانست.

این موسسه اعلام کرد که این تحقیقات، حتی اگر واقعا انجام شوند، نباید گامی واقعی در جهت تحقق عدالت تلقی شوند.

گشایش تحقیقات رژیم صهیونیستی بیش از ۲ سال پس از شهادت هند رجب و اعضای خانواده‌اش صورت می‌گیرد، در حالی که خانواده او خواستار تحقیقات مستقل بین‌المللی هستند و معتقدند که تحقیقات رژیم اسرائیل از دیدگاه آنها نمی‌تواند عدالتی را که مطالبه می‌کنند، فراهم آورد.

پرونده هند رجب پس از انتشار یک فایل صوتی از آخرین تماس او با هلال احمر فلسطین برای درخواست کمک، خشم گسترده بین‌المللی را برانگیخته بود.

انتهای پیام/


۲ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

شناسایی شبکه رشا و ارتشا در حوزه معادن در این استان/ ۲۵ نفر تحت تعقیب قضایی

کد خبر: 787358 | ۱۴۰۵/۰۵/۲۹ ۲۳:۳۴:۱۶ اعتمادآنلاین |

 مهدی حسن‌پور اظهار کرد: با رصدهای مالی و اقدامات اطلاعاتی، ردپای یک شبکه سازمان‌یافته در حوزه وصول حقوق دولتی معادن شناسایی شد. بر اساس مستندات موجود، متهمان که شامل سه نفر از کارکنان مرتبط با حوزه نظارت و وصول مطالبات معدنی و ۲۲ نفر از معدن‌داران و واسطه‌ها هستند، با دریافت و پرداخت وجوه غیرقانونی، زمینه‌ساز تأخیر در وصول مطالبات دولتی و تضییع حقوق بیت‌المال شده‌اند.

وی افزود: بررسی‌ها نشان می‌دهد متهمان با استفاده از حساب‌های پوششی، حساب اشخاص واسطه و دریافت نقدی وجوه، تلاش کرده‌اند مسیر گردش مالی غیرقانونی را پنهان کنند. در جریان بازرسی‌ها نیز مقادیری وجوه نقد، طلا، سکه و یک دستگاه خودروی سواری از متهمان کشف و ضبط شده است.

دادستان یزد با تأکید بر اینکه حقوق دولتی معادن، بخشی از حقوق عمومی و متعلق به بیت‌المال است، هشدار داد: دستگاه قضایی اجازه نخواهد داد فرآیندهای قانونی وصول مطالبات عمومی به محلی برای تبانی، امتیازگیری یا منفعت‌طلبی تبدیل شود. هم دریافت رشوه و هم پرداخت آن، فارغ از جایگاه و موقعیت افراد، تحت رصد و پیگیری قضایی قرار دارد.

حسن‌پور خاطرنشان کرد: پنهان‌سازی وجوه در حساب‌های واسطه، پرداخت‌های نقدی و استفاده از پوشش‌های مالی، مانعی در برابر شناسایی و برخورد قانونی با جریان فساد نخواهد بود و تحقیقات برای روشن‌شدن ابعاد مختلف این پرونده همچنان ادامه دارد. اخبار مرتبط انتصابات جدید در قوه قضاییه اعلام شد/ تغییر سخنگوی قوه قضاییه و رئیس سازمان بازرسی کل کشور + جزئیات قوه قضائیه: راننده خودروی مرگ چهار راه گلزار کرج که در حوادث دی ماه 1404 منجر به مصدومیت ۷ مامور…


۳ ساعت قبل / سایت مشرق

زندگی روی ناو، اصلاً شبیه فیلم «تاپ گان» نیست!

به گزارش مشرق، کانال تلگرامی کاوش مدیا اظهارات کارشناسان فرانسوی، فیلمن رومن، روزنامه نگار و اولریش بونات، تحلیلگر ژئوپلتیک را منتشر کرد که معتقد است:

از روز اول در جنگ با ایران، نوعی سردرگمی و عدم برنامه‌ریزی استراتژیک مشهود بوده.

زندگی روی ناو هواپیمابر اصلاً شبیه تصاویر پرزرق‌وبرق فیلم «تاپ گان» نیست...

پرسنل ناو گاهی مجبورند یک کابین کوچک را با ۱۰ تا ۱۲ نفر از هم‌قطاران خود شریک شوند.

ابرقدرتی آمریکا، با وجود داشتن ۱۱ ناو هواپیمابر، دارای روزنه‌ها و نقاط ضعف کلیدی است...

*بازنشر مطالب شبکه‌های اجتماعی به منزله تأیید محتوای آن نیست و صرفا جهت آگاهی مخاطبان از فضای این شبکه‌ها منتشر می‌شود.




 یمن: از عبور ۴۸ کشتی متعلق به عربستان در باب‌المندب جلوگیری کردیم؛ ۸ نفتکش را هم هدف قرار دادیم/ ادعای ونس: فشارهای اقتصادی بر ایران، محاسبات آن‌ها را درباره نوع توافق، تغییر می‌دهد/ اکنون وارد مرحله جدیدی شده‌ایم که در آن مؤثرترین ابزار ما، «فشار اقتصادی» است
۳ ساعت قبل / سایت انتخاب

یمن: از عبور ۴۸ کشتی متعلق به عربستان در باب‌المندب جلوگیری کردیم؛ ۸ نفتکش را هم هدف قرار دادیم/ ادعای ونس: فشارهای اقتصادی بر ایران، محاسبات آن‌ها را درباره نوع توافق، تغییر می‌دهد/ اکنون وارد مرحله جدیدی شده‌ایم که در آن مؤثرترین ابزار ما، «فشار اقتصادی» است

جنگ سوم و تجاوز نظامی اخیر آمریکا به ایران وارد روز چهل و یکم شد. در حالی که از روز آتش بس نقض شده میان دو کشور ۱۳۶ روز می‌گذرد، مقامات آمریکایی بر اتخاذ فشا...

 ۹۰ درصد ظرفیت ورزشگاه نقش‌جهان برای استقلال
۲ ساعت قبل / خبرگزاری ایسنا

۹۰ درصد ظرفیت ورزشگاه نقش‌جهان برای استقلال

براساس اعلام سخنگوی سازمان لیگ فوتبال، استقلال در دیدار برابر پرسپولیس که در ورزشگاه نقش جهان اصفهان برگزار می‌شود، ۹۰ درصد ظرفیت استادیوم را در اختیار خواهد داشت.

 خاموشی‌های ویرانگر؛ لوازم خانگی می‌سوزد، مسیر جبران خسارت مبهم است!
۴ ساعت قبل / سایت سیتنا

خاموشی‌های ویرانگر؛ لوازم خانگی می‌سوزد، مسیر جبران خسارت مبهم است!

تداوم خاموشی‌ها و نوسان برق، علاوه بر اختلال در زندگی روزمره، خطر آسیب به لوازم خانگی و تحمیل هزینه‌های سنگین به خانوارها را افزایش داده است؛ در حالی که با وجود

 فوری و قطعی: پرسپولیس- تراکتور بدون تماشاگر
۶ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

فوری و قطعی: پرسپولیس- تراکتور بدون تماشاگر

بازی پرسپولیس و تراکتور به طور قطع بدون حضور تماشاگران به صورت رفت و برگشت برگزار خواهد شد.

 وریر خزانه‌داری آمریکا: احتمالاً‌ درگیری گسترده نظامی با ایران از سرگرفته نخواهد شد | جهان نیوز
۱ ساعت قبل / سایت جهان نیوز

وریر خزانه‌داری آمریکا: احتمالاً‌ درگیری گسترده نظامی با ایران از سرگرفته نخواهد شد | جهان نیوز

اسکار بسنت روز پنجشنبه گفت که با توجه به تغییر رویکرد واشنگتن به سمت کمپینِ تکراریِ فشار اقتصادی، احتمالاً درگیری نظامی گسترده با ایران از سرگرفته نخواهد شد.

 حجت الاسلام قمی: «مسجد» محور جامعه مبعوث است
۳ ساعت قبل / خبرگزاری مهر

حجت الاسلام قمی: «مسجد» محور جامعه مبعوث است

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی گفت: امروز بعثت مردمی را شاهد هستیم که اراده‌ای جمعی و فولادین برای تحقق فرمان الهی و مواجهه با قلدرها و زورگوهای عالم را رقم زده‌اند.