قیمت طلا امروز




 سایت باشگاه خبرنگاران / ۱۴۰۵/۰۴/۲۰

حبیبی نژاد به تراکتور پیوست + عکس

هادی حبیبی‌نژاد، بازیکن ملی‌پوش فوتبال کشورمان با امضای قراردادی رسمی به تراکتور پیوست.
 حبیبی نژاد به تراکتور پیوست + عکس



۶ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

برنامه بازی‌های هفته سوم لیگ برتر فوتبال (فصل ۰۶-۱۴۰۵) | هفته سرنوشت‌ساز مدعیان

به گزارش شهرآرانیوز، هفته سوم لیگ برتر فوتبال ایران در فصل بیست‌وششم می‌تواند یکی از جذاب‌ترین و حساس‌ترین هفته‌های این رقابت‌ها باشد، جایی که چند تیم مدعی در دیدار‌هایی مهم مقابل یکدیگر قرار می‌گیرند و نخستین تقابل مستقیم مدعیان در این فصل رقم خواهد خورد.

بازی‌های هفته سوم از روز یکشنبه اول شهریور آغاز می‌شود و در نخستین دیدار، استقلال در ورزشگاه شهدای شهر قدس میزبان سپاهان خواهد بود. آبی‌پوشان پایتخت که هر دو بازی ابتدایی خود را با پیروزی پشت سر گذاشته‌اند، در شرایطی به مصاف یکی از مدعیان اصلی قهرمانی می‌روند که سپاهان هفته گذشته در دیداری حساس در خانه مقابل تراکتور شکست خورد و برای جبران آن نتیجه به دنبال کسب امتیاز از استقلال خواهد بود.

در ادامه حتما بخوانید نحوه خرید بلیت بازی استقلال و سپاهان (یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵) + لینک و قیمت

اما مهم‌ترین دیدار هفته روز دوشنبه دوم شهریور در تبریز برگزار می‌شود، جایی که تراکتور و پرسپولیس در ورزشگاه خالی از تماشاگر یادگار امام مقابل یکدیگر قرار می‌گیرند. هر دو تیم در دو هفته نخست به پیروزی رسیده‌اند و با شرایطی ایده‌آل وارد این مسابقه می‌شوند. به همین دلیل، در پایان این بازی حداقل یکی از دو مدعی صدرنشین شکست خواهد خورد، مگر اینکه جدال دو تیم با تساوی به پایان برسد.

در سایر دیدار‌های هفته سوم نیز شمس‌آذر قزوین برابر آلومینیوم اراک قرار می‌گیرد، استقلال خوزستان میزبان نساجی مازندران است. همچنین فجرسپاسی با ملوان، ذوب‌آهن با مس شهر بابک، خیبر خرم‌آباد با پیکان، گل‌گهر با چادرملو اردکان و صنعت نفت آبادان با فولاد دیدار می‌کنند.

در مجموع، هفته سوم می‌تواند نخستین محک جدی مدعیان لیگ بیست‌وششم باشد، هفته‌ای که دوئل استقلال و سپاهان و سپس تقابل تراکتور و پرسپولیس، نگاه‌ها را بیش از هر زمان دیگری به صدر جدول و رقابت مدعیان قهرمانی معطوف خواهد کرد. برنامه بازی های هفته سوم لیگ برتر فوتبال


۴۱ دقیقه قبل / خبرگزاری دانشجو

شوک شبانه به تراکتور: بیرانوند سرباز شد

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو؛ تحولات پیرامون علیرضا بیرانوند دروازه‌بان تراکتور، طی ۲۴ ساعت گذشته با سرعتی باورنکردنی پیش رفته و حالا این پرونده وارد مرحله‌ای شده که می‌تواند به جدایی سنگربان ملی‌پوش از جمع سرخ‌پوشان تبریزی منجر شود.

ماجرا از شب گذشته آغاز شد. جایی که اخبار و شایعاتی درباره احتمال قرار گرفتن نام علیرضا بیرانوند در فهرست تیم ملی امید برای حضور در بازی‌های آسیایی ناگویا منتشر شد. حضور بیرانوند در این رقابت‌ها از آن جهت اهمیت داشت که بر اساس قانون سرباز قهرمان، کسب یکی از سه مدال طلا، نقره یا برنز می‌توانست شرایط ویژه‌ای برای معافیت بازیکنان از خدمت سربازی ایجاد کند.

با این حال، این سناریو خیلی زود منتفی شد. کمتر از ۱۲ ساعت پس از انتشار شایعات، مشخص شد نام بیرانوند در فهرست اولیه بازیکنان بزرگسال تیم امید برای بازی‌های آسیایی ناگویا ثبت و رجیستر نشده است. در واقع، دو بازیکن بزرگسال از تراکتور و یک بازیکن بزرگسال از استقلال در فهرست ثبت‌شده قرار دارند، اما نام بیرانوند در میان آنها دیده نمی‌شود.

اما در شرایطی که به نظر می‌رسید ماجرای ناگویا به پایان رسیده، خبر بزرگ‌تر از راه رسید. خبری که می‌تواند آینده حرفه‌ای بیرانوند را به شکل جدی تغییر دهد.

سردار زاهدی، معاون سازمان نظام وظیفه عمومی، اعلام کرده است که علیرضا بیرانوند از مهرماه ۱۴۰۵ مشمول خدمت سربازی خواهد شد و دیگر امکان همراهی تراکتور را نخواهد داشت.

این اعلام در حالی صورت گرفته که طی هفته‌های گذشته، مواضع متفاوتی درباره وضعیت تحصیلی و نظام وظیفه بیرانوند مطرح شده بود. مسئولان دانشگاه آزاد پیش‌تر درباره پایان تحصیل او صحبت کرده بودند و همین مسئله یکی از محورهای اصلی بحث درباره زمان مشمول شدن این بازیکن بود.

از سوی دیگر، باشگاه تراکتور تا همین اواخر موضعی کاملاً متفاوت داشت. حجت کریمی، مدیرعامل این باشگاه، در نشست خبری خود با اشاره مستقیم به شایعات سربازی بیرانوند اعلام کرده بود که این دروازه‌بان فعلاً مشمول نیست و در خدمت تراکتور خواهد بود و از هواداران خواسته بود نگران این موضوع نباشند.

حالا اما اظهارات معاون سازمان نظام وظیفه عمومی، معادلات را تغییر داده است. بر اساس این اعلام، بیرانوند از مهرماه سال ۱۴۰۵ باید دوران خدمت خود را آغاز کند و در صورت اجرای این تصمیم، ادامه حضور او در تراکتور با مانع قانونی روبه‌رو خواهد شد. مقصد احتمالی او نیز می‌تواند یکی از تیم‌های نظامی، از جمله فجر شهید سپاسی یا ملوان بندرانزلی باشد.

به این ترتیب، داستانی که شب گذشته با شایعه حضور بیرانوند در تیم امید و احتمال استفاده از قانون سرباز قهرمان آغاز شده بود، تنها چند ساعت بعد با اعلام رسمی درباره مشمول شدن او وارد مرحله‌ای کاملاً متفاوت شد. مرحله‌ای که حالا آینده یکی از مهم‌ترین بازیکنان تراکتور را در هاله‌ای از ابهام قرار داده است.

اکنون باید منتظر واکنش علیرضا بیرانوند، باشگاه تراکتور و همچنین فدراسیون فوتبال ماند. چرا که اعلام معاون سازمان نظام وظیفه عمومی، در صورت نهایی و اجرایی شدن، می‌تواند به معنای پایان حضور بیرانوند در تراکتور از مهرماه باشد.


۵۷ دقیقه قبل / سایت فوتبالی

تراکتوری‌های پرسپولیس؛ فقط این دو بازیکن!

پایگاه خبری فوتبالی- از بین بازیکنان سابق تراکتور تنها دو نفر در این فصل در پرسپولیس حضور دارند.

به گزارش فوتبالی، در هفته سوم لیگ برتر دو تیم مدعی پرسپولیس و تراکتور در دیداری که بدون حضور تماشاگران برگزار می‌شود در تبریز به مصاف هم می‌روند.

حضور بازیکنان سابق هر دو تیم در ترکیب رقیب می‌تواند باعث جذاب‌تر شدن مسابقه شود. اما در این فصل آمار بازیکنان سابق تراکتور در ترکیب پرسپولیس بسیار کمتر از تیم تبریزی است. در ترکیب این فصل تراکتور نام 9 بازیکن سابق پرسپولیس به چشم می‌خورد، اما پرسپولیس تنها از دو بازیکن سابق تراکتور در این فصل بهره می‌برد.

پوریا پورعلی

بازیکن 30 ساله‌ای که در این فصل به پرسپولیس پیوست، در فصل بیست و چهارم عضوی از تراکتور بود. پورعلی که در پست هافبک دفاعی بازی می‌کند، در تراکتور نتوانست توانایی‌های خودش را به طور کامل نشان دهد و در مجموع در 7 بازی لیگ برتر و 4 بازی لیگ قهرمانان آسیا دو به میدان رفت، آن هم به صورت بازیکن جانشین. او در هیچ مسابقه‌ای در ترکیب اصلی تراکتور قرار نگرفت و مجموع دقایق حضورش در زمین در این 11 بازی، کمتر از 90 دقیقه بود. شاید همین مساله انگیزه او را برای درخشش در دیدار مقابل تراکتور به شدت افزایش دهد.

مهدی تیکدری‌نژاد

تیکدری نژاد اما وضعیت متفاوتی نسبت به پورعلی داشت. او طی دو فصلی که در تراکتور بازی کرد، یکی از بازیکنان ثابت تیمش بود و در مجموع 56 بار در لیگ برتر برای تراکتور به میدان رفت. تیکدری‌نژاد در تراکتور توانست آمار 3 گل زده و 6 پاس گل را برای خود به ثبت برساند. او با همین عملکرد به گل گهر پیوست و پنج فصل در این تیم توپ زد. تیکدری‌نژاد نیز در صورت حضور در دیدار مقابل تراکتور، انگیزه‌های زیادی برای درخشش در مقابل تیم سابق خود دارد.




 پیامد یک پس‌گردنی؛ لیونل مسی چند جلسه محروم می‌شود؟
۱۴ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

پیامد یک پس‌گردنی؛ لیونل مسی چند جلسه محروم می‌شود؟

احتمال دارد پس‌گردنی لیونل مسی به بازیکن حریف در دیدار اینترمیامی مقابل فیلادلفیا یونیون با محرومیت فوق ستاره آرژانتینی همراه شود.

 شوک به تراکتور؛ بیرانوند به زودی سرباز می‌شود
۴ ساعت قبل / سایت فوتبالی

شوک به تراکتور؛ بیرانوند به زودی سرباز می‌شود

پایگاه خبری فوتبالی- ماجرای سربازی علیرضا بیرانوند وارد فاز جدیدی شده است.به گزارش فوتبالی، ماجرای خدمت سربازی علیرضا بیرانوند تبدیل به یک سریال طولانی شده که هر از گاهی، قسمت جدیدی از آن منتشر می‌شود.ماجرا از اظهار نظر عباس لشکری مسئول ورزش دانشگاه آزاد شروع شد که حدود یکماه قبل در مصاحبه خود گفته بود بیرانوند فارغ‌التحصیل کارشناسی ارشد است و در حال حاضر نه دانشجوی دکتری و نه فارغ‌التحصیل دکتری است. اظهارنظری که در ماجرای سربازی بیرانوند، صحبتهای بسیار مهم محسوب می‎شد.18 مرداد، حجت کریمی مدیرعا ...,علیرضا بیرانوند,تراکتور,سربازی,پیشنهاد سردبیر

 آرسنال 3-0 کاونتری: وحشت از قهرمان در انگلیس
۶ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

آرسنال 3-0 کاونتری: وحشت از قهرمان در انگلیس

توپچی‌ها فصل جدید لیگ برتر را با نمایشی مقتدرانه آغاز کردند و در خانه با سه گل از سد کاونتری گذشتند.

 پاداش به سبک قهرمان جام جهانی ۲۰۲۶؛ قراردادی برای تعهد، فروتنی و رهبری سرمربی ما
۱۵ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

پاداش به سبک قهرمان جام جهانی ۲۰۲۶؛ قراردادی برای تعهد، فروتنی و رهبری سرمربی ما

رافائل لوسان رئیس فدراسیون فوتبال اسپانیا فاش کرد که لوئیس دلافوئنته را با قراردادی جدید تا سال ۲۰۳۰ که در جام جهانی میزبان خواهند بود، حفظ می‌کنند.

 شوک به پرسپولیس برای تراکتور و دربی!
۱۹ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

شوک به پرسپولیس برای تراکتور و دربی!

خرید پرسروصدای پرسپولیس در نقل و انتقالات تابستانی بعید است شرایط حضور در دربی را داشته باشد.

 شکست‌ناپذیرترین تیم تاریخ جهان با درخشش مهاجم پرسپولیسی/ گلزنی شهاب زاهدی برای قهرمانی و تاریخ‌سازی جوهور +عکس و ویدیو
۷ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

شکست‌ناپذیرترین تیم تاریخ جهان با درخشش مهاجم پرسپولیسی/ گلزنی شهاب زاهدی برای قهرمانی و تاریخ‌سازی جوهور +عکس و ویدیو

شهاب زاهدی، مهاجم سابق پرسپولیس در نخستین تجربه رسمی با پیراهن جوهور دارالتعظیم، با گلزنی در جریان پیروزی مقابل حریف، ضمن دبل در کسب جام و ثبت گل، سهم بسزایی در شب رکوردشکنی بی‌سابقه این تیم داشت.