
باشگاه خبرنگاران جوان - سعید محمودیمدیر کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی گفت: میانگین شاخص کلی کیفیت هوای مشهد طی ۲۴ ساعت گذشته با عدد ۱۲۰ نشانگر هوای ناسالم است و این شاخص در ۲ ساعت گذشته نیز با روند افزایشی به رقم ۱۰۹ رسیده که گویای همین وضعیت است.
وی با بیان اینکه کیفیت چهار منطقه مشهد در شرایط آلوده برای تمامی افراد قرار دارد، افزود: وضعیت هوای ۱۹ منطقه دیگر دارای ایستگاه سنجش هوای مشهد هم در شرایط ناسالم برای افراد حساس است.
مدیر کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی با اشاره به ضرورت رعایت توصیههای خودمراقبتی تاکید کرد: شهروندان مشهدی باید با کاهش رفت و آمدهای غیرضروری نقش موثر خود را در بهبود کیفیت هوای این کلانشهر ایفاء کنند.
محمودی اضافه کرد: همچنین بیماران قلبی - تنفسی، کودکان، زنان باردار و افراد حساس در روزهای آلوده باید از تردد غیرضروری در مشهد خودداری کنند.







![در روز سی و نهم جنگ سوم چه گذشت؟/ سیانان: احتمالا یکی از اهداف پشت پرده دعوت عراق از قالیباف این بوده که بغداد خود را بهعنوان یک میانجی بالقوه میان آمریکا و ایران مطرح کند/تماس تلفنی عراقچی با فرمانده ارتش پاکستان/پزشکیان: مذاکره به معنای تسلیم نیست/ادعای ترامپ: شاید در مقطعی مذاکرات با ایران را از سر بگیریم، اما در حال حاضر وضعیت خیلی خوب است، ولی شاید در مقطعی [این کار را انجام دهیم]](/news/u/2026-08-20/entekhab-1rc6c.jpg)
