قیمت طلا امروز




 سایت باشگاه خبرنگاران / ۱۴۰۵/۰۴/۱۷

کربلا میزبان مراسم تشییع پیکر رهبر شهید ایران با حضور میلیونی عزاداران + تصاویر

کمیسیون بسیج مردمی عراق اعلام کرد بر اساس آمار اولیه، بیش از ۴ میلیون نفر در مراسم تشییع پیکر رهبر شهید ایران در شهر کربلا شرکت کرده‌اند.
 کربلا میزبان مراسم تشییع پیکر رهبر شهید ایران با حضور میلیونی عزاداران + تصاویر



۸ ساعت قبل / سایت نورنیوز

حضور قالیباف در مراسم چهلمین روز خاکسپاری قائد شهید امت در کربلای معلی

نورنیوز-گروه بین‌الملل : محمد باقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، امروز ( پنجشنبه ۲۹ مرداد) در جریان سفر هیأت پارلمانی ایرانی به کشور عراق در مراسم چهلمین روز خاکسپاری قائد شهید امت در کربلای معلی شرکت کرد.

رئیس مجلس شورای اسلامی، صبح روز گذشته با هدف گفت‌وگو درباره تحولات منطقه، تقویت همکاری‌های راهبردی تهران و بغداد و بررسی راهکارهای مشترک برای کمک به برقراری ثبات و امنیت در غرب آسیا، در رأس یک هیات بلندپایه پارلمانی، تهران را به مقصد بغداد ترک کرد.

قالیباف در بدو ورود به بغداد به منظور ادای احترام در محل شهادت شهید حاج قاسم سلیمانی و شهید ابو مهدی المهندس حضور پیدا کرد.

رئیس مجلس شورای اسلامی در روز نخست سفر به عراق، با رئیس مجلس، رئیس جمهور و نخست وزیر عراق دیدار و گفت وگو کرد.

قالیباف در دومین روز سفر به کشور عراق، در ساعت آغازین صبح امروز با فائق زیدان، رئیس شورای عالی قضایی و همچنین با قاسم حسن العبودی، مشاور امنیت ملی عراق دیدار و گفت و گو و در نشست مشترک با فعالان اقتصادی ایران و عراق شرکت کرد.

رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه برنامه های دومین روز سفر خود به کشور عراق، وارد کربلای معلی شد و به زیارت مضجع شریف حضرت عباس (ع) رفت.




 ایران، تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا را محکوم کرد - تسنیم
۸ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

ایران، تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا را محکوم کرد - تسنیم

وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران تحریم‌های تازه آمریکا علیه اقتصاد و تجارت کشورمان را محکوم کرد.

 مذاکره با «مرد موشکیِ کوچک» در باتلاق ایران /تحلیلی از نیویورک‌تایمز
۱۷ ساعت قبل / سایت عصرایران

مذاکره با «مرد موشکیِ کوچک» در باتلاق ایران /تحلیلی از نیویورک‌تایمز

ترامپ در برابر کشوری که هنوز به سلاح هسته‌ا‌ی دست نیافته، به دنبال تغییر رفتار و حتی تغییر ظرفیت هسته‌ای است، اما در برابر کشوری که سال‌هاست بمب اتم در اختیا...

 واکنش تند خبرنگارالمانیتور به اقدام ترامپ علیه ایران
۱۲ ساعت قبل / سایت تابناک

واکنش تند خبرنگارالمانیتور به اقدام ترامپ علیه ایران

واکنش لورا روزن، خبرنگار ارشد المانیتور به وعده اعمال تحریم‌های شدیدتر علیه ایران توسط ترامپ

 کوشنر با چراغ صلح آمد، اما سایه جنگ ماند
۱۳ ساعت قبل / سایت نورنیوز

کوشنر با چراغ صلح آمد، اما سایه جنگ ماند

سفر جرد کوشنر به مصر و سرزمین‌های اشغالی، در ظاهر برای احیای طرح صلح غزه انجام شد؛ اما همزمانی گفت‌وگو با حماس و حمایت از شروط تل‌آویو، دوگانگی راهبرد آمریکا و نیاز ترامپ به دستاوردسازی سیاسی را آشکارتر هم کرد.

 چین: تحریم و اعمال فشار مساله ایران را حل نخواهد کرد
۱۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

چین: تحریم و اعمال فشار مساله ایران را حل نخواهد کرد

سخنگوی وزارت امور خارجه چین تاکید کرد: اعمال تحریم و اعمال فشار برای حل مسئله ایران مفید نخواهد بود.

 روابط چین و اسرائیل؛ از ازدواجی در بهشت تا واگرایی راهبردی - تسنیم
۶ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

روابط چین و اسرائیل؛ از ازدواجی در بهشت تا واگرایی راهبردی - تسنیم

پس از سه دهه روابط نزدیک پکن و تل آویو، این مناسبات متاثر از تحولات جهانی و منطقه‌ای رو به افول گراییده است.