قیمت طلا امروز




 سایت باشگاه خبرنگاران / ۱۴۰۵/۰۴/۲۹

شمار قربانیان زلزله ونزوئلا به ۵۲۰۸ نفر رسید

رئیس مجلس ملی ونزوئلا گفت که تعداد کشته‌شدگان زلزله‌های متوالی ماه گذشته در ونزوئلا به ۵۲۰۸ نفر رسیده است.
 شمار قربانیان زلزله ونزوئلا به ۵۲۰۸ نفر رسید



 شمار تلفات زلزله کلمبیا به ۳۲۹ نفر رسید
۴ ساعت قبل / خبرگزاری ایلنا

شمار تلفات زلزله کلمبیا به ۳۲۹ نفر رسید

شمار تلفات زلزله ۷.۴ ریشتری کلمبیا به ۳۲۹ نفر رسید و ۲۴۷ نفر کماکان مفقود هستند.



 اظهارات جدید ترامپ درباره مذاکره و توافق با ایران
۱۳ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

اظهارات جدید ترامپ درباره مذاکره و توافق با ایران

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا بار دیگر با اظهارات متناقض درباره ایران که دیگر در افکار عمومی جهان و محافل دیپلماتیک غیر قابل باور تلقی می شود ، ادعا کرد: «من فقط توافق‌های خوب انجام می‌دهم.»

 تیر خلاص به پروژه «روز دی» ترامپ | پاسخ به ادعای ترامپ درباره تنگه هرمز
۳۲ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تیر خلاص به پروژه «روز دی» ترامپ | پاسخ به ادعای ترامپ درباره تنگه هرمز

در حالی که واشنگتن با تهدید به راه انداختن «ویرانگرترین جنگ اقتصادی»، تقلا می‌کند تهران را مقصر بن‌بست کنونی جلوه دهد، صحن سازمان ملل شاهد یک موضع‌گیری صریح بود.

 کانال ارتباطی مصر و سپاه پاسداران برای زمان تشدید تنش/ جغرافیای جنگ ایران و آمریکا به مصر کشیده شد
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

کانال ارتباطی مصر و سپاه پاسداران برای زمان تشدید تنش/ جغرافیای جنگ ایران و آمریکا به مصر کشیده شد

با عمیق‌تر شدن روابط امنیتی بین قدرت‌های منطقه‌ای، مصر در حال تقویت مشارکت‌های کلیدی خود و در عین حال حفظ انعطاف‌پذیری استراتژیک خود است.

 پایان آرامش شکننده در یمن؟
۱۴ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

پایان آرامش شکننده در یمن؟

دنیای‌اقتصاد: نیروهای دولتی یمن (تحت حمایت عربستان) اخیرا ده‌ها حمله به مواضع انصارالله در سراسر این کشور انجام داده‌اند که تازه‌ترین نشانه از احتمال نزدیک شدن یمن به یک جنگ تمام‌عیار است. «ماجد عبدالله النزیلی» سخنگوی دولت یمن روز پنج‌شنبه اعلام کرد که نیروهای دولتی ۸۱حمله علیه مواضع حوثی‌ها ترتیب داده‌اند. به گفته او این حملات به حذف تعدادی از مبارزان و فرماندهان میدانی حوثی‌ها منجر شده است. همزمان یحیی سریع، سخنگوی نظامی حوثی‌ها، از انجام دو حمله پهپادی به اهدافی در استان نجران عربستان سعودی خبر داد که در آن سوی مرز یمن قرار دارد. به گفته او، این حملات یک هدف در فرودگاه نجران و همچنین یکی از تاسیسات آرامکو در این استان را «با موفقیت» هدف قرار دادند.

 تحول جدید در ارتش آمریکا | پشت پرده اتفاق ناگهانی
۸ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تحول جدید در ارتش آمریکا | پشت پرده اتفاق ناگهانی

معاون وزیر جنگ آمریکا پس از ماهها تنش با «پیت هگسث» وزیر جنگ این کشور، از سمت خود کناره‌گیری می‌کند.

 خط‌ونشان تل‌آویو برای آنکارا
۱۴ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

خط‌ونشان تل‌آویو برای آنکارا

اسرائیل در ۱۸ اوت (سه‌شنبه 27مردادماه) به «ابوالظهور» در استان ادلب در شمال غربی سوریه، تقریبا ۷۰کیلومتری (۴۳ مایل) مرز ترکیه، حمله کرد و به باند فرودگاه و انبارهای آن آسیب رساند. نتانیاهو دلیل این حمله را استقرار قریب‌الوقوع ارتش ترکیه در این تاسیسات عنوان کرد. وی روز سه‌شنبه گفت: «ما دیدیم که ترکیه قصد دارد در فرودگاهی در جنوب مرز خود، نزدیک حلب، حضور پیدا کند و پیامی فرستادیم: «نکنید». این پیام رسید، اما ظاهرا آنها به آن گوش ندادند. بنابراین با اقدام مان مطمئن شدیم که آنها متوجه شده‌اند.»