قیمت طلا امروز




 سایت ایران آنلاین / ۱۴۰۵/۰۴/۲۳

برق صنایع راهبردی با اولویت تأمین می‌شود

وزیر نیرو در حاشیه مراسم افتتاح و بهره‌برداری از اولین سامانه ذخیره‌ساز انرژی بر مبنای باتری در مقیاس بزرگ و متصل به شبکه در سطح کشور، گفت: امروز یک گام بزرگ رو به جلو از نظر کیفی در صنعت برق کشور برداشته می‌شود. ساختار صنعت برق در دنیا دچار تحولات اساسی شده است و جمهوری اسلامی ایران نیز به‌طور جدی در این زمینه در منطقه پیشتازی می‌کند.
 برق صنایع راهبردی با اولویت تأمین می‌شود



۹ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

پایداری کامل شبکه برق و آب در کنکور ۱۴۰۵ با همراهی مردم محقق شد/ تلاش شبانه‌روزی کارکنان وزارت نیرو برای استمرار جریان در شبکه

ایران آنلاین:

 آزمون سراسری کنکور 1405 با پایداری شبکه برق و آمادگی مستمر نیروهای متخصص صنعت برق و آب، با موفقیت به پایان رسید.

وزیر نیرو با قدردانی از تلاش‌های شبانه‌روزی کارکنان صنعت آب و برق، گفت: با راهبری و آماده‌باش لحظه‌ای نیروهای عملیاتی صنعت برق و همچنین برنامه‌ریزی دقیق برای تأمین آب شرب در حوزه‌های برگزاری آزمون، تأمین پایدار آب و برق در اولویت قرار گرفت و این آزمون ملی با کمترین موارد اختلال انجام شد.

علی‌آبادی افزود: پایش مستمر شبکه، آمادگی نیروهای تخصصی و حضور عملیاتی در نقاط مختلف کشور، شرایط لازم برای تأمین برق و آب پایدار حوزه‌های آزمون را فراهم کرد.

وی ادامه داد: در کنار تلاش کارکنان صنعت آب و برق، همراهی مشترکان در مدیریت مصرف آب و برق نیز نقش مهمی در حفظ پایداری شبکه و فراهم شدن شرایط مناسب برای برگزاری آزمون و حضور همراه با آرامش داوطلبان داشت.

وزیر نیرو در پایان ضمن قدردانی از تلاش شبانه‌روزی نیروهای عملیاتی، مدیریتی، اجرایی و تخصصی در سراسر کشور، از همراهی و مسئولیت‌پذیری مردم و مشترکان در حمایت از آینده‌سازان کشور صمیمانه قدردانی کرد.

انتهای پیام/




 میزان کسری روزانه بنزین در ایران؛ ۴ میلیون لیتر
۶ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

میزان کسری روزانه بنزین در ایران؛ ۴ میلیون لیتر

آرمان امروز : مرکز پژوهش‌های مجلس: ادعای کسری روزانه ۱۵ تا ۲۰ میلیون لیتری بنزین، کذب است/ میزان کسری در روز، حدود ۴ تا ۵ میلیون لیتر است معاون مرکز پژوهش‌های مجلس با رد ادعای کسری روزانه ۱۵ تا ۲۰ میلیون لیتری بنزین، سه سناریوی دولت برای مدیریت مصرف را دارای اشکالات متعدد دانست و [ ]

 پزشکیان پرچمدار رفاه ملی است؛ بدون وفاق نمی‌توان کشور را اداره کرد/ پزشکیان در پایان دوره، کارنامه خوبی در آشتی با ایرانیان خارج از کشور خواهد داشت
۹ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

پزشکیان پرچمدار رفاه ملی است؛ بدون وفاق نمی‌توان کشور را اداره کرد/ پزشکیان در پایان دوره، کارنامه خوبی در آشتی با ایرانیان خارج از کشور خواهد داشت

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، با تأکید بر اینکه مسعود پزشکیان «پرچمدار رفاه و وفاق ملی» است، گفت: رئیس‌جمهور، مسیر دولت چهاردهم را بر مبانی فکری، قرآنی و نهج‌البلاغه بنا کرده و امروز بیش از هر زمان دیگری، حفظ وفاق و انسجام ملی را برای تأمین امنیت و آرامش جامعه ضروری می‌داند؛ باور دارم که پزشکیان در پایان دوره، کارنامه خوبی در آشتی با ایرانیان خارج از کشور خواهد داشت.

 هزینه‌های گزاف: آیا ترامپ می‌تواند مانع همکاری اقتصادی سایر کشورها با ایران شود؟
۶ ساعت قبل / سایت اطلاعات آنلاین

هزینه‌های گزاف: آیا ترامپ می‌تواند مانع همکاری اقتصادی سایر کشورها با ایران شود؟

رئیس جمهوری آمریکا در حالی که واشنگتن فشار بر تهران را افزایش می‌دهد و مذاکرات برای پایان دادن به جنگ بین دو کشور همچنان متوقف مانده، «خردکننده‌ترین عملیات اقتصادی» علیه ایران را اعلام کرد.

 قالیباف: همکاری‌های اقتصادی ایران و عراق وارد مرحله عملیاتی می‌شود
۱۰ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

قالیباف: همکاری‌های اقتصادی ایران و عراق وارد مرحله عملیاتی می‌شود

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: مقرر شد در سفر هیاتی از اتاق بازرگانی عراق به ایران و نشست با کارشناسان اتاق بازرگانی و فعالان اقتصادی، همکاری‌های اقتصادی دو کشور عملیاتی شود.

 امیر حاتمی: ملتی که به دست توانای فرزندان خود سپر دفاعی می‌سازد بدون تردید پیروز خواهد بود
۱۱ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

امیر حاتمی: ملتی که به دست توانای فرزندان خود سپر دفاعی می‌سازد بدون تردید پیروز خواهد بود

فرمانده کل ارتش در پیام روز صنعت دفاعی خطاب به سرپرست وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، گفت: ملتی که به دست توانای فرزندان خود سپر دفاعی می‌سازد و برای حفظ عزت و استقلال خود و با اتکال به فدرت لایزال الهی از آن استفاده می‌کند، نه تنها تسلیم نمی‌شود، بلکه بدون تردید پیروز خواهد شد.

 سرلشکر عبداللهی: پاسخ ایران به تهدیدات نوین دشمن ویرانگر است
۱۶ ساعت قبل / سایت هم میهن

سرلشکر عبداللهی: پاسخ ایران به تهدیدات نوین دشمن ویرانگر است

رئیس ستادکل نیروهای مسلح گفت: هرگونه خطای محاسباتی و تهدیدات متعارف و نوین دشمنان با پاسخ های انقلابی، کوبنده، پشیمان‌ کننده و ویرانگر مواجه خواهد بود.