قیمت طلا امروز




 سایت ایران آنلاین / ۱۴۰۵/۰۴/۳۱

کامبک ناهید با نقره

k: تکواندو | تیم ملی تکواندو دختران | ناهید کیانی | تکواندو ایران
 کامبک ناهید با نقره



۲ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

شاهکار تکواندوی ایران با کسب ۳۶ مدال در پرزیدنت کاپ پاکستان

طبق اعلام فدراسیون تکواندو، رقابت‌های پرزیدنت‌کاپ پاکستان در بخش‌های مختلف برگزار شد و نمایندگان ایران در هر سه بخش این مسابقات عملکردی درخشان داشتند و با کسب مدال‌های متعدد، یکی از موفق‌ترین حضورهای خود در این رویداد را رقم زدند.

در بخش کیوروگی، تیم ملی تکواندو ایران در ۱۶ وزن زنان و مردان موفق به کسب ۱۶ مدال شد و با ۷ مدال طلا، یک نقره و ۸ برنز، عنوان قهرمانی هشتمین دوره پرزیدنت‌کاپ آسیا را از آن خود کرد. ابوالفضل زندی، نسترن ولی‌زاده، رادین زینالی، حنا زرین‌کمر، آرین سلیمی، مهدی حاجی موسایی و دانیال بزرگی مدال‌های طلای ایران را به دست آوردند. شاپرک نجفی نیز صاحب مدال نقره شد و امیرسینا بختیاری، یلدا ولی‌نژاد، فاطمه احمدی، ساغر مرادی، ساینا کریمی، ناهید کیانی، سارا صوفی و محمدحسین یزدانی هشت مدال برنز ایران را کسب کردند. هدایت تیم ملی مردان بر عهده پیام خانلرخانی و تیم ملی زنان بر عهده مهروز ساعی بود. این دو مربی در پایان مسابقات عناوین بهترین سرمربی مردان و زنان را به دست آوردند‌.

در بخش پومسه، نمایندگان ایران در دو بخش استاندارد و ابداعی موفق به کسب ۷ مدال شدند. در بخش استاندارد، یاسمن لیموچی به مدال طلا رسید، مرتضی زنده‌دل مدال نقره را به دست آورد و مبینا شریفی‌ماهر نیز صاحب مدال برنز شد. در بخش ابداعی پومسه نیز هر چهار نماینده ایران موفق به کسب مدال شدند. یاسین اکبری و یاسمن لیموچی دو مدال نقره ایران را به دست آوردند و مرتضی زنده‌دل و مبینا شریفی‌ماهر نیز صاحب دو مدال برنز شدند. بدین ترتیب پرونده پومسه ایران در پرزیدنت‌کاپ پاکستان با یک مدال طلا، سه نقره و سه برنز بسته شد. هدایت تیم ملی پومسه مردان بر عهده حسین بهشتی و تیم ملی زنان بر عهده نگار ملا مددخانی بود.

در بخش پاراتکواندو نیز ملی‌پوشان ایران نمایش موفقی داشتند و با کسب ۱۳ مدال شامل ۵ طلا، ۳ نقره و ۵ برنز به کار خود پایان دادند. آیلار جامی، محمدطاها حسن‌پور، مریم عبدالله‌پور، امیرحسین علیزاده و امیرمحمد حقیقت‌شناس مدال‌های طلای ایران را به دست آوردند. در بخش مدال‌های نقره، زهرا رحیمی، حامد حق‌شناس و مرضیه نصراللهی روی سکوی دوم ایستادند. همچنین زهرا سلطانی، رزا ابراهیمی، علیرضا بخت، پریماه تورانی و امیر جودی صاحب مدال برنز شدند. هدایت تیم ملی پاراتکواندو زنان بر عهده عاطفه کشاورز و تیم ملی مردان بر عهده مهدی احمدی بود.

به این ترتیب، کاروان تکواندو ایران در مجموع سه بخش کیوروگی، پومسه و پاراتکواندو با کسب ۱۳ مدال طلا، ۷ مدال نقره و ۱۶ مدال برنز و مجموع ۳۶ مدال، پرزیدنت‌کاپ پاکستان را با رهاوردی درخشان به پایان رساند.

هشتمین دوره پرزیدنت‌کاپ پاکستان از روز دوشنبه در شهر لاهور آغاز شد و پس از پنج روز جمعه به پایان رسید‌.

انتهای پیام/ 


۲ ساعت قبل / سایت نورنیوز

کسب 13 مدال نمایندگان پاراتکواندو ایران در کاپ آسیا

نورنیوز-گروه ورزشی: در پایان رقابت‌های پاراتکواندو پرزیدنت‌کاپ آسیا در پاکستان، نمایندگان ایران موفق به کسب ۵ مدال طلا، ۵ برنز و ۳ نقره و در مجموع ۱۳ مدال شدند.

در این مسابقات،‌ آیلار جامی در وزن ۴۷- کیلوگرم، محمدطاها حسن پور در وزن ۵۸- کیلوگرم،‌ مریم عبدالله پور در وزن ۵۷- کیلوگرم، امیر حسین علیزاده در وزن ۶۳-  کیلوگرم و امیرمحمد حقیقت‌شناس در وزن ۷۰- کیلوگرم موفق به کسب مدال طلا شدند.

همچنین زهرا رحیمی در وزن ۵۷- کیلوگرم، حامد حق‌شناس در وزن ۸۰+ کیلوگرم و مرضیه نصراللهی در وزن ۶۵- کیلوگرم به مدال نقره دست یافتند.

در ادامه این رقابت ها امیر جودی در وزن ۷۰- کیلوگرم، پریماه تورانی در وزن ۶۵- کیلوگرم، علیرضا بخت در وزن ۸۰- کیلوگرم، رزا ابراهیمی در وزن ۵۲- کیلوگرم، زهرا سلطانی در وزن ۴۷- کیلوگرم موفق به کسب مدال برنز شدند.

تیم ملی پاراتکواندوی ایران در پایان رقابت های پرزیدنت‌کاپ آسیا در پاکستان با کسب ۵ مدال طلا،‌ ۳ نقره و ۵ برنز و در مجموع با کسب ۱۳ مدال به کار خود پایان دادند.

هدایت تیم مردان ایران در این مسابقات را مهدی احمدی (سرمربی)‌ و علی کریمی صابر (مربی) و در بخش زنان نیز عاطفه کشاورز (سرمربی) و شقایق خانجانی (مربی) برعهده داشتند.

تیم پاراتکواندوی ایران با ترکیب محمدطاها حسن‌پور، شهرام صحراپیما، سعید صادقیان‌پور، امیرحسین علیزاده، امیرمحمد حقیقت‌شناس، امیر جودی، علیرضا بخت، حامد حق شناس، آیلار جامی، زهرا سلطانی، زهرا رحیمی، مریم عبداله‌پور، روزا ابراهیمی، پریماه تورانی، مرضیه نصرالهی، رومینا چم سورکی و زینت رضادوست در این مسابقات حضور داشتند.

تیم پاراتکواندو ایران با هدف افزایش امتیازات خود در مسیر رقابت‌های بین‌المللی، در این دوره از رقابت‌های پرزیدنت‌کاپ آسیا حضور داشتند.


۵ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

13 مدال برای پاراتکواندوکاران ایران در جام ریاست فدراسیون جهانی - تسنیم

ورزشی

به گزارش خبرگزاری تسنیم، تیم ملی پاراتکواندو ایران در پایان رقابت‌های جام ریاست فدراسیون جهانی در پاکستان، با کسب 13 مدال شامل 5 طلا، 3 نقره و 5 برنز به کار خود پایان داد.

اسامی مدال‌آوران به شرح زیر است:

مدال طلا:

آیلار جامی وزن 47- کیلوگرم

محمدطاها حسن‌پور وزن 58- کیلوگرم

مریم عبدالله‌پور وزن 57- کیلوگرم

امیرحسین علیزاده وزن 63- کیلوگرم

امیرمحمد حقیقت‌شناس وزن 70- کیلوگرم

مدال نقره:

زهرا رحیمی وزن 57- کیلوگرم

حامد حق‌شناس وزن 80+ کیلوگرم

مرضیه نصراللهی وزن 65- کیلوگرم

مدال برنز:

زهرا سلطانی وزن 47- کیلوگرم

رزا ابراهیمی وزن 52- کیلوگرم

علیرضا بخت وزن 80- کیلوگرم

پریماه تورانی وزن 65- کیلوگرم

امیر جودی وزن 70- کیلوگرم

انتهای پیام/  




 بارسلونا و مساله ریاست!
۲۷ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

بارسلونا و مساله ریاست!

فلیک برای تیمش یک رهبر جدید می‌خواست و رودری باید کنار رافینیا نقش بزرگ‌تری داشته باشد.

 دوری حداقل سه هفته‌ای مهران احمدی از میادین به دلیل مصدومیت کشاله ران
۹ ساعت قبل / سایت پارس فوتبال

دوری حداقل سه هفته‌ای مهران احمدی از میادین به دلیل مصدومیت کشاله ران

مهران احمدی، هافبک تیم فوتبال استقلال، به دلیل مصدومیت کشاله ران، حداقل تا سه هفته دیگر نمی‌تواند بازی کند.

 ترفند تازه بیرانوند برای سربازی نرفتن!
۱۰ ساعت قبل / سایت خبر ورزشی

ترفند تازه بیرانوند برای سربازی نرفتن!

حضور بیرانوند در بازی‌های آسیایی اتفاقی خواهد بود که این بازیکن را از ماجرای سربازی رها می‌کند!

 استقلال و رقبایش در لیگ نخبگان؛ اوضاع خوب و خاطرات تلخ
۱۳ ساعت قبل / سایت فوتبالی

استقلال و رقبایش در لیگ نخبگان؛ اوضاع خوب و خاطرات تلخ

پایگاه خبری فوتبالی- استقلال در این فصل لیگ نخبگان با 3 رقیب قطری، 3 حریف اماراتی و 2 نماینده ازبکستان دیدار خواهد کرد.به گزارش فوتبالی، آبی‌ها در حضور قبلی‌شان موفق به صعود از مرحله گروهی شدند. عملکرد کلی استقلال برابر این 2-8 رقیب، بد نیست ولی حضور الوصل و العین یعنی هجوم خاطرات تلخ؛ این دو تیم رقم‌زننده اولین و سومین شکست سنگین آنها در تاریخ‌شان هستند.* السد قطر آنها در حال تبدیل شدن به رقیب همیشگی استقلال در این چند سال اخیر هستند. آبی‌ها روزگار خوبی برابر السد داشتند ولی دیگر ندارند؛ بردن ...,استقلال,لیگ نخبگان آسیا,گزارش آماری,پیشنهاد سردبیر

 رضاییان بی چشم و رو است که اینطور حرف می زند | جوانان جانشین خوب کسانی هستند که پیراهن استقلال را به پول فروختند
۷ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

رضاییان بی چشم و رو است که اینطور حرف می زند | جوانان جانشین خوب کسانی هستند که پیراهن استقلال را به پول فروختند

محمد نوری پیشکسوت تیم استقلال اعتقاد دارد؛ اگر به جای استقلال تیم پرسپولیس صدرنشین فصل گذشته بود مسئولان فدراسیون فوتبال جام قهرمانی را در مقابل درب باشگاه به آنها تقدیم می کردند.

 غیررسمی؛ پل پوگبا به فورتونا سیتارد هلند پیوست
۲۲ ساعت قبل / سایت فوتبالی

غیررسمی؛ پل پوگبا به فورتونا سیتارد هلند پیوست

پایگاه خبری فوتبالی- پل پوگبا در آستانه آغاز فصل جدید، مقصد جدید خود را پیدا کرده است. به گزارش فوتبالی، طبق گزارش‌های منتشرشده، هافبک فرانسوی پس از جدایی از موناکو به صورت بازیکن آزاد، با فورتونا سیتارد به توافق شفاهی رسیده و انتقال او وارد مراحل نهایی شده است.این انتقال در شرایطی رقم می‌خورد که موناکو و پوگبا روز گذشته رسما به همکاری خود پایان دادند. دو طرف قراردادشان را با توافقی دوجانبه فسخ کردند؛ قراردادی که قرار بود تا ژوئن ۲۰۲۷ ادامه داشته باشد. پل پوگبا در دوران حضورش در موناکو با مشکلات ...,فورتونا سیتارد,لیگ هلند,پل پوگبا,موناکو,پیشنهاد سردبیر,نقل و انتقالات