قیمت طلا امروز




 سایت ایران آنلاین / ۱۴۰۵/۰۴/۱۱

وزیر علوم: مردم ایران جنگ‌طلب نیستند، اما جنگ را بلد هستند/ انسجام ملی محاسبات آمریکا را برهم‌زد

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با تأکید بر اینکه ایران همواره خواهان صلح و همزیستی مسالمت‌آمیز است، گفت: مردم ایران جنگ‌طلب نیستند، اما در برابر تجاوز از کشور و تمامیت ارضی خود دفاع می‌کنند و تجربه‌های گذشته این واقعیت را ثابت کرده است.
 وزیر علوم: مردم ایران جنگ‌طلب نیستند، اما جنگ را بلد هستند/ انسجام ملی محاسبات آمریکا را برهم‌زد




 اخبار جدید

 حاجی بابایی: امیدواریم در سال جدید تحصیلی جنگ با پیروزی ملت ایران به پایان برسد
۳۵ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسنا

حاجی بابایی: امیدواریم در سال جدید تحصیلی جنگ با پیروزی ملت ایران به پایان برسد

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: امیدواریم سال تحصیلی جدید، سالی باشد که جنگ آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ملت ایران با پیروزی قاطع ملت ایران، به پایان برسد.

 جان‌فدایی؛ مسئولیتی به اقتضای نیاز ایران
۳ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

جان‌فدایی؛ مسئولیتی به اقتضای نیاز ایران

وقتی از «جان‌فدایی» سخن گفته می‌شود، اولین تصویری که در ذهن شکل می‌گیرد، حضور در میدان‌های نظامی و دفاع از مرزهای کشور است. درحالی که مفهوم جان‌فدایی را نمی‌توان تنها به این عرصه محدود کرد. ایران برای حفظ و تقویت اقتدار خود، علاوه بر توان دفاعی، به مشارکت مردم در میدان‌های اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و دیگر عرصه‌های ملی نیاز دارد.

 ادامه توسعه کشور در شرایط جنگ با مدیریت مستمر دولت دنبال شد
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

ادامه توسعه کشور در شرایط جنگ با مدیریت مستمر دولت دنبال شد

رئیس‌جمهور با تأکید بر ضرورت حفظ وحدت و انسجام داخلی در شرایط کنونی گفت: دولت با وجود فشارهای اقتصادی، تحریم‌ها و هزینه‌های ناشی از جنگ، روند خدمت‌رسانی و اجرای پروژه‌های کلان کشور را متوقف نکرده و یقین داریم با مشارکت، همدلی و هم‌افزایی همه ظرفیت‌های کشور می‌توان بر مشکلات غلبه کرد.

 بحران خوب
۶ ساعت قبل / روزنامه اعتماد

بحران خوب

در کشاکش یکی از پیچیده ترین ادوار تاریخی غرب آسیا و در شرایطی که کشورهای مختلف منطقه میان سایه جنگ و امید به تفاهم دست و پا می زنند، ایران به عنوان یک کنشگر کانونی در مرکز این تحولات قرار گرفته است . محمد عطریانفر، تحلیلگر و سیاستمدار باسابقه و عضو حقیقی شورای اطلاع رسانی دولت در گفت وگو با اعتماد از هندسه جدید قدرت در منطقه سخن می گوید . او معتقد است میدان و دیپلماسی نه دو مسیر موازی یا متضاد، بلکه دو بازوی مکمل برای پیشبرد منافع ملی در دوران گذار به جمهوری سوم هستند . عطریانفر به یک اصل کلاسیک در روابط بین الملل اشاره دارد؛ ژئوپلیتیک انرژی . وقتی یک قدرت منطقه ای مانند ایران، بر گلوگاه های عبور انرژی مسلط است، بازدارندگی صرفا یک اصطلاح نظامی نیس …

 آخرین تحولات جنگ ایران وآمریکا؛شروط ایران برای بازگشت به مذاکرات وادامه مسیرجنگ و دیپلماسی
۱ ساعت قبل / سایت نورنیوز

آخرین تحولات جنگ ایران وآمریکا؛شروط ایران برای بازگشت به مذاکرات وادامه مسیرجنگ و دیپلماسی

آخرین تحولات جنگ سوم ایران و آمریکا همزمان با ادامه تنش‌های منطقه‌ای و افزایش هشدارهای امنیتی، وارد مرحله تازه‌ای شده است. از اعلام هفت شرط تهران برای آغاز مذاکرات و تأکید بر آمادگی ایران برای بازگشت به گفت‌وگوها تا هشدار آمریکا درباره احتمال تشدید درگیری‌ها و اظهارات مقام‌های ترکیه و آمریکا، مسیر جنگ و دیپلماسی همچنان در کانون تحولات قرار دارد.

 واشنگتن، در تقلا برای خروج از جنگ ایران/ سناریوی تغییر رژیم شکست خورد
۳ ساعت قبل / خبرگزاری ایرنا

واشنگتن، در تقلا برای خروج از جنگ ایران/ سناریوی تغییر رژیم شکست خورد

تهران- ایرنا- یک تحلیلگر ترکیه‌ای با اشاره به محدودیت‌های نظامی، خسارت‌های اقتصادی و شکست راهبرد سیاسی آمریکا در جنگ علیه ایران، تاکید کرد که «واشنگتن در تقلا برای یافتن راهی جهت خروج از جنگ است.»

یکشنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۵ - 20 September 2026