قیمت طلا امروز




 سایت ایران آنلاین / ۱۴۰۵/۰۴/۲۳

آغاز اعمال محدودیت‌های احتمالی برق در تهران از ۲۴ تیرماه

شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ در اطلاعیه‌ای از اعمال محدودیت‌های احتمالی در شبکه برق پایتخت به دلیل افزایش دما و رشد قابل‌توجه بار مصرفی خبر داد.
 آغاز اعمال محدودیت‌های احتمالی برق در تهران از ۲۴ تیرماه



۱ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

هشدار زرد هواشناسی برای جنوب و جنوب‌شرق فارس؛ احتمال رگبار و رعدوبرق - تسنیم

استانها

قاسم حسینی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در شیراز، از صدور هشدار سطح زرد شماره 28 هواشناسی برای استان فارس خبر داد و اظهار کرد: فعالیت این سامانه بارشی تابستانه تا اواخر وقت شنبه 31 مرداد ادامه خواهد داشت.

وی افزود: این سامانه با رگبار باران، رعدوبرق و وزش باد شدید موقتی همراه است و مناطق جنوب و جنوب‌شرق فارس، به‌ویژه شهرستان‌های لار و داراب، بیشتر تحت تأثیر آن قرار می‌گیرند.

حسینی با بیان اینکه بارش‌های تابستانه عمدتاً در ساعات بعدازظهر و اوایل شب رخ می‌دهد، گفت: این بارش‌ها ماهیتی رگباری و نقطه‌ای دارد؛ بنابراین ممکن است همه نقاط یک شهرستان به‌صورت یکسان از آن تأثیر نپذیرند.

مدیرکل هواشناسی فارس لغزندگی جاده‌ها، بالا آمدن موقت سطح آب رودخانه‌ها و مسیل‌ها، احتمال وقوع صاعقه و تگرگ و نیز خسارت احتمالی به محصولات کشاورزی را از مخاطرات این سامانه عنوان کرد.

حسینی به شهروندان توصیه کرد: از تردد و اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها خودداری کنند و در زمان فعالیت سامانه، احتیاط‌های لازم را در نظر داشته باشند.

انتهای پیام/424  


۱ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

امام جمعه بهارستان خواستار شفافیت در قطعی‌های آب و برق و برخورد با کم‌فروشی نانوایان شد

 به گزارش خبرگزاری برنا از تهران؛ حجت الاسلام والمسلمین موسوی گفتند یکی از پدیده‌های خطرناک در فضای سایه جنگ بروز و ظهور گفتمان‌های هراس از جنگ است گفتمان‌هایی که بعضاً با صلح طلبی افراطی جامعه را به شدت آسیب پذیر می‌کند واقعیت این است جنگ شوم است اما وقتی دشمن جنگ را تحمیل می‌کند نجنگیدن و تسلیم شدن و کوتاه آمدن به مراتب شوم‌تر و نکبت بارتر است.

 امام جمعه شهرستان بهارستان باانتقادازبرخی اظهار نظرها ی سست گفتند برخی از روشنفکر مابان گفتمان ضد جنگ را در جامعه ترویج می‌کنند و با عنوان بزک شده صلح شرافتمندانه به مخالفین خود اتهام جنگ طلبی و خشونت طلبی می‌زنند اما واقعیت این است ملت ایران نه متهوراست و نه ترسو، شجاع عاقل هست صلح طلب‌ترین ملت ولی در عین حال جنگ بلدترین است نه از تهدیدات دشمن به هراس می‌افتدونه فریفته شعارهای صلح طلبانه منافقین می‌شود .

رئیس شورای فرهنگ عمومی شهرستان گفتند مسجد خانه خدا محل مقاومت و انتقام خواهی است اجتماعات شبانه و تجمعات مردم گویای این مطلب است که ائمه جماعات و نمازگزاران مساجد میداندار مبارزه با استکبار جهانی و دفاع از انقلاب هستند ایشان اززحمات وفعالیت های ارکان مسجد ا ائمه جماعت ،هیئت امنا، فرماندهان پایگاه بسیج ،کانون‌های فرهنگی هنری و نمازگزاران محترم قدر خادمین قدردانی کردند.

 حجت الاسلام والمسلمین موسوی با تسلیت چهلمین روز تشییع پیکر امام شهید گفتند بعد از شهادت ایشان مردم در دو جبهه مبعوث شدند در عرصه نظامی و اجتماعی در عرصه نظامی جمهوری اسلامی ایران از تهدید وارد عرصه عمل شد و دشمن را زمین گیر کرد و سلطه بلامنازعه غرب و آمریکا را در منطقه به چالش کشید و در عرصه اجتماعی مردم مبعوث شده با حضور آگاهانه هوشمندانه و بصیرانه ولایتمدارانه خودشان حمایت خویش از انقلاب اسلامی را بهنمایش گذاشتند.

امام جمعه شهرستان بهارستان با تقدیر از نانوایانی که انصاف و قانون را رعایت می‌کنند از مسئولان خواستند نسبت به معدود نانوایانی که کم فروشی می‌کنند و نان بی‌کیفیت به مردم می‌دهند و ایجاد نارضایتی می‌کنند برخورد کنند . خطیب جمعه با تذکر به مسئولان اداره آب و برق گفتند مطالبه مردم این است که زمانبندی قطعی برق وآب به اطلاع آنان برسد ورعایت شود.

انتهای پیام/


۳ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

هشدار آلودگی هوای تهران برای بیماران تنفسی و سالمندان فعال شد

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، تهران بار دیگر در شرایط افزایش آلاینده‌ها قرار گرفت و با بالا رفتن شاخص کیفیت هوا، هشدارهای بهداشتی برای گروه‌های حساس، به‌ویژه بیماران تنفسی، سالمندان و کودکان صادر شد. بر اساس آخرین داده‌های پایش کیفیت هوا، شاخص آلودگی در بخش‌هایی از پایتخت به محدوده ناسالم برای گروه‌های حساس رسیده است؛ وضعیتی که در آن افراد دارای بیماری‌های قلبی و ریوی باید از حضور طولانی‌مدت در فضای باز خودداری کنند.

بررسی شاخص‌های کیفیت هوا نشان می‌دهد قرار گرفتن عدد AQI در بازه ۱۰۱ تا ۱۵۰ به معنای شرایط نارنجی و ناسالم برای گروه‌های حساس است. در چنین شرایطی، توصیه می‌شود سالمندان، بیماران مبتلا به آسم، بیماری‌های مزمن تنفسی و قلبی، کودکان و زنان باردار فعالیت‌های سنگین و طولانی در فضای باز را کاهش دهند.

کارشناسان آلودگی هوا، افزایش غلظت ذرات معلق ریز به‌ویژه PM2.5 را از عوامل اصلی کاهش کیفیت هوا در روزهای کم‌باد تهران می‌دانند. این ذرات می‌توانند وارد عمق دستگاه تنفسی شده و علائم بیماری‌های ریوی مانند تنگی نفس، سرفه و تحریک مجاری تنفسی را تشدید کنند.

در شرایط فعلی به شهروندان توصیه شده است؛ بیماران تنفسی و سالمندان تا حد امکان از تردد غیرضروری در فضای باز پرهیز کنند. ورزش و فعالیت شدید در فضای باز کاهش یابد. افراد حساس در صورت ضرورت خروج از منزل، از ماسک مناسب استفاده کنند. در ساعات اوج آلودگی، پنجره‌ها کمتر باز بماند و وضعیت کیفیت هوا به‌طور مستمر بررسی شود.

پیش از این نیز در دوره‌های مشابه آلودگی هوا، مسئولان بهداشتی بر محدود کردن تردد گروه‌های حساس و پرهیز ورزشکاران از فعالیت در فضای باز تأکید کرده بودند.

با تداوم شرایط جوی نامساعد و کاهش تهویه طبیعی هوا، کارشناسان هشدار داده‌اند که کیفیت هوای پایتخت می‌تواند در صورت افزایش آلاینده‌ها در ساعات آینده تغییر کند و نیازمند پایش مداوم باشد.




 ببینید | تصاویری از معارفه رسمی رونالدینیو در راونا ایتالیا
۱ ساعت قبل / سایت خبرآنلاین

ببینید | تصاویری از معارفه رسمی رونالدینیو در راونا ایتالیا

اسطوره فوتبال برزیل پس از ۱۱ سال از بازنشستگی خارج شد و به عضویت باشگاه ایتالیایی در سری ‌C ایتالیا درآمد. او هدف خود را به ثمر رساندن آخرین گل در یک بازی رسمی عنوان کرده است. ایگناسیو چیپرانی مالک باشگاه اعلام کرده است که رونالدینیو بخشی از پروژه توسعه برند باشگاه و مالک بخشی از سهام تیم نیز خواهد بود./فرارو

 پزشکیان: بهتر است امروز که در قدرت هستیم جنگ را پایان دهیم| حتی یک بند وادادگی در توافق اخیر وجود ندارد
۲ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

پزشکیان: بهتر است امروز که در قدرت هستیم جنگ را پایان دهیم| حتی یک بند وادادگی در توافق اخیر وجود ندارد

رئیس جمهور با تأکید بر جایگاه اثرگذار و مورد اعتماد جامعه پزشکی در نظام سلامت کشور، خواستار نقش آفرینی فعال پزشکان و کادر درمان در حل مشکلات مردم و ارتقای کیفیت خدمات سلامت شد و گفت: به جای بیان صرف دردها، باید برای درمان آنها گام برداریم و با صداقت در خدمت مردم باشیم.

 هشدار درباره قیمت‌سازی در فضای مجازی و ضرورت شناسنامه‌دار شدن آگهی‌های مسکن
۹ دقیقه قبل / سایت جهان صنعت نیوز

هشدار درباره قیمت‌سازی در فضای مجازی و ضرورت شناسنامه‌دار شدن آگهی‌های مسکن

یک فعال صنفی با هشدار نسبت به انتشار آگهی‌های جعلی و قیمت‌سازی در فضای مجازی گفت: فضای مجازی به بخشی از نیاز روزمره مردم تبدیل شده است، اما برای جلوگیری از التهاب‌آفرینی در بازار مسکن، آگهی‌ها باید شناسنامه‌دار، قابل رهگیری و منتشرکنندگان آن‌ها قابل شناسایی باشند.

 تهران خنک می شود
۴۸ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تهران خنک می شود

اداره کل هواشناسی استان تهران از کاهش نسبی دما طی امروز و فردا خبر داد و اعلام کرد با عبور موج ناپایداری از منطقه، از جمعه تا دوشنبه (۳۰ مرداد تا ۲ شهریور) افزایش ابر و وزش باد، گاهی باد شدید و در مناطق شمالی و ارتفاعات رگبار پراکنده و رعدوبرق پیش‌بینی می‌شود.

 فروپاشی اقتصادی چیست و چه شرایطی آن را می‌سازد؟
۴۶ دقیقه قبل / سایت اکوایران

فروپاشی اقتصادی چیست و چه شرایطی آن را می‌سازد؟

اکوایران: این روزها کم نمی‌شنویم که اقتصاد ایران در آستانه فروپاشی قرار دارد. این جمله در گفت‌وگوهای روزمره، در تحلیل‌های کارشناسی و گاهی حتی در اظهارنظرهای رسمی تکرار می‌شود، اما پیش از قضاوت درباره درست یا نادرست بودنش باید دید فروپاشی اقتصادی در ادبیات اقتصادی دقیقا به چه معناست و چه شرایطی باید کنار هم جمع شوند تا بشود این برچسب را روی یک اقتصاد گذاشت.

 پزشکیان: به جای بیان دردها، برای درمان مشکلات باید چاره کرد/ لازمه حفظ قدرت، وحدت است
۱ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

پزشکیان: به جای بیان دردها، برای درمان مشکلات باید چاره کرد/ لازمه حفظ قدرت، وحدت است

رئیس جمهور جایگاه جامعه پزشکی در نظام سلامت را اثرگذار و مورد اعتماد مردم برشمرد و گفت که به‌جای بیان صرف دردها، باید برای درمان آنها گام برداریم و با صداقت در خدمت مردم باشیم و بدانیم با وجود برخورداری از قدرت، اگر اختلاف باشد، نابود خواهیم شد.