قیمت طلا امروز




 سایت ایران آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۰۷

ادعای جنجالی مقام سابق آمریکا: نتانیاهو با کارت اپستین، با ترامپ بازی می‌کند

دیپلمات بازنشسته آمریکایی و معاون سابق وزیر جنگ آمریکا در امور امنیت بین‌الملل گفت بنیامین نتانیاهو احتمالاً به اطلاعات مربوط به پرونده‌های جفری اپستین دسترسی دارد و ممکن است از این اطلاعات برای اعمال فشار بر دونالد ترامپ استفاده کند.
 ادعای جنجالی مقام سابق آمریکا: نتانیاهو با کارت اپستین، با ترامپ بازی می‌کند



 ادعای ترامپ: کوبنده‌ترین عملیات اقتصادی‌ای که تاکنون علیه هر کشوری انجام شده را علیه ایران اجرا می‌کنم
۱۰ دقیقه قبل / روزنامه ستاره صبح

ادعای ترامپ: کوبنده‌ترین عملیات اقتصادی‌ای که تاکنون علیه هر کشوری انجام شده را علیه ایران اجرا می‌کنم

به گزارش انتخاب، رئیس‌جمهور آمریکا ادعا کرد: «هیچ‌کس بیش از من به جمهوری اسلامی ایران فرصت نداده است تا به یک توافق دست پیدا کند. متأسفانه، آن‌ها از این فرصت استفاده نکردند. بنابراین، امروز اعلام می‌کنم که کوبنده‌ترین عملیات اقتصادی‌ای که تاکنون علیه هر کشوری انجام شده است! این، جنگ اقتصادی و انزوایی در مقیاسی بی‌سابقه خواهد بود.

وی مدعی شد: نیروی دریایی آن‌ها از بین رفته، نیروی هوایی‌شان نابود شده، کارخانه‌های نظامی‌شان اکنون به ویرانه تبدیل شده‌اند، پول ملی‌شان بی‌ارزش است و کشورشان به یک تار مو بند است.

ترامپ ادعا کرد: امروز همچنین اعلام می‌کنم که هر کشوری که به مؤسسات مالی، شرکت‌ها، فرودگاه‌ها یا نهادهای دولتی خود اجازه دهد هر نوع شریان حیاتی یا کمک نجات‌بخشی به ایران ارائه کنند، خودشان نیز با پیامدهای اقتصادی بسیار سنگین مواجه خواهند شد. قاچاق نفت، خطوط مبادله ارزی (Swap Lines)، انتقالات نقدی، صرافی‌ها، ثبت کشتی‌ها، شرکت‌های پوششی — همه این‌ها باید همین حالا متوقف شوند. خودتان می‌دانید چه کسانی هستید. این یک «دی-دی» [روز پیروزی] اقتصادی (D-Day) خواهد بود و ما نیاز داریم همه متحدانمان در کنار ایالات متحده آمریکا بایستند تا تهدید ایران را منزوی و شکست دهند.

رئیس‌جمهور آمریکا مدعی شد: این اقدامات تاریخی آن‌ها و توانایی‌شان برای گسترش تروریسم در سراسر جهان را فلج خواهد کرد. ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت. از توجه شما به این موضوع سپاسگزارم.



 ناامیدی ترامپ؛ پشت پرده تهدیدهای مکرر علیه ایران - تسنیم
۲۴ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

ناامیدی ترامپ؛ پشت پرده تهدیدهای مکرر علیه ایران - تسنیم

بین الملل

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، روزنامه پاسایر نویه پرسه در مطلبی به دلایل پشت پرده تهدیدهای جدید دونالد ترامپ، رئیس دولت تروریستی آمریکا علیه ایران مبنی بر به راه انداختن جنگ اقتصادی علیه این کشور پرداخته و نوشت: ترامپ، به خاطر سخنان تندش و اغلب عقب‌نشینی پس از تهدیدهای جنگ‌طلبانه‌اش شناخته می‌شود. اما این بار پشت قدرت‌نمایی او چه چیزی نهفته است؟

ترامپ چند بار ایران را با نیروی ویرانگر و تحریم‌های اقتصادی تهدید کرده است و سپس لحن جنگ‌طلبانه خود را ملایم‌تر کرده است. در عین حال، بارها از طرف وی صحبت از پیشرفت فرضی در مذاکرات برای یک توافق دیپلماتیک بدون هیچ موفقیت قابل مشاهده‌ای شده است.

در این شرایط این بار ترامپ در Truth Social غر می‌زند که یک جنگ اقتصادی در ابعاد بی‌سابقه‌ای علیه ایران رخ خواهد داد. سخنان تند او، بار دیگر، بیش از هر چیز، نشانگر یک مسئله و آن ناامیدی فزاینده است. ترامپ پس از شکست در جنگ نظامی: «علیه ایران جنگ اقتصادی اعلام می‌کنم»

هیچ پیشرفت قابل توجهی نه در بازگشایی تنگه هرمز، که برای تجارت جهانی نفت، گاز و کود حیاتی است، و نه در دستیابی به توافقی برای پایان دادن به جنگ تقریباً شش ماهه وجود ندارد.

اکنون، ترامپ هر کشوری را که با ایران تجارت کند، با تحریم‌های اقتصادی تهدید می‌کند. با این حال، رئیس جمهور جمهوری‌خواه آمریکا گام‌های مشخصی را که دولت ایالات متحده قصد دارد فراتر از تحریم‌های اعمال شده علیه تهران بردارد، باز گذاشته است. او همچنین از هیچ کشور خاصی نام نبرد.

اندکی پیش از آن، وزارت امور خارجه امارات متحده عربی، متحد واشنگتن، تعلیق تمام روابط تجاری و تراکنش‌های مالی با ایران را تا اطلاع ثانوی اعلام کرده بود. این در حالی است که دو کشور مشارکت تجاری قابل توجهی دارند و تجارت دوجانبه آنها سالانه به ده‌ها میلیارد دلار آمریکا می‌رسد.

تعلیق معاملات تجاری و مالی به طور قابل توجهی به روابط اقتصادی بین دو کشور آسیب خواهد رساند. وال استریت ژورنال نوشت، قطع این روابط دشوار خواهد بود، زیرا بسیاری از فعالیت‌ها عمداً پنهان می‌شوند.

گرگوری برو، تحلیلگر ایران در گروه اوراسیا هم در پلتفرم آنلاین X نوشت: همچنین باید دید که آیا سایر کشورها …



 تحلیلگر سیاسی آمریکایی: یوسی کوهن با اطلاعات جعلی، ترامپ را به جنگ با ایران کشاند + فیلم
۴۸ دقیقه قبل / خبرگزاری دانشجو

تحلیلگر سیاسی آمریکایی: یوسی کوهن با اطلاعات جعلی، ترامپ را به جنگ با ایران کشاند + فیلم

 به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، جنک اویغور با اشاره به لایه‌های پنهان تصمیمات سیاسی ایالات متحده، تصریح کرد که یوسی کوهن از طریق دسترسی به «اتاق وضعیت» و ارائه گزارش‌های جعلی، ترامپ را متقاعد کرد که حمله به ایران اقدامی آسان خواهد بود و منجر به تغییر فوری رژیم می‌شود.

وی تأکید کرد که تمامی این ادعاها، به‌ویژه در مورد ناتوانی ایران در کنترل تنگه هرمز، چیزی جز دروغ نبودند.

این تحلیلگر آمریکایی در بخشی از اظهارات خود به ابعاد گسترده‌تر نفوذ رژیم صهیونیستی اشاره کرد و مدعی شد که کوهن اکنون از طریق تصاحب برخی شرکت‌های آمریکایی، در حال نفوذ به سیستم‌های دفاعی ایالات متحده است.

اویغور در پایان با انتقاد از رسانه‌های جریان اصلی (Mainstream Media)، خاطرنشان کرد که این حقایق هرگز در رسانه‌های رسمی منتشر نمی‌شوند، زیرا این رسانه‌ها در واقع نقش «محافظان بزرگ اسرائیل» را ایفا می‌کنند و از افشای چنین واقعیت‌هایی جلوگیری می‌کنند.

کد ویدیو دانلود ویدیو فیلم اصلی



 نتانیاهو خواستار افزایش بودجه نظامی برای تولید تسلیحات هوشمند شد
۱ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

نتانیاهو خواستار افزایش بودجه نظامی برای تولید تسلیحات هوشمند شد

به گزارش آفتاب نیوز،

اسرائیل در بحبوحه تشدید تنش‌های منطقه‌ای، به دنبال افزایش چشمگیر بودجه نظامی و توسعه ظرفیت تولید تسلیحات هوشمند است؛ اقدامی که مخالفان بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی آن را تلاشی انتخاباتی برای تقویت جایگاه سیاسی و افزایش پایگاه حمایتی وی ارزیابی می‌کنند.

شبکه ۱۲ اسرائیل گزارش داد، تشکیلات و صنایع نظامی این رژیم قصد دارند خطوط تولید جدیدی برای مهمات دقیق و بمب‌های هوشمند «JDAM» راه‌اندازی کنند.

این شبکه مدعی شد تغییر شرایط امنیتی منطقه، ارتش اسرائیل را به سمت افزایش آمادگی نظامی سوق داده است. این رژیم همچنین در حال گسترش خطوط تولید موشک‌های سامانه پدافندی «آرو» (پیکان) است.

با این حال، اجرای این برنامه‌ها با اختلافات جدی بر سر منابع مالی مواجه شده است.

بر اساس گزارش شبکه ۱۲، نخست‌وزیر اسرائیل با انتقال فوری ۱۵ میلیارد شِکِل (حدود ۵.۰۳ میلیارد دلار) برای نیاز‌های نظامی و ۲۵ میلیارد شِکِل (۸.۴ میلیارد دلار) دیگر تا پایان سال موافقت کرده، اما وزارت جنگ رژیم مدعی است وزارت دارایی از انتقال این منابع خودداری می‌کند.

مقامات وزارت جنگ هشدار داده‌اند که ادامه این وضعیت می‌تواند روند تامین تجهیزات نظامی را با مشکل مواجه کند. با وجود این اختلافات، وزارت جنگ تصمیم گرفته است راه‌اندازی خطوط تولید جدید را دنبال کند.

روزنامه «یدیعوت آحارنوت» نیز گزارش داد نتانیاهو از «بزالل اسموتریچ» وزیر دارایی این رژیم خواسته است با افزایش بودجه نظامی موافقت کند. بر اساس این گزارش، رقم نهایی افزایش بودجه تا دوشنبه آینده مشخص خواهد شد و قرار است پس از آن در نشست ویژه کابینه بررسی شود.

این روزنامه به نقل از یک مقام ارشد کابینه نوشت، در صورت تصویب، بودجه نظامی اسرائیل در سال جاری از حدود ۱۵۸ میلیارد شِکِل به نزدیک ۱۸۴ میلیارد شِکِل (۶۱.۶ میلیارد دلار) خواهد رسید؛ رقمی که حدود ۱۰۰ میلیارد شِکِل بیشتر از بودجه نظامی این رژیم در زمان آغاز جنگ غزه در سال ۲۰۲۳ (۱۴۰۳) است.

یدیعوت آحارنوت نوشت، بودجه نظامی اولیه اسرائیل برای سال ۲۰۲۶ حدود ۱۱۲ میلیارد شِکِل تعیین شده بود، اما این رقم ابتدا ۳۱ میلیارد شِکِل افزایش یافت و به ۱۴۳ میلیارد شِکِل رسید و قرار است حدود …



 الحدث به نقل از منابع آگاه: ترامپ دستور داده مذاکرات با ایران برای چند هفته متوقف شود
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

الحدث به نقل از منابع آگاه: ترامپ دستور داده مذاکرات با ایران برای چند هفته متوقف شود

به گزارش هم‌میهن آنلاین و به نقل از انتخاب، الحدث به نقل از منابع آگاه مدعی شد: ترامپ دستور داده است مذاکرات با ایران برای چند هفته متوقف شود و احتمال تمدید این توقف نیز وجود دارد.

 

به کانال تلگرام هم میهن بپیوندید
به کانال بله هم میهن بپیوندید
به کانال روبیکا هم میهن بپیوندید



پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 آخرین آمار از تلفات ارتش آمریکا در جنگ با ایران
سایت هم میهن

آخرین آمار از تلفات ارتش آمریکا در جنگ با ایران

تازه‌ترین آمار منتشر شده از سوی وزارت جنگ آمریکا (پنتاگون) نشان می‌دهد که در جریان تجاوز نظامی این کشور علیه ایران ۱۸ نظامی آمریکایی کشته و ۷۵۷ نظامی نیز مجروح شده‌اند.
 وحشت ملانیا ترامپ از ترور توسط ایران؛ غیبت بیش از ۲۵ روزه ملانیا
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

وحشت ملانیا ترامپ از ترور توسط ایران؛ غیبت بیش از ۲۵ روزه ملانیا

این روزها کابوس انتقام مثل خوره به جان اهالی «جزیره اپستین» افتاده است؛ همان شبکه گردانندگان فساد، جنایت و خیانتی که دست‌شان به خون بی‌گناهان آلوده است.
 «فدوروف» علیه «زلنسکی»
روزنامه شرق

«فدوروف» علیه «زلنسکی»

میخائیلو فدوروف، وزیر دفاع پیشین اوکراین، برخلاف خواسته ولودیمیر زلنسکی، می‌گوید‌ حتی اگر جنگ با روسیه همچنان ادامه داشته باشد، این کشور باید راهی برای برگزاری انتخابات پیدا کند.
 متحد دیرینه علیه زلنسکی
روزنامه دنیای اقتصاد

متحد دیرینه علیه زلنسکی

دنیای اقتصاد: میخایلو فدوروف، وزیر دفاع سابق اوکراین، در بزرگ‌ترین چالش داخلی که ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور، از زمان آغاز تهاجم تمام‌عیار روسیه در سال ۲۰۲۲ با آن روبه‌رو بوده است، خواستار انتخابات در زمان جنگ شد. فدوروف در یک سخنرانی تکان‌دهنده که در یوتیوب منتشر شد، گفت که دموکراسی در اوکراین «نمی‌تواند توسط روسیه گروگان گرفته شود». الجزیره در گزارش دیروز چهارشنبه نوشت، فدوروف گفت که اوکراین باید «یک مکانیسم قانونی، ایمن و واقع‌بینانه» برای شروع مجدد روند کامل دموکراتیک خود «حتی در شرایط یک جنگ طولانی» پیدا کند. قانون اوکراین در حال حاضر انتخابات را در زمان جنگ ممنوع می‌کند و از زمان آغاز تهاجم …
 گفتگوی رئیس جدید موساد با وزیر خارجه سوریه
سایت تابناک

گفتگوی رئیس جدید موساد با وزیر خارجه سوریه

رویترز اعلام کرد که رئیس جدید موساد و وزیر خارجه دولت خودخوانده سوریه درباره حضور نظامی ترکیه در سوریه گفتگو کرده‌اند.
 رمزگشایی از دیپلماسی رسانه‌ای متناقض ترامپ
روزنامه آرمان امروز

رمزگشایی از دیپلماسی رسانه‌ای متناقض ترامپ

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: در روزهای اخیر، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، بار دیگر با موجی از مصاحبه‌ها و اظهارنظرهای پراکنده، فضای رسانه‌ای را پر کرده است. این سبک ارتباطی او که ترکیبی از ابهام، تکرار و بازی با کلمات است، نه یک اتفاق تصادفی، بلکه بخشی از استراتژی حساب‌شده‌ای به نظر می‌رسد که هدفش گیج کردن [ ]
 مذاکره با «مرد موشکیِ کوچک» در باتلاق ایران /تحلیلی از نیویورک‌تایمز
سایت عصرایران

مذاکره با «مرد موشکیِ کوچک» در باتلاق ایران /تحلیلی از نیویورک‌تایمز

ترامپ در برابر کشوری که هنوز به سلاح هسته‌ا‌ی دست نیافته، به دنبال تغییر رفتار و حتی تغییر ظرفیت هسته‌ای است، اما در برابر کشوری که سال‌هاست بمب اتم در اختیا...
 مرحله جدید حملات یمنی به عربستان آغاز شد
سایت تابناک

مرحله جدید حملات یمنی به عربستان آغاز شد

منابع یمنی با اعلام جزئیات ۳ معادله خود علیه دشمن، به عربستان هشدار دادند که مرحله بعدی دردناک‌تر خواهد بود.