قیمت طلا امروز




 سایت بورس 24 / ۱۴۰۵/۰۴/۲۸

تغییر درگروه اطلاعیه «خاور»

به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت ایران خودرو دیزل از تغییر گروه اطلاعیه خبر داد.
 تغییر درگروه اطلاعیه «خاور»



۶ ساعت قبل / خبرگزاری دانشجو

آغاز بررسی کارشناسی بازسازی پل B۱ کرج/ جزئیات فنی تخریب و برآورد بودجه اعلام شد/ پل بزرگ خاورمیانه پیچیده‌ترین شاهکار مهندسی ایرانی

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو هوشنگ بازوند در گفت‌و‌گویی در خصوص آخرین وضعیت پل B ۱ کرج که در روز سیزدهم فروردین‌ماه ۱۴۰۵ از سوی ائتلاف آمریکایی- صهیونی مورد اصابت قرار گرفت و دچار آسیب‌های اساسی شد، اظهار داشت: در حال حاضر یک هیات فنی متشکل از حدود ۱۵ نفر از مشاوران و متخصصان برجسته سازه و پل‌سازی کشور، مسئولیت بررسی و ارزیابی ابعاد خسارت و نحوه بازسازی این پروژه را بر عهده دارند. تعیین تکلیف نحوه اجرا: از مناقصه تا ترک تشریفات

مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربنا‌های حمل‌ونقل کشور درباره نحوه واگذاری عملیات بازسازی به پیمانکاران افزود: در خصوص نحوه انتخاب مجری پروژه، منتظر خروجی نهایی این هیات ۱۵ نفره هستیم. اگر نظر مشاوران بر این باشد که پیچیدگی‌های فنی و ضرورت فوریت در بازگشایی مسیر، ایجاب می‌کند که کار به‌صورت ترک تشریفات به سازنده توانمند واگذار شود، به طور قطع با طی مراحل قانونی و اخذ مجوز‌های لازم این مسیر را طی خواهیم کرد تا زمان را از دست ندهیم. در غیر این صورت، فرایند مناقصه طبق روال معمول برگزار خواهد شد. جزئیات فنی تخریب و برآورد بودجه

بازوند با اشاره به ابعاد فنی عملیات پاکسازی تصریح کرد: استاندارد عملیاتی ما برای این پروژه کاملاً روشن است؛ در نقاطی که اصابت صورت گرفته، برای تضمین ایمنی سازه و پایداری پل، محدوده ۲۰ متری از هر طرف نقطه آسیب‌دیده، تخریب و پاکسازی خواهد شد تا زیربنایی مستحکم برای بازسازی ایجاد شود.

وی در پایان با اشاره به اعتبارات پیش‌بینی‌شده برای این پروژه بزرگ، خاطرنشان کرد: با توجه به حجم عملیات، برآورد‌های اولیه نشان می‌دهد که عملیات تخریب بخشی از پل و بازسازی، نیازمند تخصیص بودجه‌ای بین ۲۵۰۰ تا ۳ هزار میلیارد تومان است. همه تلاش ما این است که با بهره‌گیری از توان تخصصی این تیم مشاور، بهترین و ایمن‌ترین تصمیم را برای بازگشت این پل به مدار بهره‌برداری اتخاذ کنیم.

به گزارش ایرنا، در جنایت هولناک حمله ائتلاف آمریکایی- صهیونی به پل B ۱ کرج در سیزدهم فروردین ماه ۱۴۰۵، ۱۳ نفر از شهروندان از ساکنان روستای بیلقان، پرسنل همکار پل، مسافران عبوری و خانواده‌هایی که برای روز طبیعت در اطراف این محدوده حضور داشتند، به شهادت رسیدند و ۹۵ نفر نیز مجروح شدند.

پل بزرگ خاورمیانه معروف به پل B ۱ بر روی رودخانه «بیلقان» کرج یکی از پروژه‌هایی بود که ساکنان پایتخت و استان البرز از مدت‌ها پیش برای افتتاح آن لحظه شماری می‌کردند.

پروژه‌ای عظیم به طول حدود یک کیلومتر و ارتفاع ۱۳۶ متر به عنوان پیچیده‌ترین شاهکار مهندسی ایرانی نام گرفت و چگونگی اجرای این پروژه با تحسین کارشناسان داخلی و خارجی همراه شد.

این پروژه عملیات احداث آن از سال ۱۳۹۵ که در امتداد آزاد راه شهید سلیمانی در شمال کلانشهر کرج آغاز شده بود، روز‌های پایانی تکمیل خود را می‌گذارند و ساکنان استان‌های تهران و البرز و مسافران سایر استان‌ها در انتظار افتتاح آن بودند که در ۱۳ فروردین در ۲ مرحله مورد حمله قرار گرفت.




 سخنگوی دولت: درباره قیمت‌های جدید بنزین هنوز تصمیم نهایی اتخاذ نشده است
۱۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

سخنگوی دولت: درباره قیمت‌های جدید بنزین هنوز تصمیم نهایی اتخاذ نشده است

سخنگوی دولت با رد مطالب منتشر شده درباره تعیین قیمت ۸۰ هزار تومانی برای بنزین، گفت: موضوع مدیریت مصرف سوخت همچنان در مرحله بررسی‌های کارشناسی قرار دارد و تاکنون هیچ عدد یا الگوی قیمتی به تصویب نرسیده است.

 فرصت ایران برای توسعه زنجیره مس و ایفای نقش در بازار جهانی فولاد سبز
۲ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

فرصت ایران برای توسعه زنجیره مس و ایفای نقش در بازار جهانی فولاد سبز

مدیرعامل شرکت مهندسی فکور صنعت تهران (سهامی عام) با تشریح مسیر ۳۳ساله این مجموعه، از تحول فکور صنعت از یک شرکت مهندسی و پیمانکاری به یک بنگاه چندکسب‌وکاره و یک شرکت ارائه‌دهنده راه‌حل جامع (Total Solution Provider) در زنجیره معدن و فولاد کشور خبر داد. محمدوحید شیخ‌زاده با اشاره به جایگاه این شرکت به‌عنوان هفتمین تولیدکننده کنسانتره کشور با ظرفیت حدود 3.5میلیون تن تولید و رتبه ۵۹ در رده‌بندی IMI-100، تاکید کرد که هدف فکور صنعت، حرکت به سمت توسعه پایدار و تبدیل شدن به یک سرمایه صنعتی چندنسلی و ملی است. او در این گفت‌وگو، فرصت‌های پیش روی ایران در حوزه فولاد سبز، آهن اسفنجی و توسعه زنجیره مس را تشریح کرد و دانش فنی، نیروی انسانی متخصص و ظرفیت‌های معدنی کشور را از مهم‌ترین مزیت‌های رقابتی ایران دانست. شیخ‌زاده همچنین با انتقاد از قیمت‌گذاری دستوری، مداخلات گسترده در اقتصاد و محدودیت‌های پیش روی …

 نماینده مجلس: مشکل بازار کمبود کالا نیست، بلکه گرانی است
۹ ساعت قبل / سایت هم میهن

نماینده مجلس: مشکل بازار کمبود کالا نیست، بلکه گرانی است

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با تأکید بر اینکه در حال حاضر مشکل اصلی بازار، کمبود کالا نیست بلکه گرانی و فشار معیشتی است، گفت: بخشی از افزایش قیمت‌ها ناشی از شرایط جنگی است که مردم آن را درک و تحمل می‌کنند، اما با افرادی که از فضای جنگ برای گران‌فروشی و فشار بیشتر بر مردم سوءاستفاده می‌کنند، باید با شدت برخورد شود.

 روایت‌هایی از تاثیر محدود قطع مبادلات تجاری کشور با ابوظبی: فروش املاک ایرانیان مقیم امارات مشروط شد
۶ ساعت قبل / سایت هم میهن

روایت‌هایی از تاثیر محدود قطع مبادلات تجاری کشور با ابوظبی: فروش املاک ایرانیان مقیم امارات مشروط شد

عضو اتاق بازرگانی با اشاره به تاثیر محدود قطع مبادلات تجاری کشور با امارات، گفت: پس از جنگ اخیر و شرایط خاص تنگه هرمز، امارات نقش هاب تجاری‌اش برای ایران را از دست داده و دیگر مبدایی برای ورود و خروج کالا‌های ما در جنگ نبوده است.

 بروکراسی، مانعی هم‌وزن تحریم | نفت ما
۱۰ ساعت قبل / سایت نفت ما

بروکراسی، مانعی هم‌وزن تحریم | نفت ما

سرمایه؛ زیرساخت الزامی توسعه هر اقتصادی است و در نبود این ابزار، ظرفیت‌های موجود امکان بالفعل شدن نمی‌یابند؛ بر همین اساس از مهم‌ترین تلاش‌های سیاست‌گذاران کشورها ایجاد رغبت در سرمایه‌داران چه داخلی و چه خارجی برای تزریق سرمایه‌های‌شان به پروژه‌های توسعه تولید و خدمات است و کشور ما نیز از این قاعده مستثنا نبوده و نیست؛ با این حال مسئله این است که سرمایه‌ها عموما به‌سوی بستری ایمن و پربازده غش می‌کنند و اگر فضا را نامساعد ببینند تغییر مسیر خواهند داد؛ شرایطی که اکنون به‌واسطه تحریم و تنش‌های سیاسی و در کنار آن سیاست‌گذاری‌های نامطلوب تا حدودی در کشور ما حاکم است. با این حال شاهد تحرکاتی ازسوی سیاست‌گذاران در راستای اصلاح این وضعیت هستیم که شاید تازه‌ترین آنها تصویب کاربرگ «مجوز تأسیس آژانس جذب سرمایه‌گذاری خارجی» در هیأت مقررات‌زدایی و بهبود محیط کسب‌وکار باشد.

 محمد طبیبیان: مشکل بنیادی‌، ساختار تصمیم‌گیری و منافعی است که اصلاحات ضروری را دشوار می‌کند | از ابتدای انقلاب تضاد نگرش‌ها به توسعه داریم
۴ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

محمد طبیبیان: مشکل بنیادی‌، ساختار تصمیم‌گیری و منافعی است که اصلاحات ضروری را دشوار می‌کند | از ابتدای انقلاب تضاد نگرش‌ها به توسعه داریم

اقتصادنیوز: درباره معیشت مردم، خطر فوری و ملموس، تورم بسیار بالاست. اقتصاد ایران در شرایطی قرار گرفته است که خطر تثبیت تورم در سطوح بسیار بالا و حتی حرکت به سوی نرخ‌های سه‌رقمی را نمی‌توان نادیده گرفت.