قیمت طلا امروز




 سایت جهان نیوز / ۱۴۰۵/۰۴/۲۷

هشدار ریچارد نفیو درباره هزینه‌های حمله به ایران | جهان نیوز

حتی میان چهره‌های نزدیک به سیاست تحریمی آمریکا درباره کارآمدی گزینه نظامی علیه ایران تردید وجود دارد.
 هشدار ریچارد نفیو درباره هزینه‌های حمله به ایران | جهان نیوز



۵۶ دقیقه قبل / سایت شهرآرانیوز

مخالفت چینی‌ها با کمپین فشار اقتصادی ترامپ | اعمال تحریم و فشار بر ایران کمکی به حل مساله نمی‌کند

به گزارش شهرآرانیوز، دولت چین پنجشنبه، ۲۹ مرداد، با کارزار موسوم به روز D اقتصادی ترامپ علیه ایران مخالفت و بر لزوم استفاده از ابزار‌های دیپلماتیک برای پایان‌دادن به درگیری تاکید کرد.

لین جیان، سخنگوی وزارت امور خارجه چین، در پکن به خبرنگاران گفت: اعمال تحریم و فشار کمکی به حل مساله نمی‌کند. چین از طرف‌های مربوطه می‌خواهد که اقدامات مسئولانه‌ای اتخاذ کنند و مسائل را از طریق ابزار‌های دیپلماتیک و سیاسی حل کنند.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، روز چهارشنبه، ۲۸ مرداد، برنامه خود برای پیاده‌سازی آنچه که خردکننده‌ترین عملیات اقتصادی انجام‌شده علیه هر کشوری نامیده می‌شود را اعلام و کارزار خود را برای منزوی‌کردن ایران تشدید کرد و به کشور‌ها و شرکت‌هایی که به تهران کمک می‌کنند، در مورد عواقب شدید اقتصادی هشدار داد.

وی گفت که ایالات متحده دنبال قطع کانال‌های مالی و تجاری است که از ایران حمایت اقتصادی می‌کنند.

در ادامه حتما بخوانید تکرار محاسبه غیرواقع‌بینانه آمریکا از تحریم بر ایران | ونس: فشار اقتصادی باعث می‌شود ایران به سوی بهبود رابطه با غرب حرکت کند

منبع: تابناک


۲ ساعت قبل / سایت خبرفوری

وزیر خزانه‌داری آمریکا: شدیدترین تحریم‌های تاریخ را علیه ایران اعمال خواهیم کرد/ فشار اقتصادی جایگزین درگیری نظامی با ایران می‌شود/ ویدئو

اسکات بسنت مدعی شد انزوای اقتصادی ایران به نتیجه خواهد رسید و واشنگتن شدیدترین تحریم‌های تاریخ را علیه جمهوری اسلامی اعمال خواهد کرد.

او با اشاره به سیاست‌های آمریکا در قبال ونزوئلا و کوبا گفت: «محاصره ما در ونزوئلا کارساز بود، در کوبا کارساز است و در ایران هم کارساز خواهد بود.»

وزیر خزانه‌داری آمریکا همچنین مدعی شد: «زمان آن رسیده است که متحدان آمریکا و سایر کشورهای جهان از تعامل با نظام ایران دست بکشند.»

وی در ادامه با اشاره به تنگه هرمز گفت: «ما کنترل تنگه هرمز را در اختیار داریم و حجم زیادی از نفت از این تنگه عبور می‌کند؛ ما شدیدترین تحریم‌ها را علیه ایران اعمال خواهیم کرد.»

او همچنین تأکید کرد که انزوای اقتصادی ایران، بزرگ‌ترین انزوای اقتصادی در تاریخ خواهد بود.

  فشار اقتصادی جایگزین درگیری نظامی با ایران می‌شود

وزیر خزانه‌داری آمریکا، اسکات بسنت، روز پنجشنبه در گفت‌وگو با شبکه سی‌ان‌بی‌سی گفت اعمال «فشار اقتصادی حداکثری» علیه ایران احتمالاً مانع از سرگیری درگیری نظامی گسترده خواهد شد.

بسنت مدعی شد دولت آمریکا قصد دارد «بزرگ‌ترین انزوای اقتصادی هماهنگ در تاریخ جهان» را علیه ایران ایجاد کند؛ اظهاراتی که بلافاصله با افزایش قیمت نفت همراه شد.

این در حالی است که کارشناسان مختلف غربی تأکید کرده‌اند با توجه به تجربه چندین‌ساله ایران در مقابله با تحریم‌ها، تکرار این رویکرد از سوی دولت ترامپ تأثیری بر درگیری‌های کنونی نخواهد گذاشت.

وزیر خزانه‌داری آمریکا همچنین اعلام کرد روز دوشنبه در یک کنفرانس خبری، جزئیات بیشتری از این طرح ارائه خواهد کرد.

در ادامه این گفت‌وگو، خبرنگار از بسنت پرسید که آیا کارزار اقتصادی علیه ایران، با توجه به شراکت اقتصادی چین با تهران، شامل چین نیز خواهد شد.

  تحریم‌ها و محاصره اقتصادی، نظام ایران را فرو می‌پاشاند

اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا، روز پنجشنبه در گفت‌وگو با شبکه CNBC مدعی شد واشنگتن قصد دارد «سخت‌ترین تحریم‌های تاریخ» را علیه ایران اعمال کند.

بسنت با اشاره به همزمانی تحریم‌ها با محاصره اقتصادی ایران گفت: «این یک ضربه دوگانه است. ما محاصره را داریم و سخت‌ترین تحریم‌های تاریخ را خواهیم داشت. این در ایران جواب خواهد داد و ما این رژیم را فروخواهیم پاشاند.»

این اظهارات با واکنش لارنس نورمن، خبرنگار وال‌استریت ژورنال، مواجه شد. نورمن در شبکه ایکس نوشت که این اظهارات، «اولین بار پس از مدت‌هاست که یک مقام ارشد دولت ترامپ خواستار تغییر نظام در ایران شده است» و پرسید آیا این موضع نشان‌دهنده بازگشت دولت آمریکا به اهدافی است که از ۲۸ فوریه دنبال می‌کرد.

در ماه‌های گذشته نیز مقام‌های آمریکایی و متحدان واشنگتن درباره احتمال فروپاشی حکومت ایران اظهارنظر کرده بودند، اما دولت ترامپ در مقاطع مختلف از استفاده صریح از عبارت «تغییر رژیم» خودداری کرده بود.


۲ ساعت قبل / سایت جماران

تحریم‌های جدید علیه ایران و حزب‌الله اعلام شد

وزارت خزانه‌داری آمریکا روز پنجشنبه از اعمال تحریم‌های جدید علیه ایران، حزب‌الله، کوبا و روسیه خبر داد.

به گزارش جماران،؛ دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری آمریکا (اوفک) با انتشار بیانیه‌ای از اعمال تحریم‌های جدید علیه ایران، حزب‌الله، کوبا، روسیه و همچنین تحریم‌هایی مرتبط با شبکه ادعایی مواد مخدر خبر داد.

طبق این بیانیه 3 فرد به فهرست تحریم‌های مرتبط با ایران و 7 تن دیگر به فهرست تحریم‌های حزب‌الله افزوده شدند. اکثر این افراد تبعه ترکیه هستند.

وزارت خزانه‌داری آمریکا در بیانیه‌ای جداگانه مدعی شد که این ۱۰ نفر «بخشی از شبکه‌ مسئول انتقال پول نقد به حزب‌الله» هستند.

آمریکا همچنان به سیاست تکراری تحریمیِ خود اصرار می‌ورزد. رئیس‌جمهور آمریکا دونالد ترامپ نیز پس از شکست کارزار نظامی، امروز از بازگشت به کمپین فشار اقتصادی سخن گفت.

این در حالی است که کارشناسان مختلف غربی تأثیر تحریم‌های جدید علیه ایران را زیر سوال برده و به‌ویژه تأکید کرده‌اند که چنین راهکاری، تأثیری بر وضعیت کنونی درگیری‌ها ندارد.

پیش از این، ریچارد نفیو، پژوهشگر ارشد در دانشگاه کلمبیا و معمار تحریم‌های ایران، بیان کرده بود که مشکل این‌گونه تغییر رویکرد در بحبوحه درگیری‌ها، آن است که تحریم‌ها نمی‌توانند مانند بسته شدن تقریباً کامل تنگه هرمز، تأثیر فوری داشته باشد.

 

 




 زندانی خولین آلوارز: حبس‌کشیده اتلتیکو! (عکس)
۶ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

زندانی خولین آلوارز: حبس‌کشیده اتلتیکو! (عکس)

فوتو شوت اتلتیکو مادرید کار دست این باشگاه داد. تصویر جدید خولین آلوارز به دستمایه اینستاگرام و توییتر برای شوخی تبدیل شده است.

 اوراق قرضه جهانی زیر فشار | نفت ۹۰ دلاری، هوش مصنوعی و کسری بودجه به جان بازار افتادند
۳ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

اوراق قرضه جهانی زیر فشار | نفت ۹۰ دلاری، هوش مصنوعی و کسری بودجه به جان بازار افتادند

اقتصادنیوز: موج فروش در بازار اوراق قرضه جهانی روز سه‌شنبه تشدید شد و بازده اوراق بلندمدت آمریکا، آلمان، فرانسه، بریتانیا و ژاپن را به سطوح کم‌سابقه چند دهه اخیر رساند؛ روندی که افزایش قیمت نفت و نگرانی‌های مالی دولت‌ها را در کنار موج استقراض شرکت‌های بزرگ فناوری برای سرمایه‌گذاری در هوش مصنوعی پررنگ‌تر کرده است.

 جدول زمانی واریز حقوق مرداد بازنشستگان تأمین اجتماعی/ آخرین اخبار پرداخت معوقات
۳ ساعت قبل / سایت رکنا

جدول زمانی واریز حقوق مرداد بازنشستگان تأمین اجتماعی/ آخرین اخبار پرداخت معوقات

پرداخت حقوق مردادماه حدود ۵ میلیون بازنشسته و مستمری‌بگیر تأمین اجتماعی از ۲۹ مرداد آغاز شده و تا پایان ۳۱ مرداد ادامه دارد؛ این در حالی است که معوقات فروردین و اردیبهشت به حدود ۸۲ هزار میلیارد تومان رسیده و زمان قطعی پرداخت آن هنوز اعلام نشده است.

 در واکنش به ادعای ترامپ درباره تنگه هرمز، کنسولگری ایران در هند، «کالیفرنیا» را قلمروی جدید ایران معرفی کرد + عکس
۲ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

در واکنش به ادعای ترامپ درباره تنگه هرمز، کنسولگری ایران در هند، «کالیفرنیا» را قلمروی جدید ایران معرفی کرد + عکس

در واکنشی کنایه‌آمیز به ادعای دونالد ترامپ درباره تنگه هرمز، دیپلمات‌های ایرانی در هند با انتشار نقشه‌ آمریکا، کالیفرنیا را قلمروی جدید ایران معرفی کردند.

 ویدئو | صدوهفتادوسه شب حضور حماسی مردم مشهد در خیابان | راه آقای شهید ایران را ادامه خواهیم داد (۲۹ مرداد ۱۴۰۵)
۲ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

ویدئو | صدوهفتادوسه شب حضور حماسی مردم مشهد در خیابان | راه آقای شهید ایران را ادامه خواهیم داد (۲۹ مرداد ۱۴۰۵)

مردم مشهد همراه با دیگر شهر‌ها ۱۷۳ شب است که خیابان را رها نکرده‌اند. خیابانی که سنگر مهمی در برابر دشمن سفاک آمریکایی و صهیونی است. خیابانی که طومار توطئه‌های دشمنان ایران را در هم پیچیده است.

 [محمدعلی حیدری‌هایی] چالش حشد الشعبی و تدبیر بزرگان عراق
۲ ساعت قبل / سایت اطلاعات آنلاین

[محمدعلی حیدری‌هایی] چالش حشد الشعبی و تدبیر بزرگان عراق

این روزها درباره سرنوشت طرح خلع سلاح حشد الشعبی و بحث انحصار سلاح در دست دولت عراق که موعد آن ۳۰ سپتامبر اعلام شده، نگرانی‌هایی بروز کرده است…