قیمت طلا امروز




 سایت اقتصاد 120 / ۱۴۰۵/۰۴/۲۴

طبق بند ۵ تفاهمنامه ایران و آمریکا، مسئولیت تنگه هرمز کاملا با ایران است

k: دکتر فرشید فرحناکیان | ایران | تحلیلگر حقوق انرژی | تفاهمنامه اسلام‌آباد | تفاهمنامه ایران و آمریکا | مسئولیت تنگه هرمز
 طبق بند ۵ تفاهمنامه ایران و آمریکا، مسئولیت تنگه هرمز کاملا با ایران است



 کارگران از مالیات مزایای رفاهی معاف شدند
۲۵ دقیقه قبل / سایت اقتصاد ایرانی

کارگران از مالیات مزایای رفاهی معاف شدند

اقتصادایرانی:

با رأی هیأت عمومی دیوان عدالت اداری، امور رفاهی و انگیزشی شامل (حق مسکن، بن ارزاق کارگری، حق اولاد، حق تأهل، هزینه ایاب و ذهاب، پاداش افزایش تولید و ...) از پرداخت مالیات معاف شدند.

در نتیجه این رای، فقط مزد پایه کارگران مشمول مالیات بر درآمد است و برای احتساب مالیات، بایستی مزایای رفاهی از حقوق ماهانه کسر و سپس سطوح مالیاتی محاسبه شود.

گفتنی‌ست نرم‌افزارهای سازمان امور مالیاتی بایستی براساس این رای اصلاح و بازبینی شود. 



 ایمپاسکو نشان عالی روابط عمومی و مسئولیت اجتماعی دریافت کرد
۲۶ دقیقه قبل / روزنامه صمت

ایمپاسکو نشان عالی روابط عمومی و مسئولیت اجتماعی دریافت کرد

به گزارش روابط عمومی ایمپاسکو، ششمین دوره جشنواره روابط عمومی و مسئولیت اجتماعی «برند خوب» در مرکز همایش‌های کتابخانه ملی ایران در سالن قلم برگزار شد.

در این مراسم، دکتر آقاپور، معاون اقتصادی رئیس‌جمهور، و جمعی از مسئولان و مدیران نیز به سخنرانی پرداختند و درباره اهمیت روابط عمومی، مسئولیت اجتماعی و نقش سازمان‌ها در توجه به مسئولیت‌های اجتماعی مطالبی را مطرح کردند.

ششمین دوره جشنواره روابط عمومی و مسئولیت اجتماعی «برند خوب» با محوریت ارتباط اجتماعی در زمینه مسئولیت اجتماعی و با حضور جمعی از مدیران، مسئولان و فعالان حوزه روابط عمومی برگزار شد.

در پایان این مراسم، روابط عمومی ایمپاسکو موفق به دریافت نشان عالی روابط عمومی و مسئولیت اجتماعی شد.

 



 سیل خودروهای خارجی در راه ایران؛ قیمت خودرو سقوط می‌کند؟
۴۹ دقیقه قبل / سایت اقتصاد ۲۴

سیل خودروهای خارجی در راه ایران؛ قیمت خودرو سقوط می‌کند؟

اقتصاد۲۴- خودرو‌های کارکرده یک‌بار دیگر در آستانه ورود به بازار ایران قرار گرفته‌اند. خبری که اگرچه در نگاه اول از یک تصمیم تازه حکایت دارد، اما روایت مسئولان نشان می‌دهد ماجرا چندان تازه نیست.

موضوع خودرو‌های کارکرده از این جهت حائز اهمیت است که این خودرو‌ها با قیمت پایین‌تری نسبت به نمونه‌های صفرکیلومتر وارد کشور می‌شوند و می‌توانند بخشی از نیاز مصرف‌کنندگان را پاسخ دهند. عضو هیأت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی همچنین تأکید می‌کند: «برای واردات نباید تنها به منابع رسمی تأمین ارز تکیه کرد.» به گفته ابراهیم‌پور، «امکان استفاده از منشأ ارز سپرده خود یا دیگران باید در فرآیند واردات مورد توجه قرار گیرد تا کسانی که منابع ارزی در اختیار دارند بتوانند بدون فشار بیشتر بر منابع ارزی کشور، خودرو وارد کنند.»

ابراهیم پور عضو هیأت‌رئیسه مجلس تأکید می‌کند: «واردات خودرو قرار است به افزایش رقابت در بازار کمک کند؛ رقابتی که در نهایت می‌تواند تنوع خودرو‌ها را بیشتر و قیمت‌ها را متعادل‌تر کند.»

موضوع دیگری که ابراهیم‌پور بر آن دست گذاشته، خدمات پس از فروش خودرو‌های کارکرده است. او می‌گوید: «برای خودرو‌های سه تا پنج سال ساخت باید سازوکاری متناسب با سن و ماهیت این خودرو‌ها در نظر گرفته شود و الزامات خدمات پس از فروش نباید به شکلی باشد که عملاً مسیر واردات را ببندد.» اصل این موضوع در قانون آمده است.

اما روایت محمد رستمی، عضو کمیسیون صنایع مجلس شورای اسلامی، از این ماجرا کمی متفاوت است. او در گفت‌و‌گو با «ایران» می‌گوید: «اگرچه اکنون از «آزادشدن» واردات خودرو‌های کارکرده صحبت می‌شود، اما اصل این موضوع پیش‌تر در قانون آمده است.»

به گفته رستمی، «مجلس در سال ۱۴۰۲ مواد ۱۱ تا ۱۳ قانون ساماندهی صنعت خودرو را اصلاح کرد و پس از آن، آیین‌نامه اجرایی ماده ۱۱ نیز در ۱۳ تیر ۱۴۰۳ به تصویب هیأت وزیران رسید.» بنابراین، از نظر او، هم قانون وجود دارد و هم آیین‌نامه؛ مسأله اصلی، اجرای مقررات است.

بیشتر بخوانید:پیش بینی قیمت خودرو در ماه‌های آینده

رستمی در توضیح اظهارات اخیر درباره انتشار خبر واردات خودرو‌های کارکرده می‌گوید: «احتمالاً منظور از پیگیری‌های انجام‌شده این بوده که اجرای قانون با جدیت بیشتری دنبال شده است. به این …



 قیمت لیر ترکیه امروز ۲۹ مرداد ۱۴۰۵؛ هر لیر چند تومان شد؟
۵۳ دقیقه قبل / روزنامه ستاره صبح

قیمت لیر ترکیه امروز ۲۹ مرداد ۱۴۰۵؛ هر لیر چند تومان شد؟

قیمت لیر ترکیه امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ در بازار ارز با افزایش همراه شد. هر لیر ترکیه در حال حاضر ۳ هزار و ۹۴۰ تومان قیمت دارد که نسبت به روز گذشته ۲۰ تومان افزایش نشان می‌دهد.

بررسی روند بازار نشان می‌دهد لیر ترکیه در یک ماه گذشته حدود ۱.۹۸ درصد کاهش داشته، اما در مقایسه با شش ماه گذشته همچنان حدود ۵.۶ درصد افزایش قیمت را تجربه کرده است.

قیمت فعلی لیر ترکیه: ۳٬۹۴۰ تومان



 لئوپارد 8 (Leopard)؛ معرفی مکعب تکنولوژی چینی با شتاب بالا + ویدیو و تصاویر
۵۵ دقیقه قبل / سایت اسب بخار

لئوپارد 8 (Leopard)؛ معرفی مکعب تکنولوژی چینی با شتاب بالا + ویدیو و تصاویر

لئوپارد 8 (Leopard)؛ معرفی مکعب تکنولوژی چینی با شتاب بالا + ویدیو و تصاویر

لئوپارد ۸ (Leopard) در حال حاضر پرشتاب ترین SUV بازار ایران است که سطح امکانات ایمنی و رفاهی بسیار بالایی را در اختیار راننده و سرنشینان قرار می دهد. در ادامه به سراغ این مدل جذاب چینی که توسط شرکت امیر تجارت سپنتا به ایران وارد شده خواهیم رفت.

 کمپانی بی وای دی (BYD) چین طی سال‌های اخیر نه‌تنها به یکی از ابرقدرت‌های خودروسازی در کشور خودش تبدیل شد بلکه توانست در دنیا نیز دیگر شرکت‌ها را به چالش بکشد و رقیبی جدی برایشان محسوب شود.

 ازاین‌رو بی وای دی تصمیم گرفت تا علاوه بر برند اصلی، به سراغ ایجاد زیرمجموعه‌های متفاوت برای طراحی و تولید خودروهای مختلف برود، به‌عنوان‌مثال Fangchengbao یا Denza یکی از همین زیرمجموعه‌ها است که تا کنون فقط در زمینه تولید SUVهای پلاگین هیبرید فعالیت کرده و تا کنون نیز موفق به عرضه دو مدل ۵ و ۸ شده است.

 Fangchengbao Bao ۸ یا لئوپارد ۸ (Leopard) یکی از تولیدات عجیب این زیر برند شرکت بی وای دی است که SUV محسوب می‌شود و با وجود دارابودن وزن زیاد، به واسطه موتورهای برقی‌اش، شتاب گیری بسیار حیرت‌آوری را به راننده و سرنشینان هدیه می‌دهد.

بیشتر بخوانید : سیستم تعلیق اعجاب انگیز بی وای دی برای لئوپارد ۵ و ۸؛ رانندگی با سه چرخ! + ویدیو

 لئوپارد ۸ (Leopard) برای اولین‌بار در سال ۲۰۲۳ در نقش یک کانسپت رونمایی شد و فقط پس از گذشت یک سال از معرفی‌اش، به بازار رسید و عرضه‌اش در چین آغاز شد.

 از مهم‌ترین ویژگی‌های این SUV باید به ابعاد و اندازه بزرگ، شتاب‌گیری فوق‌العاده، سطح امکانات رفاهی و ایمنی بی‌نظیر و سیستم پیشرانه پلاگین هیبریدی آن اشاره کرد.

 البته لازم به ذکر است که پیش‌تر نمونه‌های اولیه لئوپارد ۵ به ایران رسیده بود و مدل ۸ اولین خودروی این برند چینی در ایران نیست؛ اما شرکت امیر تجارت سپنتا تصمیم گرفت تا به سراغ لئوپارد ۸ (Leopard) برود و بزرگ‌ترین و قوی‌ترین محصول این شرکت را به کشور بیاورد و آماده عرضه کند.

 در ادامه به سراغ معرفی لئوپارد ۸ خواهیم رفت تا بیشتر با ویژگی‌های فنی، امکاناتی و ظاهری این SUV عظیم‌الجثه چینی آشنا شوید.ویدیو معرفی لئوپارد ۸ (Leopard) …



پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 قیمت خودرو امروز 29 مرداد 1405 / بازار خودرو در انتظار سیگنال جدید + جدول
سایت تجارت نیوز

قیمت خودرو امروز 29 مرداد 1405 / بازار خودرو در انتظار سیگنال جدید + جدول

قیمت خودرو امروز 29 مرداد 1405 از سوی بنگاه‌های معاملاتی اعلام شد.
 خودروهای کارکرده‌ بالاخره به جاده واردات می رسند؟
سایت جهان صنعت نیوز

خودروهای کارکرده‌ بالاخره به جاده واردات می رسند؟

خودروهای کارکرده یک‌بار دیگر در آستانه ورود به بازار ایران قرار گرفته‌اند. خبری که اگرچه در نگاه اول از یک تصمیم تازه حکایت دارد، اما روایت مسئولان نشان می‌دهد ماجرا چندان تازه نیست.
 بزرگ‌ترین عرضه اولیه تاریخ بورس ایران در راه است؟ | سهامداران ومهان بخوانند
سايت نبض بورس

بزرگ‌ترین عرضه اولیه تاریخ بورس ایران در راه است؟ | سهامداران ومهان بخوانند

عرضه اولیه گروه پتروشیمی تابان فردا با نماد «تابان» در حالی در برنامه بازار سرمایه قرار گرفته که این رویداد می‌تواند برای سهامداران ومهان اهمیت ویژه‌ای داشته...
 پیش‌بینی قیمت طلا، دلار و سکه امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ | بازارها روی موج بلاتکلیفی | ورود طلای جهانی به کانال ۴۵۰۰ دلار
سایت اقتصادنیوز

پیش‌بینی قیمت طلا، دلار و سکه امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ | بازارها روی موج بلاتکلیفی | ورود طلای جهانی به کانال ۴۵۰۰ دلار

اقتصادنیوز: بازار در آستانه آخرین روز معاملاتی هفته با ادامه افزایش در معاملات پشت‌خطی وارد فاز تازه‌ای شد؛ دلار در کریدور ۱۹۰ هزار تومان ماند، طلای جهانی به کانال ۴۵۰۰ دلار صعود کرد و سکه امامی نیز به ۱۹۷ میلیون تومان رسید.
 هزینه پنهان جنگ آمریکا علیه ایران؛ بیمه کشتی‌ها چند برابر شد
سایت اقتصاد معاصر

هزینه پنهان جنگ آمریکا علیه ایران؛ بیمه کشتی‌ها چند برابر شد

بازارهای بیمه دریایی در پی ناامنی‌های اخیر در تنگه هرمز و باب‌المندب، وارد مرحله جدیدی شده‌اند. این روند منجر به جهش نرخ‌های «ریسک جنگ» شده، صرفه اقتصادی ترا...
 آخرین قیمت دلار امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵/ دلار آزاد فریز شد
روزنامه شرق

آخرین قیمت دلار امروز پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵/ دلار آزاد فریز شد

قیمت دلار در آخرین روز معاملاتی هفته بدون تغییر نسبت به روز گذشته باقی ماند و بازار با وجود اعلام محاصره اقتصادی آمریکا علیه ایران، واکنش فوری نشان نداد.
 نفت؛ ثروت یا دام؟ هشدار بانک جهانی به اقتصادهای صادرکننده
سایت اکوایران

نفت؛ ثروت یا دام؟ هشدار بانک جهانی به اقتصادهای صادرکننده

نفت و مواد خام می‌توانند برای کشورهای صادرکننده منبع ثروت باشند، اما اگر درآمدهای حاصل از رونق کالاهای پایه درست مدیریت نشوند، همین منابع به منشأ بی‌ثباتی اقتصادی تبدیل می‌شوند. بر اساس گزارش بانک جهانی، حدود دو سوم اقتصادهای نوظهور و در حال توسعه و ۹۰ درصد کشورهای کم‌درآمد به صادرات کالاهای پایه وابسته‌اند. در این اقتصادها، افزایش قیمت نفت، فلزات و سایر کامودیتی‌ها معمولاً درآمد دولت و مخارج عمومی را بالا می‌برد؛ اما با سقوط قیمت‌ها، دولت نیز ناچار به کاهش هزینه‌ها می‌شود. نتیجه، سیاست مالی «موافق چرخه» و تشدید نوسانات اقتصادی است.
 رأی بدوی به نفع ثتران صادر شد
سایت صدای بورس

رأی بدوی به نفع ثتران صادر شد

شرکت سرمایه‌گذاری مسکن تهران از صدور رأی بدوی به نفع این شرکت در پرونده دعوی علیه بانک توسعه تعاون خبر داد.