قیمت طلا امروز




 سایت آخرین خبر / ۱۴۰۵/۰۵/۰۳

وینگر پرسپولیس فسخ کرد!

ورزش 3/وینگر پرسپولیس پس از یک فصل حضور در این تیم قراردادش را طی توافق دو جانبه فسخ کرد. محمدامین کاظمیان که پس از سال فوق‌العاده در آلومینیوم اراک و طی پرداخت رضایت‌نامه راهی پرسپولیس شده بود، به اردوی ترکیه سرخ پوشان نرفت و پس از جلسات متعدد با پیمان حدادی، مدیرعامل این باشگاه، در نهایت قراردادش
 وینگر پرسپولیس فسخ کرد!



۱ ساعت قبل / سایت برترینها

تازه‌ترین خبر از معاوضه جنجالی پرسپولیس و فولاد

ورزش سه: در فاصله پنج روز تا پایان نقل و انتقالات تابستانی فوتبال ایران، باشگاه پرسپولیس همچنان به دنبال خرید هافبک دفاعی و مدافع چپ است. در این بین ابوالفضل رزاق‌پور مدافع چپ تیم فولاد گزینه شماره یک این تیم بود. با این حال باشگاه فولاد پیشنهادهای پرسپولیس برای جذب رزاق‌پور را رد کرد تا این بازیکن در جمع سرخپوشان خوزستانی ماندنی شود.

در ساعات گذشته این شایعه وجود داشت که فولاد قصد دارد رزاق‌پور را با تیوی بیفوما و مبلغ رضایتنامه معاوضه کند و او را به پرسپولیس بدهد اما این خبر صحت ندارد و باشگاه فولاد هیچ تصمیمی برای فروش این بازیکن در ازای بازیکنی دیگر یا مبلغ رضایتنامه ندارد. حمید مطهری سرمربی موفق فصل گذشته فولاد نیز تاکید قطعی برای حفظ این بازیکن نشان داده و قصد دارد با حضور او و رامین رضاییان، تیمش را به پیش ببرد.

به این ترتیب تیم پرسپولیس به دنبال خرید یک مدافع چپ دیگر در روزهای باقی مانده نقل و انتقالات خواهد بود. این تیم دو گزینه دیگر را برای پست دفاع چپ در نظر گرفته و امیدوار است که با انجام مذاکرات در روزهای آینده گزینه موردنظر خود را به خدمت بگیرد. باتوجه به وضعیت مصدومیت مکرر ابوالفضل جلالی پرسپولیس نیاز مبرمی به خرید مدافع چپ دارد.


۳ ساعت قبل / سایت برترینها

قربانی با شکست مقابل قایدی در مسیر پرسپولیس!

ورزش سه: محمد قربانی در هیاهوی نقل و انتقالات که بحث حضورش در پرسپولیس وجود دارد و از سوی دیگر تراکتور هم شرایط جذب او را پیگیری می‌کند، امشب مقابل آبی‌های دبی به میدان رفت و نمایش فنی خوبی داشت، اما تیمش نتوانست نتیجه بگیرد.

الوحده در حالی که محمد قربانی را در ترکیب اولیه و مبین دهقان را روی نیمکت داشت، در شرایطی از ساعت 20:05 امشب (به وقت ایران) در ورزشگاه آل‌مکتوم دبی مقابل النصر قرار گرفت که این تیم هم مهدی قایدی بین نفرات ذخیره می‌دید.

عنابی‌ها که در نخستین بازی فصل علی‌رغم حضور تعویضی و گلزنی محمد قربانی نتوانستند مقابل عجمان نتیجه بگیرند، امشب به دنبال کسب امتیاز در جدال خارج از خانه برابر النصر بودند که یک پنالتی نگذاشت آنها به هدف‌شان برسند.

کریس بدیا، مهاجم سابق یانگ بویز سوئیس و هال‌سیتی در دقیقه 54 با ضربه پنالتی برای النصر گلزنی کرد که در ادامه تلاش الوحده با وجود درخشش قربانی منجر به گل تساوی نشد تا این دیدار با نتیجه یک بر صفر به سود آبی‌های دبی به پایان برسد.

محمد قربانی حضور 85 دقیقه‌ای در این دیدار داشت که شکست تیمش در این بازی و تمایل این باشگاه برای درآمدزایی و تغییر در لیست نفرات، شاید منجر به صدور راحت‌تر برای رضایت‌نامه او به مقصد پرسپولیس شود.

مبین دهقان هم مثل اولین بازی فصل به‌طور کامل روی نیمکت الوحده نشست و مهدی قایدی نیز از دقیقه 83 به زمین آمد که برای دومین بازی پیاپی فرصت ثبت گل یا پاس گل را به‌دست نیاورد.

 


۳ ساعت قبل / سایت برترینها

پشت پرده جنجالی حضور عضو هیات رییسه فدراسیون در پرسپولیس!

هفت ورزشی: دو هفته از انتصاب محمدرحمان سالاری به عنوان مشاور پیمان حدادی گذشت اما مدیرعامل پرسپولیس هنوز توضیحی در مورد حضور عضو هیات رییسه فدراسیون فوتبال در این باشگاه نداده و نحوه همکاری آن ها همچنان نامشخص است.

در همین راستا، با خبر شدیم سالاری یکی از افرادی بوده که نقش پررنگی در برگزاری تورنمنت سه جانبه سهمیه آسیایی داشته و از همان ابتدای مطرح شدن این موضوع، همکاری خوبی با مدیرعامل سرخپوشان برقرار کرده و جز موافقان برگزاری این تورنمنت بوده است.

هرچند سالاری و حدادی خبر نداشتند هدایت ممبینی، دبیر کل فدراسیون فوتبال، پیش از برگزاری این تورنمنت، باشگاه گل گهر را به عنوان نماینده قطعی ایران به کنفدراسیون فوتبال آسیا معرفی کرده است.

ضمن آنکه حدادی در گفتگو با اطرافیان خود مدعی شده فعالیت همزمان سالاری در فدراسیون و پرسپولیس، هیچ منعی از نظر قانونی باتوجه به سمت سالاری در پرسپولیس ندارد.

پیمان حدادی در حالی می گوید این همکاری منع قانونی ندارد که سالاری و حجت کریمی به عنوان کارشناس مستقل وارد هیات رییسه فدراسیون شدند و حالا همکاری با پرسپولیس و تراکتور، قبل از هر چیز استقلال آنها را زیر سوال می برد.

 




 «جنگ اقتصادی» ؛ اسم رمزعقب‌نشینی از «تقابل سخت»
۱ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

«جنگ اقتصادی» ؛ اسم رمزعقب‌نشینی از «تقابل سخت»

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: جنگ اقتصادی ترامپ علیه ایران نه یک سیاست ساده تحریم و فشار حداکثری، بلکه برنامه‌ای حساب‌شده و چندلایه از فریب استراتژیک است که از همان آغاز با دو هدف اصلی طراحی شده است. هدف نخست گریز از درگیری مستقیم نظامی و جنگ سخت با ایران است؛ جنگی که هزینه‌های انسانی، مالی و [ ]

 آرسنال 3-0 کاونتری: وحشت از قهرمان در انگلیس
۴ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

آرسنال 3-0 کاونتری: وحشت از قهرمان در انگلیس

توپچی‌ها فصل جدید لیگ برتر را با نمایشی مقتدرانه آغاز کردند و در خانه با سه گل از سد کاونتری گذشتند.

 سخنگوی‌ وزارت دفاع: تولید تجهیزات دفاعی کشور در یک سال گذشته دو برابر شده است
۵۷ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسنا

سخنگوی‌ وزارت دفاع: تولید تجهیزات دفاعی کشور در یک سال گذشته دو برابر شده است

سخنگوی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با تشریح آخرین وضعیت صنعت دفاعی کشور عنوان کرد: میزان تولید تسلیحات و تجهیزات دفاعی از تیرماه سال گذشته تا تیرماه امسال دو برابر شده و در برخی محصولات راهبردی و اولویت‌های مورد نیاز جنگ، میزان تولید در جریان جنگ بیش از سه برابر افزایش یافته است.

 راغفر: اعلام قیمت بنزین ۸۷ هزار تومانی نوعی فضاسازی برای پذیرش قیمت‌های پایین‌تر است | ظرفیت تلاطم اجتماعی در بالاترین سطح قرار دارد
۲ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

راغفر: اعلام قیمت بنزین ۸۷ هزار تومانی نوعی فضاسازی برای پذیرش قیمت‌های پایین‌تر است | ظرفیت تلاطم اجتماعی در بالاترین سطح قرار دارد

حسین راغفر معتقد است اعلام چنین رقمی با هدف ایجاد شوک روانی و آماده کردن افکار عمومی برای پذیرش نرخ‌هایی مانند ۴۰ هزار تومان انجام شده است، اما حتی چنین عملیات روانی نیز نمی‌تواند آثار منفی افزایش قیمت بنزین را از بین ببرد.

 راغفر: اعلام قیمت بنزین ۸۷ هزار تومانی نوعی فضاسازی برای پذیرش قیمت‌های پایین‌تر است | تصمیماتی که زمینه انفجار اجتماعی ایجاد کنند بسیار پرهزینه است
۲ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

راغفر: اعلام قیمت بنزین ۸۷ هزار تومانی نوعی فضاسازی برای پذیرش قیمت‌های پایین‌تر است | تصمیماتی که زمینه انفجار اجتماعی ایجاد کنند بسیار پرهزینه است

حسین راغفر معتقد است اعلام چنین رقمی با هدف ایجاد شوک روانی و آماده کردن افکار عمومی برای پذیرش نرخ‌هایی مانند ۴۰ هزار تومان انجام شده است، اما حتی چنین عملیات روانی نیز نمی‌تواند آثار منفی افزایش قیمت بنزین را از بین ببرد.

 چت‌جی‌پی‌تی دیگر می‌تواند پیغام بفرستد
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

چت‌جی‌پی‌تی دیگر می‌تواند پیغام بفرستد

دنیای اقتصاد: چت‌جی‌پی‌تی اکنون می‌تواند با افزونه جدید Apple Messages برای شما پیامک ارسال کند. اگر تا به حال می‌خواستید تمام مکالمات دیجیتالی خود با اوپن‌آی را به اشتراک بگذارید، خبر خوبی برای شما داریم: آزمایشگاه هوش مصنوعی به‌تازگی افزونه Apple Messages را برای چت‌جی‌پی‌تی راه‌اندازی کرده است که به کاربران علاقه‌مند اجازه می‌دهد صندوق ورودی پیام‌های خود را به این چت‌بات متصل کنند. اوپن‌ای‌آی استدلال می‌کند که مزایای انجام این کار بی‌شمار است. کاربران می‌توانند از این افزونه برای مرتب‌سازی، تجزیه و تحلیل یا ویرایش پیام‌های خود مستقیما از چت‌جی‌پی‌تی استفاده کنند. این افزونه همچنین با کدِکس و ChatGPT Work کار می‌کند، بنابراین کاربران می‌توانند از آن به صورت حرفه‌ای، نه فقط شخصی، استفاده کنند.