قیمت طلا امروز




 سایت آخرین خبر / ۱۴۰۵/۰۴/۲۷

هرمزگان از برنامه خاموشی‌های برنامه‌ریزی‌شده برق خارج شد

ایرنا/ نماینده مردم هرمزگان در مجلس شورای اسلامی، از موافقت وزیر نیرو با خروج این استان از برنامه خاموشی‌های برق خبر داد. جراره در دیدار با وزیر نیرو با اشاره به شرایط ویژه هرمزگان پس از حملات اخیر، گرمای شدید تابستان و ضرورت حمایت از مردم جنوب کشور، خواستار معافیت این استان از خاموشی‌های برنامه‌ریز
 هرمزگان از برنامه خاموشی‌های برنامه‌ریزی‌شده برق خارج شد



 پاداش ویژه وزارت نیرو برای نیروگاه‌های با تولید بیشتر برق
۳۵ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

پاداش ویژه وزارت نیرو برای نیروگاه‌های با تولید بیشتر برق

ایران آنلاین:

مصطفی رجبی مشهدی معاون برق و انرژی وزارت نیرو، از اجرای مشوق‌های جدید برای نیروگاه‌های دارای تولید حداکثری و بدون خروج اضطراری در روزهای باقی‌مانده تابستان خبر داد و گفت: این نیروگاه‌ها در اولویت پرداخت مطالبات قرار می‌گیرند و از تخصیص مضاعف ۲۰ درصدی منابع نقدینگی برخوردار خواهند شد.

به گزارش  مهر، رجبی مشهدی گفت: به دستور وزیر نیرو برای تقویت پایداری شبکه برق در روزهای اوج مصرف تابستان، نیروگاه‌هایی که تا پایان شهریورماه به‌صورت مستمر در مدار تولید باقی بمانند و با خروج اضطراری مواجه نشوند، مشمول مشوق‌های ویژه وزارت نیرو خواهند شد.

وی افزود: در راستای حمایت از نیروگاه‌های موفق در تولید حداکثری و تأمین نیاز مصرف کشور، واحدهای نیروگاهی واجد شرایط با معرفی شرکت مدیریت شبکه برق ایران، در اولویت پرداخت مطالعات برق تولیدی قرار می‌گیرند.

معاون برق و انرژی وزارت نیرو ادامه داد: این نیروگاه‌ها همچنین در فرآیند تخصیص منابع برای پرداخت مطالبات بهای برق تولیدی در ماه‌های مرداد و شهریور، از ۲۰ درصد تخصیص مضاعف نقدینگی نسبت به روال موجود برخوردار خواهند شد.

رجبی مشهدی تأکید کرد: این مشوق شامل نیروگاه‌های دولتی نیز خواهد بود و ملاک اصلی بهره‌مندی از آن، استمرار تولید، آمادگی کامل واحدها، جلوگیری از خروج اضطراری و کمک مؤثر به تأمین برق پایدار کشور است.

وی خاطرنشان کرد: هدف از اجرای این سیاست، ایجاد انگیزه برای حفظ آمادگی نیروگاه‌ها، افزایش قابلیت اطمینان شبکه و عبور موفق از روزهای باقی‌مانده تابستان است؛ نیروگاه‌هایی که در این دوره با تولید پایدار در کنار صنعت برق کشور بمانند، از حمایت و اولویت بیشتری در پرداخت مطالبات برخوردار خواهند شد.
انتهای پیام/



 مسیر پروازی بندرعباس به شمال کشور دوباره برقرار شد
۱ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

مسیر پروازی بندرعباس به شمال کشور دوباره برقرار شد

به گزارش آفتاب نیوز،

کاظم توسلی روز پنجشنبه با اعلام این خبر افزود: با راه‌اندازی این ۲ مسیر، ارتباط هوایی جنوب و شمال کشور از طریق فرودگاه بین‌المللی بندرعباس دوباره برقرار می‌شود.

وی ادامه داد: پرواز بندرعباس ـ گرگان از روز چهارشنبه و پرواز بندرعباس ـ رشت از روز پنجشنبه هفته آینده، توسط شرکت‌های هواپیمایی وارش و کیش ایر در برنامه پروازی فرودگاه بین‌المللی بندرعباس قرار خواهد گرفت.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر فرودگاه بین‌المللی بندرعباس به مقاصد تهران، مشهد، اصفهان، تبریز، شیراز و اهواز پرواز دارد و با اضافه شدن رشت و گرگان، شبکه پروازی این فرودگاه توسعه خواهد یافت.

مدیرکل فرودگاه‌های استان هرمزگان تأکید کرد: برقراری این مسیر‌ها ضمن افزایش دسترسی هوایی مسافران، نقش مهمی در توسعه ارتباطات گردشگری، اقتصادی و تجاری میان استان هرمزگان و استان‌های شمالی کشور خواهد داشت.



 آشوری: ۹٠ لنج و قایق در روزهای جنگ به کمک تأمین کالاهای مردم آمدند
۱ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

آشوری: ۹٠ لنج و قایق در روزهای جنگ به کمک تأمین کالاهای مردم آمدند

به گزارش خبرگزاری برنا هرمزگان، محمد آشوری در حاشیه بازدید وزیر جهاد کشاورزی از اسکله صیادی پشت‌شهر بندرعباس با تأکید بر ظرفیت ویژه اقتصاد دریامحور استان اظهار کرد: تجربه روزهای جنگ نشان داد که لنج‌ها و قایق‌های تجاری هرمزگان می‌توانند در شرایط حساس به‌عنوان یکی از ظرفیت‌های مؤثر در پشتیبانی از بازار و تأمین کالاهای مورد نیاز مردم عمل کنند.

وی افزود: در جریان جنگ تحمیلی سوم، حدود ۹۰ فروند قایق و لنج تجاری از طریق واردات خرد از کشورهای همسایه به میدان آمدند و بخشی از اقلام روزمره مورد نیاز مردم را تأمین کردند.

استاندار هرمزگان این ظرفیت را نشان‌دهنده اهمیت تجارت سنتی و خرد دریایی در سواحل جنوبی کشور دانست؛ ظرفیتی که علاوه بر ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی مناطق ساحلی، می‌تواند در شرایط خاص به تقویت تاب‌آوری زنجیره تأمین کالا کمک کند.

در ادامه این بازدید، جمعی از صیادان و فعالان دریایی نیز مسائل و مطالبات خود را به وزیر جهاد کشاورزی منتقل کردند.

صیادان هرمزگانی خواستار تسهیل مقررات و فراهم شدن زمینه توسعه تجارت و صیادی خرد میان هرمزگان و کشورهای حاشیه خلیج فارس شدند و تأکید کردند که کاهش موانع موجود می‌تواند به رونق معیشت ساحل‌نشینان، افزایش اشتغال و فعال‌تر شدن ظرفیت شناورهای سنتی استان منجر شود.

فعالان این حوزه همچنین بر ضرورت حمایت دولت از اقتصاد مردمی دریا و استفاده بیشتر از ظرفیت تاریخی لنج‌ها و قایق‌های بومی هرمزگان در مبادلات منطقه‌ای تأکید کردند.



 بازگشت ابرقدرت و حکمرانی دوباره روس‌ها بر کشتی جهان؛ تاسِ بد مربی‌ای با کارنامه قابل دفاع
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

بازگشت ابرقدرت و حکمرانی دوباره روس‌ها بر کشتی جهان؛ تاسِ بد مربی‌ای با کارنامه قابل دفاع

از ۲ قهرمانی از دست داده کشتی ایران در آزاد و فرنگی نوجوانان و فرنگی جوانان از جمع ۳ قهرمانی‌ای که به دست نیاوردیم! عملکرد فنی و مربیگری صادق گودرزی و حمید باوفا در تیم‌های آزاد جوانان و فرنگی نوجوانان به گونه‌ای بود که به نظر می‌رسد انتقاد زیادی را روانه تیم خود نکرده باشند.

به گزارش سرویس ورزشی تابناک، تیم ملی روسیه شب گذشته (۲۸ مرداد) با ۳ طلا، ۲ نقره و یک برنز با مجموع ۱۴۲ امتیاز قهرمان کشتی فرنگی جوانان جهان شد. این سومین قهرمانی متوالی کشتی روسیه در جهانی‌های ۲۰۲۶ بود.

آنها ۱۱ مرداد ماه در باکو هم با ۱۴۶ امتیاز قهرمان کشتی آزاد و با ۱۲۷ امتیاز قهرمان کشتی فرنگی نوجوانان جهان شده بودند. تیمی که بعد از جهانی‌های ۲۰۲۱ کشتی در رده‌های سنی مختلف، از سوی کمیته بین‌المللی المپیک از شرکت در تمامی جهانی‌های ۲۰۲۲ محروم شده و بعد از آن هم بدون اسم و پرچم به مسابقات بازگشته بودند و امتیاز تیمی آنها محاسبه نمی‌شد.

در بازگشت دوباره روس‌ها به جدول تیمی بعد از ۵ سال، آنها تا اینجای کار کاپ قهرمانی هر سه جهانی برگزار شده را از آن خود کرده‌اند و از امروز هم مسابقات کشتی آزاد جوانان جهان در براتیسلاوای اسلواکی استارت خواهد خورد که قطعاً باز هم در کنار ایران و آمریکا از مدعیان اصلی قهرمانی هستند. واقعیت اینکه روسیه ابرقدرت کشتی جهان است، آنها دوباره بازگشته‌اند.

زمانی که این تیم محروم بود، هم علیرضا دبیر که به لحاظ فنی خودش جزو صاحب‌سبک‌های کشتی جهان بود بار‌ها و بار‌ها تأکید کرد که هرچند بر سکوی قهرمانی جهان ایستاده‌ایم، اما روسیه و آمریکا (در کشتی آزاد) بالاتر از ما هستند. در کشتی فرنگی، اما همچنان رقابت در بین تیم‌هایی، چون ایران، آذربایجان، روسیه، ارمنستان و حتی ازبکستان و گرجستان در جریان است، رقابتی که تا اینجا روس‌ها در دو رده سنی برنده‌اش بوده‌اند و باید دید در رده سنی بعدی (بزرگسالان) آیا بازگشت آنها می‌تواند تیمِ خوب بزرگسالان‌مان را هم دچار مشکل کند؟

از ۲ قهرمانی از دست داده کشتی ایران در آزاد و فرنگی نوجوانان و فرنگی جوانان از جمع ۳ قهرمانی‌ای که به دست نیاوردیم! عملکرد فنی و مربیگری صادق گودرزی و حمید باوفا در تیم‌های آزاد جوانان و فرنگی نوجوانان به گونه‌ای بود که به نظر می‌رسد انتقاد زیادی را روانه تیم …



 ظرفیت صنایع آردسازی کشور برای صادرات و ایجاد ارزش افزوده فعال می‌شود
۱ ساعت قبل / خبرگزاری برنا

ظرفیت صنایع آردسازی کشور برای صادرات و ایجاد ارزش افزوده فعال می‌شود

به گزارش خبرگزاری برنا هرمزگان، غلامرضا نوری قزلجه پیش از ظهر پنجشنبه، در آیین افتتاح سیلوی ۷۰ هزار تنی در شهرک صنعتی بندرعباس اظهار کرد: ظرفیت صنایع آردسازی کشور بسیار بالاتر از نیاز داخلی است و باید مسیر فعالیت این ظرفیت‌ها در حوزه صادرات و صادرات مجدد فراهم شود.

وی افزود: با فراهم شدن این شرایط، فعالان این بخش می‌توانند غلات را از کشورهای خارجی، به‌ویژه کشورهای شمالی که از تولیدکنندگان عمده غلات هستند، وارد کرده و پس از فرآوری، محصولات تولیدی را به کشورهای مختلف از جمله کشورهای آفریقایی و همسایگان صادر کنند.

وزیر جهاد کشاورزی تصریح کرد: این روند موجب فعال شدن ظرفیت‌های موجود در کشور، ایجاد ارزش افزوده و افزایش بهره‌وری در صنایع مرتبط با غلات و آرد خواهد شد.

نوری قزلجه با اشاره به اصلاحات ارزی انجام‌شده در این حوزه گفت: اصلاح ارزی که انجام گرفت، زمینه مهمی برای اجرای این برنامه بود، اما شرایط جنگی موجب شد بخشی از اقدامات با تأخیر همراه شود.

وی ادامه داد: بخشی از این موضوع از جمله در حوزه صنف و سند، از روزهای آینده در کشور آغاز خواهد شد و امیدواریم با فعال شدن این ظرفیت‌ها، سایر مشکلات موجود نیز به‌تدریج برطرف شود.

سیلوی ۷۰ هزار تنی شهرک صنعتی بندرعباس با هدف افزایش ظرفیت ذخیره‌سازی غلات، پشتیبانی از زنجیره تأمین و تقویت زیرساخت‌های مرتبط با صنایع غذایی و آرد در استان هرمزگان به بهره‌برداری رسید.



پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
 تغییرات اقلیمی؛ بزرگ‌ترین تهدید امنیتی اروپا | آتش‌سوزی‌های گسترده ابزاری بالقوه و مخرب برای تروریسم و جنگ متقارن هستند!
سایت اقتصادنیوز

تغییرات اقلیمی؛ بزرگ‌ترین تهدید امنیتی اروپا | آتش‌سوزی‌های گسترده ابزاری بالقوه و مخرب برای تروریسم و جنگ متقارن هستند!

اقتصادنیوز: آمادگی و سازگاری می‌تواند شمار قربانیان و میزان خسارت را کاهش دهد، اما نمی‌تواند برای همیشه با تشدید گرما، خشکسالی، سیلاب و آتش‌سوزی مقابله کند. اروپا سریع‌تر از هر قاره دیگری در حال گرم شدن است و سیاست‌ها و تعهدات اقلیمی کنونی آن برای سازگاری کامل با افزایش احتمالی دمای متوسط جهانی بین ۲.۴ تا ۳.۹ درجه سانتی‌گراد در این قرن کافی نخواهد بود.
 کشت خشخاش ممنوع است
سایت دیدارنیوز

کشت خشخاش ممنوع است

حسین ذوالفقاری؛ نماینده رئیس‌جمهور و دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: کشت خشخاش بر اساس قانون صراحتاً ممنوع است و هیچ بحثی در ستاد درباره کشت خشخاش وجود...
 گلکسی S26 FE؛ پرچمدار اقتصادی سامسونگ با قیمت ۷۹۹ دلار در راه بازار
سایت رکنا

گلکسی S26 FE؛ پرچمدار اقتصادی سامسونگ با قیمت ۷۹۹ دلار در راه بازار

رکنا اقتصادی: گلکسی S26 FE در آستانه رونمایی قرار دارد؛ گوشی جدید سامسونگ با نمایشگر ۶.۷ اینچی ۱۲۰ هرتزی، تراشه اگزینوس ۲۵۰۰، دوربین سه‌گانه ۵۰ مگاپیکسلی و پشتیبانی نرم‌افزاری هفت‌ساله عرضه خواهد شد. گزارش‌ها از قیمت پایه ۷۹۹ دلاری این گوشی در بازار آمریکا حکایت دارند؛ رقمی که نسبت به نسل قبل افزایش قابل توجهی دارد.
 آخرین قیمت طلا و سکه؛ امروز پنجشنبه 29 مرداد 1405
سایت هم میهن

آخرین قیمت طلا و سکه؛ امروز پنجشنبه 29 مرداد 1405

جدیدترین قیمت طلا و سکه در بازار تهران مشخص شد.
 اجاره آپارتمان در گران‌ ترین مناطق تهران چقدر آب می‌ خورد؟ | رهن کامل از ۲.۵ میلیارد تومان
سایت رکنا

اجاره آپارتمان در گران‌ ترین مناطق تهران چقدر آب می‌ خورد؟ | رهن کامل از ۲.۵ میلیارد تومان

رکنا اقتصادی: بازار اجاره در شمال تهران همچنان فاصله قابل‌توجهی با مناطق مرکزی پایتخت دارد؛ بررسی فایل‌های اجاره در محله‌هایی مانند الهیه، زعفرانیه، محمودیه، قیطریه و فرمانیه نشان می‌دهد مستاجران برای یک واحد یکخوابه در گران‌ترین مناطق تهران، برای رهن کامل دست‌کم به ۲.۵ میلیارد تومان نیاز دارند و در قراردادهای ترکیبی، اجاره ماهانه برخی واحدها به ۱۸۰ میلیون تومان می‌رسد.
 نظر سید محمد خاتمی در خصوص مذاکرات
سایت روزنو

نظر سید محمد خاتمی در خصوص مذاکرات

او در ادامه از مسعود پزشکیان تقدیر می‌کند و می‌گوید که دستش را می‌بوسم که شجاعانه و فداکارانه تفاهم‌نامه اسلام‌آباد را امضا کرد. خاتمی از این رهگذر وارد تحلی...
 کامبیز نوروزی: طرح مقابله با نفوذ جلوی آزادی بیان و آزادی‌های فردی را می گیرد
سایت هم میهن

کامبیز نوروزی: طرح مقابله با نفوذ جلوی آزادی بیان و آزادی‌های فردی را می گیرد

یک حقوقدان گفت: این طرح جلوی نفوذ بیگانه را نمی‌گیرد، بلکه جلوی آزادی بیان و آزادی‌های فردی و اجتماعی افراد را می‌گیرد و به نظر من مقصود پنهانی از این طرح، محدودیت شدید آزادی بیان است
 سینما برای زنده ماندن به امنیت نیاز دارد
خبرگزاری ایسنا

سینما برای زنده ماندن به امنیت نیاز دارد

کانون کارگردانان سینمای ایران در پی طرح اخیر مجلس ، بیانیه‌ای منتشر کرد.