قیمت طلا امروز




 سایت آخرین خبر / ۱۴۰۵/۰۵/۰۵

آخرین وضعیت پرونده‌های مرتبط با جنایات رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه کشورمان

ایسنا/ رئیس کل دادگستری استان تهران به ارائه گزارشی از آخرین وضعیت پرونده‌های مرتبط با جنایات رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه کشورمان پرداخت. علی القاصی در نشست امروز شورای عالی قضایی گفت: در راستای اجرای مطالبات، دستورات و تاکیدات امام شهید، رهبر معظم انقلاب اسلامی و رئیس قوه قضاییه در رابطه با پیگیری
 آخرین وضعیت پرونده‌های مرتبط با جنایات رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه کشورمان



۲۲ دقیقه قبل / خبرگزاری دانشجو

سناتور چاک شومر از یک جنگ بی پایان دیگر آمریکا در خاورمیانه انتقاد کرد

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو؛ چاک شومر روز پنجشنبه در رسانه اجتماعی ایکس نوشت: بنزین بالای ۴ دلار در هر گالن است. بدهی ملی ۴۰ تریلیون دلار شده است. ما یک جنگ بی‌پایان دیگر در خاورمیانه داریم.

وی با انتشار تصویری از دونالد ترامپ که درحال توصیف یک ستون است افزود: این مساله ای است که دونالد ترامپ بر آن تمرکز دارد.


۲۶ دقیقه قبل / خبرگزاری دانشجو

بن‌گویر: زندانیان زن فلسطینی باید رنج بکشند و اعدام شوند!

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو؛ ایتامار بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی در جریان بازدید از زندان «دیمون» با تمسخر شرایط دشوار بازداشت زنان فلسطینی، بر تشدید فشارها و اجرای مجازات اعدام علیه زندانیان تأکید کرد.

شبکه ۱۴ رژیم صهیونیستی گزارش داد که بن‌گویر در جریان گزارشی از داخل این زندان، از یکی از زندانیان درباره شرایط بازداشتش پرسید. این زندانی در پاسخ گفت که رفتار و شرایط موجود بسیار دشوار است؛ اما وزیر صهیونیست در واکنش مدعی شد چنین شرایطی طبیعی است و مدعی شد: «تروریسم باید رنج بکشد و نباید خوشحال باشد.»

بن‌گویر با وجود شکایت زندانیان از وضعیت نامناسب بازداشت، مدعی شد از گزارش‌هایی که درباره شرایط آنان دریافت کرده، رضایت دارد.

بن‌گویر درباره زمان اجرای قانون اعدام زندانیان نیز گفت این قانون پیش‌تر تصویب شده، اما تاکنون موردی که از نگاه او اجرای این مجازات را توجیه کند، ثبت نشده است.

کنست رژیم صهیونیستی این قانون را در ماه مارس گذشته تصویب کرد؛ اقدامی که با انتقادهای گسترده درباره پیامدهای آن برای زندانیان فلسطینی مواجه شده است.

زندان دیمون در نزدیکی حیفا در شمال فلسطین اشغالی قرار دارد و یکی از مراکز نگهداری زنان فلسطینی با اتهامات موسوم به امنیتی است. انتشار این گزارش در حالی انجام شده که انتقادها درباره شرایط بازداشت و نحوه برخورد با زندانیان فلسطینی در زندان‌های رژیم صهیونیستی ادامه دارد.


۲۸ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

حملات گسترده هوایی و توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان

به گزارش برنا و به نقل از رسانه‌های لبنان، جنگنده‌های رژیم صهیونیستی از ساعاتی قبل با پرواز در ارتفاع بسیار پایین، چندین نقطه را هدف قرار دادند.

در جریان این حملات مناطق «دوحة کفررمان» و «علی الطاهر» دست‌کم سه بار مورد اصابت حملات هوایی قرار گرفته‌اند.

بر اساس این گزارش، همزمان با حملات هوایی، توپخانه ارتش رژیم صهیونیستی نیز به طور مستمر، مناطق «میفدون»، «علی الطاهر»، «الدبشة» و اطراف «دوحة کفررمان» را زیر آتش سنگین قرار داد.

همچنین یک حمله‌ی هوایی جداگانه، منطقه «المنصوری» در جنوب لبنان را هدف قرار داده است.

گزارش‌های میدانی حاکی از آن است که در پی این حملات شدید، ۲ انفجار مهیب در منطقه جنوب لبنان به گوش رسیده و جنگنده‌های رژیم صهیونیستی همچنان بر فراز این مناطق در حال پرواز هستند.

منابع لبنانی همچنین از تداوم آتش توپخانه ارتش رژیم صهیونیستی به مناطقی میان «الدبشة» و «علی الطاهر» خبر دادند و افزودند که یک فروند جنگنده رژیم صهیونیستی در مسیری بسیار پایین، بر فراز منطقه «علی الطاهر» و حومه‌ی آن به پرواز درآمده است.

تاکنون گزارشی از تلفات جانی یا خسارات مالی احتمالی این حملات منتشر نشده است.

این حملات در حالی انجام می‌شود که دولت لبنان تحت نظارت آمریکا درگیر مذاکرات مستقیم با رژیم اشغالگر اسرائیل است. در همین حال، احزاب و نیرو‌های سیاسی لبنان به ویژه حزب‌الله ضمن مخالفت با این روند از دولت لبنان خواسته‌اند که در مورد این اقدام اشتباه و مسیر خطرناک تجدید نظر کند.

انتهای پیام/




 وقوع انفجار در شهر جسرالشغور در غرب ادلب سوریه
۱ ساعت قبل / خبرگزاری ایرنا

وقوع انفجار در شهر جسرالشغور در غرب ادلب سوریه

تهران - ایرنا - منابع خبری سوریه از شنیده شدن صدای انفجار در شهر جسر الشغور در غرب ادلب در شمال غرب سوریه خبر دادند.

 رد درخواست تراکتور؛ بازی با پرسپولیس بدون تماشاگر است
۱ ساعت قبل / سایت فوتبالی

رد درخواست تراکتور؛ بازی با پرسپولیس بدون تماشاگر است

پایگاه خبری فوتبالی- علیرغم اصرار باشگاه تراکتور برای حضور هواداران در بازی با پرسپولیس به نظر می‌رسد این بازی بدون حضور تماشاگران برگزار خواهد شد.به گزارش فوتبالی، بازی‌های هفته سوم لیگ برتر ایران طی روزهای یکشبه و دوشنبه هفته آینده برگزار خواهد شد. بازی‌های استقلال با سپاهان و تراکتور با پرسپولیس حساس‌ترین بازی‌های این هفته هستند.طبق رای کمیته انضباطی که فصل گذشته صادر شد بازی‌های رودرروی تراکتور و پرسپولیس در لیگ و بیست و پنجم و لیگ بیست و ششم باید بدون تماشاگر برگزار شود.فصل گذشته بازی رفت د ...,پرسپولیس,تراکتور,لیگ برتر ایران,حجت الله بهمنی,پیشنهاد سردبیر

 [محمدعلی فیاض‌بخش] هنگامه پرورش
۴ ساعت قبل / سایت اطلاعات آنلاین

[محمدعلی فیاض‌بخش] هنگامه پرورش

معمولا مدارس غیر دولتی از نیمه‌ شهریور فعالیت‌های آموزشی خود را شروع می‌کنند ـ اگر نگوییم پیش از شهریور نیز به نوعی فعالیت‌های خود را داشته‌اندـ.

 انتقاد یک فعال سیاسی از تصمیم اخیر مجلس: نه صلاحیت دارید نه تخصص!
۱ ساعت قبل / سایت اکوایران

انتقاد یک فعال سیاسی از تصمیم اخیر مجلس: نه صلاحیت دارید نه تخصص!

فعال سیاسی اصولگرا گفت: اساسا مساله نفوذ، مقوله‌ای نیست که با رویکردهای تقنینی شتاب‌زده در مجلس قابل حل باشد.

 وزیر خزانه‌داری آمریکا: شدیدترین تحریم‌های تاریخ را علیه ایران اعمال خواهیم کرد/ فشار اقتصادی جایگزین درگیری نظامی با ایران می‌شود/ ویدئو
۴ ساعت قبل / سایت خبرفوری

وزیر خزانه‌داری آمریکا: شدیدترین تحریم‌های تاریخ را علیه ایران اعمال خواهیم کرد/ فشار اقتصادی جایگزین درگیری نظامی با ایران می‌شود/ ویدئو

وزیر خزانه‌داری آمریکا با تکرار تهدیدها علیه ایران، مدعی شد زمان آن رسیده است که متحدان آمریکا و سایر کشورهای جهان از تعامل با جمهوری اسلامی دست بکشند و گفت واشنگتن شدیدترین تحریم‌های تاریخ را علیه ایران اعمال خواهد کرد.

 ساختار معیوب آگاهی! | آخرین خبر
۵ ساعت قبل / سایت آخرین خبر

ساختار معیوب آگاهی! | آخرین خبر

هم میهن/متن پیش رو در هم میهن منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست تجربهٔ ۲۸ مرداد سال ۱۳۳۲ جلوی چشم ماست! هیچ نیروی سیاسی را نمی‌توان یافت که از آن ماجرا درس لازم را گرفته باشد. احمد زیدآبادی| چرا در ادبیات فارسی این همه بر درس گرفتن از تاریخ تأکید شده است؟ به این دلیلِ روشن که ما