قیمت طلا امروز




 سایت توسعه برند / ۱۴۰۵/۰۴/۱۹

بهترین انیمه‌های فوتبالی برای روزهای داغ جام جهانی

با شروع مسابقات جام جهانی، دوباره بحث‌های فوتبالی داغ شده است و ثابت می‌کند فوتبال پرطرفدارترین ورزش جهان است؛ ورزشی که سالانه هزاران نفر را به استادیوم‌ها می‌کشاند و کسانی را که نمی‌توانند بازی‌ها را از نزدیک تماشا کنند، پای تلویزیون می‌نشاند. فوتبال در ژاپن هم به‌شدت محبوب است و این محبوبیت فراوان، خود را در انبوه مانگاها و انیمه‌های جذابی نشان می‌دهد که تاکنون درباره‌ی فوتبال ساخته شده. البته همه‌اشان به یک اندازه خوب نیستند. برای همین این بار سراغ بررسی بهترین انیمه‌های فوتبالی رفته‌ایم تا ببینیم در چمن سبز انیمه‌ای، کدام عناوین گل‌های بیشتری می‌زنند.
 بهترین انیمه‌های فوتبالی برای روزهای داغ جام جهانی




 اخبار جدید

 وقتی سینما جرئت نزدیک شدن به تاریخ را ندارد
۳ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

وقتی سینما جرئت نزدیک شدن به تاریخ را ندارد

۲۵ سال پس از حملات ۱۱ سپتامبر، هالیوود همچنان در تلاش است تا یکی از بزرگ‌ترین تراژدی‌های تاریخ معاصر آمریکا را به تصویر بکشد؛ اما به باور «هالیوود ریپورتر»، سینمای آمریکا هنوز نتوانسته فیلمی بسازد که هم از نظر هنری ماندگار باشد و هم پیچیدگی‌های انسانی و سیاسی این واقعه را به‌درستی منتقل کند.

 برپایی نمایشگاه آثار استادان خوشنویسی
۸ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

برپایی نمایشگاه آثار استادان خوشنویسی

آثار جمعی از استادان و هنرمندان خوشنویسی در مجموعه‌ای با عنوان «شکسته‌نویسان معاصر» در گالری «گویا» قابل تماشاست. این نمایشگاه که از جمعه ۱۳ شهریورماه افتتاح شده است، به مدت دو هفته میزبان علاقه‌مندان هنر خوشنویسی است.

 بازیگر «پیرپسر» جلوی دوربین «قاتل عشق» در ستارخان
۱۴ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

بازیگر «پیرپسر» جلوی دوربین «قاتل عشق» در ستارخان

سریال «قاتل عشق» («عاشق‌کش») که برداشتی آزاد از پرونده جنجالی قتل لاله سحرخیزان، همسر ناصر محمدخانی، به دست شهلا جاهد است، فیلمبرداری‌اش در سکوت آغاز شده و گروه تولید در غرب تهران مشغول ضبط نخستین صحنه‌های این سریال رویت شده است.

 ارتباط تغییر صدا با زوال عقل
۷ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

ارتباط تغییر صدا با زوال عقل

آرمان امروز  :نتایج یک مطالعه بزرگ نشان می‌دهد برخی تغییرات صدا می‌توانند با افزایش خطر زوال شناختی همراه باشند؛ ارتباطی که حتی در افراد بدون مشکل شنوایی هم دیده شده است. متخصصان دانشگاه «درکسلِ» ایالت پنسیلوانیا در این مطالعه دریافتند افرادی که بدون ابتلا به کم‌شنوایی با افت کیفیت صدا از نظر زیر و بمی، [ ]

 ۲ نامزدی سینمای ایران در جوایز آسیاپاسیفیک
۷ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

۲ نامزدی سینمای ایران در جوایز آسیاپاسیفیک

آرمان امروز : نامزدهای نوزدهمین دوره جوایز سینمایی آسیاپاسیفیک اعلام شد و سینمای ایران در دو شاخه بهترین مستند بلند و بهترین فیلمنامه نامزد دریافت جایزه شد. آکادمی سینمایی آسیا-پاسیفیک فهرست ۳۶ فیلم برگزیده از ۳۲ کشور منطقه به عنوان نامزدهای این جایزه سینمایی اعلام کرد و مستند «۳۲ متر» ساخته مرتضی اتابکی، در بخش [ ]

 مستندی از پشت پرده جنگ غزه که ونیز را تحت تأثیر قرار داد
۳ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

مستندی از پشت پرده جنگ غزه که ونیز را تحت تأثیر قرار داد

فیلم تازه یوال آبراهام و راشل زور با شهادت نیروهای سابق و کنونی ساختار نظامی و اطلاعاتی اسرائیل، سازوکار انتخاب اهداف در غزه و نقش فناوری و هوش مصنوعی در حملات نظامی را بررسی می‌کند.

شنبه ۲۱ شهریور ۱۴۰۵ - 12 September 2026