قیمت طلا امروز




 سایت آوش / ۱۴۰۵/۰۴/۱۷

بیانیه مهم وزارت امور خارجه درباره حمله شب گذشته آمریکا: تفاهم‌نامه نقض شد

وزارت امور خارجه درباره حملات تجاوزکارانه آمریکا و نقض فاحش یادداشت تفاهم خاتمه جنگ بیانیه صادر کرد.
 بیانیه مهم وزارت امور خارجه درباره حمله شب گذشته آمریکا: تفاهم‌نامه نقض شد



۱۵ ساعت قبل / سایت روزنو

واکنش فوری چین به تازه‌ترین اقدام ترامپ علیه ایران

همشهری‌آنلاین: سخنگوی وزارت امور خارجه چین در واکنش به تصمیم آمریکا برای تشدید تحریم‌ها علیه ایران اعلام کرد که تشدید تحریم‌ها و فشار کمکی به حل مسئله نخواهد کرد.

چین به تازه‌ترین اقدام خصمانه آمریکا علیه ایران و اعلام تشدید جنگ اقتصادی واشنگتن علیه تهران از سوی ترامپ واکنش نشان داد.

بر اساس این گزارش، سخنگوی وزارت امور خارجه چین در واکنش به تصمیم آمریکا برای تشدید تحریم‌ها علیه ایران اعلام کرد که تشدید تحریم‌ها و فشار به حل مسئله کمکی نخواهد کرد.

دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا بامداد امروز در تازه ترین اظهار نظر علیه ایران مدعی شد که ویرانگرترین عملیات اقتصادی علیه ایران را اعلام کرده و این اقدام تاکنون علیه هیچ کشوری اتخاذ نشده است.

وی که تاکنون هیچ یک از طرح هایش برای تسلیم ایران کارساز نبوده است، ادعا کرد: این یک جنگ اقتصادی و انزوایی بی‌سابقه علیه ایران خواهد بود.

ترامپ برای توجیه ناکامی خود در عملیات نظامی و نیز محاصره دریایی ظالمانه علیه ایران مدعی شد که این اقدامات تاریخی، حرکت ایران را فلج خواهد کرد و توانایی این کشور برای گسترش تروریسم در سراسر جهان را از بین خواهد برد.

 


۲۵ دقیقه قبل / سایت برترینها

واکنش شقایق نوروزی به بمباران شبکه برق در جنگ اخیر

برترین‌ها: شقایق نوروزی، بازیگر سابق سینما و فعال ضد جنگ، در واکنش به انتشار گزارشی درباره اصابت بیش از ۲ هزار نقطه از شبکه برق ایران در جریان جنگ ۴۰ روزه، با انتشار ویدیویی به تهدیدهای اخیر آمریکا علیه ایران واکنش نشان داد.

او در این ویدیو با اشاره به تهدیدهایی که این روزها از سوی آمریکا مطرح می‌شود، گفت: «چیزهایی که [آمریکا] همین الان داره با اونها ما رو تهدید می‌کنه، قبلاً انجام داده، ولی به نتیجه نرسیده.»

 


۱ ساعت قبل / سایت خبرفوری

اعتراض زنان کارمند به اجبار درخصوص پوشیدن دامن؛ یا شلوار بلند یا مینی ژوپ!/ عکس

اطلاعات در خبری دیگر از کمبود ۲۰ میلیون متر فضای سبز در پایتخت خبر داده و با چاپ عکسی در گوشه بالایی چپ روزنامه از دیدار شاه و فرح پهلوی از مجموعه ورزشی آریامهر خبر داده است.

تیتر دیگر روزنامه هم به اجرا شدن بیمه درمانی بازنشستگان از ماه آینده اختصاص دارد‌.

خانم های کارمند: یا شلوار یا مینی ژوپ! این خبر که در صفحه چهارم شماره امروز روزنامه چاپ‌ شده سوژه امروز " روزنامه گردی دیدبان تاریخ" ماست که ببینیم ماجرا از چه قرار است؛

موج شلوار پوشی بین خانم های کارمند دولت بالا گرفته است. بیشتر خانم های کارمند پوشیدن شلوار را بر دامن ترجیح می دهند‌‌‌. در این بین برخی از سازمان‌های دولتی نیز طی بخشنامه‌ای از خانم های کارمند خود خواسته اند که از دامن به جای شلوار استفاه کنند.

اولین بخشنامه را در این زمینه سازمان جلب سیاحان صادر کرده است. در این بخشنامه تاکید شده که کلیه زنان کارمند در اوقات اداری نباید از شلوار بلند استفاده کنند هر چند انگیزه این دستورالعمل معلوم نیست اما همین موضوع بحث جدیدی را بین خانم های کارمند برانگیخته است.

یکی از خانم های کارمند سازمان جلب سیاحان امروز به خبرنگار ما گفت که شعار خانم‌های کارمند این است؛ یا شلوار یا مینی ژوپ!

در تماسی که خبرنگاران ما با گروهی از خانمهای کارمند گرفته اند این نکته روشن شده که بیشتر خانمهای ۳۵ تا ۵۰ ساله از طرفداران سرسخت این بخشنامه اند‌. در حالیکه جوان‌ها - با برخورداری از اندام موزون - شلوار پوشیدن را ترجیح می دهند. این گروه نیز اظهارنظر می کنند یا شلوار یا مینی ژوپ!

نظیر این بخشنامه چند سال پیش در وزارت کشاورزی برای آقایان صادر شد‌‌‌‌. در این بخشنامه آمده بود که کارمندان مرد فقط در تابستان می توانند بدون کت و کراوات در محل کار خود حاضر شوند. اما برخی از سازمان‌های سختگیر موافقت نکردند که کارمندانشان بدون کت و کراوات در اداره حضور یابند. 




 مصوبه ۴۷۳ شورای رقابت ابطال شد
۱۲ دقیقه قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

مصوبه ۴۷۳ شورای رقابت ابطال شد

دنیای اقتصاد: سخنگوی شورای رقابت گفت: هیات عمومی دیوان عدالت اداری مصوبه شماره ۴۷۳ شورای رقابت و اصلاحات بعدی آن درباره نحوه محاسبه مبالغ پیش‌پرداخت خودرو را ابطال کرده است.

 بخش عمومی در ایران
۱۲ دقیقه قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

بخش عمومی در ایران

امروزه توافق نسبتا گسترده‌ای وجود دارد که بازار، هرچند ساز وکاری قدرتمند برای تخصیص منابع است، در تامین برخی کالاها و خدمات با محدودیت مواجه می‌شود و در چنین مواردی، وجود دولت می‌تواند از نظر اقتصادی توجیه‌پذیر باشد. البته، این توافق به معنای پذیرش بی‌قیدوشرط مداخله دولت نیست؛ برخی اقتصاددانان مکتب اتریشی و به‌ویژه موری روتبارد، حتی استدلال نظریه کالاهای عمومی را هم به چالش کشیده‌اند؛ روتبارد حتی وجود یک دولت حداقلی برای دفاع، پلیس و دادگاه‌ها را نیز ضروری نمی‌دانست و معتقد بود این خدمات هم می‌توانند از طریق ترتیبات داوطلبانه و خصوصی ارائه شوند. با این‌حال، می‌توان گفت تامین کالاهای عمومی یکی از معدود حوزه‌هایی است که مداخله دولت در آن از پذیرش نسبتا گسترده‌ای در میان اقتصاددانان برخوردار است.

 تلاطم بورس در مرز حساس
۱۲ دقیقه قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

تلاطم بورس در مرز حساس

بورس تهران پس از رشد 60درصدی از ابتدای سال، اکنون در آستانه ورود شاخص کل به کانال ۶‌میلیون واحدی با احتیاط بیشتری حرکت می‌کند. نزدیک شدن به این مرز روانی، از یک‌سو میل برخی معامله‌گران به شناسایی سود را افزایش داده و از سوی دیگر، بخشی از سرمایه‌گذاران همچنان به تداوم روند صعودی امیدوارند. همین وضعیت، بازار را در نقطه‌ای مردد قرار داده است. با وجود چهارمین هفته متوالی مثبت بورس، دو سناریو برای مسیر پیش‌روی بازار سهام مطرح است. در سناریوی نخست، عطش خریداران می‌تواند عرضه‌های ایجادشده در بازار را جذب کند و تداوم حضور ارزش معاملات در سطوح بالا نیز می‌تواند به عبور شاخص از مرز ۶‌میلیون واحد و رسیدن به ارتفاعات بالاتر منجر شود. اما در سناریوی دیگر، رشدهای اخیر زمینه شناسایی سود را فراهم می‌کند و کاهش قدرت تقاضا می‌تواند شاخص را وارد فصل جدیدی از نوسان و استراحت کند. کارشناسان معتقدند، واکنش بورس …

 دو نمای سرمایه‌گذاری در معادن
۱۲ دقیقه قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

دو نمای سرمایه‌گذاری در معادن

سرمایه‌گذاری در معدن لزوما به همان میزان به تولید منجر نمی‌شود و فاصله میان وزن سرمایه و تولید، در فعالیت‌های مختلف معدنی متفاوت است. مس و سنگ‌آهن در گروه فعالیت‌هایی قرار دارند که سهم تولیدشان از سهم سرمایه‌گذاری بیشتر است. در مقابل، طلا و شن و ماسه سهمی بالاتر از تولید خود در سرمایه‌گذاری دارند. داده‌های مرکز آمار ایران از معادن در حال بهره‌برداری نشان می‌دهد سنگ‌آهن با سهم ۳۵درصدی از سرمایه‌گذاری، ۵۰درصد از ارزش تولید معدن را در اختیار دارد و مس نیز با جذب حدود ۱۲درصد از سرمایه‌گذاری، ۲۶درصد از تولید را ایجاد کرده است. در نقطه مقابل، سنگ طلا ۶درصد از سرمایه‌گذاری را به خود اختصاص داده، اما سهم آن از ارزش تولید تنها 1.5درصد بوده است؛ وضعیتی که در شن و ماسه نیز با 13.5درصد سهم سرمایه‌گذاری در برابر ۴درصد سهم تولید دیده می‌شود.

 سردمداران ورود و خروج حقیقی‌ها - ۱۴۰۵/۰۵/۳۱
۱۲ دقیقه قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

سردمداران ورود و خروج حقیقی‌ها - ۱۴۰۵/۰۵/۳۱

k: خروج | ورود | حقیقی | سردمداران

 برای اولین بار..پهپادهای بریتانیایی خاک روسیه را هدف قرار دادند | آخرین خبر
۲۰ دقیقه قبل / سایت آخرین خبر

برای اولین بار..پهپادهای بریتانیایی خاک روسیه را هدف قرار دادند | آخرین خبر

آخرین خبر/ برای اولین بار در جنگ اوکراین، کی‌یف با استفاده از پهپادهای بریتانیایی به زیرساخت‌های نظامی و صنعتی روسیه حمله کرد. گزارشی در این باره را با ترجمه آخرین خبر تماشا کنید. 🔹 آخرین خبر در روبیکا 🔹 آخرین خبر در ایتا 🔹 آخرین خبر در بله