قیمت طلا امروز




 سایت آوش / ۱۴۰۵/۰۵/۰۶

همتی: هیچ مشکل و محدودیتی برای تأمین ارز نداریم

رئیس کل بانک مرکزی تأکید کرد: هیچ مشکل و محدودیتی برای تامین ارز نداریم.
 همتی: هیچ مشکل و محدودیتی برای تأمین ارز نداریم

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

 عبدالناصر همتی رئیس کل بانک مرکزی در جلسه شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی درباره مشکلات ارزی تولیدکنندگان دارو اظهار کرد: برای تامین ارز دارو مشکلی نداریم و تخصیص ارز باید یک ماهه انجام شود. 

وی با بیان اینکه هیچ مشکل و محدودیتی برای تامین ارز نداریم، گفت: تولیدکنندگان، واردکنندگان و فعالان صنعت دارو با مرکز مبادله طلا و ارز و معاونت ارزی بانک مرکزی نشستی برگزار کنند تا مشکلات تخصیص ارز واردات دارو برطرف شود.

رئیس کل بانک مرکزی در بخش دیگری از این نشست درباره دغدغه تأمین ضمانت‌نامه ارزی صادرکنندگان خدمات فنی و مهندسی گفت: سال گذشته و سال‌های 98 و 99 که سفری به عراق داشتم، با دو نخست وزیر این کشور درباره مطالبات ارزی ایران صحبت کردم اما نتیجه نداشت. 

همتی بیان کرد: انجمن صادرکنندگان خدمات فنی و مهندسی با صندوق ضمانت صادرات و بانک توسعه صادرات نشستی برگزار و بررسی کنند که آیا تمدید ضمانت نامه‌های قبلی لازم است یا نه؟ اگر لازم بود از هیأت عالی بانک مرکزی مصوبه می‌گیریم تا مشکل صادرکنندگان خدمات فنی و مهندسی در عراق حل شود.

وی پیشنهاد کرد که جلسه‌ای مشترک میان سازمان توسعه تجارت، صندوق ضمانت صادرات، بانک توسعه صادرات، بانک تجارت و بانک مرکزی برای پیگیری این موضوع برگزار شود. 

رئیس کل بانک مرکزی افزود: به نظر می‌رسد بتوان از طریق مصوبه اداری بانک مرکزی یا در صورت نیاز با اخذ مصوبه از هیئت عالی، بخشی از مشکلات مربوط به تمدید ضمانت‌نامه‌ها را برطرف کرد.

همتی با تاکید بر ضرورت حمایت از صادرکنندگان خدمات فنی و مهندسی گفت: هدف ما این است که راهکاری برای حل این مشکل پیدا کنیم و معتقدم این موضوع باید به نتیجه برسد.

وی بیان کرد: آماده‌ایم 500 میلیون دلار از منابع‌ ایران در عراق را پشتوانه صدور ضمانت‌نامه صادرکنندگان خدمات فنی و مهندسی قرار دهیم و دولت عراق هم با استفاده از آن، ضمانت نامه دلاری صادر کند تا پیمانکاران ایرانی در این کشور فعالیت کنند.

به گفته همتی، بر اساس این پیشنهاد، صادرکنندگان خدمات فنی و مهندسی با هماهنگی بانک مرکزی، بانک عامل و طرف عراقی، بتوانند از محل منابع ایران در عراق، ضمانت‌نامه‌های دلاری دریافت کنند.

رییس‌کل بانک مرکزی اظهار کرد: اگر این پیشنهاد را بانک مرکزی عراق قبول کند، فعالیت پیمانکاران ایرانی در عراق تسهیل خواهد شد. …




 اخبار جدید

 مسئولان نباید بلندگوی ضعف‌های کشور شوند
۲۴ دقیقه قبل / سایت تابناک

مسئولان نباید بلندگوی ضعف‌های کشور شوند

سجاد دهقانی

 افزایش ثروت سبز پایتخت
۶ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

افزایش ثروت سبز پایتخت

تهرانی‌ها همزمان با آغاز فصل پاییز شاهد بهره‌برداری از امکانات جدیدی خواهند بود که هرکدام از آنها به سرانه خدماتی پایتخت می‌افزاید. داوود گودرزی، معاون خدمات شهری و محیط‌زیست شهردار تهران در نشست هم‌اندیشی با اصحاب رسانه خبرهای خوبی را مطرح کرد و درباره جزئیاتشان توضیح داد.

 شوک بزرگ به تراکتور؛ ستاره ملی‌پوش فصل را از دست داد؟
۱ ساعت قبل / سایت هم میهن

شوک بزرگ به تراکتور؛ ستاره ملی‌پوش فصل را از دست داد؟

تمرینات تراکتور تحت‌الشعاع مصدومیت نگران‌کننده ستاره ملی‌پوش قرار گرفت.

 پرونده زمین‌خواری به ارزش ۳.۵ همت به دادگاه رسید
۵۵ دقیقه قبل / سایت هم میهن

پرونده زمین‌خواری به ارزش ۳.۵ همت به دادگاه رسید

دادستان تهران گفت: کیفرخواست یک پرونده زمین‌خواری که متهمان آن با جعل اسناد و استفاده از اوراق مجعول، علاوه بر انتقال ۵۹۰۰ متر مربع از اراضی دولتی به ارزش سه و نیم همت، ۳۰۰ میلیارد تومان کلاهبرداری کرده بودند، صادر و به دادگاه ارسال شد.

 آخرین قیمت طلا و سکه امروز دوشنبه ۹ شهریور ۱۴۰۵ / قیمت ها افزایشی شد + جدول
۳۹ دقیقه قبل / روزنامه شرق

آخرین قیمت طلا و سکه امروز دوشنبه ۹ شهریور ۱۴۰۵ / قیمت ها افزایشی شد + جدول

قیمت طلا و سکه امروز دوشنبه ۹ شهریور ۱۴۰۵ در حالی بازگشایی شده که بازار مسیر یکدستی ندارد. قیمت طلا در بازار داخلی افزایشی است.

 معاریو: ارتش اسرائیل درگیری‌ها میان آمریکا و ایران را زیر نظر دارد/ ادعای مقام اماراتی علیه ایران/ واکنش غریب‌آبادی به حمله شب گذشته آمریکا/ استخدام مخفیانه اینفلوئنسر‌های حامی ترامپ در پنتاگون
۱۴ دقیقه قبل / سایت دیدارنیوز

معاریو: ارتش اسرائیل درگیری‌ها میان آمریکا و ایران را زیر نظر دارد/ ادعای مقام اماراتی علیه ایران/ واکنش غریب‌آبادی به حمله شب گذشته آمریکا/ استخدام مخفیانه اینفلوئنسر‌های حامی ترامپ در پنتاگون

در پی آغاز تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا علیه ایران از روز ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، تنش‌های گسترده در خاورمیانه و درگیری‌ها میان ایران و آمریکا همچنان ادامه دارد و آت...