قیمت طلا امروز




 سایت صفحه سیاست / ۱۴۰۵/۰۵/۰۹

هشدار چین به آمریکا درباره کوبا؛ تهدید به اقدام نظامی و تحریم‌ها را متوقف کنید

مائو نینگ سخنگوی وزارت خارجه چین در واکنش به گزارش‌های رسانه‌ای درباره برنامه‌ریزی عملیات نظامی ایالات متحده علیه کوبا تاکید کرد که پکن از واشنگتن می‌خواهد که فورا به تهدیدهای نظامی علیه هاوانا پایان دهد.
 هشدار چین به آمریکا درباره کوبا؛ تهدید به اقدام نظامی و تحریم‌ها را متوقف کنید

صفحه سیاست-

به گزارش روز جمعه خبرگزاری شینهوا، مائو نینگ در گفت وگو با خبرنگاران اظهار کرد: چین از ایالات متحده می‌خواهد که فورا تهدید به استفاده از زور علیه کوبا و هرگونه تحریم یکجانبه علیه این کشور را متوقف کند. سخنگوی وزارت خارجه چین افزود: پکن بارها موضع خود را درباره این موضوع به روشنی بیان کرده است.

مائو نینگ با تاکید بر آمادگی پکن برای همکاری با همه کشورها در راستای حفاظت از عدالت بین‌المللی، تصریح کرد: چین به حمایت قاطع خود از کوبا در دفاع از حاکمیت ملی خود و مخالفت با دخالت خارجی ادامه خواهد داد.

به گزارش ایرنا، شبکه آمریکایی سی‌بی‌اس پیش‌تر گزارش داده بود که برنامه‌ریزان نظامی آمریکا در حال بررسی مجموعه‌ای از گزینه‌های احتمالی برای اقدام نظامی علیه کوبا هستند که یکی از این طرح‌ها انجام یک عملیات هوایی با اعزام هزاران سرباز آمریکایی است.

چند مقام آمریکایی آگاه از این رایزنی‌ها ادعا کردند که در صورت اجرا،‌ این عملیات هوایی توسط لشکر ۱۰۱ هوابرد ارتش آمریکا انجام خواهد شد؛ یگانی که به گفته این مقامات تنها واحد آموزش‌دیده برای چنین مأموریتی است.

با این حال، این مقامات تأکید کردند که انجام این برنامه‌ریزی‌ها به معنای آن نیست که دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا یا وزارت جنگ (پنتاگون) برای آغاز عملیات نظامی علیه کوبا تصمیم گرفته‌اند.

بر اساس این گزارش، هرگونه اقدام نظامی علیه کوبا با چالش‌های جدی روبه‌رو خواهد بود، زیرا بخش قابل توجهی از توان و منابع نظامی آمریکا همچنان درگیر حملات تجاوزکارانه علیه ایران است.

در همین حال، مارکو روبیو وزیر خارجه آمریکا همچنان از انتقال قدرت از طریق راه‌حلی دیپلماتیک به دولتی مدرن در کوبا که مایل به اجرای اصلاحات اقتصادی باشد، حمایت می‌کند.

با این حال، این تلاش‌ها با وجود افزایش فشارهای مالی واشنگتن بر ارتش کوبا و مجموعه اقتصادی وابسته به آن تاکنون به نتیجه نرسیده است.




 شروع فروش آریا، پارس نوا و کوییک بدون قرعه‌کشی -شهریور۱۴۰۵ (+زمان و شرایط فروش)

شروع فروش آریا، پارس نوا و کوییک بدون قرعه‌کشی -شهریور۱۴۰۵ (+زمان و شرایط فروش)

شرایط فروش مشارکت در تولید سایپا برای متقاضیان عادی اعلام شد؛ جزئیات ثبت‌نام آریا، پارس نوا، کوییک GX-L و کوییک S، مبلغ پیش‌پرداخت، زمان تحویل، ظرفیت و سود مشارکت را بخوانید.

 واقعگرای پرشور

واقعگرای پرشور

اگر بخواهیم در ادبیات اروپای سده‌ نوزدهم نامی را پیدا کنیم که همزمان هم رمان‌نویس جامعه باشد، هم کاشف درون و هم کسی که از دل خیابان، اتاق اجاره‌ای، دفتر وام‌نامه، سالن اشراف، صومعه، بانک، روزنامه، مغازه عتیقه‌فروشی و خانه‌ محقر شهرستان، تصویری واحد از انسان بسازد، بی‌درنگ نام اونوره دو بالزاک (۱۷۹۹-۱۸۵۰) از خاطر می‌گذرد.

 حافظ خوانی با گیتار / فرامرز اصلانی، لئونارد کوهن ایران (+صدا)

حافظ خوانی با گیتار / فرامرز اصلانی، لئونارد کوهن ایران (+صدا)

در همین دوران، مسیر فعالیت موسیقایی او نیز جدی‌تر شد. یکی از اتفاقات مهم در زندگی هنری اصلانی، شبی بود که به عنوان مهمان پری زنگنه، تصنیف «آهوی وحشی» را اجرا...

 پاسخ تند غریب‌آبادی به اظهارات ترامپ/ آمریکا اسم شکست بعدیش را جنگ اقتصادی گذاشته‌ است

پاسخ تند غریب‌آبادی به اظهارات ترامپ/ آمریکا اسم شکست بعدیش را جنگ اقتصادی گذاشته‌ است

غریب آبادی با اشاره به اقدامات اقتصادی آمریکا علیه ایران گفت آمریکا پس از آنکه در جنگ پیروز نشد، اکنون به دنبال جنگ اقتصادی است.

 واکنش عراقچی به تهدیدات اقتصادی آمریکا

واکنش عراقچی به تهدیدات اقتصادی آمریکا

وزیر امور خارجه به تهدیدات اقتصادی جد‌ید آمریکا علیه ایران واکنش نشان داد.

 جنگ نظامی نتیجه نداد، حالا نام شکست بعدی را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌اند

جنگ نظامی نتیجه نداد، حالا نام شکست بعدی را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌اند

معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه تاکید کرد که آمریکا پس از ناکامی در جنگ نظامی، اکنون با عنوان «جنگ اقتصادی» در پی اعمال فشار بیشتر بر ایران است و این رویکرد را ناشی از محاسبات غلط و تلاش برای پوشاندن شکست‌های پیشین دانست.

 تنش تل‌آویو و آنکارا به مدیترانه کشیده شد؛ نگرانی از حضور دریایی ترکیه در سوریه

تنش تل‌آویو و آنکارا به مدیترانه کشیده شد؛ نگرانی از حضور دریایی ترکیه در سوریه

همزمان با تشدید تنش میان رژیم صهیونیستی و ترکیه بر سر سوریه، رسانه‌های صهیونیستی از نگرانی فزاینده تل‌آویو نسبت به گسترش حضور نیروی دریایی ترکیه در سواحل سور...

 جدایی قطعی ستاره استقلال؛ منیر الحدادی در تمرین تیم اسپانیایی +عکس

جدایی قطعی ستاره استقلال؛ منیر الحدادی در تمرین تیم اسپانیایی +عکس

منیر الحدادی، مهاجم سرشناس استقلال در فصل گذشته، در آستانه جدایی قطعی از جمع آبی‌پوشان قرار گرفته و حضورش در تمرینات آلباسته اسپانیا، احتمال انتقال او به این تیم لالیگا ۲ را افزایش داده است.