قیمت طلا امروز




 سایت صفحه سیاست / ۱۴۰۵/۰۵/۰۹

بر حذف شرکت‌های واسطه‌ای و ساماندهی نیروهای شرکتی پافشاری می‌کنیم

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با انتقاد از بخشنامه اخیر دولت درباره نیروهای شرکتی گفت: مجلس بر حذف شرکت‌های واسطه‌ای و اجرای طرح ساماندهی نیروهای شرکتی پافشاری می کند.
 بر حذف شرکت‌های واسطه‌ای و ساماندهی نیروهای شرکتی پافشاری می‌کنیم

صفحه سیاست-

علی بابایی‌کارنامی روز جمعه در گفت وگو با خبرنگاران با اشاره به بخشنامه اخیر دولت درباره ساماندهی نیروهای شرکتی اظهار کرد: کمیسیون اجتماعی مجلس از ابتدای انتشار این بخشنامه مخالفت خود را اعلام کرده و این موضع به معاون اول رئیس‌جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور نیز منتقل شده است. وی افزود: نگاه غالب در مجلس این است که مشکلات موجود در حوزه نیروهای شرکتی تنها با اجرای کامل طرح ساماندهی کارکنان و حذف شرکت‌های واسطه‌ای برطرف خواهد شد؛ طرحی که با هدف ایجاد عدالت اداری، کاهش تبعیض، افزایش بهره‌وری و اصلاح ساختار جذب نیروی انسانی تدوین شده است.

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس با بیان اینکه برخی موانع همچنان بر سر راه اجرای این طرح وجود دارد، گفت: منافع اقتصادی ناشی از فعالیت شرکت‌های واسطه‌ای موجب تداوم شرایطی شده که با اهداف عدالت استخدامی همخوانی ندارد و مجلس بر اصلاح این وضعیت تأکید دارد.

بابایی‌کارنامی ادامه داد: با توجه به تأکید رئیس‌جمهور بر حذف واسطه‌ها، انتظار می‌رود دستگاه‌های اجرایی نیز در همین مسیر حرکت کنند و تصمیماتی اتخاذ نشود که موجب ایجاد ابهام یا کند شدن روند اجرای این سیاست شود.

وی تصریح کرد: کمیسیون اجتماعی مجلس همچنان اجرای طرح ساماندهی کارکنان را دنبال می‌کند و اجازه نخواهد داد حقوق نیروهای شرکتی تحت تأثیر تصمیمات مقطعی قرار گیرد.

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس درباره آخرین وضعیت بررسی طرح ساماندهی کارکنان در مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز گفت: در هفته‌های گذشته نشست‌هایی با اعضای مجمع از جمله عباسعلی کدخدایی برگزار شده و بررسی‌های کارشناسی در مجلس نیز ادامه دارد.

وی افزود: در این جلسات دیدگاه‌های مجلس درباره ابهامات مطرح‌شده ارائه شده و مقرر است این موارد بررسی شود تا مسیر تصمیم‌گیری نهایی درباره طرح فراهم شود.

بابایی‌کارنامی برخی اظهارنظرها درباره محدود بودن دامنه شمول طرح را غیرکارشناسی دانست و گفت: ساماندهی نیروهای شرکتی صرفاً مربوط به گروه خاصی از کارکنان نیست، بلکه اقدامی برای اصلاح ساختار اداری کشور و پایان دادن به مشکلات ناشی از حضور واسطه‌ها در نظام استخدامی است.

وی تأکید کرد: مجلس حتی در شرایط دشوار کشور نیز پیگیری این موضوع را متوقف نخواهد کرد و از همه ظرفیت‌های قانونی برای تعیین تکلیف نهایی طرح استفاده می‌کند.

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس همچنین از پیگیری موضوع فعالیت شرکت‌های واسطه‌ای از سوی دیوان محاسبات خبر داد و گفت: از این نهاد خواسته شده بررسی کند چه شرکت‌هایی با دستگاه‌های اجرایی قرارداد دارند، ذی‌نفعان آنها چه کسانی هستند و چه منافع اقتصادی در تداوم فعالیت این شرکت‌ها وجود دارد.

بابایی‌کارنامی اظهار کرد: شفاف‌سازی درباره ساختار، سهامداران و نحوه فعالیت این شرکت‌ها مطالبه مجلس و حق افکار عمومی است.

وی در پایان با رد ادعاها درباره ایجاد بار مالی جدید برای دولت در اجرای طرح ساماندهی کارکنان خاطرنشان کرد: هدف این طرح افزایش امنیت شغلی، حذف واسطه‌ها و ایجاد ارتباط مستقیم میان نیروهای انسانی و دستگاه‌های اجرایی است و کمیسیون اجتماعی تا تحقق این هدف، پیگیری موضوع را ادامه خواهد داد.

 





 نماز مایک تایسون در کافه نژادپرست آمریکایی
۵ ساعت قبل / سایت تابناک

نماز مایک تایسون در کافه نژادپرست آمریکایی

یک کافه در آمریکا جلوی در ورودی‌اش تابلوی «ورود سگ و مسلمان‌ها ممنوع» گذاشته بود، مایک تایسون (یکی از بهترین بوکسورهای تاریخ) که در سال‌های اخیر مسلمان شده،...

 پنتاگون به 30 دانشگاه آمریکایی اخطار داد!+ جزئیات
۲ ساعت قبل / سایت اکوایران

پنتاگون به 30 دانشگاه آمریکایی اخطار داد!+ جزئیات

پنتاگون در اقدامی تازه، ۳۰ دانشگاه آمریکایی را موظف کرده تا دو هفته آینده همکاری‌های علمی، پژوهشی و مالی خود با موسسات خارجی را مورد بررسی قرار دهند؛ اقدامی که در صورت پایان ندادن به روابط «مسئله‌دار» می‌تواند به از دست رفتن صلاحیت این دانشگاه‌ها برای دریافت بودجه‌های تحقیقاتی فدرال منجر شود.

 فوری؛ تحریم‌های تازه آمریکا علیه ایران کلید خورد! ۳ فرد جدید هدف قرار گرفتند
۷ ساعت قبل / سایت جهان صنعت نیوز

فوری؛ تحریم‌های تازه آمریکا علیه ایران کلید خورد! ۳ فرد جدید هدف قرار گرفتند

وزارت خزانه‌داری آمریکا از اعمال تحریم‌های جدید علیه ایران خبر داد.

 جشن وزیر اسرائیلی برای تخریب ده‌هزارمین خانه فلسطینی‌ها (زیرنویس فارسی) | آخرین خبر
۵ ساعت قبل / سایت آخرین خبر

جشن وزیر اسرائیلی برای تخریب ده‌هزارمین خانه فلسطینی‌ها (زیرنویس فارسی) | آخرین خبر

آخرین خبر/ایتمار بن گویر وزیر امنیت اسرائیلی تخریب ده هزارمین خانه فلسطینی در کرانه باختری را جشن گرفت و آن را «موفقیتی تاریخی» توصیف کرد. 🔹 آخرین خبر در روبیکا 🔹 آخرین خبر در ایتا 🔹 آخرین خبر در بله

 شادی گل جالب صیادمنش پس از درخشش امشب!
۵ ساعت قبل / سایت ورزش ۳

شادی گل جالب صیادمنش پس از درخشش امشب!

شادی گل جالب صیادمنش پس از درخشش امشب در لیگ اروپا

 جنگ ایران و پایان خاورمیانه آمریکایی به روایت «فارن افرز» | این آخرین فرصت تغییر است؟ | نتیجه معکوس تضمین‌های امنیتی
۹ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

جنگ ایران و پایان خاورمیانه آمریکایی به روایت «فارن افرز» | این آخرین فرصت تغییر است؟ | نتیجه معکوس تضمین‌های امنیتی

اقتصادنیوز: واشنگتن هنوز در تصور خاورمیانه‌ای گرفتار است که خود بر آن سلطه دارد و حتی پس از شکست‌های پی‌درپی، تصور جایگزینی برای نظم موجود را دشوار می‌بیند. اما این نظم در حال پایان یافتن است. اگر رهبران آمریکا نتوانند مسیر خود را تغییر دهند، شاهد محو شدن خاورمیانه آمریکایی خواهند بود؛ درست همان‌ اتفاقی برای امپراتوری‌های اروپایی در منطقه رخ داد.