
صفحه سیاست-
نجابت رئیس امور نظامهای جبران خدمت، با تشریح پیامدهای حذف کسور بیمه از اضافهکار کارکنان مشمول قانون مدیریت خدمات کشوری از سال ۱۳۹۳، گفت این تصمیم موجب کاهش قابل توجه حقوق بازنشستگی بسیاری از کارکنان دولت شده است.
به نوشته تسنیم، او با مقایسه وضعیت بازنشستگان مشمول قانون مدیریت خدمات کشوری با سایر نظامهای پرداخت، اظهار کرد پس از ممنوعیت کسر حق بیمه از اضافهکار، حقوق بازنشستگی این گروه به شکل محسوسی کاهش یافته و در مواردی به کمتر از خط فقر مطلق رسیده است.
نجابت همچنین با اشاره به اجرای طرحهای متناسبسازی حقوق بازنشستگان در سالهای اخیر گفت با وجود اختصاص منابع مالی قابل توجه از سوی دولت، این اقدامات نتوانسته تغییر محسوسی در کیفیت زندگی و میزان رضایت بازنشستگان ایجاد کند.
به گفته این مقام مسئول، دریافتی کارکنان مشمول قانون مدیریت خدمات کشوری در زمان بازنشستگی، بسته به سطح شغلی، بین ۳۰ تا بیش از ۶۰ درصد نسبت به دوران اشتغال کاهش پیدا میکند؛ وضعیتی که به گفته او، تفاوت معناداری با شرایط بازنشستگان مشمول قانون کار دارد.
رئیس امور …












