قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۲۴

دعوت ناسا از سازمان فضایی هند برای پیوستن به برنامه «پایگاه ماه»

روابط فضایی هند و آمریکا با دعوت ناسا از سازمان فضایی هند(ISRO) برای پیوستن به برنامه «پایگاه ماه» عمیق‌تر می‌شود.
 دعوت ناسا از سازمان فضایی هند برای پیوستن به برنامه «پایگاه ماه»

به گزارش ایسنا، ناسا به شکل رسمی از هند دعوت کرده است تا در تلاش برای ساخت یک پایگاه دائمی در نزدیکی قطب جنوب ماه شرکت کند و بُعد جدیدی به همکاری‌های فضایی عمیق بین دو کشور اضافه کند.

این دعوت هفته گذشته در دفتر مرکزی سازمان فضایی هند(ISRO) در بنگلور، طی نهمین جلسه «گروه کاری مشترک فضایی غیرنظامی ایالات متحده و هند»( CSJWG) ارائه شد. این ابتکار در سال ۲۰۰۵ به عنوان مکانیسمی برای همکاری فضایی دوجانبه و برای رسیدگی به چالش‌ها و پیگیری اهداف مشترک پروازهای فضایی تأسیس شد.

مقامات ناسا روز سه‌شنبه ۱۱ اوت در شبکه اجتماعی ایکس اعلام کردند: ناسا با تکیه بر همکاری موفقیت‌آمیزمان در علم، علاقه خود را برای پیوستن سازمان فضایی هند به پایگاه ماه مجدداً تأیید کرد. ما برای ماندن به ماه برمی‌گردیم و شرکای خود را با خود می‌آوریم.

در بیانیه روز سه‌شنبه سفارت ایالات متحده در هند نیز آمده است: دو طرف علاوه بر دعوت به همکاری برای پایگاه قمری توافق کردند که مذاکرات برای همکاری در زمینه اشتراک‌گذاری داده‌های علمی آزاد تحت این توافق‌نامه را پیش ببرند.

«این توافق‌نامه‌ها»، توافق‌نامه‌های آرتمیس(Artemis) هستند که چارچوبی دیپلماتیک به رهبری ایالات متحده هستند که اصول اکتشاف ایمن و مسئولانه ماه و فراتر از آن را ترسیم می‌کنند. هند در سال ۲۰۲۳ به عنوان بیست و هفتمین امضاکننده به این توافق‌نامه پیوست و به ائتلافی پیوست که اکنون به ۷۰ کشور افزایش یافته است.

بیانیه‌های رسمی جزئیات کمی در مورد اینکه مشارکت هند در برنامه پایگاه قمری در عمل چه چیزی را در بر خواهد داشت، ارائه کرده‌اند. با این حال، این جلسه مقامات ارشد فضایی هر دو کشور، از جمله «وی نارایانان»( V. Narayanan)، رئیس سازمان تحقیقات فضایی هند و دبیر وزارت فضایی هند و سرجیو گور(Sergio Gor)، سفیر ایالات متحده در هند را که در جلسه افتتاحیه سخنرانی …



 نفرات برتر رقابت‌های اسکواش لرستان یادواره شهدای میناب معرفی شدند
۴ دقیقه قبل / خبرگزاری برنا

نفرات برتر رقابت‌های اسکواش لرستان یادواره شهدای میناب معرفی شدند

برنا-گروه استانها : مسابقات اسکواش یادواره شهدای میناب در خرم‌آباد؛ معرفی برترین‌ها و شناسایی استعدادهای آینده اسکواش لرستان به پایان رسید.



 سردار قاآنی: فلسطین آرمانی زنده و تغییرناپذیر است - تسنیم
۴۴ دقیقه قبل / خبرگزاری تسنیم

سردار قاآنی: فلسطین آرمانی زنده و تغییرناپذیر است - تسنیم

فرمانده نیروی قدس سپاه گفت: آرمان فلسطین، از بحر تا نهر، بیش از هر زمان دیگری زنده و دست‌یافتنی است.

 رشد ۱۶ درصدی مصرف شیرخشک‌های رژیمی
۲۴ دقیقه قبل / سایت سلامت نیوز

رشد ۱۶ درصدی مصرف شیرخشک‌های رژیمی

مدیرکل امور فرآورده‌های طبیعی، سنتی، مکمل و شیرخشک سازمان غذا و دارو از افزایش مصرف شیرخشک‌های رژیمی و غذاهای ویژه یارانه‌ای خبر داد.

 وزش باد شدید در انتظار تهرانی‌ها
۱۱ دقیقه قبل / سایت دیدارنیوز

وزش باد شدید در انتظار تهرانی‌ها

اداره کل هواشناسی استان تهران نسبت به وزش باد نسبتا شدید تا شدید همچنین رگبار و رعد و برق در ارتفاعات استان هشدار داد.

 ادامه کار شوراها غیرقانونی است
۲۷ دقیقه قبل / سایت روزنامه سازندگی

ادامه کار شوراها غیرقانونی است

سیدعبدالواحد موسوی‌لاری، وزیر کشور دولت اصلاحات و محسن هاشمی‌رفسنجانی، رئیس پیشین شورای شهر تهران در گفت‌وگو با سازندگی تأکید کردند: تعویق انتخابات شوراها، فاقد پشتوانه قانونی است و رئیس‌جمهور باید جلوی این انحراف از قانون اساسی را بگیرد

 قیمت دام زنده امروز یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵
۲۱ دقیقه قبل / روزنامه تعادل

قیمت دام زنده امروز یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵

قیمت دام زنده امروز یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ اعلام شد.

 ویلچر برقی ایرانی به سامانه خودران مجهز شد/ محصول در آستانه آزمون عملیاتی
۱۹ دقیقه قبل / خبرگزاری ایسنا

ویلچر برقی ایرانی به سامانه خودران مجهز شد/ محصول در آستانه آزمون عملیاتی

پژوهشگران دانشگاه صنعتی امیرکبیر با حمایت بنیاد ملی علم ایران، ویلچر برقی هوشمندی را توسعه داده‌اند که می‌تواند در محیط‌های موجود، نقشه‌برداری و مسیریابی کند و با شناسایی افراد و موانع، مسیر خود را بدون نیاز به تغییر گسترده زیرساخت‌ها ادامه دهد؛ محصولی که پس از سه سال توسعه، اکنون برای ورود به مرحله آزمون‌های عملیاتی و افزایش سطح آمادگی فناوری آماده می‌شود.