قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۲ ساعت قبل

ملانشون: فرانسه هم‌دست جنایت‌های اسرائیل شده است

نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری فرانسه با انتقاد از رویکرد امانوئل ماکرون و هم‌سویی او با دونالد ترامپ، تأکید کرد که پاریس به دلیل خودداری از مجازات رژیم صهیونیستی خودش را همدست جنایت‌های این رژیم در غزه کرده است.
 ملانشون: فرانسه هم‌دست جنایت‌های اسرائیل شده است

به گزارش ایسنا، ژان لوک ملانشون، رهبر حزب «فرانسه تسلیم‌ناپذیر» و نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری فرانسه با انتقاد شدید از سیاست‌های امانوئل ماکرون، رئیس جمهور این کشور و هم‌سویی او با آنچه او «ترامپیسم» خواند، تأکید کرد که فرانسه به دلیل خودداری از تحریم رژیم صهیونیستی، در موضع هم‌دستی با جنایت‌های این رژیم در غزه، لبنان و سوریه قرار گرفته و از فهرست کشورهای اثرگذار جهان حذف شده است.

ژان ‌لوک ملانشون در سخنرانی خود در نشست تابستانی این حزب (AMFIS ۲۰۲۶) در شهر والانس، فرانسه را به «هم‌دستی» با جنایت‌های رژیم صهیونیستی در غزه متهم کرد.

وی در بخشی از این سخنرانی گفت: «در اروپا، خودداری از تحریم اسرائیل به خاطر نسل‌کشی در غزه موجب شده که کشور ما با جنایت‌های اسرائیل همدست شود.»

ملانشون با اشاره به بازآرایی موازنه‌های ژئوپلیتیکی در جهان و افول جایگاه دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در این بازآرایی، گفت فرانسه به دلیل هم‌سویی امانوئل مکارون با دونالد ترامپ خودش را از دایره کشورهای اثرگذار حذف کرده است.

رهبر حزب فرانسه تسلیم‌ناپذیر تصریح کرد: «ماکرون با هم‌سویی مداوم و بی‌قیدوشرط با پدیده ترامپیسم در برابر جهان موجب شده که نام کشور ما از فهرست کشورهای اثرگذاری که صدایشان توسط همه شنیده می‌شود، حذف شود.»

زنده باد مقاومت ملت‌ها

ملانشون در ادامه با اشاره به اظهارات یک هفته پیش ایتامار بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی و توصیف او به عنوان «مجری نسل‌کشی» گفت: «تنها یک هفته پیش، شاهد بودیم که بن‌گویری که مجری نسل‌کشی است، خواستار کشتن ۳۰ تا ۴۰ فلسطینی در هر شب شد!»

وی با انتقاد از بی‌عملی بخشی از کشورهای جامعه جهانی نسبت به رژیم صهیونیستی افزود: «قوانین بین‌الملل پایمال شده است. نسل‌کشی در غزه، حملات اسرائیل به لبنان و سوریه از این طریق تشویق شده است. این پیامد بزدلی و ننگ است.»

ملانشون در پایان این بخش از سخنانش با لحنی اعتراضی اعلام کرد: «ننگ بر عاملان! زنده باد مقاومت ملت‌ها!»

بن‌گویر شانزدهم اوت گذشته با بیان اینکه باید «هر شب ۳۰ تا ۴۰ فلسطینی در غزه کشته شوند»، گفته بود: «آنها فقط کسانی نیستند که شما را در معرض خطر قرار می‌دهند. کسانی که آنجا هستند نباید زنده …



 پرونده حضور یاسر آسانی در دیدار استقلال و مس بررسی می‌شود
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

پرونده حضور یاسر آسانی در دیدار استقلال و مس بررسی می‌شود

نمایندگان حقوقی استقلال و مس شهربابک دفاعیات خود را درباره قانونی بودن حضور یاسر آسانی در دیدار دو تیم به کمیته انضباطی ارائه کردند.

 فصل داغ مستاجرکُشی | کرامت گمشده انسانی در خانه‌های ۱۸ متری | وقتی خانه‌دار شدن به رؤیا و اجاره‌نشینی به اجبار تبدیل شد
۲۲ دقیقه قبل / سایت خبرفوری

فصل داغ مستاجرکُشی | کرامت گمشده انسانی در خانه‌های ۱۸ متری | وقتی خانه‌دار شدن به رؤیا و اجاره‌نشینی به اجبار تبدیل شد

«بودجه‌ات چقدره؟»؛ این ترسناک‌ترین داستان دو کلمه‌ای این روزهای تهران است. همین روزها بیش از نیمی از جمعیت پایتخت با همین سوال ترسناک روبه‌رو شده‌ یا در آینده‌ای خیلی خیلی نزدیک مواجه خواهند شد. شهردار تهران گفته 51 درصد جمعیت شهر اجاره‌نشین شده‌اند، آماری که نشان از این دارد که در تاریخ شهرنشینی پایتخت اولین بار است که تعداد مستاجران بیشتر از صاحب‌خانه‌ها می‌شود. این گزارش کوتاه قصه پر اشک و آه نیمی از مردم پایتخت است.

 رزمایش مشترک کره جنوبی و آمریکا لغو شد
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

رزمایش مشترک کره جنوبی و آمریکا لغو شد

جنگ آمریکا علیه ایران با ایجاد محدودیت‌های گسترده برای آمریکا رزمایش‌های نظامی این کشور را نیز مختل کرده است.

 پیش‌بینی بورس فردا سه‌شنبه 3 شهریور 1405 | در انتظار ادامه رشد بازار بدون هیجان خرید
۱ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

پیش‌بینی بورس فردا سه‌شنبه 3 شهریور 1405 | در انتظار ادامه رشد بازار بدون هیجان خرید

اقتصادنیوز: برای معاملات سه شنبه می توان انتظار داشت که بازار همچنان مثبت باشد، اما احتمالا شدت تقاضا به اندازه ای نخواهد بود که شاهد شکل گیری صف های خرید گسترده در سراسر بازار باشیم.

 حمله نیروهای یمنی به یک نفتکش و اهداف نظامی در عربستان
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

حمله نیروهای یمنی به یک نفتکش و اهداف نظامی در عربستان

سخنگوی نیروهای مسلح یمن از اجرای عملیات نظامی علیه یک نفتکش در دریای سرخ و همچنین هدف قرار دادن چندین موضع نظامی در خاک عربستان خبر داد و بر تداوم این حملات تأکید کرد.

 طرح تحریمی جدید ترامپ؛ تکرار فشار حداکثری با پیوست تبلیغاتی
۱ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

طرح تحریمی جدید ترامپ؛ تکرار فشار حداکثری با پیوست تبلیغاتی

وزیر خزانه‌داری آمریکا از طرح جدید تحریم‌ها علیه ایران خبر داد؛ طرحی که با تکیه بر تحریم‌های ثانویه و تهدید کشورها و بانک‌های طرف معامله با ایران، تکرار سیاست «فشار حداکثری» دولت نخست ترامپ به نظر می‌رسد.



سایت فرارو

تجربه تلخ سینا مهراد از «رحیم نجار»

بهروزآذر: زنان نباید به دلیل سبک زندگی و پوشش از جامعه طرد شوند
سایت فرارو

بهروزآذر: زنان نباید به دلیل سبک زندگی و پوشش از جامعه طرد شوند

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده گفت: اگر می‌خواهیم در حوزه حجاب و مسائل فرهنگی به نتیجه برسیم، باید به سراغ راهکارهای گفت‌وگومحور برویم؛ چرا که تجربه نشان داده است برخوردهای سلبی و سختگیرانه نمی‌تواند این مسائل را حل کند.
سایت فرارو

جمع‌آوری فوری یک دارو از بازار/ علت چه بود؟

او هر صبح بدنش را از زیر آوار بیرون می‌کشید
سایت فرارو

او هر صبح بدنش را از زیر آوار بیرون می‌کشید

یک کودک سه‌ساله در این خانه زندگی می‌کند؛ کودکی که جنگ را نمی‌تواند توضیح دهد. نمی‌تواند بگوید: «من یک تجربه تروماتیک داشته‌ام.» نمی‌تواند درباره اضطرابش حرف بزند.
4 آنتی بیوتیک طبیعی
سایت برترینها

4 آنتی بیوتیک طبیعی

سیر حاوی ترکیبات گوگردی مختلف است که یکی از شناخته شده ترین آن ها آلیسین است. این ترکیبات در مطالعات آزمایشگاهی توانسته اند رشد برخی باکتری ها را مهار کنند. بخشی از پژوهش ها نیز اثر عصاره سیر را بر باکتری هایی مانند اشریشیا کلی (E. coli) بررسی کرده اند.
همه چربی ها دشمن سلامت نیستند؛ این تفاوت را بدانید
سایت عصرایران

همه چربی ها دشمن سلامت نیستند؛ این تفاوت را بدانید

همه چربی ها یکسان نیستند. نوع چربی مصرفی اهمیت زیادی دارد. به طور کلی، چربی های غیر اشباع انتخاب بهتری هستند، در حالی که چربی های ترانس صنعتی بیشترین نگرانی...