قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۲۰

رسانه باید «پیش‌دستانه» روایت‌گری کند / ایستادگی و مقاومت، عین عزت است

فرمانده سپاه استان همدان با تأکید بر اینکه رسانه تعیین‌کننده سرنوشت جنگ در عرصه‌های نوین است، گفت: اگر باور داریم که رسانه یک ابزار ساده اطلاع‌رسانی نیست، بلکه بخشی اثرگذار از میدان جنگ ترکیبی است، باید با روایت‌گری صحیح و پیش‌دستانه، گام‌به‌گام از شایعات دشمن جلوتر باشیم.
 رسانه باید «پیش‌دستانه» روایت‌گری کند / ایستادگی و مقاومت، عین عزت است

سردار حسین زارع‌کمالی سه‌شنبه ۲۰ مرداد در جمع خبرنگاران با اشاره به جایگاه خطیر رسانه‌ها در مدیریت افکار عمومی، اظهار کرد: در جنگ‌های امروز، رسانه حرف اول و آخر را می‌زند؛ فعالان این حوزه، فرماندهان پیش‌قراول صحنه نبرد هستند و به عنوان عماران ولایت در راستای جهاد تبیین، نقش بی‌بدیلی در مقابله با توطئه‌های دشمن ایفا می‌کنند.

وی با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین دلایل شکست دشمن، حفظ تنگه احد توسط مردم است، افزود: در یک‌سال اخیر حوادث متعددی را پشت سر گذاشتیم که اگر رسانه‌ها به زیبایی عمل نکرده بودند، هر یک از این حوادث می‌توانست تبعات سنگینی برای نظام و انقلاب داشته باشد.

سردار زارع‌کمالی یکی از نقاط ضعف فعلی دستگاه‌های اجرایی را ارتباط کمتر با رسانه‌ها  دانست و تصریح کرد: اقدامات بسیار ارزشمندی توسط دستگاه‌ها انجام می‌شود، اما ضعف در اطلاع‌رسانی باعث شده دشمن با شایعه‌سازی و شبهه‌افکنی، مردم را نسبت به مسئولان و آینده انقلاب ناامید کند؛ لذا جهاد امیدآفرینی از طریق انعکاس خدمات صادقانه به مردم، ضروری‌ترین راه مقابله با سیاه نمایی دشمن است. 

وی خاطرنشان کرد: دستگاه‌های اجرایی می‌توانند گزارش عملکرد، مشکلات نهاد و نیازمندی‌های خود را پیش از نماز جماعت در مساجد و محلات ارائه دهند.

تمدن غرب؛ علم بدون اخلاق

فرمانده سپاه استان با بیان اینکه مشکل دشمن با ما، مسئله‌ای ایدئولوژیک و هویت‌محور است، گفت: ما پرچمدار تمدن نوین اسلامی مبتنی بر عدالت، اخلاق و کرامت انسانی هستیم، در حالی که شاخصه تمدن غرب، «علم بدون اخلاق» و حرکت در مسیر شهوات و مادیات است؛ این تمدن با فروپاشی خانواده‌ها و ترویج فساد، با هویت ما در تقابل است.

سردار زارع‌کمالی با تأکید بر لزوم درس گرفتن از تاریخ، افزود: تاریخ به ما نشان داده که دشمن از ضعف و تسلیم استقبال می‌کند نه از گفتگو و احترام؛ در دوره‌های قاجار و پهلوی، وقتی موضع ما انفعال و تسلیم بود، بخش‌های بزرگی از خاک کشور (از جمله بحرین، کوه‌های آرارات، سرچشمه هیرمند و دشت ناامید) بدون شلیک یک گلوله جدا شد.

 وی با استناد به آمارها، تأکید کرد: در دوره قاجار و پهلوی صدها هزار کیلومتر …



 چین مقابل فشارهای واشنگتن ایستاد؛ پروژه انزوای اقتصادی ایران ناکام ماند
۱ ساعت قبل / سایت صفحه اقتصاد

چین مقابل فشارهای واشنگتن ایستاد؛ پروژه انزوای اقتصادی ایران ناکام ماند

رسانه «آسیا تایمز» با اشاره به تلاش دولت ترامپ برای همراه‌کردن چین در اعمال فشارهای اقتصادی علیه ایران، تأکید کرده است که پکن حاضر نشده سیاست تحریم‌های یکجانبه آمریکا را دنبال کند؛ رویکردی که می‌تواند تلاش واشنگتن برای تشدید انزوای اقتصادی تهران را با چالش جدی مواجه کند.



 تب صعود در تالار شیشه‌ای
۱ ساعت قبل / روزنامه دنیای اقتصاد

تب صعود در تالار شیشه‌ای

دنیای اقتصاد: معاملات بورس تهران در نخستین روز هفته و آخرین روز معاملاتی مردادماه، با جهش شاخص‌های سهامی همراه شد؛ به ‌طوری که شاخص کل بورس برای نخستین بار در تاریخ فعالیت خود از مرز روانی ۶ میلیون واحد عبور کرد. نماگر اصلی بازار سهام در جریان معاملات امروز با رشد 1.83 درصدی، ۱۰8 هزار واحد افزایش ارتفاع داد و در نهایت در سطح ۶ میلیون و ۶۱ هزار واحدی به کار خود پایان داد. به این ترتیب، بورس تهران مردادماه را در حالی به پایان رساند که شاخص کل یکی از مهم‌ترین مرزهای روانی خود را پشت سر گذاشت.

 رکورد تاریخی؛ بدهی آمریکا در دوره ترامپ به چه عددی رسید؟ | آخرین خبر
۹ دقیقه قبل / سایت آخرین خبر

رکورد تاریخی؛ بدهی آمریکا در دوره ترامپ به چه عددی رسید؟ | آخرین خبر

آخرین خبر/بدهی آمریکا برای اولین بار از یک مرز تاریخی عبور کرد و از 40 تریلیون دلار فراتر رفت، امری که همراه با خود هشدارهای جدیدی درباره بحران مالی‌ای که در حال پدیدار شدن است برانگیخت. گزارشی در این باره را با ترجمه آخرین خبر تماشا کنید. 🔹 آخرین خبر در روبیکا 🔹 آخرین خبر در ایتا 🔹 آخرین خبر

 گزارشی از جشنواره بین‌المللی فیلم «سارایوو»+تصاویر - دیپلماسی ایرانی
۳۹ دقیقه قبل / سایت دیپلماسی ایرانی

گزارشی از جشنواره بین‌المللی فیلم «سارایوو»+تصاویر - دیپلماسی ایرانی

منصور جهانی در گزارشی برای دیپلماسی ایرانی از جشنواره بین‌المللی فیلم ساریوو می‌نویسد: فرهادی بعد از دریافت این جایزه گفت: «از کشف این جشنواره بسیار...

 داستان ترانه صبحت بخیر عزیزم معین برگرفته از عروس عاشق پیشه ای که از خوشحالی شب ازدواجش ایست قلبی کرد + روایت تلخ
۲۲ دقیقه قبل / سایت رکنا

داستان ترانه صبحت بخیر عزیزم معین برگرفته از عروس عاشق پیشه ای که از خوشحالی شب ازدواجش ایست قلبی کرد + روایت تلخ

معین از داستان پشت پرده یکی از آهنگ های مشهورش می گوید.

 سرپرست وزارت دفاع: ایران هرگز تسلیم فشار نمی‌شود
۱۱ دقیقه قبل / سایت جهان صنعت نیوز

سرپرست وزارت دفاع: ایران هرگز تسلیم فشار نمی‌شود

سرپرست وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با بیان اینکه «ایران با تکیه بر توان بومی، شکست راهبردی را به آمریکا و رژیم صهیونیستی تحمیل کرد»، تصریح کرد: ایران هرگز تسلیم فشار نمی‌شود.

 به هر صدایی اعتماد نکنید | کلاهبرداران حالا صدای عزیزان‌تان را هم جعل می‌کنند
۲۷ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

به هر صدایی اعتماد نکنید | کلاهبرداران حالا صدای عزیزان‌تان را هم جعل می‌کنند

یک تماس تلفنی کافی است تا صدای فرزند، همسر یا یکی از نزدیکانتان را بشنوید و بدون لحظه‌ای تردید باور کنید آن‌سوی خط خود اوست. اما امروز هوش مصنوعی می‌تواند با چند ثانیه نمونه صوتی، صدایی بسازد که تشخیص آن از صدای واقعی برای انسان دشوار باشد.