قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۲۰

تولید ‌همبرگر ‌غیربهداشتی توسط یک کارگاه غیرمجاز در ‌کرج‌/۲ نفر دستگیر شدند

فرمانده‌ ‌انتظامی‌ ‌شهرستان کرج‌ ‌از ‌کشف‌ ‌و ‌پلمب‌ ‌یک‌ ‌کارگاه‌ ‌غیرمجاز ‌تولید ‌همبرگر ‌غیر ‌بهداشتی‌ ‌و دستگیری دو نفر متهم در این خصوص خبر ‌داد.
 تولید ‌همبرگر ‌غیربهداشتی توسط یک کارگاه غیرمجاز در ‌کرج‌/۲ نفر دستگیر شدند

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

سرهنگ پیمان گودرزی اعلام کرد: مأموران کلانتری ۴۴ولد آباد پس از دریافت گزارش‌های مردمی مبنی بر فعالیت مشکوک یک واحد تولیدی در حاشیه شهر، با هماهنگی مراجع قضائی و همراهی اداره بهداشت از این کارگاه بازرسی کردند که با انبوهی از گوشت‌های فاسد و ضایعات مرغ مواجه شدند.

وی افزود: در این عملیات، دو نفر متصدی کارگاه که با استفاده از مواد اولیه غیربهداشتی و تاریخ‌گذشته اقدام به تولید همبرگرهای غیرمجاز می‌کردند، دستگیر و با تشکیل پرونده به مراجع قضائی معرفی شدند و این کارگاه توسط کارشناسان بهداشت پلمب و تمامی مواد غذایی کشف‌شده معدوم شد.

به گزارش ایسنا به نقل از پلیس البرز در روز سه‌شنبه ۲۰ مرداد، سرهنگ گودرزی در پایان با هشدار به فعالان غیرمجاز حوزه تولید مواد غذایی تأکید کرد: پلیس با همکاری دستگاه‌های نظارتی، با هرگونه تولید و توزیع مواد غذایی غیربهداشتی و تقلبی برخورد قاطع خواهد.

انتهای پیام …




 اخبار جدید

 پزشکیان: به جلیلی گفته‌ام پیشنهاد نده اگر می‌توانی در حل مشکلات کمک کن
۳۷ دقیقه قبل / سایت تابناک

پزشکیان: به جلیلی گفته‌ام پیشنهاد نده اگر می‌توانی در حل مشکلات کمک کن

رئیس‌جمهوری با قدردانی از رقبای انتخاباتی خود که امروز در کنار دولت قرار گرفته‌اند و برای حل مشکلات تلاش می‌کنند، تصریح کرد: حتی به همین آقای جلیلی هم گفته‌ا...

 فارن افرز: ۲۵ سال پس از ۱۱ سپتامبر؛ چرا جهادگرایان باختند؟
۱ ساعت قبل / سایت جماران

فارن افرز: ۲۵ سال پس از ۱۱ سپتامبر؛ چرا جهادگرایان باختند؟

بیست‌وپنج سال پس از حملات ۱۱ سپتامبر، القاعده دیگر آن تهدیدی نیست که زمانی واشنگتن را وارد «جنگ علیه تروریسم» کرد؛ اما این به معنای پیروزی کامل آمریکا نیست. «فارن افرز» در گزارشی تحلیلی، با مرور دو دهه‌ونیم جنگ، عملیات اطلاعاتی، ظهور و سقوط داعش و تغییر جایگاه جریان‌های جهادی، این پرسش را مطرح می‌کند که آیا جهادگرایی واقعاً شکست خورده یا فقط از یک تهدید جهانی به خطری پراکنده و مهارشدنی تبدیل شده است.

 امیدواری این کشور به احیای روند دیپلماتیک بین ایران و واشنگتن
۴۶ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

امیدواری این کشور به احیای روند دیپلماتیک بین ایران و واشنگتن

وزیر امور خارجه مصر اعلام کرد این کشور امیدوار است روند دیپلماتیک بین ایران و واشنگتن از سر گرفته شود.

 حریم هوایی این کشور به روی امارات بسته شد
۱۲ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

حریم هوایی این کشور به روی امارات بسته شد

وزارت دفاع الجزایر اعلام کرد که حریم هوایی این کشور از امروز به روی هواپیماهای نظامی و غیرنظامی امارات بسته شد.

 آخرین وضعیت رسیدگی به واحدهای آسیب‌دیده در جنگ
۴۱ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

آخرین وضعیت رسیدگی به واحدهای آسیب‌دیده در جنگ

معاون شهردار تهران درباره آخرین وضعیت رسیدگی به واحدهای آسیب دیده در جنگ تحمیلی گفت : بیشتر واحدهای آسیب‌دیده از جنگ وارد مرحله بازسازی شده‌اند و بخش زیادی از کارها انجام‌شده است.

 ۶پروژه عمرانی تهران در آستانه بهره‌برداری
۳۲ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

۶پروژه عمرانی تهران در آستانه بهره‌برداری

مدیرعامل سازمان مهندسی و عمران شهر تهران با تشریح آخرین وضعیت پروژه‌های عمرانی پایتخت، از آغاز عملیات اجرایی فاز دوم آزادراه شهید شوشتری، پیشرفت ۹۲درصدی فاز دوم بزرگراه شهید بروجردی و برنامه‌ریزی برای بهره‌برداری از چند پروژه بزرگراهی تا پایان سال خبر داد

جمعه ۲۰ شهریور ۱۴۰۵ - 11 September 2026