قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

شهردار صدرا: تحول در پروژه‌ها باید برای مردم مشخص و محسوس باشد

شهردار جدید صدرا با تأکید بر اینکه مدیریت شهری باید نتیجه‌گرا باشد، گفت: تحول در پروژه‌ها باید برای مردم مشخص و محسوس باشد و شهروندان باید آثار اقدامات مدیریت شهری را در زندگی روزمره خود احساس کنند.
 شهردار صدرا: تحول در پروژه‌ها باید برای مردم مشخص و محسوس باشد

پژمان شفیعی امروز یکشنبه ۲۵ مرداد در آیین تکریم و معارفه شهردار صدرا با اشاره به ظرفیت‌های این شهر گفت: صدرا «شهر فرصت‌ها» است؛ شهری جوان که باید از ظرفیت‌های آن به بهترین شکل استفاده کرد، هرچند در برخی حوزه‌ها همین شهر جوان با نشانه‌هایی از فرسودگی مواجه است و باید برای رفع آنها چاره‌اندیشی شود.

وی، «همبستگی اجتماعی» و «تحول‌گرایی» را از محورهای مهم برنامه‌های خود عنوان کرد و گفت: اگر بتوانیم با همکاری کارکنان شهرداری و شورای اسلامی شهر، همبستگی و سرمایه اجتماعی را در شهر احیا کنیم، گام مهمی برداشته‌ایم؛ اما این اقدامات زمانی ارزشمتیتر رند است که نتیجه‌گرا باشیم.

وی تأکید کرد: مدیریت شهری باید نتیجه‌گرا باشد و تحول در پروژه‌ها باید برای مردم مشخص و محسوس باشد.

ارتقای کیفیت زندگی شهروندان در دستور کار مدیریت شهری

شهردار صدرا ارتقای کیفیت زندگی شهروندان را یکی از مهم‌ترین اهداف مدیریت جدید دانست و اظهار کرد: مردم باید آثار تحول و اقدامات مدیریت شهری را در زندگی روزمره خود احساس کنند و کیفیت زندگی شهروندان باید به شکل ملموس ارتقا پیدا کند.

شفیعی با تأکید بر ضرورت اصلاح فرآیندهای خدمات‌رسانی در شهرداری صدرا گفت: فرآیندهایی که مردم برای دریافت خدمات در شهر و شهرداری با آن مواجه هستند، باید کوتاه، مؤثر و نتیجه‌بخش باشد.

وی همچنین توسعه تعامل با دستگاه‌های اجرایی و مجموعه‌های تصمیم‌ساز و تصمیم‌گیر را مورد تأکید قرار داد و افزود: تلاش خواهیم کرد با افزایش تعامل و هم‌افزایی، مسائل شهر را با همکاری بیشتری دنبال کنیم.

مشارکت مردم در تصمیم‌گیری برای محلات

شهردار  صدرا با تأکید بر مردم‌محوری در مدیریت شهری اظهار کرد: در کوتاه‌ترین زمان ممکن در محلات شهر صدرا در کنار مردم حضور پیدا می‌کنیم و برای هر محله با مشارکت خود مردم تصمیم‌گیری خواهیم کرد.

وی افزود: مدیریت شهری باید صدای مردم را مستقیماً بشنود و برنامه‌های خود را بر اساس نیازهای واقعی محلات تنظیم کند.

تعامل با شرکت عمران در اولویت مدیریت جدید صدرا

شفیعی تعامل با شرکت عمران صدرا را یکی از اولویت‌های اصلی خود دانست و گفت: این مجموعه از روز نخست در مسیر شکل‌گیری و توسعه شهر حضور داشته و نسبت به آن تعلق داریم.

وی افزود: اولویت …





 طائب: دشمن در سند تفاهم تعهداتی داشت که همه‌تس را نفض کرد ملت ایران فریب بازگشت دشمن به میز مذاکره را نخواهد خورد | جهان نیوز
۴ ساعت قبل / سایت جهان نیوز

طائب: دشمن در سند تفاهم تعهداتی داشت که همه‌تس را نفض کرد ملت ایران فریب بازگشت دشمن به میز مذاکره را نخواهد خورد | جهان نیوز

حجت السلام و المسلمین حسین طائب: رئیس سازمان بسیج مستضعفین در چهارمین آیین ملی تکریم فعالان مساجد کشور، گفت: امروز در پایگاه‌های مقاومت مردمی با‌سلیقه‌ها و رفتارهای متنوع در برابر استکبار ایستاده‌اند.

 نتانیاهو: نمیگذاریم دولت فلسطینی زیر چتر ایران پا بگیرد!+ جزئیات
۵ ساعت قبل / سایت اکوایران

نتانیاهو: نمیگذاریم دولت فلسطینی زیر چتر ایران پا بگیرد!+ جزئیات

بنیامین نتانیاهو تأکید کرد: هیچ دولت فلسطینی تحت کنترل ایران، نه در نوار غزه و نه در کرانه باختری، تشکیل نخواهد شد. همین و بس!

 پرواز جنگنده ها بیخ گوش اسرائیل | عقاب های تمدن – ۲۰۲۶ آغاز شد؛ رزمایش هوایی مشترک مصر و چین
۳۸ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

پرواز جنگنده ها بیخ گوش اسرائیل | عقاب های تمدن – ۲۰۲۶ آغاز شد؛ رزمایش هوایی مشترک مصر و چین

منابع خبری گزارش دادند که رزمایش مشترک هوایی مصر و چین با نام «عقاب های تمدن – ۲۰۲۶» از روز شنبه در مصر آغاز شده است.

 صدور دستور برخورد قاطع با «مروجین فساد و برهنگی» در مشهد
۵ ساعت قبل / روزنامه آرمان امروز

صدور دستور برخورد قاطع با «مروجین فساد و برهنگی» در مشهد

آرمان امروز : حسن همتی‌فر، دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان خراسان رضوی، از ابلاغ دستورات ویژه به ضابطین قضایی برای شناسایی و برخورد با مروجین فساد و برهنگی در فضای حقیقی و مجازی خبر داد. دادستان مرکز استان خراسان رضوی در جلسه ستاد صیانت از خانواده، با تأکید بر اینکه دشمن با «جنگ نرم» [ ]

 آیت‌الله علم‌الهدی: دولت با همان اقتدار ۴۰ روز نخست جنگ، مشکلات اقتصادی را رفع کند | اجتماعات مردم پس از ۶ ماه قوی‌تر و پرجمعیت‌تر شده است
۵ ساعت قبل / سایت شهرآرانیوز

آیت‌الله علم‌الهدی: دولت با همان اقتدار ۴۰ روز نخست جنگ، مشکلات اقتصادی را رفع کند | اجتماعات مردم پس از ۶ ماه قوی‌تر و پرجمعیت‌تر شده است

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با تقدیر از عملکرد دولت در مدیریت کشور طی ۴۰ روز نخست جنگ، بر ضرورت تداوم این اقتدار در عرصه خدمت‌رسانی و رفع مشکلات اقتصادی و معیشتی تاکید کرد و گفت: مردم پس از گذشت ۶ ماه همچنان با قدرت در میدان ایستاده‌اند و اجتماعات آنان از روز نخست قوی‌تر و پرجمعیت‌تر شده است؛ از این رو مسئولان نیز باید با ولایت‌فقیه‌مداری، اعتقاد به خدا و همت بیشتر، همگام با مردم برای حل مشکلات اقدام کنند.

 ۳ راهکار علاج صنعت محتضر خودرو
۵۲ دقیقه قبل / سایت جوان آنلاین

۳ راهکار علاج صنعت محتضر خودرو

واگذاری مدیریت ایران‌خودرو و سایپا به‌جای مالکیت، توقف سرهم‌بندکاری خودروسازان به‌منظور اصلاح خصوصی‌سازی و واردات هدفمند، ۳ راهکار خروج صنعت خودروسازی از آشف...



پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی
روزنامه آرمان امروز

پزشکان، روپوش سفید، جیب خالی

«آرمان امروز» «آرمان امروز» همزمان با روز پزشک گزارش می‌دهد؛ آرمان امروز- سپهرریاحی:‌ در ایران، زادروز ابوعلی سینا، یکم شهریورماه، به عنوان «روز پزشک» نام‌گذاری شده است؛ روزی برای تقدیر از کسانی که بخش مهمی از زندگی خود را صرف آموختن حرفه‌ای کرده‌اند که مستقیماً با جان و سلامت انسان‌ها سر و کار دارد. اما [ ]
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| جدیدترین استایل بهاره رهنما بعد از کاهش وزن قابل توجه

سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| تصاویری از بهرام رادان و آزاده صمدی در پشت صحنه تمرین کنسرت‌نمایش «سیاوش»

سایت تابناک

دستور برخورد قاطع با مروجین فساد و برهنگی در مشهد

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد
سایت تابناک

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد

انصارالله سرزمین‌هایی را در مجاورت مرز جنوبی عربستان در کنترل دارد و همچنین حملات موشکی فرامرزی علیه این پادشاهی انجام داده است.
سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار
روزنامه آرمان امروز

سه سناریو برای روزهای پس از جنگ اقتصادی و اما و اگرهای بسیار

آرمان امروز-سرویس دیپلماسی: در روزهای اخیر این خبر به صورت گسترده پخش شده است که آمریکا قصد دارد شرکای تجاری ایران را هدف قرار دهد؛ موضوعی که نگرانی‌هایی را در چین ایجاد کرده است. تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز به‌شدت کاهش یافته و قیمت نفت همچنان در حال افزایش است. ایرانی‌ها با اعتمادبه‌نفس سخن از [ ]