قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۲۵

رشد ۳۴۰ درصدی اعتبارات عمرانی ورزش و جوانان سیستان و بلوچستان

مدیرکل ورزش و جوانان استان سیستان و بلوچستان از رشد ۳۴۰ درصدی اعتبارات عمرانی ورزش و جوانان استان نسبت به سال گذشته خبر داد.
 رشد ۳۴۰ درصدی اعتبارات عمرانی ورزش و جوانان سیستان و بلوچستان

ادهم کرد زابلی افزود: ویژه برنامه‌های هفته دولت امسال روحیه نشاط و امید را بین جوانان استان به همراه خواهد آورد.

مدیرکل ورزش و جوانان استان همچنین گفت: در هفته دولت امسال بیش از ۴۰۰ ویژه‌برنامه فرهنگی و ورزشی در سراسر استان اجرا خواهد شد.

کرد زابلی همچنین از افتتاح و کلنگ‌زنی ۸۴ پروژه عمرانی ورزشی با اعتباری بالغ بر ۳۲۴ میلیارد تومان همزمان با هفته دولت خبر داد.

به گزارش ایسنا، به نقل ورزش و جوانان استان در روز یکشنبه ۲۵ مرداد، کرد زابلی خاطرنشان کرد: این پروژه‌ها از شمال تا جنوب استان با هدف توسعه زیرساخت‌های ورزشی، افزایش سرانه فضاهای ورزشی و ایجاد عدالت در توزیع امکانات به بهره‌برداری رسیده یا عملیات اجرایی آن‌ها آغاز خواهد شد.

انتهای پیام



۱ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

درگیری در مرز سراوان

به گزارش آفتاب نیوز،

پلیس اعلام کرد: شب گذشته مرزبانان هنگ مرزی سراوان با اشراف اطلاعاتی و آمادگی عملیاتی، تحرکات یک گروهک مسلح را که قصد ورود غیرقانونی به کشور و انجام اقدامات خرابکارانه را  داشت،شناسایی و موضوع را در دستور کار قرار داده و در ادامه مسیر ورود عناصر مسلح را مسدود کرده و در جریان درگیری، ضمن مقابله با آنان، یکی از عناصر این گروهک را به هلاکت رساندند.

سخنگوی پلیس می‌گوید که اعضای باقی‌مانده گروهک پس از مواجهه با واکنش مرزبانان، از محل متواری شده و به سمت خاک کشور مقابل گریختند.در پاک‌سازی محل درگیری، مقادیری سلاح و تجهیزات ارتباطی کشف و ضبط شد.




 بیانیه تند دفتر نتانیاهو در واکنش به اظهارات اردوغان
۱ ساعت قبل / سایت تابناک

بیانیه تند دفتر نتانیاهو در واکنش به اظهارات اردوغان

دفتر اطلاع‌رسانی نخست وزیر رژیم صهیونیستی امروز جمعه مدعی شد که این رژیم با تلاش‌های ترکیه برای ایجاد بی‌ثباتی در منطقه و همچنین هرگونه تهدیدی علیه امنیت خود...

 ناتالی هارپ؛ زن مرموزی که دروازه ورود به مغز ترامپ است | آخرین خبر
۳۱ دقیقه قبل / سایت آخرین خبر

ناتالی هارپ؛ زن مرموزی که دروازه ورود به مغز ترامپ است | آخرین خبر

جماران/متن پیش رو در جماران منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست برخی گزارش حاکی از آن است که هارپ از موقعیت استثنایی برخوردار است که به او اجازه می دهد برخی از کانال های سنتی دسترسی به ترامپ را دور بزند، که باعث شده برخی مقامات او را به عنوان فردی با نفوذ فراتر از موقعیت رسمی خود ب

 بازگشت به گلستان
۱ ساعت قبل / سایت خبرآنلاین

بازگشت به گلستان

دیروز در مراسم اختتامیه جایزه گلستان که در سرای اهل قلم برپا شد شرکت کردم. این مسابقه شش سال است که به همت دکتر محمدرضا زائری برپا می‌شود تا به سهم خود به ترویج زبان و ادب فارسی و به ویژه آثار ارزشمند سعدی شیرازی و گلستانش در زندگی امروز و در میان نسل نو بپردازد.

 روسیه: پیشنهادهای جدید صلح اوکراین باید با واقعیت‌های میدانی منطبق باشد
۲ ساعت قبل / سایت هم میهن

روسیه: پیشنهادهای جدید صلح اوکراین باید با واقعیت‌های میدانی منطبق باشد

معاون وزیر خارجه روسیه با اعلام آمادگی مسکو برای بررسی پیشنهادهای جدید درباره پایان جنگ اوکراین، گفت که هر طرحی برای حل‌وفصل این بحران باید با واقعیت‌های میدانی سنجیده شود.

 نسل تازه‌ای از ساعت‌های مجهز به سلول خورشیدی در پنجاهمین سال فناوری Eco-Drive سیتی‌زن
۲ ساعت قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

نسل تازه‌ای از ساعت‌های مجهز به سلول خورشیدی در پنجاهمین سال فناوری Eco-Drive سیتی‌زن

در دنیای ساعت‌های لوکس، سوئیس همچنان یکی از بزرگ‌ترین نام‌های صنعت است؛ اما ژاپنی‌ها مسیر متفاوتی را برای رقابت انتخاب کرده‌اند: فناوری Citizen در سال ۲۰۲۶ پنجاهمین سال فناوری Eco-Drive را جشن می‌گیرد؛ سیستمی که نور را به انرژی تبدیل می‌کند و به ساعت اجازه می‌دهد بدون تعویض دوره‌ای باتری کار کند.

 اکونومیست: نتانیاهو برای حفظ قدرت، خطر جنگ یا انتفاضه در کرانه باختری را می‌پذیرد
۲ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

اکونومیست: نتانیاهو برای حفظ قدرت، خطر جنگ یا انتفاضه در کرانه باختری را می‌پذیرد

مجله اکونومیست هشدار داد حمایت کابینه بنیامین نتانیاهو از شهرک‌نشینان مسلح و افراطی می‌تواند به وقوع جنگ یا انتفاضه‌ای تازه در کرانه باختری منجر شود؛ بحرانی که به نوشته این مجله، تنها فشار دونالد ترامپ می‌تواند رژیم صهیونیستی را به مهار شهرک‌نشینان وادار کند.