قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۴۰۵/۰۵/۲۳

ریانووستی: اوکراین شبه‌نظامیان آفریقایی را برای نبرد علیه روسیه آموزش می‌دهد

خبرگزاری روسی ریانووستی نوشت، اوکراین در مراکز آموزش نظامی در لیبی شبه‌نظامیان آفریقایی را در پوشش فعالیت‌های امنیتی آموزش می‌دهد و بعد آن‌ها به اجبار برای جنگیدن علیه روسیه در اوکراین و حتی کشورهای آفریقایی اعزام می‌شوند.
 ریانووستی: اوکراین شبه‌نظامیان آفریقایی را برای نبرد علیه روسیه آموزش می‌دهد

به گزارش ایسنا، یک منبع آگاه در نیروی پلیس لیبی در شرق این کشور گفت که مربیان نظامی اوکراینی افراد کشورهای آفریقایی را جذب و آموزش می‌دهند تا از آن‌ها علیه روسیه استفاده کنند.

خبرگزاری ریانووستی گزارش داد: پیش از این، رسانه‌های لیبیایی شکایتی از یک کنشگر سودانی را منتشر کردند که در آن ادعا شده بود شهروندان سودان و دیگر کشورهای آفریقایی در لیبی با پوشش فعالیت‌های امنیتی جذب می‌شوند و پس از آن مجبور به گذراندن آموزش نظامی شده و به جنگ در اوکراین و مالی اعزام می‌شوند.

منبع آگاه یادشده به ریانووستی گفت: «اطلاعات منتشر شده توسط آن روزنامه‌نگار سودانی بر کسی پوشیده نیست. در تاجورا و در منطقه جاده فرودگاه طرابلس مراکز آموزشی وجود دارد. متخصصان اوکراینی که در توسعه برنامه‌ها و سازوکارهای آموزشی مشارکت داشته‌اند و تجربیات خود را در زمینه استفاده از پهپادهای تهاجمی به اشتراک گذاشته‌اند در این تاسیسات مستقر هستند.»

به گفته این منبع، شبه‌نظامیان آموزش‌دیده می‌توانند علیه منافع روسیه هم در آفریقا و هم در اوکراین استفاده شوند.

در …



 پوتین: اقتصاد اوکراین در حال نفس‌های آخر است
۸ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

پوتین: اقتصاد اوکراین در حال نفس‌های آخر است

ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه در اظهاراتی با ارزیابی وضعیت اقتصادی اوکراین، تاکید کرد که بخش‌های حساس اقتصاد این کشور از جمله تولیدات کشاورزی آن به عنوان منبع اصلی درآمد دولت کی‌یف، در حال نفس‌های آخر است.

 مدودف: روسیه به سمت پیروزی پیش می‌رود
۸ ساعت قبل / سایت تابناک

مدودف: روسیه به سمت پیروزی پیش می‌رود

رئیس‌جمهور پیشین روسیه گفت این کشور در حال مقابله با فشارهای عظیم خارجی است و به سمت پیروزی پیش می‌رود.

 روسیه در مسیر پیروزی است
۸ ساعت قبل / سایت نورنیوز

روسیه در مسیر پیروزی است

نایب رئیس شورای امنیت روسیه با اشاره به تداوم فشارهای خارجی و تحریم‌های غرب علیه مسکو، مدعی شد: روسیه با اتکا به وحدت داخلی و ایجاد همکاری‌های اقتصادی جدید، در مسیر پیروزی در جنگ اوکراین حرکت می‌کند.

 پوتین: اقتصاد اوکراین به مرز فروپاشی رسیده است
۸ ساعت قبل / سایت نورنیوز

پوتین: اقتصاد اوکراین به مرز فروپاشی رسیده است

رئیس‌جمهور روسیه با اشاره به وخامت وضعیت اقتصادی اوکراین مدعی شد بخش‌های حساس اقتصاد این کشور، از جمله کشاورزی به‌عنوان یکی از منابع اصلی درآمد دولت کی‌یف، با بحران جدی مواجه شده و در حال از دست دادن توان خود است.

 تاکید ارتش سودان بر خلع سلاح کامل شبه نظامیان مورد حمایت امارات - تسنیم
۲ ساعت قبل / خبرگزاری تسنیم

تاکید ارتش سودان بر خلع سلاح کامل شبه نظامیان مورد حمایت امارات - تسنیم

ارتش سودان هرگونه مذاکره با شبه نظامیان مورد حمایت امارات پیش از تسلیم سلاح را رد کرد.



ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد
سایت تابناک

ایران، عربستان را محاصره کرده است/ انصارالله یمن را نمی‌توان با عملیات نظامی شکست داد

انصارالله سرزمین‌هایی را در مجاورت مرز جنوبی عربستان در کنترل دارد و همچنین حملات موشکی فرامرزی علیه این پادشاهی انجام داده است.
هرمز، نقطه ضعف پنهان اقتصاد امارات را آشکار کرد
خبرگزاری ایسنا

هرمز، نقطه ضعف پنهان اقتصاد امارات را آشکار کرد

جنگ غیرقانونی و نامشروع علیه ایران اقتصاد امارات را با شوکی چندلایه مواجه کرده است؛ اختلال در هرمز، افزایش هزینه‌های حمل‌ونقل و بیمه، آسیب به بنادر و انرژی، افت بخش غیرنفتی و کاهش اعتماد سرمایه‌گذاران، رشد اقتصادی را کُند و مدل تجارت‌محور ابوظبی را آسیب‌پذیر کرده است.
از کارتر تا ترامپ؛ آیا تاریخ بحران ایران برای آمریکا تکرار می‌شود؟
خبرگزاری ایرنا

از کارتر تا ترامپ؛ آیا تاریخ بحران ایران برای آمریکا تکرار می‌شود؟

تهران-ایرنا- روزنامه گاردین با بررسی شباهت‌های بحران کنونی دونالد ترامپ در جنگ با ایران با وضعیت جیمی کارتر در جریان بحران گروگان‌گیری، نوشت که رئیس‌جمهوری آمریکا در آستانه انتخابات میان‌دوره‌ای با جنگی فرسایشی، افزایش قیمت انرژی و کاهش حمایت افکار عمومی مواجه است؛ شرایطی که می‌تواند خاطره شکست انتخاباتی کارتر را تداعی کرده و به پاشنه آشیل ترامپ در انتخابات پیش‌رو تبدیل شود.
سفر پاریس؛ کمی دوجانبه، بیشتر منطقه‌ای!
روزنامه توسعه ایرانی

سفر پاریس؛ کمی دوجانبه، بیشتر منطقه‌ای!

رامین پرتو تحرکات دیپلماتیک در خلیج فارس و پیرامون تنگه هرمز، در شرایطی که بحران منطقه ای وارد مرحله ای پیچیده و همراه با بلاتکلیفی سیاسی و امنیتی
نامه‌های ناتالی برای دونالد / فراتر از یک دستیار عادی برای رئیس جمهور آمریکا: «تو تنها کسی هستی که برای من اهمیت دارد»
سایت خبرآنلاین

نامه‌های ناتالی برای دونالد / فراتر از یک دستیار عادی برای رئیس جمهور آمریکا: «تو تنها کسی هستی که برای من اهمیت دارد»

افشای متن کامل نامه‌های خصوصی و احساسی ناتالی هارپ، دستیار ارشد دونالد ترامپ به رئیس‌جمهور سابق آمریکا، ابعاد بی‌سابقه‌ای از میزان نفوذ، ارتباطات عاطفی و حتی چالش‌های ساختاری و امنیتی این دستیار ۳۵ ساله را در حلقه اصلی همراهان ترامپ برملا کرده است.
پاسخ تند کانادا به تعرفه‌های ترامپ؛ «دلار در برابر دلار»
سایت فرارو

پاسخ تند کانادا به تعرفه‌های ترامپ؛ «دلار در برابر دلار»

مک کارنی گفت: کشورش میز مذاکره را ترک کرده است، زیرا ایالات متحده خواسته‌هایی بیش از حد داشت و پیشنهاداتش ناچیز بود.