قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱ ساعت قبل

جانشین فرمانده سپاه فجر: رسانه‌ها ادراک مردم را در برابر جنگ روانی دشمن تغییر دادند

جانشین فرماندهی سپاه فجر فارس با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران در جنگ تحمیلی سوم در عرصه رسانه‌ای نیز شکست نخورد، گفت: رسانه‌ها با مقابله با یک امپراتوری گسترده رسانه‌ای، اجازه ندادند ادراک شکست‌خوردگی جمهوری اسلامی در ذهن مردم شکل بگیرد و در این جنگ کار بزرگی انجام دادند.
 جانشین فرمانده سپاه فجر: رسانه‌ها ادراک مردم را در برابر جنگ روانی دشمن تغییر دادند

سردار هاشم جمالی، شنبه ۳۱ مرداد در مراسم بزرگداشت روز خبرنگار بسیج رسانه فارس، با قدردانی از تلاش اصحاب رسانه در ایام جنگ تحمیلی اظهار کرد: همه عزیزان رسانه در استان فارس، چه بسیجیان رسانه در شهرستان‌ها و چه در مرکز استان، در سختی‌ها و شرایط دشوار همواره پای کار انقلاب بوده‌اند و تلاش‌های آنان شایسته قدردانی است.

وی با اشاره به نقش رسانه در انعکاس اقدامات و دستاوردهای کشور افزود: اگر در یک فضای محدود تصمیم بزرگی گرفته شود و اتفاق مهمی رخ دهد، این اصحاب رسانه هستند که عظمت و شکوه آن را به مردم منتقل و انعکاس می‌دهند.

رسانه، یکی از ابزارهای قدرتمند در جنگ تحمیلی دوم و سوم بود

جانشین فرماندهی سپاه فجر فارس با اشاره به سخنان شهید حاج قاسم سلیمانی درباره اهمیت انعکاس دستاوردها تأکید کرد: امروز می‌توانیم با قاطعیت بگوییم که در جنگ تحمیلی دوم و سوم در بسیاری از عرصه‌ها پیروز شدیم؛ در عرصه نظامی، سیاسی و میدان، و به حمدالله در جنگ رسانه‌ای نیز شکست نخوردیم.

وی با بیان اینکه دشمن با یک هجمه سنگین به دنبال تمام‌کردن کار جمهوری اسلامی بود، افزود: شرایط بسیار سخت بود، اما به لطف امام زمان(عج)، عنایات اهل‌بیت(ع)، همت مردم، قدرت نیروهای مسلح و فرماندهی رهبر انقلاب، یکی از ابزارهای قدرتمند ما در این جنگ، رسانه بود.

جمالی تصریح کرد: یک امپراتوری بسیار گسترده رسانه‌ای در مقابل ما قرار داشت، اما اصحاب رسانه در این تقابل ایستادند و پیروز شدند. پرچم اصحاب رسانه ما در جنگ تحمیلی دوم و سوم، به‌خصوص در یک سال گذشته و در حوادث مختلف، بالاست و دست تک‌تک آنان را می‌بوسم.

وی با بیان اینکه امروز قدرت رسانه یک قدرت بی‌نظیر و بی‌بدیل است، گفت: گاهی سیاسیون و نظامیون قدرت رسانه را ندارند، چراکه این رسانه است که در ذهن و افکار مردم ادراک ایجاد می‌کند.

دشمن به دنبال ایجاد ادراک شکست در جامعه بود

جانشین فرماندهی سپاه فجر فارس با اشاره به شیوه جنگ روانی و رسانه‌ای آمریکا گفت: در بسیاری از جنگ‌هایی که آمریکا وارد آن شده است، پیش از آغاز عملیات نظامی تلاش کرده طرف مقابل را از نظر روانی، رسانه‌ای و ادراکی شکست‌خورده نشان دهد تا طرف مقابل از قبل خود را بازنده بداند.

وی با اشاره به جنگ آمریکا علیه عراق افزود: در جنگ آمریکا علیه عراق …





 سقوط اقتصادی در نبود پول قدرتمند - سایت خبری اقتصاد پویا
۱ ساعت قبل / سایت اقتصاد پویا

سقوط اقتصادی در نبود پول قدرتمند - سایت خبری اقتصاد پویا

کریمی/ پول ملی زمانی می‌تواند نقش واقعی خود را در اقتصاد ایفا کند که مردم بتوانند با آن قیمت‌ها را بسنجند، درآمد خود را برای آینده برنامه‌ریزی کنند، پس‌انداز داشته باشند و قراردادهای اقتصادی را بر مبنای آن تنظیم کنند. اما در شرایطی که ارزش پول با سرعت کاهش می‌یابد، ریال به‌تدریج بخشی از این [ ]

 حمله پهپادی ارتش اسرائیل به حومه دمشق
۴۸ دقیقه قبل / سایت جهان صنعت نیوز

حمله پهپادی ارتش اسرائیل به حومه دمشق

منابع سوری امروز (شنبه) از حمله پهپادی ارتش رژیم صهیونیستی در منطقه‌ای در حومه دمشق و هدف گرفتن یک فرد خبر دادند.

 کالابرگ به نفری یک میلیون و ۲۳۰ هزار تومان افزایش می‌یابد؟
۳۴ دقیقه قبل / سایت ایران آنلاین

کالابرگ به نفری یک میلیون و ۲۳۰ هزار تومان افزایش می‌یابد؟

با توجه به اظهارات رئیس‌کل بانک مرکزی مبنی بر افزایش حدود ۲۲ تا ۲۳ درصدی ارزش کالابرگ الکترونیکی، اعتبار کالابرگ الکترونیکی به حدود یک میلیون و ۲۳۰ هزار تومان می‌رسد.

 اگر یک جوان، رئیس جمهور هم باشد باید ۱۵ سال کار کند تا یک مهریه متعارف را پرداخت کند
۳۸ دقیقه قبل / خبرگزاری همشهری‌آنلاین

اگر یک جوان، رئیس جمهور هم باشد باید ۱۵ سال کار کند تا یک مهریه متعارف را پرداخت کند

در مناظره تلویزیون همشهری، معاون قوه قضاییه با عضو کمیسیون قضایی مجلس، درباره مهریه بحث کردند. صادقی گفت اگر امکان اجرای مهریه بالقوه و بالفعل نباشد، شرط از ابتدا باطل است. سالاری نیز تأکید کرد حتی اگر یک جوان رئیس‌جمهور هم باشد باید ۱۵ سال کار کند تا مهریه متعارف را پرداخت کند.

 طائب: دشمن در سند تفاهم متعهد شده بود در بازه ۶۰ روزه به تعهدات خود عمل کند، تهدید نکند، به محور مقاومت حمله نداشته باشد و مدیریت تنگه هرمز را به ایران بسپارد؛ اما هیچ‌یک از این تعهدات را نپذیرفت و بار دیگر به نقض عهد و فشار روی آورد | جهان نیوز
۲۱ دقیقه قبل / سایت جهان نیوز

طائب: دشمن در سند تفاهم متعهد شده بود در بازه ۶۰ روزه به تعهدات خود عمل کند، تهدید نکند، به محور مقاومت حمله نداشته باشد و مدیریت تنگه هرمز را به ایران بسپارد؛ اما هیچ‌یک از این تعهدات را نپذیرفت و بار دیگر به نقض عهد و فشار روی آورد | جهان نیوز

حجت السلام و المسلمین حسین طائب: رئیس سازمان بسیج مستضعفین در چهارمین آیین ملی تکریم فعالان مساجد کشور، گفت: امروز در پایگاه‌های مقاومت مردمی با‌سلیقه‌ها و رفتارهای متنوع در برابر استکبار ایستاده‌اند.

 رئیس هیئت مدیره: بانک اقتصادنوین به یک ابزار عملیاتی برای کشور تبدیل شده است
۱۱ دقیقه قبل / سایت فراز

رئیس هیئت مدیره: بانک اقتصادنوین به یک ابزار عملیاتی برای کشور تبدیل شده است

رئیس هیئت مدیره بانک اقتصادنوین سرمایه انسانی را باارزش ترین دارایی هویتی در سازمان دانست و با بیان این که اکنون توانمندترین و بادانش‌ترین کارکنان در این بان...