قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۲ ساعت قبل

آیین افتتاح نمایشگاه «شهر وقف» در بابلسر با معرفی ظرفیت‌های موقوفات مازندران برگزار شد

آیین افتتاحیه نمایشگاه استانی «شهر وقف» همزمان با هفته وقف و در آستانه میلاد باسعادت حضرت محمد مصطفی(ص)، با حضور مسئولان استانی و مدیران شهرستان بابلسر در آستان مقدس امامزاده ابراهیم(ع) این شهرستان برگزار شد.
 آیین افتتاح نمایشگاه «شهر وقف» در بابلسر با معرفی ظرفیت‌های موقوفات مازندران برگزار شد

این نمایشگاه روز شنبه هفتم شهریور با رویکرد معرفی ظرفیت‌های اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و کشاورزی موقوفات استان مازندران به مدت یک هفته برپا شده و بخشی از توانمندی‌ها و دستاوردهای حاصل از اجرای نیات واقفان و فعالیت‌های اوقاف را در معرض دید عموم قرار داده است.

وقف؛ سرمایه‌ای ماندگار برای خدمت به جامعه

حجت‌الاسلام ابراهیم حیدری جناسمی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران، در آیین افتتاح این نمایشگاه با اشاره به جایگاه ارزشمند وقف در فرهنگ اسلامی، اظهار کرد: وقف یکی از ارزشمندترین سنت‌های حسنه‌ای است که از گذشته‌های دور تاکنون منشأ خیر و برکت برای جامعه بوده و بسیاری از نیازهای عمومی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی مردم از محل موقوفات تأمین شده است.

وی با بیان اینکه معرفی ظرفیت‌های موقوفات می‌تواند زمینه‌ساز مشارکت بیشتر مردم در این عرصه باشد، افزود: برگزاری نمایشگاه «شهر وقف» فرصتی برای معرفی بخشی از ظرفیت‌های گسترده موقوفات استان و آشنایی مردم با آثار و برکات وقف در عرصه‌های مختلف است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران با اشاره به ظرفیت‌های کشاورزی موقوفات استان گفت: در شهرستان‌های بهشهر و گلوگاه قریب به ۱۸۵ هکتار اراضی موقوفه وجود دارد که بخشی از محصولات و ظرفیت‌های کشاورزی این اراضی در نمایشگاه استانی «شهر وقف» به نمایش گذاشته شده است.

حیدری جناسمی ادامه داد: این ظرفیت‌ها تنها بخشی از توانمندی‌های موقوفات مازندران به شمار می‌رود و تلاش مجموعه اوقاف بر این است که با بهره‌گیری صحیح و اصولی از این ظرفیت‌ها، ضمن حفظ حقوق موقوفات، زمینه افزایش بهره‌وری و خدمت‌رسانی بیشتر به جامعه فراهم شود.

اجرای ۴۷۳ طرح در موقوفات مازندران

وی همچنین با اشاره به طرح‌های در دست اجرا در حوزه موقوفات استان اظهار کرد: در حال حاضر ۴۷۳ طرح در سطح استان مازندران در حوزه تأمین، احیا، بهره‌برداری و توسعه موقوفات در دستور کار قرار دارد که اجرای آنها می‌تواند نقش مهمی در فعال‌سازی ظرفیت‌های اقتصادی و اجتماعی …



 امباپه در تعقیب رکورد تاریخی رونالدو؛ ۱۱ گل تا جاودانگی در رئال مادرید
۲۹ دقیقه قبل / سایت خبر ورزشی

امباپه در تعقیب رکورد تاریخی رونالدو؛ ۱۱ گل تا جاودانگی در رئال مادرید

امباپه تنها ۱۱ گل با رکورد تاریخی رونالدو فاصله دارد و ۱۲ بازی فرصت دارد تا به سریع‌ترین بازیکن تاریخ رئال مادرید در رسیدن به ۱۰۰ گل تبدیل شود.

 مهدی غضنفری برکنار نشد؛ ماجرای واقعی پایان حکم رئیس صندوق توسعه ملی
۱ ساعت قبل / سایت فرتاک

مهدی غضنفری برکنار نشد؛ ماجرای واقعی پایان حکم رئیس صندوق توسعه ملی

پیگیری‌های «انرژی خبر» نشان می‌دهد پایان مسئولیت مهدی غضنفری در صندوق توسعه ملی ناشی از اتمام مدت حکم بوده و ارتباطی با مطالبات ۱۷ میلیارد دلاری از مجموعه نفت نداشته است.

 فوری/ فیش معوقات افزایش حقوق بازنشستگان صادر شد
۱ ساعت قبل / سایت اقتصادنیوز

فوری/ فیش معوقات افزایش حقوق بازنشستگان صادر شد

اقتصادنیوز: بازنشستگان تأمین اجتماعی می توانند فیش معوقات افزایش حقوق خود را مشاهده نمایند.

 کدام دانشگاه‌ها به پذیرفته‌شدگان ارشد خوابگاه می‌دهند؟ / محدودیت‌های اسکان دانشجویان افزایش یافت + جدول
۱ ساعت قبل / سایت رکنا

کدام دانشگاه‌ها به پذیرفته‌شدگان ارشد خوابگاه می‌دهند؟ / محدودیت‌های اسکان دانشجویان افزایش یافت + جدول

اجتماعی رکنا، همزمان با آغاز انتخاب رشته کارشناسی ارشد، بررسی دفترچه پذیرش دانشگاه‌ها نشان می‌دهد دریافت خوابگاه برای همه پذیرفته‌شدگان تضمین‌شده نیست. بسیاری از دانشگاه‌ها ارائه خوابگاه را به دانشجویان روزانه غیربومی محدود کرده‌اند و برخی مراکز نیز به دلیل کمبود ظرفیت، تعهدی برای اسکان دانشجویان جدید ندارند؛ موضوعی که به یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های داوطلبان تبدیل شده است.

 کنایه نامفهوم مشاور حسن روحانی / کدام درست است؟
۴۵ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

کنایه نامفهوم مشاور حسن روحانی / کدام درست است؟

مشاور حسن روحانی در دوران ریاست‌جمهوری متنی منتشر کرد که مخاطب و مفهوم آن به طور دقیق مشخص نیست.

 پزشکیان: اگر لازم شد برق دولت را قطع کنید / برق صنایع نباید قطع شود
۳۰ دقیقه قبل / سایت اعتماد آنلاین

پزشکیان: اگر لازم شد برق دولت را قطع کنید / برق صنایع نباید قطع شود

پزشکیان با تأکید بر اولویت استمرار فعالیت بخش تولید برای دولت، اظهار کرد: تأکید کرده‌ام اگر لازم شد برق دولت را قطع کنید، اما برق صنایع نباید قطع شود. باید با قدرت مسیر مدیریت مصرف را دنبال کنیم و مدیریت مصرف انرژی را از خود دولت و دستگاه‌های دولتی آغاز کنیم.



سایت تابناک

تصاویر گردنبند 600 الماسی مادر فوزیه که به سرقت رفت

آیا ونزوئلا به «ایالت پنجاه‌ویکم» آمریکا تبدیل می‌شود؟
سایت تابناک

آیا ونزوئلا به «ایالت پنجاه‌ویکم» آمریکا تبدیل می‌شود؟

خبر قرارداد نفتی میان ایالات متحده آمریکا و ونزوئلا، مهم‌ترین خبری بود که دیشب به بازار انرژی مخابره شد.
سایت برترینها

تصاویر دیدنی از سفارت متروکه ایران در آمریکا

سایت رکنا

فیلم / تنها فیلم منتشر شده از خانه مرحوم سیروس گرجستانی / از حیاط سرسبز تا چیدمان سنتی و گرم خانه بازیگر متهم گریخت

ترومای مادرانه؛ اگر باز هم بزند!
سایت فرارو

ترومای مادرانه؛ اگر باز هم بزند!

کافی است صدای بلندی بیاید؛ صدای هواپیما، هلیکوپتر، ترقه، ماشین حمل زباله یا حتی صدایی که فقط کمی شبیه آن روزها باشد چشم‌هایش درشت می‌شوندو بدون فکر کردن، خودش را در آغوشم می‌اندازد.
ذی‌نفع استراتژیک دو جنگ بزرگ خاورمیانه؛ چگونه حمله به ایران بحران‌‌های فرامنطقه‌ای را شعله‌ور می‌کند؟
سایت اکوایران

ذی‌نفع استراتژیک دو جنگ بزرگ خاورمیانه؛ چگونه حمله به ایران بحران‌‌های فرامنطقه‌ای را شعله‌ور می‌کند؟

اکوایران: پیامدهای ناخواسته این جنگ بسیار فراتر از خاورمیانه گسترش یافته و بر امنیت جهانی تأثیر گذاشته است.