قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱ ساعت قبل

استاندار: گیلان نمونه‌ای روشن از وحدت اقوام و مذاهب است

استاندار گیلان با تأکید بر اینکه وحدت میان اقوام و مذاهب، سرمایه بزرگ جمهوری اسلامی ایران است، گفت: در شهرستان‌های گیلان، شمار قابل توجهی از شهدای اهل سنت در کنار شهدای شیعه برای دفاع از کشور جان خود را فدا کرده‌اند و این موضوع نشان می‌دهد که وحدت مردم ایران ریشه‌ای عمیق و واقعی دارد.
 استاندار: گیلان نمونه‌ای روشن از وحدت اقوام و مذاهب است

این بخش به‌صورت خودکار گردآوری شده است. برای مطالعه کامل خبر، به منبع اصلی مراجعه کنید.

هادی حق‌شناس در جشن بزرگ هفته وحدت که با حضور پرشور مردم شیعه و سنی شهرستان رضوانشهر برگزار شد، ضمن تبریک میلاد باسعادت پیامبر اعظم(ص) و حضرت امام جعفر صادق(ع)، با اشاره به ویژگی‌های اخلاقی پیامبر اکرم(ص) اظهار کرد: اگر بخواهیم پیامبر اسلام(ص) را در چند واژه معرفی کنیم، «رحمت للعالمین» یکی از مهم‌ترین آنهاست؛ پیامبری که رحمت او همه عالم را دربرمی‌گرفت و حتی در زمان فتح مکه، با وجود همه ظلم‌ها و دشمنی‌هایی که نسبت به ایشان روا شده بود، بسیاری از مخالفان خود را بخشید.

استاندار گیلان با بیان اینکه پیامبر اعظم(ص) پیش از بعثت نیز به امانتداری و فضایل اخلاقی شناخته می‌شد، افزود: پیامبر اسلام(ص) تنها به بیان فضایل اخلاقی اکتفا نمی‌کرد، بلکه خود نخستین عامل به سخنان و آموزه‌هایی بود که به مردم توصیه می‌کرد و همین مسئله سبب شد مردم با عشق و محبت به ایشان مراجعه کنند.

حق‌شناس با تأکید بر اینکه اخلاق و رفتار پیامبر(ص) باید در زندگی امروز مسلمانان نیز مورد توجه قرار گیرد، گفت: پیامبر اکرم(ص) اسوه واقعی مکارم اخلاق بود و اگر بخواهیم جامعه‌ای بر مبنای آموزه‌های اسلام داشته باشیم، باید بیش از مناسک، به اخلاق و سیره پیامبر(ص) توجه کنیم.

وی خاطرنشان کرد: اگر پس از رحلت پیامبر(ص)، بخشی از سیره، رفتار و گفتار ایشان به حاشیه نمی‌رفت، بسیاری از فجایع تاریخی اتفاق نمی‌افتاد؛ امروز نیز باید مراقب باشیم که دین را تنها در مناسک خلاصه نکنیم و اخلاق، عدالت، همدلی، توجه به همسایه و کمک به مردم را در زندگی خود جاری کنیم.

استاندار گیلان با اشاره به اهمیت تشخیص حق از باطل در تحولات امروز جهان بیان کرد: برای تشخیص حق و باطل، کار پیچیده‌ای پیش روی ما نیست؛ کافی است به اصول و آموزه‌های قرآن و سیره پیامبر(ص) مراجعه کنیم و اتفاقات جهان را با معیارهای دینی و اخلاقی بسنجیم، نه اینکه صرفا تحت تأثیر روایت‌های رسانه‌های بیگانه یا اختلافات سیاسی قرار بگیریم.

حق‌شناس با اشاره به جنگ و فشارهای دشمنان علیه ایران افزود: دشمن تصور می‌کرد با بمباران و فشار اقتصادی می‌تواند مردم ایران را در برابر نظام قرار دهد، اما مردم با ایستادگی و مقاومت خود این محاسبات را برهم زدند. …