قیمت طلا امروز




 خبرگزاری ایسنا / ۱۷ ساعت قبل

بیانیه مرکز رسانه مجلس در پاسخ به جعل خبر قالیباف توسط رئیس‌جمهور آمریکا

مرکز ارتباطات، رسانه و امور فرهنگی مجلس شورای اسلامی در پی پست ترامپ و نشر خبر جعلی توسط او درباره محمدباقر قالیباف رئیس مجلس، بیانیه‌ای را برای انتشار در رسانه‌ها و افکار عمومی صادر کرد.
 بیانیه مرکز رسانه مجلس در پاسخ به جعل خبر قالیباف توسط رئیس‌جمهور آمریکا

به گزارش ایسنا، بیانیه مرکز رسانه مجلس که به زبان انگلیسی و خطاب به رسانه‌های جهان منتشر شده، به شرح زیر است:

«رئیس جمهور دروغگوی آمریکا که آمار مطالب دروغش را تا ۳۲ هزار بیان کرده اند، این بار هم با جعل خبر و بازی کثیف رسانه ای به دنبال سرپوش گذاشتن بر شکست های نظامی و اعاده حیثیت خود در نزد افکار عمومی آمریکا و جهان است و صراحتا با نشر مطلب خلاف واقع از سخنان رئیس مجلس شورای اسلامی ایران در صفحه شخصی خود، قصد ادامه مسیر دروغ پراکنی و در عین حال تلاش برای خروج از بحرانی است که خود به پا کرده است. ترامپ همواره تلاش می کند تا شکست های خود را با دروغ گفتن و بازی روانی پوشش دهد.

هر چند که افکار عمومی جهان با این دروغ‌های بی‌اساس ترامپ آشناست و اهمیتی برای آنها قائل نیست. با این وجود برای احترام به افکار عمومی فیلم کامل این سخنرانی منتشر شده است، همچنین لازم به ذکر است که رییس مجلس شورای اسلامی در جمع فعالان اقتصادی ایران و عراق تاکید کرد که دو کشور باید با کمک یکدیگر برای پیروزی در جنگ اقتصادی و شکست تحریم‌ها برنامه داشته باشند و در همین زمینه برخی مصادیق برای حل شدن مشکلات را نیز توضیح می دهد.

وی با بیان اینکه آمریکایی‌ها در جنگ نظامی با قدرت ایران و عراق شکست خوردند و به همین دلیل سراغ جنگ شناختی و اقتصادی رفته‌اند، تصریح می کند که عبور از تحریم‌ها، راه‌کار و راه حل دارد و فعالان اقتصادی، فرماندهان این جنگ اقتصادی هستند. زیرا همانطور که ما باید در برابر دشمن با هر هزینه‌ای عزت و شرف خود را حفظ کنیم، شما فرماندهان اقتصادی هم باید با حل کردن مشکلات اقتصادی و با عبور از تحریم ها، عزت و شرافت مردم را حفظ کنید. وظیفه دولت‌ها نیز مانع زدایی و تسهیل در کار فرماندهان اقتصادی است. همچنین امنیت مهمتر از اقتصاد است چون امنیت مقدمه اقتصاد است.

ما در جنگ پیروز شدیم و حالا نوبت فرماندهان اقتصادی است که با عبور از تحریم ها و با کمک دو کشور به یکدیگر، اجازه ندهند دشمن در جنگ اقتصادی پیروز شود و برای این مسئله هم راه روشن و عملیاتی را تبیین می کند. استفاده از ارزهای ملی برای مبادلات تجاری، اعتماد به بخش خصوصی و گردش مالی موثر با اهتمام به فعالیت و انگیزه آن ها، تقویت روابط دوجانبه کشورهای همسو با توجه به سوابق تاریخی و تمدنی، تبادل و تعامل …



 آیا بنزین گران می‌شود؟ موضع نهایی مجلس!
۴ ساعت قبل / سایت تابناک

آیا بنزین گران می‌شود؟ موضع نهایی مجلس!

مجلس با هر نوع افزایش قیمت بنزین مخالف بوده و تأکید ما بر این است که از راهکار‌های غیرقیمتی برای مدیریت مصرف باید استفاده شود.

 نیروی زمینی ارتش: هرگونه تحرک و شرارت علیه مرز‌های ایران با پاسخی کوبنده مواجه خواهد شد
۱ ساعت قبل / سایت آفتاب نیوز

نیروی زمینی ارتش: هرگونه تحرک و شرارت علیه مرز‌های ایران با پاسخی کوبنده مواجه خواهد شد

امیر سرتیپ علی جهانشاهی فرمانده نیروی زمینی ارتش در جریان بازدید از مناطق مرزی شمال‌شرق کشور و بررسی میزان آمادگی رزمی، توان دفاعی و نحوه استقرار یگان‌های ای...

 سفیر نجات تفاهم
۴ ساعت قبل / سایت روزنامه سازندگی

سفیر نجات تفاهم

همزمان با اعمال تحریم‌های اقتصادی جدید آمریکا علیه ایران، عاصم منیر ، فرمانده ارتش پاکستان، به همراه محسن نقوی ، وزیر کشور پاکستان به ایران سفر کرد تا در آخرین رایزنی‌ها با مسعود پزشکیان ، رئیس‌جمهور و محمدباقر قالیباف ، رئیس تیم مذاکره‌کننده، بتوانند تفاهم‌نامه اسلام‌آباد را از بن‌بست خارج کنند

 تأکید خاتمی بر صلح شرافتمندانه در دیدار با سید هادی خامنه‌ای
۱۰ دقیقه قبل / سایت آفتاب نیوز

تأکید خاتمی بر صلح شرافتمندانه در دیدار با سید هادی خامنه‌ای

سید محمد خاتمی با حضور در منزل سید هادی خامنه‌ای با وی دیدار و یاد رهبر شهید انقلاب را گرامی داشتند.

 روزنامه جمهوری اسلامی: پزشکیان با مردم صادقانه حرف می‌زند؛ «گل به خودی» نیست
۴ ساعت قبل / سایت اکوایران

روزنامه جمهوری اسلامی: پزشکیان با مردم صادقانه حرف می‌زند؛ «گل به خودی» نیست

یکی از ویژگی‌های این رئیس‌جمهور اینست که معتقد است باید واقعیت‌ها را به مردم گفت چون وقتی مردم در جریان امور آنگونه که هست قرار بگیرند بهتر می‌توانند به مسئولین کمک کنند و برای مقابله با دشمن آمادگی و همراهی نشان بدهند. این روش را مسئولین قبلی نمی‌پسندیدند و اکنون نیز عده‌ای آن را قبول ندارند

 وزیر کشور پاکستان: در تبادل‌نظرهای سازنده با ایران پیشرفت قابل‌توجهی حاصل شد
۵ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

وزیر کشور پاکستان: در تبادل‌نظرهای سازنده با ایران پیشرفت قابل‌توجهی حاصل شد

وزیر کشور پاکستان پس از دیدارها با مقامات ارشد ایرانی از جمله مسعود پزشکیان، تبادل نظرها را «بسیار سازنده‌» توصیف کرده و گفت که پیشرفت قابل توجهی حاصل شده و این دیدار با نهایت خوش‌بینی و رویکردی بسیار مثبت به پایان رسید.



خبرگزاری همشهری‌آنلاین

جزئیات تازه از حمله به صداوسیما+ ویدئو ؛ ۵۰ نقطه صداوسیما هدف قرار گرفت

از بازدارندگی کلاسیک تا «جنگ نسل‌ها»؛ رمزگشایی از تغییر لحن در ارتش
خبرگزاری مهر

از بازدارندگی کلاسیک تا «جنگ نسل‌ها»؛ رمزگشایی از تغییر لحن در ارتش

تغییر لحن در ستاد ارتش را می‌توان بخشی از تلاش گسترده‌تر برای تثبیت محاسبه ای دانست که در آن، قدرت نظامی تنها به موشک، هواپیما و سامانه پدافندی خلاصه نمی‌شود.
برهنگی زیر سایه وفاق‌بازی مسئولان
خبرگزاری مهر

برهنگی زیر سایه وفاق‌بازی مسئولان

وقتی وفاق بهانه‌ای برای بی‌عملی شود برهنگی آرام‌آرام در برخی فضاهای عمومی عادی می‌شود مسئولان اگر کار سلبی نمی‌کنند دست‌کم بگویند کار ایجابی و فرهنگی‌شان کجاست؟
خبرگزاری دانشجو

نیکزاد: اگر قرار باشد معیشت و اقتصاد مردم ایران تنگ‌تر شود اجازه داده نخواهد شد که دشمنان این ملت در رفاه باشند+ فیلم

افشاگری به سبک معاون جنجالی پزشکیان؛ آقای سقاب اصفهانی اعتماد مردم هم به اندازه شیشه‌‎ها شکستنی است
سایت رویداد‌ ۲۴

افشاگری به سبک معاون جنجالی پزشکیان؛ آقای سقاب اصفهانی اعتماد مردم هم به اندازه شیشه‌‎ها شکستنی است

اظهارات سقاب اصفهانی درباره مافیای قاچاق سوخت، بیش از آنکه پرده از یک شبکه فساد بردارد، یک سؤال ساده را پیش روی افکار عمومی گذاشته است: اگر دکان قاچاقچیان را می‌شناسید، چرا آدرس نمی‌دهید؟ و اگر از شکستن شیشه دفترتان می‌ترسید، چگونه قرار است با مافیایی چند میلیارد دلاری مقابله کنید؟
نیکزاد نقل قول عارف از قالیباف را تکذیب کرد/ دولت در امورات مجلس دخالت نکند
خبرگزاری ایمنا

نیکزاد نقل قول عارف از قالیباف را تکذیب کرد/ دولت در امورات مجلس دخالت نکند

نایب رئیس مجلس، با بیان اینکه اظهار نظرها پیرامون قول قالیباف برای خروج طرح مقابله با نفوذ بیگانگان از دستور کار مجلس واقعیت ندارد، گفت: مجلس یک قوه مستقل است و آیین نامه مجلس هم مشخص است و طبق آیین نامه کارها را پیش می‌بریم.